Thursday, April 20, 2017

Ebay labumi #39 ebay fails

For English summary scroll down below!


Pēc 6 darba dienām, man beidzot ir brīvs, viena diena, taču, to es īpaši neizjūtu, es nevaru sagaidīt atvaļinājumu!

Vienmēr jau nevar nopirkt ebayā lietas, kas būs labas, lai kā gribētos, šad tad sanāk arī iegrābties. Pēdējā laikā man bija diez gan paveicies, gandrīz viss, ko sūtīju atnāca un bija tieši tāds, kā gaidīju.

Iepriekšējā Ebay labumu ierakstā rakstīju par foršajām Popfeel matētajām lūpu krāsām, un kā jau kādu laiku atpakaļ minēju, ka gribu pamēģināt kādu tušu no ebay, tāpēc pamēģināju Popfeel.
Par ebay tušām ir dzirdēts daudz, citi iesaka, jo atraduši savu mīļāko tušu, daudzi iesaka uzmanīties, jo nevar zināt, kas tām ir sastāvā, dažus šausmu stāstus. Domāju, ka kamēr jūs nepērkat viltojumus un lasāt atsauksmes, tikmēr ir maza iespēja, ka ar jums varētu notikt kaut kas slikts.

Tā nu es nopirku Popfeel ūdens noturīgo tušu un vēl kādu citu, bet tā pie manis neatnāca.


Kāpēc man šī tuša nepatika. Man patīk klāt tušu tā, ka tā dod kādu efektu, bet šī tikai iekrāsoja manas skropstas tumšākas, pārāk dabīgi izskatījās, pilnīgi nekāda efekta. Ja es neuzkrāsoju skropstas, izskatās, ka esmu slima vai nejūtos labi, tāpēc man vajag labu skropstu tušu, ko var redzēt un tai jābūt ūdens noturīgai. Reāli man ar tušām neiet!
Parasti man liekas, ka tušas ir matētas, tad šī likās spīdīgāka. Ļoti dīvaina konsistence viņai. Parasti tušas nesmaržo īpaši labi, šī smirdēja pēc krāsas. Vienu brīdi man pat likās, ka nedabūšu viņu nost. Bet nē, tā turējās kā ūdensnoturīgai tušai pienākas, un notīrīt arī nebija grūti. Alerģisku reakciju neizraisīja.  Vai es ieteiktu, jā un nē, ja gribat dabīgu efektu un nav bail no ebay tušām, kāpēc ne, bet tā, nav vērts! Ja nu kādam interesē, viņu var nopirkt šeit.
Ja jums ir labu tušu ieteikumi, droši padalāties! :)



Metamie kauliņi automašīnai
Ja es nebūtu pirkusi šos ar domu, ka būs forša lieta, ko pielikt klāt dāvanai, tad es nebūtu tik ļoti vīlusies! Kad pastā saņēmu šo paciņu, man nebija ne jausmas, kas ir atnācis, jo paciņa bija viegla, bet dīvainā formā. Kauliņi bija samīcīti, tas sūklis izskatās deformējies, un kā izrādās, viņi ir gaisa atsvaidzinātājs, kas nekur produkta aprakstā netika minēts, man nevajadzēja atsvaidzinātāju! Šī nu būs viena no lietām, ko labāk nopirkt uz vietas, jo tad, kamēr tā sūtās pie tevis, to nevar samīcīt.

Apsudraboti auskaru āķi

Vienreiz sūtot no ebay man paveicās, un es nopirku diezgan labas kvalitātes apsudrabotus auskaru āķus, bet tā kā valkājot ar laiku virskārta nogāja nost, es tos vairs nevarēju izmantot. Man ir ļoti jūtīgas ausis, un varu teikt, ka šiem  āķiem,  925 proves sudrabs blakus nav stāvējis! Žēl, jo parastie sudraba auskari ir tik garlaicīgi. Mēģināšu vēl, tikai šoreiz kārtīgi izlasīšu visas atsauksmes, un šoreiz izmantošu aliexpress.

Kādas jūsu pasūtītās lietas no interneta nav attaisnojušas jūsu cerības?

Jauku vakaru! :)

ENG

After 6 days of work i finally have a day off, sort of, i dont really had time to do nothing today. Just little bit more than month till my vacation, cant wait!

Everyone who shops online knows, that not all the time you will get exactly what you wanted, sometimes product wont match description or your expectations.
I always wanted to try ebay mascara, and i ordered few, but received just 1. I have hear horror stories about ebay mascaras, but dont buy fakes and you will be ok, and if you aren very allergic or have sensitive eyes, think before buy!

I like Popfeel as brand, love their liquid lipsticks , and their brow pencils are my favorite, so i thought that their mascara would be good too. I was wrong! It's OK mascara if you love that natural no make up look, but it dint do any favor to my lashes! Consistency was weird ans smell was odd, but it dint gave me any allergic reaction, was waterproof, but too natural for me.

As a gift i ordered dice for car - car dice things - they came as car refreshener that i dint wanted that, and that wasnt mentioned on listing. They came smashed and damaged. Dont buy them online, not worth it!

And my last fail was "925 silver" earring hooks. I cant wear regular earrings , once i was lucky and found good silver plated earring hooks and they dint irritate my ears, but not this time! The only silver thing about them is color and that's it. Next time i'll use aliexpress and read all reviews!

Please, share your latest online fails ;)

Have a nice evening! :)

Wednesday, April 12, 2017

Ebay labumi #38 Popfeel matte lip cream

For English summary scroll down below!

Šī diena sākās produktīvi, tā vietā lai brīvdienā izgulētos, es pamodos jau 8, yaay, toties, beidzot saņemos un izmazgāju visas otas. Man jau sen to vajadzēja izdarīt, bet nekad jau nav laika :D
Kāpēc es biju nozudusi, man nebija iedvesmas rakstīt, un tā kā pēdējā laikā to vien daru kā pērku ebay lūpu krāsas, tad ma jau arī nav nekā cita par ko rakstīt.

Šoreiz par Popfeel matēto lūpu krāsu. Esmu pieķērusi sevi pie domas, ka ikreiz, kad es pamēģinu kādu jaunu šāda tipa lūpu krāsu, un ja man viņa tiešām patīk, saku , ka tā ir labākā lūpu krāsa no ebay :D
Šis nav viltojums, pat tad, ja iepakojums jums kko atgādina, piemēram, Makeup revolution arī kopē iepakojumus un savu produkciju ražo Ķīnā, bet tas jau nav viltojums! 





Šīs lūpu krāsas tiek salīdzinātas ar NYX , tomēr līdzīgs ir tikai iepakojums, viss pārējais ļoti atšķiras.
Drīzāk nosaukumi lūpu krāsām ir tādi paši kā Lime crime (zīmols, no kura kosmētiku nekad nepirkšu, tāpēc nevaru salīdzināt šos produktus!).


Tumšāk rozīgākais 10 Buffy, gaišākais 09 (Cashmere)


09 gaišāk rozā tonis to visperfektāk varētu raksturot - dusty rose , tieši tādā pelēcīgi rozā krāsā ar nedaudz brūnu nokrāsu, salīdzinot ar otru, šo es krāsoju daudz biežāk, un man šķiet, ka drīz būs jāpērk jauns iepakojums, jo es būšu izlietojusi.

Manas domas:
  • Smaržo pēc kakao, nav ļoti uzmācīga smarža un to pēc uzklāšanas uz lūpām nejūt.
  • Krēmīga un ātri žūstoša formula.
  • Nav lipīga sajūta uz lūpām, protams, ja vien jūs speciāli neliekat tās kopā.
  • Nožūst pilnībā matēts un neatstāj nospiedumu uz kafijas krūzes.
  • Patīkami viegla sajūta uz lūpām, nav tās sausās, velkošās sajūtas, it kā viss mitrums no lūpām tiktu izsūkts, kā dažām lūpu krāsām.
  • Ja vien netiek ēsts nekas eļļains noturība gandrīz visas darba  dienas garumā.
  • Kā jau parasti iesaku izvēlēties lētāko variantu, bet es pirku šeit :)
  • Gribētos, lai krāsu izvēle ir lielāka, jo man patīk šī formula, varbūt pasūtīšu kādu no spilgtākajiem toņiem.


Kārtējo reizi pārliecinos, ka lai nopirktu labu lūpu krāsu nav jāpārmaksā :) 

Lai jums jauka šī diena :)


ENG

Today i had very productive day. In my day off, i woke up at 8 am, WHY?! But i decided to do few useful things, one of them was brush cleaning, i really needed to do that. And now i have time for my blog. 
Why i dint blogged more often, i guess i didn't had inspiration for it, but now i'm back with another liquid lipstick review :D

I'm always on look out for new liquid lipsticks from ebay,, because i dont wanna spend fortune on them, and you dont need to do that. So i found Popfeel liquid lipsticks , they might look like NYX ones, but they are not similar at all, different formula etc. , just packaging looks similar. It's not fake, just because it looks similar! For example, Makeup revolution does the same thing, and they produce their products in China as well, but they are not fakes!
Shade names sound like Lime crime, but i can't compare them, because i wont ever buy something from them!

My thoughts in these liquid lipsticks: 
  • Shade 09 is my perfect dusty rosy pink, that i love, and i used it more often than that more darker pink one, i might need to buy other one, because i almost used it up.
  • Formula vise it's very creamy, easy applies on lips, and isn't sticky at all. 
  • Last on lips almost all work day if you don't eat anything oily. 
  • Doesn't transfer on your coffee cup. 
  • These lipsticks have kakao scent to them, but you dont really feel it once you put lipstick on your lips. 
  • They have very light and comfortable feeling on your lips.
  • I wish that shade range was bigger , you cant check them out here :) , but as always search for cheaper version ;)
This proves that you can find good quality  lipsticks for less than 2 euros.

Have a nice day :)