Wednesday, February 21, 2018

New in February

For English summary scroll down below!



Kamēr man īsti nav par ko rakstīt atsauksmes, ebay sūtījumi ceļo, un man ir sajūta, ka kaut kas nozudis paceļam pie manis. Ebay lūpu krāsa, kura man ļoti patīk, vairs nav pieejama, un citu linku neatrodu, izdomāju ,ka padalīšos ar maniem pēdējā laika pirkumiem. Vispār šomēnes man ir gadījušies daudz tēriņi saistībā ar lietām, kuras tiešām man vajag, kāpēc viss beidzas, un/vai saplīst vienā laikā?! Tad šie pirkumi ir tādi, kurus es izdomāju, ka man vajag sevi palutināt un es esmu pelnījusi kaut ko jauku, dažreiz jau var. 

Kiehl's Creamy eye treatment with avocado ir labākais acu krēms, kuru esmu lietojusi. Mēģināju bez viņa iztikt, taču nolēmu, ka ir jāatgriežas, priekš manis, viņš ir dārgs, bet noteikti tā vērts, ir dažas lietas uz ko taupīt nevajag. Iesaku visām, kam ir sausāka acu zona, iesūcas ātri un var klāt virsū kosmētiku. Saņēmu arī dažus paraudziņus, beidzot izmēģināju visu slavēto Midnight recovery serumu, nelielais paraudziņš pietiek vairākām dienām, un no rīta āda jūtas labāk, nav tik sataukojusies kā no citām eļļām, bet ar veselīgu spīdumu, un viņam ir tik patīkama smarža. Pagaidām vēl īsti neesmu izdomājusi, vai gribu ieguldīt šajā līdzeklī, un vai mans budžets to atļauj.

MAC Prep+prime fix + ar lavandas smaržu. Vienmēr gribēju šo slaveno produktu izmēģināt, un tā kā pašreizējais grima fiksators gāja uz beigām, redzēju Douglas bezmaksas piegādi un pasūtīju. Pēc pāris palietotajām reizēm, viņš noteikti strādā daudz labāk kā Makeup revolution fiksators, un smaržo daudz labāk. Vai es pirkšu vēlreiz, jāpalieto vairāk, lai rastos kārtīgāks viedoklis par šo produktu, bet tagad jau varu teikt, ka šis uz manas ādas strādā labāk kā Urban Decay All Nighter.

Bell skropstu tuša - pamanīju Rimi Bell stendā un tā kā man pārāk bieži ir gadījies iegrābties jau apčamdītā tušā Drogās, tad šī nav bijusi attaisīta, izklausās interesanti un laba skropstām. Tā kā Bell kā brends man patīk un pagaidām neesmu vīlusies nevienā viņu produktā, man tikai žēl, ka viņi nav tik pieejami vairs un reti kur var atrast. Izlietošu savu pašreizējo tušu un iespējams būs atsauksme par šo, ja nē, tad varbūt iekļūs ikmēneša favorītos, ja man tā patiks.

Nedaudz iepirkos Makeup revolution, šo to nopirku dāvanai, un sev arī taču kaut ko vajag. 2 vaigu sārtumi par ļoti lētu cenu, jo viņi laikam pazudīs drīz pa visam, bildēs ļoti grūti noķert īsto krāsu, bet viens ir maigi rozā, tādā ļoti dabīgā rozīgā tonī, bet otrs ir līdzīgā krāsā tikai ar zeltaini bronzīgiem spīdumiem. Vispār ideāls salikums, pa priekšu uzklāju rozīgo un tad pa virsu spīdīgāko. Pirmie iespaidi - man patīk, viņus var uzklāt tā ka neizskaties pēc klauna un tu nevari vienā reizē uzlikt par daudz vaigu sārtuma, ja ir smagāka roka ar otu, un izskatās dabīgi,  bet ja gribas, var uzklāt vairākās kārtās, ja patīk  labāk redzams sārtums. Pasūtīju arī interneta saslavētos konsīlerus, esmu mazliet vīlusies viņu tilpumā, 3,4 ml, Catrice liquid camouflage 5,0 ml, Collection lasting perfection kosīleris 6,5 ml. Un nav tas lētākais 4,99.  Pagaidām neesmu baigajā sajūsmā, vismaz klājot zem acīm, bet būs jāpalieto vēl kārtīgāk, bet pagaidām īsti neieteiktu. Pasūtīju tāpēc, ka ziņkāre nostrādāja un tāpēc, ka nevienās tuvumā esošās Drogās Catrice konsīleris tonī 010 nav pieejams. Meitenes neizpērciet visus uzreiz , atstājiet man arī kādu :D


Tādi mani šī mēneša pirkumi, nākošajā mēnesī centīšos mazliet laboties, kaut ko iekrāt, un beidzot nopirkt Positivus biļeti :D  Bet kādreiz sevi ir jāpalutina!

Lai jums jauka diena :)

ENG

SO i decided that sometimes it's ok to treat yourself with some nice things. Not that i have spare money or anything, but i  paid for driving lessons, and something left, and i thought why not. And some of these thing i actually needed.
I wanted to review 1 awesome ebay liquid lipstick, but almost all colors are sold out and i cant find  new link to it, so there is no point to write review now. I could write about my ebay purchases, but not all of theme came, still waiting on few to come. Since i want to make effort with my blog i decided that sometimes when i but something more in 1 month i'll share it.
I love Kiehl's Creamy eye treatment with avocado eye cream, that is best eye cream if you have dry under eye are, i love, it's expensive for me, but totally worth it, i havent found cheaper alternative that i liked as much. Also had sample with famous Midnight recovery treatment, i always anted to try, but it's very expensive, had quite big sample, i kinda like it and maybe want to purchase it,  i still havent decided about if and how i feel about purchasing it, but my skin feels little bit better after using it.
Famous Mac fix + smells amazing, actually works much better than Makeup revolution one or Urban Decay All Nighter, and smells better too. So far i think it's worth the price.
Bell mascara - i really love this Polish makeup brand, i wish it was easier to find it in stores. Needed new mascara and this one intrigued me and it's in packaging so no one opened it before me.
Bought some things from Makeup revolution as gift and something for me as well, 2 blushes, 1 really light and natural pinkish rozy tone, and another pink with golden shimmer, together they look so good on skin and they are buildable and blends very well, sadly they are getting discontinued. Bought famous concealers , i dont know how i feel about them, but for the price 4,99 i'm disappointed with how less product is in them -  just 3,4 ml, in other concealers i use - Catrice liquid camouflage 5,0 ml, Collection lasting perfection  6,5 ml. And i'm not sure that this concealer works for me, i still need to test it more, but first impression wise not worth the hype.

Was actually fun to share my purchases :D Next month i'm trying to save a little bit or at least finally buy that festival ticket. Why i always put all important things till last minute?!

Have a nice day :)

Sunday, February 4, 2018

Ebay labumi #40 Ebay haul

For English summary scroll down below!

Pirms mans blogs sāka nīkuļot, Ebay labumi bija viena no lietām-sadaļām manā blogā, ar kuru  man visvairāk patika dalīties, un tā kā esmu labi iepirkusies ebay, šo to jau saņēmusi un daudz ko noskatījusi, gribu turpināt-atsākt šo sadaļu un dalīties ar lietām un viedokli par maniem pirkumiem.
Starp citu, kā jums patīk jaunā pasta sistēma ar sms saņemšanu? Daļēji esmu sajūsmā par šo, daļēji man liekas, ka rindas pastā kļuvušas lielākas.

Nav jau tā, ka man nebija naudu kur likt, es pat nezinu cik esmu jau iztērējusi un cik vēl iztērēšu autoskolai naudu, bet tā kā bišķīt palika pāri naudas, protams, ne tik daudz lai varētu nopirkt kaut ko lielu vai atlikt kādam ceļojumam(es tik ļoti gribu kaut kur aizbraukt!), nolēmu sevi iepriecināt un nopirkt šo to sev, un vispār šī iepirkšanās sākās dēļ tā, ka meklēju mammai lietas dāvanai un vispār ebay aplikācija telefonā nav laba lieta!

Kādu laiku pie manas mugursomas karājās liels pūkains bumbulis, taču es viņu kaut kur pa ceļam būšu pazaudējusi, un man vajag kādu piekariņu pie somas, kaut ko meklējot pamanīju šo , un izdomāju, ka jāpērk, kāpēc ne?! Pagaidām pie somas nelikšu, mazliet žēl. Ar šo lietu vairāk, es ieraudzīju, man gribējās un es nopirku, ko lai vairāk saka. Bet tā, diezgan kvalitatīvs piekariņš un dzīvē izskatās tāpat kā bildē solītais.

Man patīk auskari ar spalvām, īsti nesaskatu jēgu tos pirkt pa dārgo, jo tie tāpat novazāsies gana ātri, un tā kā man ir alerģija pret metālu, tad nav tā vērts samaksāt vairāk, jo tāpat āķi būs jāmaina. Kaut kad sen atpakaļ es pasūtīju tiešām apsudrabotus auskaru āķus, taču tie izbeidzās, un jaunus mēģināju pirkt 2 reizes, bet tie diemžēl bija tikai sudraba krāsā, nevis apsudraboti. Pagaidām gaidu āķus, ceru ka paveiksies, šoreiz, ja nē, meklēšu kaut ko citu un cītīgi lasīšu atsauksmes, bet pagaidām atrādīšu auskarus, krusu jau esmu saņēmusi.

Tā kā parasti ģērbjos melnā, tad auskarus varu izvēlēties košākus. Diemžēl šie auskari ceļojot pie manis mazliet deformējušies, bet to iespējams var labot, vai arī noņemšu bojātās spalvas nost. Tomēr par apmēram 80 centiem, tas mani nemaz neuztrauc. Ja interesē, varat apskatīt šeit, ir pieejami arī citās krāsās :)

Šie ir mazliet dārgāki nedaudz zem 2 eiro, bet skaistāki. Man patīk spalvas, auskari kas karājās un sapņu ķērāji. Iespējams, mani festivāla auskari ? :D Ja interesē, pieejami šeit :)

Man šādi auskari jau ir melni, tāpēc gribēju vēl vienā krāsā. Diegi man ārā no viņiem nekrīt, vienīgais, jāuzglabā uzmanīgi, citādāk viņi salocās, man nācās taisnot savus :D Tikai 80 centi un pieejami daudz un dažādās krāsās, links šeit :)


Protams, ka es necerēju nopirkt sudraba auskarus par mazāk kā 80 centiem(tagad skatos cena ir pielikta nedaudz), taču dažreiz paveicas un pa lēto var atrast apsudrabotus auskarus. Vienu es nopirku, bet pārdevēju neieteikšu, jo pasūtīju vēlreiz un nedabūju auskarus, un aliexpress selleris atgrieza daļēji naudu, nebija dārgi, bet tādus pārdevējus neieteikšu. Taču šie jaukie auskari ir tikai sudraba krāsā, ja interesē un nav alerģijas , links šeit.

Lūk šādi ir mani pēdējā laika ebay pirkumi, viss vēl nav atnācis, šo to vēl gaidu, kad atnāks un notestēšu būs raksts par lūpu krāsām, sen neesmu pirkusi.
Ko jūs labu esat nopirkuši vai ko gribat nopirkt ebay? :)

Jauku vakaru :)

ENG

I havent shop on ebay for ages, but then i was looking for moms birthday gift inspiration, and accidentally bought something for myself too :D Actually i missed writing my ebay reviews, these blog posts i had so much fun to write. And ebay app on phone is so bad idea, when i'm bored or on lunch break i look for some things and then i sometimes buy things that i dont need but need in the same time :D But for next month, i'll make list and budget and i'm not - or at lest try not to spend more than my limit .

I had huge fluffy ball on my bag, but i lost it somewhere, and i wanted something for my bag, that's why i bought that amazing dream catcher key charm. Good quality one worth the price.
I love wear dangly earrings but i have allergy and i cant wear metal ones, my ears like siver earrings, but most silver earrings are boring or really expensive, that's why sometimes, if i get get silver plated earring hooks i change them, and i cant wear awesome earrings. I ordered some hopefully silver plated not just color hooks, and hope they will work for me.
I would never pay more than 2 euros for feather earrings because they are not worth it. But on ebay, you can find different, every style, basically everything you want feather dangly earrings for various prices. Blue ones were very cheap, they got little bit damaged but for 80 cents, that doesnt bother me. Black ones were more expensive, but they look so cute, if i'll get silver plated earring hooks, i'm wearing these to festival.
Red stringy tassel ones - i had them in black as well, actually they are in surprisingly good quality and you can choose from more than 10 colors :) But you just need to take care about them, and don't just stuff them somewhere, otherwise you'll need to straighten them.
And last ones supposed to be silver plated, but they are just in silver color. You can actually find silver plated cheap earrings, but luck wasnt on my side.

I'm still waiting for few of my ebay purchases, cant wait, and i will share them with you guys as well.

Have a nice evening! :)