Sunday, October 28, 2012

Mēģinājums

lūk tāds ne īpaši veiksmīgs ir mans mēģinājums uztaisīt ar Halovīnu saistītu zīmējumu. es nemāku zīmēt - protams, to var redzēt, bet nu ko darīt, es mēģināju :D izgāzos, bet mēģināju!

Diezgan stulbi, ka Latvijā šos svētkus īpaši nesvin, jo šie patiešām varētu būt mani mīļākie svētki!  Ceru,ka trešdien izdosies tikt ātrāk prom, lai paspētu uz kādu no Halovīna seansiem forumcinemas, ja biļetes vel būs palikušas.

Thursday, October 18, 2012

Varavīksne

Šodien no rīta pavērās vienkārši burvīgs skats :) Šogad varavīksni redzu pirmo reizi, bet tas bija iespaidīgi.
Bildes nav tajā labākajā kvalitātē-labākais, ko telefons atļauj, katrā ziņā dzīvē bija skaistāk.
No rīta vismaz likās, ka diena izdosies, tāda neliela pozitīva enerģija, ko deva šis skats.





Wednesday, October 3, 2012

Neraža!

12.oktobrī Forumcinemas rāda Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ‘86 - Queen koncerta ierakstu, bet neraža ir tur,ka tas ir vēlu vakarā un neviens transports vairāk neiet uz manu galu. Arī tik vēlu vienai vazāties negribas, un  neviens arī ar mani neies.
bet ja kāds grib doties,laicīgi nopērciet biļetes, jo zāle nebūs liela un gribētāju drošvien būs daudz! Vairāk info te http://forumcinemas.lv/Event/301001/

Tuesday, October 2, 2012

Sincero "Lets Dance"

Sincero "Lets Dance" D13 nagu laka, pirkta veikalā Maxima, nezinu vai tā bija kaut kāda akcija, vai viņas bija nocenotas, jo šī bija vienīgā pudelīte,kurai nebija ne skrambiņas, pārejās izskatījās mazliet apdauzītas.
Nagu laka ir melna ar spīdumiņiem, kas ļoti jauki mirdz saules gaismā vai jebkurā gaismā, tiešām burvīga nagu laka :) Es viņu uzklāju pa virsu uz melnas nagu lakas, bet ja grib lietot tikai šo laku, tad  arī klājot vismaz 4 kārtas var dabūt tādu pašu toni,kā pudelītē izskatās nagu laka.


Mazliet interesantāk kā tikai melna nagu laka.