Tuesday, December 23, 2014

Ebay labumi #11

Man šogad atkal nav Ziemassvētku sajūtas, un ja neņem vērā Ziemassvētku dekorācijas, brīžiem nemaz nevar pateikt kāds gadalaiks ir ārā, jo brīžiem smaržo pēc pavasara un brīžiem viss piesalst un uzsnieg sniegs, ko vēlāk jau izkausē sniegs. To, ka tuvojas svētki jūtu darbā (dabūju darbu uz pāris dienām kā palīgs, vismaz kaut kas, nākošgad ceru atrast arī patstāvīgu darbu, ceru,ka beidzot izdosies!), jo kā cilvēki grābj un ķer visādus nieciņus dekorācijas, rotājumus un dāvanu iesaiņojumus,laikam jau laicīgi dāvanas sen neviens nesagādā :D

Bet tagad atpakaļ pie šī raksta ebay varoņa :D

Maybelline baby lips Dr. Rescue lūpu balzāms :)  Esmu palietojusi viņu jau 2 nedēļas un esmu sajūsmā!

Plusi
  1. Ātra piegāde. Saņēmu mazāk kā 2 nedēļās.
  2. Samērīga cena - ap 4 eiro (atkarīgs no valūtas maiņas kursa) (nav jau arī ļoti lēts, bet ir tā vērts) Ja, nu kādam interesē, pirku šeit :)
  3. Bezmaksas piegāde
  4. Ideāls lūpu balzāms ziemai! Aizsargā lūpas no sprēgāšanas un uzlabo to stāvokli. Vismaz man lietojot šo balzāmu lūpas vairs nepaliek sausas.
  5. Patīkama smarža, es kā piparmētru mīlis izvēlējos Icy Mint lūpu balzāmu, kurš smaržo pēc mentola. 
  6. Var lietot arī ziemā, un šī piparmētru balzams nesaldē ziemā lūpas, ja izejat uz ielas, nav saldējošas sajūtas.
  7. Var lietot vasarā, jo tā SPF 30, lūpas būs pietiekami aizsargātas.
  8. Patīkama sajūta uz lūpām, nav smagnējas sajūtas, viegli klājas un lūpas jūtas labi un paliek patīkami maigas, var virsū klāt arī lūpu krāsu.
Mīnusi
  1. Neredzu šim produktam mīnusus, nu varbūt to, ka 12 stundas viņš nesniegs šo efektu, tas tāpat kā 48 h noturīgie dezodoranti, nav tāda brīnumlīdzekļa.
Kopumā: Šis produkts pārspēj EOS lūpu balzamus, jo vismaz man tie ziemā neder, nesniedz nekādu dižo efektu, (mazliet nožēloju,ka uzķēros uz viņiem un pasūtīju sev vēl, kam negadās!). Pasūtīju sev arī Fresh Mint, nevaru sagaidīt, kad tas atnāks :)

Rīt priekšā darba diena un jāizguļas kārtīgi, jo liekas, ka rīt būs daudz darba.

Lai jums jauks vakars un ar labu nakti! :) 

1 comments: