Tuesday, August 16, 2016

6 things July


For English summary scroll down below!


Šodien man ir tā sajūta, ka gribas rakstīt, bet plānā ir vēl viena ebay lūpu krāsas atsauksme, bet ar 2 pēc kārtas negarlaikošu jūs, un vispār, ja mani sūtījumi vēl atnāks , tad tuvākā nākotnē būs vēl veseli 2 ieraksti, jo pagaidām neesmu vēl lasījusi atsauksmes par tām lūpu krāsām, pašai arī interesanti būtu izmēģināt.
Šodien jūtos nogurusi, neizgulējusies,izdzērusi par daudz kafijas, apslimusi,  iztērējusi pārāk daudz naudas, bet nopirkusi nosacīti vajadzīgas lietas, vismaz es sev cenšos to ieskaidrot. Uznācis tāds vispārējs nogurums, ka brīvdienā es labprāt nelīstu ārā no mājas, un gribas tālu prom no cilvēkiem, jo ikdienā kašķīgie klienti izsūc daudz enerģijas, un brīvdienās negribas būt burzmā, gribas darīt ko antisociālu. Svētdien man vajadzētu iet uz draudzenes dzimšanas dienas svinībām, bet visticamāk es neaiziešu, jo man ir daudz labu atrunu, kāpēc es netieku :D es tikai gribu kārtīgi izgulēties un nelīst ārā no mājas, ik pa laikam uznāk šāds garīgais un agrāk vai vēlāk tas pāriet. Tie, kas kādreiz jūt ko līdzīgu, noteikti saprot mani.

Kāds bija jūlijs? Labāks kā pagājušajā gadā jau noteikti, vispār man šķiet, ka jebkas salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir labāks. Vispār mēnesis nebija slikts, darbs, atvaļinājums, Positivus, daudz svaiga gaisa.

1. Apdegums - iedegums
Bildē gan rokas izskatās bālas, jo tas no apgaismojuma, bet es visa biju sarkana. Pagājušajā gadā vasarā es neko vairāk par mājām un darbu neredzēju, tad šogad esmu nosauļojusies, vismaz var redzēt, ka esmu bijusi ārā :D Kad šī bilde tika uzņemta, tās bija mokas, tā viss sāpēja un sūrstēja, bet pāris dienas un nebija jau tik traki, bet neatceros, kad es tā tik ļoti biju apsvilusi :D

2. Atvaļinājums
Atvaļinājuma pirmā diena, lai gan izskatās apmācies, ārā bija patīkams, daudz siltāks kā šodien, un es dzēru kafiju, ko man vēl vairāk vajag pilnai laimei :D
Beidzot es kaut kur esmu nostrādājusi tik ilgi, ka man pienākas atvaļinājums. Manam darbam nav ne vainas, kolēģi ir forši, un ja salīdzina ar iepriekšējo attieksme ir par miljons procentiem labāka. Nedēļa pagāja ļoti ātri, tagad tā vien gribētos vēl vienu brīvu nedēļu, bet gan jau kaut kad. Es gribu kaut kur aizbraukt, bet pagaidām mani līdzekļi to neatļauj, bet kaut kad, pagaidām savu nedēļu pietaupīšu, un drīz man pienāksies vēl brīvs. Ja tā padomā, vēl daži mēneši, un es būšu jau veselu gadu nostrādājusi savā darba vietā :)

3. Daudz svaiga gaisa

Kafijas dzeršana 1 naktī, šo es labprāt atkārtotu drīzumā

Pastaigas pa tuvāko un tālāko apkaimi, skaista tā Rīga!
Kompleksu atmešana un plunčāšanās jūrmalā

Jūlijā man negribējās sēdēt mājās, gribējās kustēties, un gribējās ārā, kā brīvs, tā labāk visu dienu pavadu svaigā gaisā. Šodien es labāk tupu iekšā :D
Ak jā, mani atkal uzvilka Dzintaru skatu tornī, tas nekas, ka es biju nosolījusies tur vairs nekāpt nekad :D Baisi!

4. Positivus


Kā man gāja festivālā varat izlasīt šeit :)
Gribot negribot būs jāpiekrīt, ka latvieši ir čīkstētāji, mums nekad nebūs gana labi, notiek festivāls RĪGĀ, fuij nē, to rīko krievi, tāpēc mums viņš jāienīst(jā, es runāju par Kubanu, un es ceru, ka nākošgad viņš vēl notiks, un ka atbrauks kaut kas tāds, kas man patīk vairāk, jo šogad gan dēļ darba nesanāca un vienu vakaru es labprāt būtu aizgājusi, jo vienas dienas biļete maksāja aptuveni 12 eiro, 12 FUCKING EIRO :O  nu kur nu vēl lētāk)!
Runājot par Positivus - ja es šīs grupas nezinu, tas jau nemaz nenozīmē, ka tās nav kāda mīļākās grupas vai mākslinieks, ko kāds jau cik gadus gaida, kad tas atbrauks uz Latviju. Kopumā man patika. Un tiem kas sūdzējās, festivāla line up nepaziņo pēdējā brīdī, neviens jau nelika braukt ;)

5. Make up favorīti


Kas to būtu domājis, ka viena izskata lūpu krāsas var būt dažādi ražotāji un formulas arī atšķiras, esmu atradusi  savu mīļāko lūpu krāsu krāsas ziņā, man šķiet, ka krāsoju viņu gandrīz katru dienu kad eju uz darbu, kopš esmu viņu nopirkusi. Atsauksme kkad drīzumā, ja nenoslinkošu.
Oriflame love nature face lotion ar attīrošo tējas koku - kā jau bildē var redzēt viņš ir pusizlietots, tagad jau vairāk par pusi. Bija uznācis brīdis, kad āda niķojās, un viss ko lietoju iepriekš nelīdzēja, tad šis sejas krēms palīdzēja uzlabot ādas stāvokli, protams ir sliktās dienas. Var izmantot kā make up bāzi (primeri, kas man derētu es vēl neesmu atradusi), atsvaidzinoša un matējoša sajūta, ātri iesūcas ādā un nesausina to.

6. Ice Age


Ilgi nevarēju izdomāt, ko lai iekļauj kā 6 lietu, man liekas, ka diezgan sen nebiju bijusi kino, līdz draudzene ierosināja aiziet un mēs skatījāmies jaunāko ledus laikmeta filmiņu :D Kāpēc ne! Piemīlīga. Sliņķis Sids kā vienmēr savā elementā, vāvere tiecoties pēc rieksta gandrīz visu sačakarē. Jauka, patiks arī pieaugušajiem :) Dažreiz vajag kaut ko nenopietnu un vieglu skatamgabalu. Ja runājam par multenēm, tad es vēl gribētu redzēt Mīluļu slepeno dzīvi!
Un man sagribējās aiziet uz kino biežāk. Centīšos to arī darīt, tikai alga būtu jāsagaida.




Tāds mans jūlijs :)


Man jāpadalās ar šo dziesmu, kas man atgādina saulainus  rudens vakarus, kad ārā smaržo pēc dūmiem, tas burvīgais agra pavasara vai rudens aromāts- nezinu kāpēc, bet klausoties šo dziesmu tādas ir manas izjūtas.

Lai jums jauks vakars! :)

ENG


Tonight i had feeling that i wanna write and blog about something. I didn't wanted to bore you with another liquid lipstick review, and it's too late for taking some pictures. And soon, if i will receive them, 2 more  liquid lipstick reviews are coming, found some new lipsticks that i didnt heard about.
Today i feel tired, i spend too much money - i might bought some things that i needed, drank little bit too much coffee,  i have sore throat, and emotionally i dont really feel good. I'm so tired of mean customers at work, and of people in general, i wanna be alone, not sure that if that's best for me right know, but that's how i feel. I'm lacking sleep, and i cant wait to sleep till i wanna wake up, not till when i need to wake up. But hopefully soon i will feel better.

My July was full with fresh air, and i had vacation, and if i compare this july to last year's this it's better!
1. I had bad sunburn, but now it looks like healthy summer tan :) Last year i worked almost all summer, more than i should, and when i had day off, i was too tired to go anywhere.
2. Vacation - i never worked in some place this long so this is my first proper vacation, and i enjoyed it. I really wanna go somewhere, but right know i dont have enough money for that, but maybe someday.
3. Long walks - getting some fresh air. In July i dint wanted to sit at home all day when i had day off, i wanted to go outside and enjoy lovely weather. Drank coffee at 1 am and i definitely wanna do it again very soon.
4. Positivus festival - maybe line up wasnt my favorite, but i still liked atmosphere and enjoyed this years festival. Going to festival is awesome summer tradition that i really wanna keep doing for long as i can!
5. Some make up stuff that i liked more that others - ebay liquid lipstick in my favorite shade, love it, review maybe coming very soon. And Oriflame face cream perfect for oily skin, it calmed down my skin.
6. Went to cinema and saw newest Ice age movie - you are never too old for cartoons! If you liked previous movies, you will like this one too :) And now i wanna go to cinema more, and hopefully i will do it next month.

Also i shared  song, that reminds me of chill autumn evenings.

Have a nice evening! :)


Tuesday, August 2, 2016

Products i regret buying 2016

Šāda veida raksti nav domāti,lai noliktu kādu kompāniju, bet lai dalītos ar iespaidiem, kas un kāpēc nederēja konkrētam cilvēkam, ādas tipam un krāsai, vai arī šo produktu kvalitāte. Pēc idejas, liela daļa no šiem produktiem nav slikti, tikai nederēja manai ādai, vai nepatika tonis.
Man šāda veida raksti patīk, jo tad vismaz mazāka iespēja, ka iegrābsies un izmetīsi naudu miskastē, un es neticu, ka pilnīgi viss, ko jūs nopērkat ir tik ideāls un tā patīk.









Šoreiz diezgan dažādi produkti. Būtu iekļāvusi vēl dažus, bet daļa jau sen izmesta. Secībai nav nozīmes!

1. Makeup Revolution Blush palette




Pirmās rindas vaigu sārtuma svači
Kaut kad ap Ziemassvētku laiku, vai pēc, viņiem bija laba izpārdošana, un šī palete bija iekļauta kaut kādā dāvanu komplektā. Labs piedāvājums un izdomāju, ka kaut ko ļoti gribas nopirkt un pamēģināt, ar to parasti viss sākas, kārtīgi nepārdomāju, un grābju kaut ko. 8 toņi, kuri ir diezgan  līdzīgi, 2 no tiem bārbijrozā izskatās praktiski identiski, pigmentācija ir laba, taču ļoti jāuzmanās, ka neiegrābj pa daudz, jo viņus ir ļoti grūti sapludināt (blend) un var redzēt vietu, kur sākumā sāku uzklāt vaigu sārtumu, diezgan pūderaini. Vispār no tā visa, ko es nopirku, man patika tikai acu ēnas, jo lūpu krāsas bija briesmīgas, vienai nepatika formula, bet otra oda pēc plastmasas. Šo ārā es nemetīšu, gan jau atradīšu veidu kā viņu izmantot, vismaz tos dažus toņus, kuri ir skaistā krāsā. 



2. Avon Luxe lūpu krāsa tonī Lustering Nude

Šo es dabūju klāt tušai, kā dāvanu, tā kā neesmu viņu īsti pirkusi, pašai lūpu krāsai nav ne vainas, krēmīga, labi klājas, patīkama uz lūpām, varbūt nedaudz jocīgs aromāts - atgādina kāda ķermeņa krēma aromātu, kas ātri izgaro. Tas, kas man nepatīk ir krāsa, es domāju, ka viņa būs bez spīdumiem, laikam man vienkārši nepatīk-nepiestāv metāliskas lūpu krāsas, jo savādāk viņai nav ne vainas.

3. Avon Calming effects liquid concealer tonī fair



Man praktiski neder neviens katalogu konsīleris, izņemot vienu no Oriflame, un tonālie/bb krēmi, jo tie man ir daudz par tumšu, vai pārāk dzeltenīgi. Labi nomaskē nedaudz tumšos lokus zem acīm, un ja pa virsu klāju daudz gaišāku pūderi (vienreiz nejauši nopirku īstu līķa bālumā, kas pat man ir par gaišu :D ) tad var lietot, bet tā, tas ir daudz tumšāks un dzeltenāks par manu BB krēmu un to var labi redzēt. Žēl, jo tā man šis konsīleris patīk, jo viņš nesalien rievās zem acīm un nesausina, bet tā krāsa neder man pat vasarā. 


4. Oriflame very me creamy eye shadow tonī Dark taupe



Šis produkts sagādāja lielu vilšanos! Ja pārējie vienkārši nederēja dēļ krāsas , tad šis lidos uz miskasti pēc šī ieraksta. Kad nopirku šo es domāju, ka viņš būs tik pat labs kā Maybelline color tattoo acu ēnas, ja izmēģina uz rokas, tad liekas, ka būs ideāls. Tomēr, ne vienmēr viss ir tik labs, kad to uzklāj uz acīm. Nav iespējams viņu nekādi dabūt tik pigmentētu kā uz rokas, sanāk diezgan caurspīdīgs, un pie tam uz plakstiņiem ātri saiet rievās un izceļas violetais apakštonis, un izskatās it kā būtu apsārtušas acis. Izmēģināju visādi uzklāt ar otu. ar pirkstiem, ar bāzi, nekas labāk nesanāca, uz acīm nevar dabūt to pigmentu. Neiesaku pirkt, jo bez labas atlaides, viņš ir diezgan dārgs un nav tā vērts. Ļoti žēl, jo man patīk tonis!

5. Oriflame The one illusskin face primer



Neiesaku cilvēkiem, kuru ādai ir nosliece uz taukainu ādas tipu - mans ir kombinēts, bet vietām vairāk taukojas. Viņa piedod tādu izgaismojošu efektu, par ko šķiet, ka gandrīz visi grib spīdēt tagad(vēl joprojām nesaprotu kāpēc, tāpat kā to, kāpēc degungals daudziem spīd kā Rūdolfam, bet tas jau ir cits stāsts) , bet man patīk matēts efekts, ko šī bāze nedos. Vietās, kur sataukojās āda vairāk, šī bāze to sataukoja vēl vairāk, un līdz ar to, kosmētika neturējās un viss spīdēja un kļuva speķains.  Tā jau varētu nebūt slikta, tikai nav domāta manam ādas tipam, žēl, jo pagaidām visas make up bāzes, kuras esmu izmēģinājusi.

6. H&M Brush cleanser spray


Viņa smaka cērtas degunā. Es laikam labāk mazgāju savas otas ar tām piemērotu šampūnu, nekā izmantoju šo līdzekli. Piesmirdina visu māju, atstāj tādu dīvainu kārtiņu uz otām un man nezinu kāpēc ir sajūta, ka viņš tās sausina. Pūderveidīgo produktu otas viegli var iztīrīt, ja tās nav lielas, piemēram, acu ēnu otiņu iztīrīs ātri, pūderu lielās otas, tāds čakars , ka ātrāk sanāk izmazgāt ar ziepēm, nekā mēģināt noberzēt papīra salvetē. Krēmveida produktus no otām ar  šo līdzekli būs grūti iztīrīt, jo tas vai nu aizņems pārāk daudz laika, vai arī neiztīrīs līdz galam, un pēc tam kad ota nožūs, varēs redzēt, ka produkts ir piekaltis. Ja viņš iztīrītu otas ātrāk kā ūdens un ziepes, tad varbūt pieciestu smaku, bet tā, nē paldies. Nav norādīts, kas ir tā sastāvā, kad mēģināju noplēst etiķeti - tur ir bultiņa, kas norāda, ka vairāk informācijas etiķetes otrā pusē, tur nekā nebija.



Kopumā 4 no 6 produktiem, nav slikti, tikai neder man, pārējos 2 neiesaku! 

Tā kā šodien bija nedaudz vēsāka diena gribēju izdedzināt vienu sveci līdz galam, lai varētu tikt pie trauciņa, tomēr dedzinot atcerējos kāpēc man viņa nepatīk, tāpēc iekļaušu kā papildus lietu.

Joik ķiršu svece - es laikam nesaprotu to jūsmošanu par sojas vaska svecēm, jā viņas laikam ir veselīgākas par parastajām smaržīgajām svecēm, bet vai tad visas smaržīgās sveces nav neveselīgas dēļ tās smaržas?! Ar ko šī atšķiras un ir labāka,jo tā smarža ir tik spēcīga, ka pat dažas citas parastās sveces tā nesasmaržina māju, ka nav ko elpot.


Kādi ir jūsu pēdējā laikā lietotie produkti, kas sagādāja vilšanos? Vai esat lietojušas kādu no šiem produktiem?

Lai jums jauks vakars! :)