Wednesday, January 27, 2016

Ebay labumi #34 RT Bold metals eye shadow brush dupe - copy review

 For English summary scroll down below!

Kādu laiku atpakaļ izdomāju, ka man trūkst acu ēnu otiņu, es biju pasūtījusi komplektu, kurā bija 5 vai 6 otas, bet man viņas nepatika un es tās nelietoju, bet ar vienu nepietiek. Zināju, ka negribu čupu ar otām, kuras man nevajag, bet labāk vienu, ko izmantošu. 






Meklējot pamanīju šo otu, ļoti atgādina RT Bold metals acu ēnu otu , tikai šim pakaļdarinājumam nav virsū RT logo, kā citām no ebay, par kurām esmu lasījusi atsauksmes. 

Atverot sūtījumu nošausminājos, cik tā otiņa ir liela un kā es uzklāšu ar to acu ēnas tā lai nebirst uz vaigiem. Bildē salīdzinu ar otu, ko izmantoju ikdienā. Īstenībā nav tik traki,  acu ēnas uzklāt ir viegli un ātri, it īpaši no rīta, kad jāsteidzas uz darbu, pāris triepieni un gatavs.
Manuprāt šī ota noderēs brīžos, kad gribas, lai izskatās, ka esi centies un uzkrāsojis acis, bet īstenībā tu tikai izmantoji vienu acu ēnu un ātri izklāji to virsū, ātri un vienkārši.

Manas domas:

  • Es nezinu kādas ir īstās Bold metals otas, bet pieņemu, ko otu rokturis tām ir smagāks, ebay versijai rokturis ir no plastmasas, un viņa ir ļoti viegla.
  • Ir ērti to turēt rokās, un viegli uzklāt produktu pa visu plakstiņu.
  • Nederēs, ja gribat taisīt kādu īpašo grimu, jo viņa ir par lielu smalkām detaļām.
  • Mīksta un nav cieta.
  • Izmantojot šo otu, acu ēnas nebirst uz vaigiem, bet pieņemu, ka tas arī atkarīgs no acu ēnām kādas jūs lietojat.
  • Neteikšu, ka priekš ebay standartiem šī ota ir lēta - apmēram 1,70 eiro, bet cena atbilst kvalitātei.
  • Piegāde, gan vilkās ļoti lēni, bet to varēja ietekmēt tas, ka pasūtīju pirms Ziemassvētkiem.
  • Vai es ieteiktu šo otu vēl kādam - protams, šī pievienojas labākajām otām no ebay (varbūt es varētu uzrakstīt rakstu par savām labākajām otām no ebay, kuras ieteiktu visiem?!)
  • Vai es gribētu pirkt īsto - nē, ja tu atrod kko lētu, kas strādā labi, tas nekas, ka tas ir viltojums, jo jāatceras, ne visi var atļauties pirkt lietas, bet kurām labi var iztikt!


Ja nu kādu interesē pirku šeit #200 Eye shadow brush, bet noteikti pameklējiet vai nevarat atrast izdevīgāku piedāvājumu :)

Vai esat pasūtījušas šo vai kādu citu RT līdzinieku otas no ebay?

Iespējams padalīšos ar vēl vienu otu - labu atradumu, tikai pa priekšu būs viņa jānotīra, jo sākotnēji, nedomāju par viņu rakstīt atsauksmi, jo bija slinkums :D

PS. Kā jums patīk siltais laiks? Man patīk, tas, ka es atkal varu iet savā rudens plānajā jakā, bet viens liels mīnuss šim ir tas, ka visur viss pludo un vietām nav kur iet kā tikai pa peļķi, bet es ceru, ka šis ir uz palikšanu un vismaz sniegs vairs nebūs. Cerēt jau var :D

Lai jums jauks vakars :)

ENG
I wanted - needed new eye shadow brush, but i dint wanted to buy set, because i dont need bunch of brushes if i'm gonna use only 1 of them, and not all sets have good brushes. Then i saw Real Technique Bold metals eye shadow brush , of course, not the real one but copy of it, and i decided that i'm gonna ordered it.
I'm glad that i  bought it! I was afraid that this brush will be to huge and i'll have problems applying eye shadows , but it's very easy and not difficult at all , and now i can save time and use one eye shadow color and apply it all over my eyes :D
Brush it self is very soft, and it has plastic handle, good quality and price is little bit more expensive that other brushes, but totally worth it, suggest it! I ordered it here :) but check if you can buy it for cheaper price ;)
I'm thinking that i want to do blog post about best brushes that i found on ebay, because some of them are my all time favorite brushes.

Have you tried this brush or other copies of RT?


Have a nice evening :)

Sunday, January 24, 2016

H&M Velvet lip cream review

 For English summary scroll down below!
Es priecājos, ka pie mums beidzot ir pieejama H&M kosmētika, un īpaši priecājos, ka Riga Plaza ir plašs piedāvājums, jo tas ir tuvākais veikals man. Tomēr es neteikšu, ka būtu tādā sajūsmā kā lielākā daļa blogeru, un nē, es nesaku, ka šī kosmētika ir slikta,bet mani nekas īpaši neuzrunā, viņiem nav nekas labāks kā citiem, un ja es kko varu atrast lētāku par labāku cenu, es izvēlēšos lētāko.
Viena no tām lietām ir cena, atsevišku produktu cena man liekas nedaudz par augstu, piemēram, lūpu krāsas maksā 9.99, un man nepatika neviens no pieejamiem toņiem, un kaut vai tajās pašās Drogās, var atrast arī lētākas lūpu krāsas,nu kaut vai no Maybelline, tās bez atlaides maksā 9,19  un Drogās vienmēr ir  kāda atlaide :)

Gribēju  nopirkt kādu acu ēnu, bet nevarēju izvēlēties. Vairumam pigmentācija ir izcila, tomēr dažas ir diezgan pūderainas, un man šķiet, ka atsevišķajām acu ēnām(vismaz lielākajai daļai) ir labāka pigmentācija nekā tām, kas ir pieejamas paletēs.







H&M Velvet lip cream tonī Enchanté - ideāls vēsi pelēcīgi rozīgs tonis - mana ideālā krāsa, kāpēc neviena H&M lūpu krāsa nav šādā tonī?!

Man šķiet, ka cena šiem ir 7,99 , bet varbūt kļūdos, pirku diezgan sen, neatceros precīzi.
Tomēr esmu vīlusies, ja ebay šāda veida šķidrā lūpu krāsa, kas maksā dolāru ir labāka, tad esmu izmetusi naudu miskastē.

Manas domas:

  • Ļoti sausina lūpas - velkoša sajūta, šo sajūtu es varētu pieciest, ja viņa būtu noturīga. Man netraucē sausinošā sajūta, tomēr, ja viņā nepilda savus pienākumus, nav tā vērts.
  • Slikta noturība - dzerot un ēdot nāks nost. Piemēram, mana ebay šķidrā lūpu krāsa turās arī tad, ja es dzeru tikai kafiju vai sulu, bet šī nosmērēs krūzīti. Un tas pats arī ēdot, ja es neēdu ēdienu kur klāt eļļa, ebay variants turas labi, H&M nāk nost tāpat.
  • Īpatnēja smaka - es nezinu vai tā ož visi, vai man tika brāķis, bet šai lūpu krāsai ir dīvaina ķīmiska smarža, smird pēc kkā plastmasīga, un es pārbaudīju veikalā, testeris smird tāpat .
  • Ja grib pielabot, tad viņa veļas, labāk notīrīt pavisam nost nekā klāt pa virsu.
  • Toņu izvēle ir ļoti maza.
  • Ļoti neērts aplikātors - grūti uzklāt precīzi, it īpaši, ja nopērkat tumšākos toņus.
  • Iesaku izmantot lūpu zīmuli, lai uzzīmētu kontūras, bet nedrīkst aizpildīt, jo ar manu Avon lūpu zīmuli nederēja kopā, skats bija labais, viss sāka velties.
  • Dienas laikā šī lūpu krāsa sāks izcelt visus lūpu negludumus, salīdīs rievās, un nedaudz savelsies, un paliek tāda plēkšņaina.
  • Cena ir pārāk uzskrūvēta, jo neatbilst šī produkta kvalitātei, tāds kā viņš ir, cenai būtu jābūt zemākai!


Nu ko lai vēl vairāk saka, neieteiktu nevienam! Laikam būs vien jāizmet.

Lai jums jauka diena! :)

ENG
I dislike this product very much! I was so excited about H&M make up line, but to be honest i dont really like anything from it, most of the things are over priced and i can find something similar for better price and as good or even in better quality.
I love liquid to matte lipsticks and i wanted to try H&M Velvet lip cream. Shade Enchanté was so beautiful typical cool toned pinky nude, i love shades like that.But i think that is only thing that i like about this liquid lipstick!
It smells so bad, i dont know what it reminds me, maybe melted plastic, and i thought maybe i got bad one, but no all samples in store smells like that. It doesnt stay on lips that good, you cant really eat or drink, cause it will come off. You cant reapply it, because it gets flaky  and if you put new coat on top of it, that looks awful, you need to remove it and start all over again or try to remove those flaky bits with your finger. But good part is, you can easily remove it :D it comes off easy.
Save your money and buy something better that will stay on your lips all day, this is just waste of money!

I dont suggest it to anybody!

Have a nice day!

Friday, January 8, 2016

Fairy string lights review

For English summary scroll down below!




Laimīgu Jauno gadu! :)
Es gribēju uzrakstīt apkopojumu par savu 2015. gadu, bet šodien ir jauka diena un man negribas to sabojāt ar negatīvām lietām, jo nebūs melots, ka lielākā daļa no pagājušā gada bija neizdevusies un briesmīga, es nepārspīlēju.
Nedaudz vairāk kā mēnesi pirms Ziemassvētkiem es izdomāju, ka gribu nopirkt lampiņu virtenes, gadu iepriekš tādas redzēju Tiger veikalā tikai vismaz 3 reizes dārgākas, Tiger manu naudu nedabūs, tāpēc pasūtīju ebay. Protams, es naivi cerēju, ka viņas atnāks pirms Ziemassvētkiem, bet atnāca tikai šodien :D Es jau biju sagatavojusies un nopirku Rimi līdzīgas, tām arī nav ne vainas. Bet nekas, uz nākošajiem svētkiem būs laikā un vēl vienas noderēs.




Diemžēl mana telefona kamera nespēj noķert īstās krāsas, bet viņas spīd gandrīz tā kā bildē no ebay.

Ja nu kādu interesē, pirku šeit :) bet iesaku pameklējiet lētāko variantu.
Es izvēlējos krāsainas, jo vienkrāsainas ir garlaicīgas, un man patīk košākas, bet tā jau ir katra izvēle.

Darbojas uz trim AA baterijām. Tas priekš manis ir ideāli, jo viņas var uzlikt, kur vien grib, un nav jāuztraucas, ka tuvumā nebūs kontakta, vai nevarēs aizstiept vadu līdz kontaktam.
Man nav nav īpaši ko teikt, vismaz lētākas kā Tiger, un jūs varat izvēlēties cik garu virteni gribat, jo ja piemēram ir lielāks logs (es savas lieku uz loga) gribas garāku virteni. Es viņas liktu uz grāmatu plaukta, ja man tāds būtu.
Viens no mīnusiem ir lēnā piegāde, lampiņas pie manis atceļoja vairāk kā mēneša laikā, bet pie vainas var būt arī tas, ka pasts svētku laikā ir ļoti noslogots. Otrs mīnuss ir tas, ka vienai no lampiņām bija grūti attaisīt bateriju kastīti, bet otra atkal vērās vaļā ideāli.

Vīlusies es neesmu, un iesaku šāda veida virtenes arī jums :))  Kurš teica, ka lampiņas var dedzināt tikai Ziemassvētku laikā, dedziniet kaut vai cauru gadu!

Lai jums jauks vakars :)

PS. šodien saņēmu savu makeuprevolution sūtījumu, es laikam esmu nedaudz vīlusies, bet par to kādā no nākošajiem rakstiem.

ENG

Happy New Year everyone :)
So i decided that i wanna order Christmas lights , but i dint wanted to spend more money and buy them in store, and i ordered them on ebay. Oh yes, i thought that i will receive them before Christmas :D but i received them only today, but that's ok, they are on time for next Christmas :D
I ordered them here :) but search for cheaper options if possible ;)
They are as bright as in ebay picture, but i couldn't catch it with my phone's camera. They work with 3 AA batteries and i love it, because then you dont need to worrie about finding a place where to plug it in, and you can put it where ever you want it :)
I suggest them to everyone, cause they are worth it. I had one issue with one of the lights battery box was very hard to open, but for me that's not that big of the deal.

And who said that you cant put up fairy lights all year around?!

Have a nice evening :)

PS. Today ir received my order from makeuprevolution and i have mixed emotions about it, i'm kinda dissapointed!