Thursday, May 28, 2015

Lipsticks from Bell, Oriflame, Rimmel review

For English summary scroll down below

Pirms kāda laika, šķiet, pilnīgi visām bija lūpu produkti šādos iepakojumos un praktiski visas kompānijas nāca klajā ar šādiem milzu lūpu krāsas zīmuļiem, un es kā vienmēr tieku pie visa pēdējā :D Tad, kad šāda veida produkti tikko iznāca, es nevēlējos tērēt naudu un negribēju skriet pakaļ visām, bet kad Prismā pamanīju Bell lūpu sviestu par ļoti labu cenu, izdomāju,ka gribu pamēģināt. Un tā pēc kāda laika manā kolekcijā jau ir 3, un katrs ir savādāks. Izdomāju,ka uzrakstīšu vienu atsauksmi par visiem produktiem kopā.

Lūgums nepiesieties bilžu kvalitātei, un pēdējie 2 attēli nav vienādi, priekšējā kamera īsti neuzķer krāsas!

Bell Creamy & Shiny lipstick butter #6
Oriflame The One Color soft lipstick Sweet rose
Rimmel Color Rush long lasting intense lip balm 110 Make me blush

1. Bell Creamy & Shiny lipstick butter #6
"Bell tonējošs sviests lūpām! Skaistas un veselīgas lūpas visas dienas garumā.
Viegli un ērti uzklājams."
Pieejams 7 toņos, es izvēlējos sarkanu, kas izskatās vairāk ogu sārtā krāsā, kaut gan tūbiņā iekšā izskatās sarkans,bet uz lūpām nedaudz savādāk.
Smaržo dievīgi, šķiet,ka pēc ogām (mans degums vēl nav atkopies no slimošanas).
Gandrīz kā higiēniskā lūpu krāsa, tikai nedaudz pigmentātāka. Nedaudz ietonē lūpas, tāpēc neizzūd pa visam no tām pēc ēšanas un dzeršanas(konkrēti šī krāsa). Nav vajadzīgs ideāls lūpu stāvoklis, lai lietotu šo lūpu sviestu, un lietojot šo produktu lūpas jūtas mitrinātas un maigas.
Ja lūpu spīdums jums ir par lipīgu, un negribas klāt lūpu krāsu, šis ir labs variants. Jo vairāk kārtās uzklāj šo produktu, jo košāks tonis uz lūpām.
Šo es noteikti iesaku visām, jo pati esmu sajūsmā.
Cena Prisma veikalos 2.29 :)
2. Oriflame The One Color soft lipstick Sweet rose
Biju aizgājusi līdzi mammai pēc Oriflame pasūtījuma, un tur uz vietas vienmēr var izmēģināt jaunos produktus, un es pamanīju šo skaisti rozā toni, tieši manā gaumē rozīgi nude tonis (bildē kur uz rokas uzkrāsoti produkti labāk redzams īstais tonis!). Izmēģināju visus uz rokas un izlēmu ņemt tādu, ko ikdienā lietošu visbiežāk.
"Šī lūpu krāsa padara jūsu lūpas mīkstākas. Viegli uzklājas uz lūpam, un sniedz tām maigu nokrāsu. Pateicoties ērtajam iepakojumam, nebūs jāuztraucas par produkta asināšanu."
Nesausina lūpas, un klājas kā sviests uz lūpām, jo biezākā kārtā uzklāj, jo spilgtāks tonis. Arī var klāt uz lūpām, ja nav ideāls lūpu stāvoklis. Slikta noturība, ēdot un dzerot praktiski izzūd no lupām, bet nav jau grūti uzkrāsot no jauna. Ļoti spēcīgs rožu aromāts, ko jūt kādu laiku pēc tam, kad lūpu krāsa ir uzklāta uz lūpām. Ja nepatīk rožu aromāts, neiesaku, jo pamatīgi ož pēc rozēm :D bet tā kā man ļoti iepatikās šis tonis, tad šo spēju pieciest. Nesausina lūpas.
Es pirku par atlaidi 5,99, pilnā cena 9,90. Manuprāt, diezgan uzskrūvēta cena, jo par tādu cenu var nopirkt vismaz 2 Essence parastās lūpu krāsas, kas smaržo ne tik uzmācīgi, un noturība tāda pati.
3. Rimmel Color Rush long lasting intense lip balm 110 Make me blush
Nesen veicu pasūtījumu no fragrancedirect, un izvēlējos šo lūpu krāsu. Tonis ir nedaudz vēsāk rozā nokrāsā, kā es parasti izvēlos, bet man patīk. Ļoti laba noturība, dzerot kafiju tikai nedaudz izzūd no lūpām. Kā mīnusu minēšu to, ka izcels visus negludumus, tā kā ja ir sausas lūpas, neiesaku šo produktu. Spēcīgs vaniļas aromāts, kas gan netraucē, kad tiek uzklāts uz lūpām, tomēr, ja nepatīk vaniļas smarža, tad arī nav domāts jums.
Iesaku tām, kas meklē noturīgāku lūpu krāsu, bet negrib lietot matētās, jo šis produkts nesausina lūpas un nerada diskomforta sajūtu, kā dažas matētās lūpu krāsas.

Kopumā: 3 dažādi lūpu "zīmuļi", katram atšķirīgas īpašības un smarža, un man prieks, ka neesmu nopirkusi 3 vienādus. Pēdējā laikā sniedzos pēc šiem vairāk nekā pēc parastās lūpu krāsas. Visvairāk pārsteidza Bell lūpu sviesta kvalitāte un cena, to es noteikti iesaku. Oriflame nav slikts, bet cena ir nedaudz neadekvāta, bet ja gribas ko noturīgāku, tad tad Rimmel produkts ir tieši laikā :)

Lai jums jauka diena! :)

ENG

Few months ago these kind of jumbo pencil lipsticks was everywhere and looks like almost everyone had them , and back then i dint want to spend my money on them, and i dont really like to follow crowd and buy something just because everyone is raving about it! But one day i saw Bell lipstick butter on sale and i wanted to try it, and it started with just 1 and now i have 3 of them, and they all are very different!

1.  Bell Creamy & Shiny lipstick butter #6 
This is one of my favorite lip products ever! Love it! This lipstick butter have sheer coverage, but it's buildable, the more you put it on, the more color you get. It's more like colored lip balm, and lips feels moisturized and comfortable. Another good thing - it smells so good, like berries. One thing that i dint like, on pencil it looks more red than on lips, but other than that i suggest this product for everyone who dont like lip glosses because they are too sticky, but don want to use regular lipstick.

2. Oriflame The One Color soft lipstick Sweet rose 
I bought this one because i really liked color, rosy nude is my favorite color in lip products and i can use it everyday. This lipstick makes your lips soft and glides on very smoothly. But it dint last on lips very long if you drink or eat! Have very strong rose scent, and if you don't like it, i don't suggest this product to you! Personally, i think that this product is overpriced, you can find something similar for cheaper price!

3. Rimmel Color Rush long lasting intense lip balm 110 Make me blush 
This one stays on your lips better than 2 other ones! You can drink coffee and eat, and maybe little bit of it will come of, but not too much. But you need to have very smooth lips, cause if you'll have chapped - dry lips , it's not for you. I suggest this product to everyone who wants long lasting lipstick, but don't like matte lip sticks, cause this one don't try your lips like some matte lipsticks. It has strong vanilla scent.

Overall, i'm happy with all these products, cause they are different, and i liked them all. But my favorite definitely is Bell one, cause it's cheaper than others and quality is very good. Oriflame one is way too overpriced, but if you want something more long lasting Rimmel one will be perfect for you!

Have a nice day! :)


2 comments:

  1. Ļoti gaidīju, kad būs atsauksme par Bell. Veikala parasti apskatījos un noliku atpakaļ plauktā, jo šķita, kas var par tādu cenu būt, bet redz izrādās, ka kvalitāte ir vairāk nekā laba. Paldies, ka pabrīdināji par oriflame lūpenes rožu smaržu, man ļoti nepatīk rozes kosmētikā, reālajā dzīvē gan patīk. Paldies par atsauksmēm par visiem lūpu sviestiem, kad būs iespēja noteikti skriešu pēc Bell.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man prieks, ka noderēja :) galvenais paņemt īstajā tonī, jo pieņemu, ka paši gaišākie vairāk dos spīdumu kā krāsu.
      pagaidām Bell kosmētika neliek vilties! Spices Rimi dažām lietām no Bell produkcijas bija uzlikta atlaide :)

      Delete