Tuesday, July 25, 2017

June/July favorites

For English summary scroll down below!

Tik sen neesmu veidojusi šāda veida ierakstus. Neteikšu, ka man apnika, bet bija uznācis tāds kā melnais periods, kad neko negribējās un tā par šo lapu aizmirsu.
Man patīk mana pašreizējā darba vieta, bet kā jau visur, dažreiz visa ir par daudz, no tevis prasa nereālas prasības, bet par to atbilstoši nemaksā, lūk tā es brīžiem jūtos, un varbūt ir pienācis laiks meklēt kko citu, ko es pašlaik daru, pagaidām neveiksmīgi, bet neviens jau man neliek iet prom, kamēr neesmu neko citu atradusi. Jūtos daudz labāk, atvaļinājums ir nācis tikai par labu, tikai žēl, ka tas iet ļoti strauji uz beigām, varētu vēl kādu nedēļu brīvu, lai atpūstos no atvaļinājuma :D



Visi mani šī mēneša skaistuma favorīti nav nopērkami pie mums! Īstenībā tāda neraža! Vai tas nozīmē, ka man jābrauc vēl, protams, ka es noteikti braukšu vēl ciemos, jo ir daudzas lietas, ko gribētu apskatīt. Bet tā, kāda viņiem izvēle kosmētikas jomā, un cenas, katrs var atrast savam maciņam atbilstošo.

Collection Primed & Ready primer - biju izmēģinājusi dažus praimerus, bet man viņi nederēja, daži manu ādu sataukoja vēl vairāk, jo nebija piemēroti manam ādas tipam, un tā kādu laiku nelietoju neko. Tomēr beidzot esmu atradusi praimeri, kas manai ādai patīk, neaizsprosto poras un galvenais palīdz kosmētikai noturēties uz ādas daudz ilgāk kā parasti, tomēr to nepārdod Latvijā un internetā arī īsti atrast nevar. Silikona veidīgs primeris and Burvju lazdas ekstraktu. Būs jālieto nedaudz taupīgāk, un nākošajā reizē jānopērk uzreiz 2, jā tik ļoti man viņš patīk.
Collection Eyes uncovered Nude palette - Beidzot esmu atradusi labas kvalitātes - pigmentētas, brūnas acu ēnas. Man nepatīk eksperimentēt ar krāsām, tāpēc es nepērku acu ēnas krāsās, kurās skaidri zinu, ka labi ja vienu reizi uzkrāsošu un tad viņas stāvēs, man vairāk to nevajag, jo pēc tam paliek žēl mest ārā. Lietoju praktiski visas, izņemot pirmo gaišāko un pašu tumšāko, to tikai ļoti nedaudz. Vienai ēnai jau drīz būs redzams pliks vidus. Ikdienišķas un viegli lietojamas acu ēnas. Atceros, ka pirms kāda laika redzēju britu youtuberes runājam par šīm ēnām, tomēr viņas tiešām ir tik labas kā viņas saka :) (es parasti neuzticos visām atsauksmēm, it īpaši, ja konkrētā brīdī ntie cilvēki par to runā!)
KIKO Milano Luxurious lashes  extra volume brush mascara - nesalipina skropstas, bet tajā pašā laikā izceļ tās, radot diezgan dabīgu izskatu. Es būtu gribējusi pirkt ūdens noturīgo versiju, bet veikalā tā bija izpirkta. Man ir ļoti garas darba dienas(12h), tāpēc pašās dienas beigās mēdz kkas nedaudz nobirt vai izsmērēties, bet tas nav tik ļoti pamanāmi. Ļoti žēl, ka pasta izdevumi ir padārgi, atkarībā cik daudz iztērē sākot no 11.90, sālīti! Šo es noteikti iesaku, un pirktu vēl. Nākošreiz es pirms došos, papētīšu mājas lapu, lai izdomātu, ko man gribētos izmēģināt no šīs firmas.
Carmex strawberry moisturizing lip balm SPF 15 - nu ko lai šeit daudz saka, Carmex ir mani mīļākie lūpu balzami un kad redzēju izdevīgu piedāvājumu, nevarēju nenopirkt. Labāku lūpu balzāmu par Carmex neesmu atradusi, un nevajag arī. Smaržo burvīgi!


Jūlija favorīti noteikti nevar iztikt bez ikgadējā Positivus apmeklējuma :)



Jūnijā vairāk klausījos The Maine - How do you feel 


Jūlijā vairāk klausījos Nothing but thieves - Amsterdam 

Es ceru, ka plānotais augustā izdosies, tomēr zinot, kā man veicas ar grafiku, es baigi nesacerēšos, jo tad, ja neceri ne uz ko, mazāka vilšanās!

Jauku vakaru :)
ENG

Not that i din't had time for blogging, you can always find time if you want. I guess sometimes you just don't have inspiration, motivation and i din't felt emotionally good, that's why i forgot about this page. But i want to try find time and wrote more when i have inspiration, like today.
I really want to find new job. I like my work, but i feel it's time for something new, something exciting. I applied for job that i really liked, but we'll see, i don't want to get my hopes too high!

All my beauty favorites this month i can't get in my country, some of them maybe i can find online, but shipping is not worth it. Guess i need to go to visit my best friend again, and i will hopefully soon, there are so many things i wanna see :)

Collection Primed & Ready primer - i finally found primer that i  and my skin like, and i can't get in stores near me or online, what is luck :D I haven't tried that much primers, just few, and they were not for my skin type. But this silicone based primer with witch hazel is amazing! Next time i'll buy 2 of them, that's how much i like this primer!
Collection Eyes uncovered Nude palette - i remember when few UK youtubers raved about this palette, and it's actually very good and affordable. Colors are pigmented and blends very well, and i don't need eye shadow  primer , they stay on very good. I think i might want repurchase this palette.
KIKO Milano Luxurious lashes  extra volume brush mascara - i don't have very good luck with mascaras recently, but not this time, if i can say one bad thing, i wish it was waterproof, because i think regular mascaras are not made for 12h shift! This mascara volumize lashes , doesn't clump them together, and stay on quite good. What i will do when i'll run out of this mascara?! Shipping from their website is too expensive for me!
Carmex strawberry moisturizing lip balm SPF 15 - Carmex lip balms are my favorite, and this one is perfect for summer, but i would use it all year around :D
2 songs that i think that i listened more than others in June and July The Maine - How do you feel and Nothing but thieves - Amsterdam :)

I maybe have something to look forward in August, but i don't wanna get too excited, because all my plans - plan can easily fail! 

Have a nice evening :)

Wednesday, July 19, 2017

Be #Positivus17

Šis jau ir mans 6. Positivus festivāls, kopš braucam, esmu izlaidusi darba dēļ tikai 1, un ceru, ka ne vairāk!

Kā jau parasti tas sākas, pakošanās pēdējā brīdī, plānu maiņa pēdējā brīdī, slikti gulēta nakts, aizgulēšanās un došanās ceļā nedaudz ātrāk kā plānots. Turpceļš bija ideāls, neiekļuvām nevienā sastrēgumā, ja vien neņem vērā dažu labu BMW, kurš nemāk uz ceļa uzvesties un kādu opi, kas 100 zīmes vietā brauca uz 70.

Ja es nevarētu tik uz visām 3 dienām, tad brauktu tikai uz piektdienu, jo šajā dienā, vismaz priekš manis, bija vairāk ko redzēt :) Bet arī svētdienas mākslinieki bija labi!

Lūk daži no maniem Positivus 2017 mirkļiem :) Daudz bildes un fragmenti no koncertiem.


1. diena

Man festivāls sākās ar grupu, ko es visvairāk gribēju redzēt šajā festivālā - Nothing but thieves :) Es viņus atklāju pavisam nejauši, kā jau pagājušajā gada ierakstā par festivālu es minēju, ka darbā brīžiem skan laba mūzika, un tā priekš sevis atklāju daudzus māksliniekus, kurus savādāk varbūt nebūtu dzirdējusi. Tā kā telefonu līdzi ņemt nevaru, tad ja dzirdu kko jaunu un tādu, kas mani piesaista  fiksi meklēju lapu, pierakstu vārdus, un ceru uz to labāko, ka es pierakstījis pareizi, vai vārdus, kas nav visām dziesmām :D Šķiet, ka pirmā dziesma ko es no viņiem dzirdēju bija Itch, kas bija nedaudz savāda, tomēr tajā pašā laikā piesaistoša. Ar dažām dziesmām ir tā, kā tu to izdzirdi tā tevi piesaista un tev gribas noklausīties vēlreiz. Un tā es atklāju jaunu mūziku, ko klausīties. Man bija liels prieks, kad Positivus izziņoja, ka viņi uzstāsies festivālā. Biju sajūsmā, dzirdēju visas dziesmas, ko gribēju dzirdēt, dzīvajā viņi skan labi, solistam ir nenormāli laba balss! Ļoti ceru, ka viņi atbrauks uz Latviju vēl, jo jauns albums, jauna tūre. Šī koncerta ierakstu var apskatīt lattelecom.tv arhīvā, koncerts sākas nedaudz pēc 1 stundas atzīmes.


Gabaliņš no If i get high , tā dziesma ir tik skumja un skaista reizē!

Festivāls  atrodas tik skaistā un mierīgā vietā, ka starp koncertiem nevar neaiziet līdz jūrai vai pasēdēt kāpās.
 Jūra 💗 Šogad tā arī nebija sanācis aizbraukt līdz jūrai, tāpēc saelpojos svaigo gaisu cik vien varēja un uzņēmu pozitīvo enerģiju :D

Maximo Park - vēl viena grupa, ko es gribēju dzirdēt, dziesmu, ko es zināju, viņi nenospēlēja, bet noteikti paklausīšos vēl. Tāda enerģiska uzstāšanās, par spīti tam, ka solists apslimis. Malači!

JP Cooper - nemaz nezināju, ka viņš ir no Anglijas, un ka tā dziesma, ko visi ir dzirdējuši bija jaunākajā Fifty shades of grey filmā, bet es biju dzirdējusi radio, jo viņa tik bieži skanēja pa EHR. The more you know! 
September song - šķiet, ka viņu ir dzirdējuši pilnīgi visi :)




Pixies - viņi atnāca, viņi nospēlēja, mēs dabūjām savu Where is my mind, un viņi aizgāja.

Pirmās dienas noslēgumā Dj Grandmaster flash - viņš lika tik labu mūziku un viņa remiksi nebija slikti, bet čalim uzmanības trūkums, cik reizes viņš negribēja, lai cilvēki paceļ rokas gaisā, un cik tad var :D škita, ka viņš nekad neaizvērsies, tāpēc, ja kāds saka, paceliet rokas un sitiet tās kopā, tas jādara :D bet tā, baigi forši, ka pēc koncertiem uz galvenās skatuves, arī Nordea skatuvē kaut kas notiek!

Pirmās dienas noslēgums, nenormāli auksts, bet tik skaista migla pārņēma telšu pilsētiņu. Secinājuma, lai kā gatavotos, tam, ka būs auksti, tik un tā salst, par ar visu tuntulēšanos.


2. diena

Tā kā ārā bija vienkārši burvīgs laiks  mēs aizgājām līdz jūrai, un pa ceļam salasījām meža zemenes :)





 Nākošreiz es gribētu aiziet līdz galam, bet ar gariem svārkiem nav tas ērtākais, un man bija bail pazaudēt līdzsvaru :D Bet līdz šim nekad nebijām aizgājušas, vismaz es nē, līdz šim akmeņainajam molam.

Un kā tad bez selfija :D

Dagamba - es biju dzirdējusi, ka viņu uzstāšanās ir diezgan iespaidīga, un tā tiešām ir, tāda enerģija un jauda, ko viņi izstaro. Tas , kas otrajā dienā vajadzīgs.


Rhye

Viņu mūzika ir tāda melanholiskākā, lēnāka, nav īsti manā gaumē. Tomēr uz brīdi enerģija bija nedaudz aptrūkusies, un mazliet nāca miegs. Man vajag kko enerģiskāku, ātrāku, roķīgāku.






 Cik skaista vieta festivālam :)



Grupa Austra un es beidzot esmu tikusi pēc savas dienišķās devas kafijas :) Jā es fočēju savu kafijas krūzi un manā Instagram ir pilns ar kafijas krūžu bildēm, un man par to nav kauns :D


 Ellie Goulding

3. diena
Es nezinu kāpēc domāju, ka varētu būt smieklīgi nofočēties uz melna fona - saplūstu ar fonu :D migla bildē ir šašļika dūmi, kas nāca no ēdināšanas zonas :D



Grupa Bucharest no Telavivas :) Viņi izklausījās tik priecīgi, ka viņiem ir dota iespēja spēlēt festivālā. Noteikti iesaku kādreiz aiziet paskatīties arī kādas nezināmas, un mazākas grupas, ir tā vērts.

José Gonzalez


Fragments no dziesmas Heartbeats - viņa dziesmas un izpildījums bija tik skaists, taču ne priekš trešās dienas vakara, jo es tiešām centos nežāvāties, bet man tā nāca miegs. Par lēnu priekš trešās dienas. Man šķiet, ka es būtu labāk izbaudījusi šo koncertu sēžot, pie Nordea skatuves.

Pēdējie mirkļi pie jūras un dziļdomīgs skats tālumā, es varētu sēdēt un sēdēt pie jūras katrā brīvajā brīdī!



The Lumineers - Angela - tā īsti neesmu šo grupu klausījusies, tikai tās pāris dziesmas, ko zina visi, bet koncerts patīkami pārsteidza, viņus es noteikti paklausīšos vēl.



Un svētdienas vakaru noslēdza Alt J. Godīgi, es biju dzirdējusi  dažas viņu dziesmas, bet es nezināju, kā to grupu sauc. Dažas dziesmas man patīk, bet viņu mūzika ir nedaudz par elektronisku manai gaumei. Bet tā, labs vakara noslēgums!




 Festivāla telšu pilsētiņa vienmēr izskatās skaisti naktī :)


Attā, Positivus, noteikti, tiksimies nākošgad. Šo foršo vasaras tradīciju es gribētu saglabāt cik ilgi vien iespējams. Tāpēc, ļoti ceru, ka atkal dabūšu atvaļinājumu!

Cepums visiem, kas tika līdz galam. Šie daži mirkļi no Positivus, un daudz jūras bilžu.

Jauku vakaru! :)