Sunday, May 4, 2014

Nieciņi

Sākšu ar sveicienu 4. maijā :) Ceru,ka jauki pavadījāt šo dienu!


Cik reizes man nav gadījies ieiet veikalā pēc vienas lietas, bet iznāku ar vairākām. Kā jūs tiekat galā ar šo problēmu, kad meklējot to pēc kā nācāt, pamanāt kaut ko citu un arī to vajag? Šoreiz kavējot laiku pirms vilciena izdomāju ieiet Drogās, lai nopirktu mini dezodorantu gaidāmajam mini ceļojumam, bet protams, Drogās ir pilns ar jaukām lietām, un netiku sveikā cauri tikai ar vienu pirkumu, bet ar dažiem.

  • Isana mini dezodorants, nav nekāds īpašais, aizņem maz vietas, smarža neitrāla, un labi piemērots ceļojumam, vai arī ikdienā nēsājot somā. Tilpums 50 ml, vienīgi žēl, ka nav citu aromātu šajā tilpumā.
  • Essence balinošā nagu laka, lasīju par viņu Zandas blogā, un tāpēc,ka mana iepriekšējā Oriflame balinošā nagu laka bija sakaltusi nolēmu pamēģināt arī šo. Neceru uz īpašo efektu, bet pamēģināt var, tāpat noderīgi.
  • Un pats labākais, Drogās Trakā ķēriena ietvaros groziņos stāv pilns ar dažādām nagu lakām un citām precēm par izdevīgām cenām, un kad es pamanīju šo jauki rozīgo Maybelline nagu laku, ņēmu nedomājot vai man tādu vajadzēs, cena 1,36.
  • Starpcitu,ja runā par nagu lakām, tur arī bija pieejamas vairākas Esscence veco kolekciju lakas, žēl, ka labākie toņi jau bija izķerti. Arī ļoti žēl, ka nekur vairs neatrodu foršo piparmētru lūpu spīdumu no kādas Essence ziemas kolekcijas, tas bija ļoti patīkams, cerēju,ka varbūt kādā groziņā būs, bet laikam tas ir izpirkts!




Un labākais atradums Rimi veikalā, ejot pēc minerālūdens aizmaldījos pie kosmētikas stendiem un pamanīju Coca Colas lūpu krāsu. Šī ir īsta manta, ražots ASV, nav kāds pakaļdarinājums. Prieks par šo atradumu, jo jau ilgu laiku ebay skatījos šīs lupu krāsas, bet kaut kas vienmēr atturēja viņas arī nopirkt. Rimi Olimpijā bija pieejama arī Fantas lūpu krāsa, cena 1,83.
"Kopjošā formula mīkstina un padara lūpas maigas, piešķir lielisku garšu un spīdumu." Nu ko, pēc Colas smaržo, bet nu garša gan nav, tas ir pārspīlēti uzrakstīts, nav negaršīga, bet pēc Colas arī negaršo. Patīkama sajūta uz lūpām, padara maigas, labs variants ja negribās parasto higēnisko lūpu krāsu.


Lai jums jauka šī atlikusī diena :)
PS. Šo visu brīvo dienu iespaidā, man ir oficiāli sajukušas dienas , visas liekas vienādas :D

0 comments:

Post a Comment