Friday, May 27, 2016

Lipmothly lip beauty box May

For English summary scroll down below!


Šī ir mana 2 Lipmonthly "kastīte". Par pirmo varat izlasīt šeit :) Tā kā blogu mazliet pametu novārtā, tad arī nečekoju savu otru instagram un neredzēju,kas ir citiem iekšā. Saņēmu diezgan vēlu, kas ir liels mīnuss, jo es vēl nezinu, vai gribu pasūtīt arī nākošmēnes, bet ir maz laika, lai izdomātu. Maciņš ļoti pavasarīgs :)

Liels prieks, ka šoreiz viņa nāk kopā ar kartīti, kurā uzrakstīti produkti un to cenas, vismaz tu zini, cik kas izmaksā.

Kastītes saturs - 3 lūpu produkti un sejas-ķermeņa maska. Pagaidām 50 uz 50, gan patīk, gan nē. Vēl nezinu, vai ir to 12 dolāru vērts!

Un arī "kastītes" kopējā vērtība :)



Manna Kadar 3 in 1 Gloss Manna Babe - rudenīgs ogu tumši rozā tonis ar nelieliem spīdumiņiem, ko uz lūpām īsti nevar pamanīt. Nezinu kā jums, bet man šādi nedaudz tumšie toņi saistās ar rudeni. Ja neņem vērā krāsu, kas manuprāt, neatbilst šai sezonai, tad no šīs kastītes, šis ir vislabākais lūpu produkts un viņam ir vislielākais potenciāls tikt lietotam nevis pamestam malā. Uz iepakojuma nav īsti uzrakstīts, kas tad īsti ir tās 3 vienā īpašības, bet uz paša lūpu produkta norādīts, ka tas ir praimējošs, spīdums, lūpu tinte (lip stain) tā kā pieņemu šīs būs tās trīs vienā īpašības. Viegli klājas, lūpas kļūst maigas un neizceļ sausos pleķus. Neteikšu, ka šī kalpo kā lūpu tinte, jo ēdot un dzerot produkts praktiski izzūd no lūpām un viņas nepaliek iekrāsotas rozīgi. Sajūta, ka šī ir lūpu krāsa, nevis, nevis lūpu spīdums, jo nav tās lipīgās lūpu spīduma sajūtas. Kopumā man patīk šis produkts. Vienīgais mīnuss ir krāsa, nu kas viņiem ir ar tādām krāsām kastītē, neviens nepērk šos toņus un mēs tos dabūjam?!


Dirty Little Secret lipstick Guilty pleasure. Un atkal tas pats rozīgais tonis, tikai par laimi šajā reizē lūpu krāsa ir daudz labāka. Kā jau parasta  krēmīgā lūpu krāsa, vai es maksātu par tādu 10 dolārus, nē! Pašai lūpu krāsai ir tik pat kā nejūtams aromāts, tomēr uzklājot var just plastmasas smaku, kas nāk no iepakojuma.

Jor'el Parker face mask - ja pagājušajā reizē bija acu zīmulis, ko es neizmantošu nekad, tad šoreiz man ir tikai prieks par sejas masku :) Nav testēta uz dzīvniekiem un vegāni arī lietot, ja nu tas kādu uztrauc.






So Susan Lip & Cheek stain Hangover. Atkal vegāniem draudzīgs produkts! Šim produktam noteikti ir piemīlīgākais iepakojums, bet ar to tas arī beidzas.  Lūpu tintes esmu pamēģinājusi vienreiz, škiet tā bija Catrice, un man nepatika, beigās izmetu, jo man labāk patīk parastās lūpu krāsas. Smaržo pēc kāda kokteiļa, bet garša ir nedaudz rūgtena, sajutu klājot pirmajā reizē, kad sagadījās par daudz un ielija, kur nevajag. Nesatur pilnīgi nevienu slikto lietu, bet lūpas jūtas kā tuksnesī, visu laiku ir vēlme uzklāt lūpu balzāmu biezā kārtā. Saprotu,ka šāda veida produkts vienkārši nav domāts man! Pamatīgi ieēdas lūpās un ir grūti dabūt nost. Uz lūpām izskatās tīri tā neko, man patīk krāsa, bet uz vaigiem nelikt izskatītos pēc klauna, un jārīkojas mērkaķa ātrumā - gaismas ātrumā, citādi paliks punkts vietā, kur uzklājāt produktu, un nebūs skaists skats. 
Laikam esmu pieradusi pie lūpu krāsām ar kārtīgi klājumu, jo šāds produkts nepatīk!

Kopumā šī "kastīte" ir labāka par iepriekšējo, bet vai vispār ir tā vērts?! Došu vēl vienu iespēju, jo 3 lietas labas lietas!

Lai jums jauks vakars! :)

ENG
I received this months box very late! But i like it more than previous month one. This time i was disappointed in color choice and one product was total miss for me.


Packaging looked to springy, but those colors looked so autumnal, only one was springy but i dint liked that product at all! Nice thing that it had card were you can see how much each product costs!

First and the best from lip products was Manna Kadar 3 in 1 Gloss Manna Babe. It's not lip gloss it's liquid lipstick. It's very smooth and lips feels very soft, i just wish it was in different color. I will use this one a lot!
Next lip product that was just a regular lipstick was Dirty Little Secret lipstick Guilty pleasure. Nothing really to say about this product  - it was basic pink toned lipstick in very cheap feeling packaging that smelled like plastic, not lipstick, but packaging. Card says it costs 10 dollars, i wouldn't pay that much for it! But at lest it was better than lipstick in previous box!
Last time i received fking eye liner, but this time non lip product was Jor'el Parker face mask. I'm so excited about this mud mask, i'll try it as soon as possible :) This was vegan friendly product.
Lastly product that disappointed me was So Susan Lip & Cheek stain Hangover. Maybe i just dont like lip stains. Once i tried lip tint from Catrice, when lip stains was so hyped about and i dint really liked it, prefer regular lipstick! It feels very drying on my lips. I would never put it on my cheeks, and lips it looks kinda nice, but on cheeks it would look very clownish! And you need to blend it really fast, or you can see where you doted product. This product as well is vegan friendly and they dont test on animals.

Overall this months box was better that last months, but is it really worth it? 

Have a nice evening! :)