Friday, September 28, 2012

Jaunumi Avon

Tieši šie jaunumi no kataloga uzrunāja mani visvairāk.

Otiņa nagu rotāšanai-šo es noteikti pasūtīšu! Kaut gan neesmu pārliecināta,ka izmantošu viņu, bet pamēģināt jau var.
Un ātri žūstošās nagu lakas, kas par toņiem. Žēl, šoreiz nesanāks pasūtīt, bet gan jau citreiz.

Sunday, September 23, 2012

Timotei šampūns

Nezinu vai šis šampūns ir jauns vai kādreiz jau bijis, tā kā viņu visur reklamē nolēmu pamēģināt. Man pat paveicās Maximā bija kkāda atlaide un 250ml pudele maksāja 0.99 -  izdevīgs pirkums.



Tā kā lietojusi esmu tikai 2 reizes, tad vai mati palika stiprāki- to spriest es nemāku un nevaru. Vai tas piedod kādu mirdzumu- grūti pateikt- saules gaismā varbūt, kaut gan mana matu krāsa tāpat diezgan skaisti spīd saulē.
Plusi- smarža ir patīkama un pēc izmāzgāšanas kādu laiku mati smaržo vēl pēc šī šampūna. Nevajag daudz daudz paņemt, jo šis šampūns labi puto.
Vai pirkšu vēl - nē, neesmu vīlusies, bet neesmu arī sajūsmā par viņu- nekā īpaša.

Rudens



Rakājos pa telefonu un atradu bildes,kurās bija rudenīgi skati no pagājušā gada :) Vakar iestājās atronomiskais rudens, nu patiešām vasara ir pagājusi. Rudens ir viens no maniem mīļākajamiem gadalaikiem, krāsainas lapas, vēsi vakari, dūmu smarža gaisā- dievinu!
 Migla
















Thursday, September 13, 2012

Krēmveida vaigu sārtums no Dzintara

Jau sen biju noskatījusi šo vaigu sārtumu , taču tikai tagad man paveicās un izdevās tikt pie kārotā :)

 Pievilcīgs un ērts iepakojums.
Manis izvēlētais tonis ir T2-persiku tonis [dīvaini,ka mājaslapā nav norādīti tādi toņu nosaukumi,kas rakstīti uz iepakojuma]



Šodien grūti noķert īsto krāsu, viņš nav tik oranžīgs kā varbūt izskatās. Varētu teikt, ka dzīvē izskatās diezgan dabīga nokrāsa, ja protams neuzliek par daudz šo krēmveida sārtumu.
Viņš klājas ļoti viegli un ir patīkams ādai, nav smagnējs. Šim sārtuman nav nekāda aromāta, kas vismaz man liekas patīkami. Iepakojums ir neliels, taču ļoti parocīgs un aizņem maz vietas,ideāls turēšanai kosmētikas maciņā . Lielākais pluss, tas ir ražots Latvijā.
Kur to var nopirkt- iespējams, ka Drogās, bet ne visās, visos Dzintara veikalos un pavisam noteikti Rimi hipermārketā, kurš atrodas   i/c  Olimpija.


Lai jums jauka šī rudenīgā diena :)

Friday, September 7, 2012

Aizsargājošie līdzekļi matiem pret karstumu

Fēnojot, taisnojot matus karstums, kas nāk uz matiem, nav veselīgs, ideālā gadījumā, mēs ļautu matiem pašiem izžūt, bet ne vienmēr tas ir iespējams, vai arī mati žūstot paši, gala rezultātā izskatās briesmīgi.
Pati lietoju šos abus Dove un Avon produktus, lai aizsargātu matus no karstuma.



Lietoju jau kādu laiciņu šo līdzekli, un matu stāvoklis ir labāks, tikai, vismaz man, mati taukojas ātrāk, ja izmantoju šo līdzekli. Tas būtu vienīgais mīnuss viņam.



Iespējams, ka iepakojuma tagad ir mainījies, jo šis man jau ir kādu ilgu  laiciņu mājās.
Lietošana- izsmidzināt mitros matos, vienmērīgi izlīdzināt un ieveidot kā parasti.
Vienīgais, kas man jau sāk apnikt, ir Avon matu līdzekļu vienveidīgā smarža, visi šīs sērijas līdzekļi smaržo vienādi, tas ir ļoti apnicīgi.

Varbūt jums ir kāds cits labs līdzeklis, ko lietojiet un varat ieteikt?

Jauku nedēļas nogali, mana būs jauka- mekādu mājasdarbu vēl :D mazs prieciņš par to!

Monday, September 3, 2012

Mazliet iedvesmas

Beidzot saņēmos, un apzīmēju savu krekliņu. Šoreiz kaut kas līdzīgs fanu krekliņam, gala rezultāts varbūt nav tas ideālākais, bet man patīk.

Ideja jau man sen bija, tikai nebija visu vajadzīgo materiālu.
Vajadzīgais - krekliņš, ko apzīmēt, otas un krāsas.

Darba virsma gatava.
Mana vislielākā problēma bija otas- nevarēju ne mājās, ne tuvākajā grāmatveikalā atrast vajadzīgā smalkuma otas, tāpēc mazliet vietām sanāca nohaltūrēt, jo ota bija par lielu.
Kā kuram ir vieglāk, var pa priekšu uz krekla ar zīmuli uzzīmēt kontūras[pēc tam, tās tāpat izmazgāsies, ja mainīsiet savas domas], lai ir vieglāk. Šoreiz iztiku bez zīmuļa, jo arī tas man bija par cietu un uz krekliņa nekas nezīmējās.

 Apzīmēšanai izmantoju melnu un sarkanu krāsu, jo tās man bija pieejamas. Krāsa nav sakaltusi vai sabiezējusi no nelietošanas.[šīs jau man mājās stāv-mētājas kopš pagājušā gada rudens]
Uz iepakojuma viss skaisti aprakstīts, ka apstrādāt,lai krāsa turas virsū -  savu krekliņu gan cepeškrāsnī nebāzu, un nedomāju to darīt, bet ar gludināšanu viss sanāca labi. Protams, pārbaudīšu vēlāk, bet no pieredzes, ja tiešām gludina- nu varbūt pat ne 5 minūtes, krāsa no krekliņa nost neiet.



Un tāds ir gala rezultāts- varbūt ne gluži tāds kā es gribēju, bet kopumā man patīk :)
Turpināšu meklēt īsto otu un lētus baltus krekliņus second hand veikalā, un mēģināšu vēl. Practice makes perfect!