Friday, January 13, 2017

Hello 2017

and Goodbye 2016.



Priekš manis 2016 bija tīri neslikts gads! 2015 bija šausmīgs, bet salīdzinājumā ar to, 2016. gadā viss soli pa solim kāpa uz augšu. Protams, nekad nevar iztikt bez sliktajām dienām, bet to nebija tik daudz, lai teiktu, ka šis nebija labs gads.


Esmu jau nostrādājusi vairāk par gadu vienā vietā, gandrīz 9 mēnešus no tiem pilnas slodzes darbā, un 2 mēnešus pildu papildus pienākumus, un pats labākais, lai izsistos tev nevienam nav jālien pakaļā! Ja man kādreiz būtu jāiet prom, es nespētu iedomāties,ka es vēl kaut kur citur atrastu tik foršu un sakarīgu kolektīvu. Protams, ka es gribētu darīt arī kaut ko citu, un darbs ar kašķīgiem klientiem, kas domā, ka viņi zina labāk, ļoti nogurdina, un brīžiem sāk negribēties iet uz darbu, bet kuram, tad gribas :D

Pirmo reizi, es kaut kur esmu nostrādājusi tik ilgi,ka man pienākas atvaļinājums, un tas tika izmantots pienācīgi, un šoreiz tiku uz Positivus, kā man gāja un negāja varat izlasīt šeit :). Ziniet cik nomācoši vergot visas brīvdienas un noskatīties cik citi labi pavada laiku festivālā, kamēr tu nīksti vietā, kuru ciest nevari.
Šogad arī festivālu garām nelaidīšu, biļete jau kabatā un atvaļinājumam esmu pierakstījusies :)


Nācās pārliecināties, ka dažiem cilvēkiem tevi vajag tikai tāpēc, ka viņi zina, ka tu nepametīsi nevienu, kad viņiem to vajag, bet pēc tam, kad no tevis neko nevajadzēs, tevi ignorēs. Nav jau forša sajūta,ka kāds ar tevi tā izrīkojas, bet no kļūdām mācās!

Nav sliktu laika apstākļu lai dzertu kafiju, vai ne :D Kaut kad pasen biju apņēmusies dzert mazāk kafiju ārus mājas, bet tad es izdomāju, ka esmu pelnījusi dzert kafiju, ja man ļoti gribas. Pagaidām labākā kafija, ko pagājušogad esmu dzērusi ir gadatirgū no auto bagāžnieka :D jā es gribēju, lai tas izklausās smieklīgi, bet ja nopietni, auto bagāžniekā iebūvēts kafijas automāts, ja kādreiz gadatirgū tādu redziet, ja nemaldos, kafija no Siguldas, tad noteikti izmēģiniet, ir tā vērts!

Par mini ceļojumu uz Tallinu vajadzēja tapt bloga ierakstam, bet tikko atbraucot man nebija vēlmes to darīt, un tad pagāja mēnesis un vēl, un vairs jau nebija jēgas. Bet nu kas tas bija par piedzīvojumu :D varbūt kādreiz uzrakstīšu. Noteikti gribu vēl kādreiz atgriezties Tallinā, bet šoreiz uz ilgāku laiku :)

Tieši tā. Pēdējā laikā lietoju vienu un to pašu ebay lūpu krāsu, un es varu teikt, ka esmu atradusi savu mīļāko formulu un lūpu krāsu. Protams, vēl ir tik daudz ko testēt. Lūpu krāsu jau nevar būt par daudz, tas nekas, ka tās visas vienādos toņos :D Es beidzot esmu tikusi pie visu izslavētās NYX matte lip cream, un man viņa nepatīk es nesaprotu, kas viņā tāds? Es neesmu sajūsmā, jo ebayā pa lēto ir atrodams, kas daudz labāks. Man pat ir ideja salīdzināt ar kādu no ebay lūpu krāsām, kas dažreiz tiek pieminētās kā šo slaveno lūpu krāsu dupe versija.


Kādi plāni šim gadam? Es negribu kārtējās jaunā gada apņemšanās, kuras es neizpildīšu. Tāpēc šoreiz kkas reāls:

  • Izdarīt kaut ko tādu, ko es nekad nevarētu saņemties izdarīt. Vispār jau esmu pa pusei to izdarījusi - nopirkusi lidmašīnas biļetes jau ir liels solis uz to, par šo kaut kad pastāstīšu vairāk.
  • Es gribu izlasīt 17 grāmatas, kuras esmu apņēmusies izlasīt goodreads reading challenge. Es protams gribētu izlasīt vairāk, bet man bieži nav vēlmes kko lasīt, lai lasītu vajag īpašu noskaņojumu vai ierīci kurā lasīt, tā kā neveiklības dēļ nācās atvadīties no mīļā ipod, tad pagaidām kamēr nevaru nopirkt kaut ko vietā, man nav kur lasīt e-grāmatas, protams tā ir atruna, ja gribēšu es atradīšu veidu kur lasīt.
  • Iet uz kino, ja es gribu redzēt kādu filmu. Parasti man brīvdienā negribas līst ārā no mājas, un kad esi norāvis 3 garās maiņas pēc kārtas gribas ļoti gulēt, kur nu vēl vilkties ārā, bet dažreiz vajag izlīst ārā no mājas.
  • Turpināt sūtīt pastkartes - nesen man bija jāsūta pastkarte kaķim, jā KAĶIM :D Un es biju tik vīlusies, ka saņēmu tādu pliku paldies par pastkarti, es jau gaidīju, ka kaķis kaut ko interesantu uzrakstīs, vai kaķa saimniece nevarēja vismaz pacensties, ja jau savam kaķim ir uztaisījusi postcrossing kontu :D 
  • Iet uz koncertiem - pagaidām tuvākais, kam man ir biļete ir Blossoms koncerts februārī, un es ceru, ja man kāds nopirks biļeti, redzēt viņus vēlreiz arī maijā :) Un tad man vēl ir jānopērk biļetes uz Foo fighters un RHCP, kā mani priecē tas, ka koncerts notiks Lucavsalā, yaay, man nebūs jāsatraucās par to kā es tikšu mājās, jo es vienkārši varu aiziet ar kājām. Tagad tikai jānopērk biļete un pie pirmās iespējas jāpierakstās uz brīvdienu vai vismaz brīvu vakaru, jo es nožēlošu, ja palaidīšu garām.
Un tas laikam arī viss. Lai jums jauks vakars! :)