Friday, May 30, 2014

Ebay labumi #3

Kā parasti,kad man nav ko darīt, es attopos, ka meklēju ebayā lietas, kuras īstenībā man nevajadzēs. Šoreiz mazliet iekritu ar kurpēm, kvalitātes ziņā viss labi, bet nu paiet īsti nevar, un tā kā man nav mašīnas, kurpēm nāksies pasēdēt kastē līdz kādreiz tās tiks uzvilktas, jo pārvietosies sabiedriskajā, nemaz nerunāsim par tikšanu uz pieturu, ja jāšķērso bruģis un vietām ceļš nav tas līdzenākais, ir ļoti grūti.


 Bilde no ebay. Sen jau skatījos uz viņām un tik ļoti gribējās, un šoreiz izdevās atrast diezgan izdevīgu piedāvājumu,ka nevarēju atturēties.
 Kurpes dzīvē :) 
Izskatās jau dievīgi, nezinu kāpēc domāju, ka 14 cm augsts papēdis uz platformas nebūs neērts staigāšanai un pie izlaiduma kleitas derēs labi, der jau, bet nu paiet ir kā ir. Visērtāk viņās noteikti ir sēdēt :D Šajā brīdī ļoti apskaužu meitenes, kuras katru dienu iet ār tādiem papēžiem un un izskatās, ka tas viņām nesagādā nekādas problēmas!

Plusi
  1. Dzīvē izskatās tieši tāpat kā attēlā 
  2. Kurpītēm ir laba kvalitāte
  3. Atsūtītas īstā kurpju kastē, ļoti rūpīgi iepakotas, katra kurpe bija ielikta savā plēves maisiņā.
  4. Cena kopā ar pasta sūtījumiem ap 20 eiro 
  5. Ļoti labi izskatās pie džinsu biksēm.
  6. Atbilst izmēram
Mīnusi
  1. Pirms pērk ir rūpīgi jāpadomā, vai maz tādās varēs paiet, un vai tās nebūs kārtējās kurpes, kas stāvēs kurpju kastē un tā arī netiks uzvilktas
  2. Nav neērtas, bet platāku pēdu īpašniecēm varētu nederēt
  3. Zamšs nav tas labākais materiāls, ļoti pievelk putekļus un nav viegli tīrāms

Kopumā:
Šķiet, ka pa 20 eiro es labāk būtu nopirkusi kaut ko citu, kaut gan kurpes der ļoti labi, viņas nav īpaši ērtas iešanai, varētu paņemt līdzi un pārvilkt, bet neriskēšu universitātes izlaidumā. Bet ja šāds papēža augstums nebiedē, tad šīs kurpes nav tas sliktākais variants.

Lai jums jauka šī patīkami vēsā diena :)

Sunday, May 4, 2014

Nieciņi

Sākšu ar sveicienu 4. maijā :) Ceru,ka jauki pavadījāt šo dienu!


Cik reizes man nav gadījies ieiet veikalā pēc vienas lietas, bet iznāku ar vairākām. Kā jūs tiekat galā ar šo problēmu, kad meklējot to pēc kā nācāt, pamanāt kaut ko citu un arī to vajag? Šoreiz kavējot laiku pirms vilciena izdomāju ieiet Drogās, lai nopirktu mini dezodorantu gaidāmajam mini ceļojumam, bet protams, Drogās ir pilns ar jaukām lietām, un netiku sveikā cauri tikai ar vienu pirkumu, bet ar dažiem.

  • Isana mini dezodorants, nav nekāds īpašais, aizņem maz vietas, smarža neitrāla, un labi piemērots ceļojumam, vai arī ikdienā nēsājot somā. Tilpums 50 ml, vienīgi žēl, ka nav citu aromātu šajā tilpumā.
  • Essence balinošā nagu laka, lasīju par viņu Zandas blogā, un tāpēc,ka mana iepriekšējā Oriflame balinošā nagu laka bija sakaltusi nolēmu pamēģināt arī šo. Neceru uz īpašo efektu, bet pamēģināt var, tāpat noderīgi.
  • Un pats labākais, Drogās Trakā ķēriena ietvaros groziņos stāv pilns ar dažādām nagu lakām un citām precēm par izdevīgām cenām, un kad es pamanīju šo jauki rozīgo Maybelline nagu laku, ņēmu nedomājot vai man tādu vajadzēs, cena 1,36.
  • Starpcitu,ja runā par nagu lakām, tur arī bija pieejamas vairākas Esscence veco kolekciju lakas, žēl, ka labākie toņi jau bija izķerti. Arī ļoti žēl, ka nekur vairs neatrodu foršo piparmētru lūpu spīdumu no kādas Essence ziemas kolekcijas, tas bija ļoti patīkams, cerēju,ka varbūt kādā groziņā būs, bet laikam tas ir izpirkts!




Un labākais atradums Rimi veikalā, ejot pēc minerālūdens aizmaldījos pie kosmētikas stendiem un pamanīju Coca Colas lūpu krāsu. Šī ir īsta manta, ražots ASV, nav kāds pakaļdarinājums. Prieks par šo atradumu, jo jau ilgu laiku ebay skatījos šīs lupu krāsas, bet kaut kas vienmēr atturēja viņas arī nopirkt. Rimi Olimpijā bija pieejama arī Fantas lūpu krāsa, cena 1,83.
"Kopjošā formula mīkstina un padara lūpas maigas, piešķir lielisku garšu un spīdumu." Nu ko, pēc Colas smaržo, bet nu garša gan nav, tas ir pārspīlēti uzrakstīts, nav negaršīga, bet pēc Colas arī negaršo. Patīkama sajūta uz lūpām, padara maigas, labs variants ja negribās parasto higēnisko lūpu krāsu.


Lai jums jauka šī atlikusī diena :)
PS. Šo visu brīvo dienu iespaidā, man ir oficiāli sajukušas dienas , visas liekas vienādas :D

Thursday, May 1, 2014

Ebay labumi #2

Jau sen skatos ebayā apavus, bet vienmēr kaut kas mani attur no pirkšanas. Pērkot internetā apavus nevar īsti zināt, vai tie atbildīs konkrētajam izmēram, vai nesanāks iegrābties ar apaviem, kas būs ļoti zemas kvalitātes, un ātri izmetami miskastē.
Noskatīju ļoti smukas balerīnveidīgās kurpītes, un man vajadzēja. Bieži gadās pamanīt kaut ko, un tas nekas, ka man tā jau ir pietiekami daudz apavu, man vienkārši vajag un bildē tās kurpītes izskatījās tik labi.

šādi viņas izskatījās bildē

 un šādi dzīvē

Plusi:

  1. Dzīvē izskatās gandrīz tik pat labi, kā attēlā
  2. Ļoti ērtas un mīkstas, neberž
  3. Kopā ar pasta izdevumiem sanāca aptuveni 11 eiro, kas ir diezgan laba cena
  4. Var vilkt gan pie džinsu biksēm, gan svārkiem
Mīnusi:
  1. Laikam bija naivi cerēt, ka kurpītes tiktu sūtītas kastē, tā vietā viņas bija pamatīgi iemīcītas un samīcītas parastajā sīkpaku aploksnē
  2. No nelielas valkāšanas jau izkrita viena sirds formas kniede
  3. Atbilst izmēram, tomēr ja ir platāka pēda vai arī šaurāka, var nederēt
  4. Nav piemērotas šim putekļainajam laikam, un iztīrīt šo materiālu ir ļoti grūti
Kopumā:
Nenožēloju ka nopirku, iespējams viņas ilgi nekalpos, taču ir ļoti ērtas un neberž, arī jauki izskatās. Ir vilšanās par to, kā viņas tika atsūtītas, bet laikam par tādu cenu nav ko sūdzēties, iespējams pamēģināšu iegādāties vēl kādus apavus, ja atradīšu izdevīgu piedāvājumu :)