Thursday, February 11, 2016

AliExpress labumi #6 Fake Tangle teaser brush review

 For English summary scroll down below!

Man jau sen vajadzētu gulēt, jo nevarēšu rīt piecelties uz darbu, bet ko daru es, sēžu dīvānā un klausos mūziku (drillēju uz riņķi pāris jaunatklātās dziesmas un albumus, yaaay jauna mūzika :)) ), un miegs nenāk, drošvien atkal tupēšu augšā līdz 2, yaaay :D Tā kā nenāk miegs, izdomāju izdarīt , ko produktīvu, un ieblogot.
Vispār man kkā neiet ar maniem ebay sūtījumiem, viņi neatnāk, es tā gribēju padalīties ar foršiem lūpu krāsu atklājumiem, bet viņas neatnāca :/ Man taču vajag miljono vienādo rozīgo lūpu krāsu :D gribēju rakstīt savu ebay otu favorīt rakstu, bet viena ir kaut kur pazudusi :D Kas notiek?! :D

Mani mati ilgojas pēc friziera, bet tā kā grafiku zinu tikai nedēļai uz priekšu, tad nevaru nekādi saplānot dienu, kad tieku pie savas frizieres, un mani mati veļas, pateicoties sausajiem galiem, tā, ka es nevaru izķemmēt to ērkuli :D Cik daudz slavas dziesmas nav dzirdētas par Tangle teaser ķemmēm, bet paskatoties uz savu algu, es nevaru atļauties ķemmi, kas maksā zem 20 eiro, nu nevaru un paliek žēl naudas! Un kā jau parasti devos meklēt ebeyā vai aliexpress, šoreiz aliexpress bija visizdevīgākais piedāvājums, un nedomājot ķēru ciet, un labi, ka tā!





"Tangle teaser" ķemme 





Johaidī, šī taču ir burvju ķemme, tika galā ar manām pinkām :D Bet nopietni, kur es biju agrāk?!
Ko lai es saku par ķemmi, es nezinu kāda ir īstā, bet pieņemu, ka viņa dara pilnīgi visu to pašu, ko oriģināls. es bez problēmām vari izķemmēt savus matus, gan savēlušos, gan mitrus, kas ar parasto ķemmi nav tik viegli.
Ja nu interesē, pirku šeit :) Kā jau tas bija ar invisibooble matu gumijām, pārliecinos, ka pakaļdarinājums ir tik pat labs kā oriģināls, tāpēc, tiem, kas nevar atļauties īsto variantu, iesaku, šo. Ja mana alga būtu lielāka, un man nebūtu žēl, tad varbūt, nē, ko es sev mēģinu iestāstīt,  es tāpat pirktu lētāku variantu, kāpēc pārmaksāt. Katrs dara, ko grib, un nenosodiet mani, ja es izvēlos variantu, ko varu atļauties, un es neko neteikšu, ka jūs pārmaksājat par lietām, ko var dabūt lētāk.

Principā, es saprotu, ka ir labi atbalstīt oriģinālos ražotājus, bet jūs pašas labi zināt, cik ir tās preces pašizmaksa, un kādu cenu uzliek veikalā!

Vai esat izmēģinājušas fake variantu? :)

Lai jums jauks vakars :)

ENG

I have job tomorrow, but i'm listening music on repeat, omg, i found some new music, i'm so excited, and what is sleep, where i can download it?! Tonight i'm all over the place :D and i decided to do something productive, since i cant fall asleep!
I wanted to try famous Tangle teaser brush, but holly molly i just cant afford something like that! But there is always way - i searched for alternative - dupe - fake on ebay and aliexpress and i found it , for such a good price :)
What i can say - that brush works amazing, easy to detangle your hair, works with wet hair too - it's magic brush, suggest it to everyone who cant afford to buy real one!
If you wanna check it , i bought it here :)

Have you tried fake one?

Have a nice evening :)