Thursday, July 18, 2013

Charmantelle nagu lakas :)

Pirms kāda laiciņa nopirku sev 2 jaunas nagu lakas, nedomāju, ka man viņas īsti vajadzēja, tomēr nenožēloju pirkumu.
Vai jums nav tā gadījies, ka griba skaut ko jaunu - manā gadījumā nagu laku- bet atnākot veikalā nākas ilgi stāvēt pie stenda un pētīt nagu lakas, jo neviena īsti neuzrunā, bet kaut ko ļoti gribas un tad nākas izvēlēties.
Vairāk kā 30 minūtes pavadīju Maximā pie nagu laku stenda, un patiešām nevarēju izvēlēties un kad jau biju tik ilgi nonīkusi tur , gribējās paņemt kādu laku un doties prom, jo bija jau apnicis. Par laimi pagrābu tīri labas lakas.

 Ar zibspuldzi
Bez zibspuldzes

Gribēju parādīt kā izskatās uz nagiem, bet bildes nesanāk īpaši smukas, nolēmu iztikt bez tām.

Tumšāk rozā nagu laka [pirmā no kreisās] - bildē gandrīz izdevies noķert lakas īsto toni. Varbūt vienīgi dzīvē izskatās mazliet gaišāk, ļoti skaists rozīgi violets tonis 24.

Otrā nagu laka, kas bildē izskatās ne tik spoža, dzīvē ir rozā neona tonis - summer must have nagu lakas tonis. Esmu par šo stāvā sajūsmā. Parasti neona krāsas nagu lakas mazliet liek vilties, jo lai dabūtu tiešām tādu toni kā pudelītē izskatās, vajag lakot vairākās kārtās, vai lai nespīdētu cauri nags vajag apkašā uzklāt baltu vai nude toņa nagu laku. Bet šī ir īsts atradums- nav vajadzīga balta nagu laka apakšā vai krāsot neskaitāmās kārtās, pilnīgi pietiek arī ar vienu kārtu, lai iegūtu burvīgus neona krāsas nagus :) Nagu lakas tonis 252.
Pēdējā laika labākais atradums un cena šīm lakām ir +- ap 60 santīmiem[atkarīgs no vietas, kur pērk vai atlaidēm], iesaku, jo nav jātērē daudz naudas, lai iegūtu burvīgu nagu laku.

Kāds ir jūsu pēdējā laika labākais atklājums?


1 comments:

  1. Great post! I'm your new follower! :)
    I hope to see you in my blog sometimes. Thanks!
    Kisses from VV!!
    www.voguelyvan.com

    ReplyDelete