Thursday, March 27, 2014

Pirkums :)

Tāds prieks :) Nu tad beidzot arī es tiku pie izslavētajiem Batiste sausajiem šampūniem, un varēšu pārliecināties vai man viņi der vai nē, ļoti ceru,ka pildīs savu uzdevumu. Tā kā nekad nebiju bijusi šajā veikaliņā, nācās nedaudz maldīties un jau domāju, ka nav viņa vairs tur, bet atradu :) Kādreiz jāiegriežas vēl!
Vismaz smaržas ziņā, noteikti būs labāki par Andrew Barton sauso šampūnu, kura smarža lika pamatīgi vilties un zuda jebkāda vēlme pirkt viņu vēlreiz, nespēja mans deguns sadraudzēties ar stipro vaniļas aromātu.

Jauku vakaru :)


Wednesday, March 5, 2014

Smaržas paraudziņš :)

Ārā šodien gan ir jauks laiciņš :) 

Nesen pastkastītē saņēmu aicinājumu no pasta doties pēc savas paciņas, un kad to saņēmu man bija liels pārsteigums. Bija atnācis Bvlgari Omnia smaržas paraudziņš, īsts un reāls paraudziņš, smaržas 5ml versija, nevis pastkarte.  Tā man paveicies bija pirmo reizi :) 

Nedaudz par smaržām, ko atradu internetā:

"Bvlgari dinastijas nama piedāvātais kairinošais, valdzinošais sieviešu aromāts, tagad ir papildināts ar jaunu versiju Omnia Crystalline. Šis maigais, rotaļīgais tualetes ūdens pievelk ar savu svaigumu un smaržīgo saldumu. Satraucot ar japāņu bumbieru un lotosa ziedu - augļu atmirdzumu, tas turpina iespaidot, smalki apspēlējot jutekliskos, romantiskos bambusniedres un koksnes toņus. Mirdzošais, sudrabainais flakona kristāls simbolizē sievietes pievilcību un maigumu.

Raksturojums: harmonisks, viegls, caurspīdīgs
Aromāta buķete: ziedu – augļu, koksnes
Sākuma nots: bambuss, augļi, bumbierābols
Sirds nots: lotosa zieds
Beigu nots: balzāma koks"

Man personīgi šis aromāts šķiet nepiemērots pavasarim, un varbūt ne īsti manā gaumē. Pārāk stiprs aromāts, kurš vairāk būtu domāts rudens/ziemas periodam.

Bet tā, kopumā jauks un patīkams pārsteigums :) Pilnīgi biju aizmirsusi,ka pasūtīju, tāpēc varbūt pārsteigums bija daudz lielāks.



Lai jums jauka diena :)