Monday, March 19, 2018

February/March favorites 2018

For English summary scroll down below!

"Cik ārā šodien bija burvīga un silta diena. Neskatoties uz to, ka šodien braukšanā nebija mana labākā nodarbība, tas nemaz nesabojāja manu garastāvokli. Viena burvīga saulaina un silta diena, pēc šī visa nomācošā augstuma, nāk tikai par labu. Pilnīgi prieks, ka šodien netupēju mājās vai vēl ļaunāk visu dienu darbā." Tāds laiks bija pirmdien, kad iesāku rakstīt šo ierakstu, bet kā jau parasti tas notiek atradu ko interesantāku darīt :D Vispār šīm aukstajām un saulainajām dienām bez sniega, nav ne vainas. Šī nedēļa nebija veiksmīga braukšanas ziņā, es esmu sevī ļoti vīlusies.

Kas interesants notika februārī, nekas. Man liekas, ka pēdējā laikā, darbs <---> mājas, un nekas cits nesanāk. Nevis nesanāk, bet man īsti nebija vēlmes, jo ja ir jāizvēlas starp miegu un došanos kaut kur, es izvēlēšos miegu :D 
Ar autoskolu kā ir tā ir, nevaru - negribu, neatrodu motivāciju, vēlmi BEIDZOT pieķerties teorijai, loģiski ka negribētu kārtot vēlreiz teoriju, gan nedaudz naudas žēl, gan visvairāk laika, taču tas acīmredzot man nedod pietiekami lielu motivāciju saņemties. Varbūt kādi ieteikumi, kas man palīdzētu?

Nedaudz par lietām, kas tika biežāk lietotas februārī:



  • Skin food face cream moisturizing apple - mīlīgs iepakojums, patīkami smaržo pēc ābolu biezeņa.  Ātri uzsūcas un mitrina seju. Lietoju katru rītu pirms uzklāju kosmētiku, jo neesmu pagaidām atradusi labāku dienas sejas krēmu, vai kaut ko tādu kas derētu manai sejas ādai. Pirkts veikalā Rimi :)
  • Douglas perfumed body and hair mist toffee apple - kā es dievinu ābolu smaržu, it īpaši ķermeņa atsvaidzinātājos. Man bija tik žēl, ka no Avon pazuda viņu ābolu sprejs. Matos gan es viņu nepūšu, bet patīkami atsvaidzinošs aromāts, noteikti pasūtīšu vēl. vienīgi žēl, ka smarža ātri izgaro, bet neesmu atradusi šāda veida produktu, kas tiešām ilgi noturētos uz ādas.
  • Oriflame tender care protecting balm with cloudberry seed oil -  šo multifukcionālo līdzekli izmantoju kā lūpu balzamu, smaržo lieliski un mitrina lūpas. Man kādu brīdi jāpasaudzē lūpas un jāatpūšas no matētajām lūpu krāsām.
  • Ota no ebay (links šeit #5) vispār no ebay esmu pasūtījusi veselu čupu otu, bet pagaidām nekas nav atnācis, gaidu un tad jau tavs ieraksts. Esmu atradusi ideālu blending (sapludināšanas?) otu, un tā noteikti nebija dārgāka par 1.20 centiem, kad to nopirku. Ļoti noderīga tad, kad pārvaru slinkumu un paeksperimentēju ar acu ēnām, man kaut kā nedaudz sāk apnikt vienveidība, un šad tad ir labi pamēģināt kaut ko jaunu.Tā kā 98% no manām otām ir no ebay vai aliexpress, varu teikt, ka pa lēto var nopirkt  ļoti kvalitatīvas otas. Vizuāli šī arī izskatās estētiski pievilcīgi.

Nolēmu šo ierakstu apvienot ar marta favorītiem, jo godīgi sakot, šaubos, ka man katru mēnesi ir ko apkopot, bet ja nu kas pēkšņi mainīsies, ieraksts taps. 

Dashboard confessionals - We fight  - es ticu, ka  ar dažām dziesmām ir tā, ka tu viņas dzirdi brīdī, kad tev to visvairāk vajag, un noklausoties tās, tu jūties labāk.

Foster the people - Sit next to me - šī dziesma man atgādina siltus vasaras vakarus, vasaru, saulainu un bezrūpīgu vasaras dienu :D 

Tā pagāja mans vienmuļais februāris, turpināšu murgot par braukšanu, bet tā ir jau labāk, nav tik traki kā man sākumā likās un nepatika, vēl uz braukšanu neeju ar sajūsmu, bet būs labi. 

Jauku dienu :)


ENG

I started to write this blog post on Monday, when felt like spring , sun was shining, all snow melted and it was +9C outside. I was happy that i didnt spend all day at home or work, and bad driving lesson(my fault) didnt even ruined my mood. One good day can make wonders to your mood, was nice to sit outside and for second it really felt like spring, soon it will be. Although there's nothing wrong with cold but sunny days too.

February was very uneventful , nothing really happened , work <---> home, some driving lessons, still havent find motivation to study or pass theory exam. What's new :D Sadly March feels the same.

Some things that i like in February/March as well cause i'm not sure there will be separate blog post for March.
Cute Skin food apple face cream, smells heavenly and moisturizes skin as well. I'm using it every morning, and it's perfect daily moisturizer.  .
Douglas apple body mist - i love apple scented body mists, and it's refreshing and i'll be very sad when i'll run out of it..
Oriflame lip balm, because after wearing liquid matte lipsticks everyday, i need to take care of my lips, and take break wearing matte lipsticks.
Perfect ebay blending brush - i suggest it , cheap but very good.  Hopefully soon , when all my brushes will arrive and i'll test them, i'll make some ebay brush suggestion/review/favorites blog post.

Shared 2 songs, one that  cheered me up - Dashboard confessionals - We fight, and other made made me dream of  careless summer days - Foster the people - Sit next to me :)


Tomorrow is first day of spring, and weather forecast predicts snow - yaaay (sarcasm) , i really need more sunny and warm days in my life.


Have a nice evening :)