Sunday, July 31, 2016

Ebay labumi #35 IMAGIC beauty lip gloss review

For English summary scroll down below!


Šo rakstu mēģinu uzrakstīt jau vairākas nedēļas, tad nebija motivācijas, un tad kad saņēmos 2 reizes viss uzkārās un pazuda teksts, tāpēc, mēģināšu pēdējo reizi, ja nesanāks, tad dzēšu ārā un miers :D

Šķidrās matētās lūpu krāsas no ebay pērku tikai tāpēc, ka zinu, ka nekādi neizlietošu vienu līdz galam un man kaut kā žēl naudas dārgākām, toties ebay ir pilns ar dažādām šāda veida lūpu krāsām, un ne jau viltojumiem.
 Ļoti gribu izmēģināt NYX Soft matte lip cream, bet gan jau kaut kad, tas ir manā wishlist (vēl nedaudz žēl, ka dēļ darba nesanāca aiziet uz NYX rīkoto pasākumu).

Pagājušajā gadā rakstīju par matētajām lūpu krāsām no ebay, kas patīkami pārsteidza, viņām bija savi mīnusi - dažādiem toņiem atšķīrās kvalitāte, bet vienu no tām esmu pa pusei jau izlietojusi. Nesen pasūtīju vēl vienu toni, kas izrādās ir no citas kompānijas, tikai iepakojums vienāds, bet par to citreiz. Meklējot kārtējo šāda tipa lūpu krāsu nolēmu pamēģināt kaut ko jaunu un izvēlējos pasūtīt   IMAGIC beauty lip gloss :) Pa priekšu pasūtīju vienu, un iepatikās, tāpēc pasūtīju arī otru. Nesaprotu kāpēc viņi bieži dēvē šādas lūpu krāsas par lūpu spīdumiem, jo spīdums tas noteikti nav!


 Izvēlējos 6 un 7 toni, jo tie bildēs vislabāk patika.
 Nav vienādi, viens ir vairāk rozīgāks, bet otrs sārtāks.
 Aplikātors, vismaz priekš manis, nav ērts, pārāk liels.
 7 ir rozīgāks, bet 6 ir ar koraļļu apakštoni.
7 uz lūpām (centos uzkrāsot ar aplikātoru, pat nedaudz pārzīmēju pāri lūpu kontūrlīnijai, bet īsti nesanāk)


Manas domas:
  • Ja salīdzina ar citām ebay šķidrajām matētajām lūpu krāsām, tad šai ir mazāka toņu izvēle.
  • Kā jau ar visu ko pērc internetā ir, pērc un ceri, ka derēs - bildē viens, dzīvē daudz savādāk.
  • Bildē no ebay tonis izskatās daudz gaišāks kā dzīvē, un tas pats iepakojumā ir daudz gaišāks kā uzklājot uz lūpām, es sūtot domāju, ka viņi būs daudz gaišāki (jā man gribējos kārtējo dusty rosy pink lūpu krāsu).
  • Noturība, iztur 12 stundu darba dienu, ja vien pusdienās neēdat neko taukainu, un neatstāj nospiedumus uz kafijas krūzes. 
  • Ļoti šķidra formula, kas diezgan ātri nožūst.
  • Man nepatīk aplikātors, tas ir liels un paņem daudz produkta - tik cik pietiktu visām lūpām, bet tā kā esmu nedaudz neveikla, tad man nesanāk ideāli uzkrāsot. Iesaku izmantot lūpu krāsu otu, ja bail, ka notrāpīsiet greizi.
  • Ļoti neuzmācīga smarža, kas izzūd tikko kā uzkrāsojat lūpu krāsu (īsti nevaru saprast, ko tā smarža man atgādina, bet nav nepatīkama!)
  • Lūpas ir pilnībā matētas, nav lipīgas sajūtas.
  • Vismaz uz savām lūpām es nejūtu sausinošu un velkošu sajūtu, komfortabla lūpu krāsa, kas stāv savā vietā un nav jābaidās, ka izsmērēsies.
  • Pigmentācija manuprāt ir gana laba, un es lieku tikai vienā kārtā, bet var droši klāt nākošo kārtu, kā nožūst pirmā, nekas neveļas.
  • Nedaudz dārgākas par ierastajām, kas izskatās pēc ķīmijas tūbas. Pirku šeit, bet noteikti skatieties, vai nevar atrast lētākus piedāvājumus ;)
Kaut gan toņi nebija krāsā kādu es ļoti gribēju, man patīk, un varbūt es noriskēšu un pasūtīšu vēl kādu :) Noteikti iesaku!


Lai jums jauks vakars! :)


ENG

I love liquid to matte lipsticks, but i dont really wanna spend so much money on them, because i'm not gonna use them up, and that's why i buy them on ebay, they are cheaper and quality is as good as more expensive ones in actual stores.
I really wanna try NYX Soft matte lip cream, but i just not sure what shade i really want.

Again i was browsing on ebay  for something, and saw these liquid lipsticks, and of course decided to buy one. Like with all things you buy online, wait and hope for the best that it will be in the shade, size, design ... that you like. I wanted dusty pink tone lipstick, or mauve pink. But in real life these lipsticks are darker and brighter than in picture - tube.

My thoughts on IMAGIC beauty lip glosses:

  • I have no idea why they call them lip glosses, there is nothing glossy about them, these are liquid to matte lipsticks. 
  •  Shade selection is smaller than other ebay liquid lipsticks but i think you can find at least one shade that you will like.
  • When you buy things online you always hope for the best, in my case i hoped that i will like these colors, and yes i thought that they will look different but i still like them.
  • Colors are more darker and intense than in pictures online and in tube.
  • They are long lasting. I tested then when i had 12h shift and they stayed on all day, but you cant eat anything oily..
  • Like with all liquid to matte lipsticks , it's easier to remove  them with oil based make up remover. 
  • They are not sticky, and you have matte feeling on your lips.
  • Formula is very liquidy but it dries very quick.
  • I dont like the applicator, it takes way to much product on it, and for me it makes it harder to apply , so i suggest to use lip brush.
  • These lipsticks feel comfortable on lips, and dint dried out my lips.
  • Pigmentation is really good, at lest for these 2 shades.
  • They are little bit more expensive than other ebay liquid lipsticks but totally worth it, i bought them here :)
I suggest them, and maybe i will try and order another shade.

Have a nice evening!


Tuesday, July 19, 2016

Positivus 2016 #10

Kā es esmu noslinkojusi ar blogošanu, vispār pāris dienas atpakaļ vajadzēja tikt publicētai atsauksmei par foršām ebay lūpu krāsām, bet paldies blogger lapai un manam datoram viss uzkārās un pazuda. Arī šos iespaidus par festivālu es gribēju uzrakstīt vakar vai šodien pa dienu, tieši tāpat kā es gribēju izpakoties, nekas nesanāca :D bet nu ilgāk jau garumā nevilkšu, jo zinu, ka turpmākās pāris dienas, yaaay darbs, man laika nebūs nemaz. Parasti es facebookā apkopoju savus iespaidus, tomēr šoreiz, lai tiek blogam.



Ir pagājis jau 10 Positivus festivāls, un šis ir 5 festivāls uz kuru es braucu. Pavisam godīgi, es nemaz negribēju braukt, un no vienas puses man ir liels prieks, ka es aizbraucu. Protams, mūzikas ziņā šis nebūs mans mīļākais festivāls, jo 2012 un 2013 man patika daudz labāk, bet atmosfēras ziņā, šis bija viens no labākajiem. Man likās, ka būs galīgi garām un es nevarēšu sagaidīt,kad tikšu mājās, bet kā izrādās, lielu daļu mākslinieku es jau biju dzirdējusi, vismaz pāris dziesmas no viņiem un bija nedaudz žēl, ka jābrauc jau prom :) Manā darbā skan tīri laba mūzika! Lai šoreiz brauktu uz festivālu man bija jāpaņem atvaļinājums, un varu teikt, ka tas beidzās lieliski, un tik ļoti negribas atgriezties darbā, un nerunāsim par to, ka  visas 4 turpmākās dienas neko vairāk par darbu un mājām es neredzēšu, bet bija tā vērts.

Man likās, ka es esmu paņēmusi par daudz, bet izrādās, ka nē, nedaudz pietrūka vienas siltākas jakas un spilvena, bet tā es protu pakoties festivālam :D labāk paņemt kaut ko nedaudz vairāk, lai vismaz ir. Šoreiz es biju nodrošinājusies vairākiem gadījumiem, it īpaši tam, ja nu gadās saaukstēties, vienu gadu pēdējā dienā dabūju šausmīgas kakla sāpes un tās bija briesmīgas mokas, un tev ir jāpavada nakts un jāmokās un vēl vēlu tiec mājās,tas nebija patīkami, tāpēc šoreiz vismaz tam es biju gatava, tomēr nenoderēja, un labi,ka tā.


Mūsu privātie apartamenti, kur pavadījām  3 dienas. *ievieto šeit  kārtīgu krievu lamuvārdu* kas tās bija par mokām uzcelt telti visvējainākajā dienā lauka vidū :D Man tagad nāk smiekli šo atceroties, bet tad likās, ka nāksies vien gulēt tāpat pļavā :D Mēs nekad, vismaz es nekad neesmu pati telti uzcēlusi, tāpēc šis vien ir sasniegums, protams ar nelielu palīdzību, jo savādāk, tik vējainā laikā tas nebūtu iespējams. Varbūt nedaudz šķība, bet izturēja lietu, bija mājīgi un man nekad teltī nav bijis tik ērti. Mēs dzīvojām īstā igauņu nostūrī, un bāc ,varēja arī izgulēties, jo man likās, ka uz  3 dienām par miegu vispār var aizmirst, jo ja tev kāds blakus sadzēries ālējās pagulēt nav iespējams, igauņi ir labi kaimiņi ;)




1.diena


Nu kā tad bez ierastās bildes ar jūru :)

Years & Years šo grupu es noteikti paklausīšos vēl :)

Minor Victories
Hot Chip

Mark Ronson  - tas bija tik labs vakara noslēgums! Bildi nočiepu no draudzenes.

Man patīk izbaudīt koncertus, un bilde ir vajadzīgai tikai piemiņai, un tas nekas, ka telefona kvalitāte nav tā labākā, tu nekādi neizbaudīsi koncertu, ja pusi no tā laika mēģināsi noķert labākos kadrus, un tik daudz palaidīsi garām.
No pirmās dienas mani favorīti ir Years&Years un Marks Ronsons. Kā izrādās daudzas Years&Years dziesmas es dzirdu ikdienā to pati nemaz neapzinoties, ne visam kas skan, tu zini nosaukumu vai baigi pievērs uzmanību. Neteikšu, ka viņu mūzika ir tas, ko es klausos ikdienā, bet man patika. Viegla , patīkama un atmiņā paliekoša.
Marka Ronsona Dj sets bija tik foršs, ka man nemaz nebija laika uzņemt kādu bildi. Labākā ballīte. Varbūt es gribēju labāk atrasties kkur pūlī, nevis pirmajā rindā, jo tur izdejoties īsti nav iespējams.

2.diena

 Saule, laba kompānija, kafija, sarunas, un burvīga diena.
Šoreiz esmu katru dienu iemūžinājusi jūru, bet šī diena bija vissaulainākā un patīkamākā.

Izklaides teltī. Sapratu,ka tik sen neesmu spēlējusi kārti,ka īsti vairs neatceros, kā viņās jāspēlē, bet tas jau netraucēja spēlēt :D


Šīs noteikti kļūs par manām mīļākajām biksēm, tik ērtas, un ar foršiem caurumiem, un labākais, ka tikai pa 2 eiro!

Jau 5 gadus braucu uz festivālu, bet pirmo reizi gadās atrast brīdi, kad beidzot kāds šūpuļtīkls ir tukšs, visu laiku viņos kāds sēž, tagad es arī esmu izmēģinājusi šo ekstru.

Seinabo Sey
John Newman - man tik tiešām likās, ka no viņa es zinu tikai vienu dziesmu Love me again, bet nē. Aktīvs koncerts.

M83 - tas bija skaisti :)

2 dienas favorīti John Newman un M83 :) 
3 diena.
Lietains pēdējās festivāla dienas rīts iesākās ar Narvesen kafiju, jo Coffee Inn rindas bija tik lielas, ka es nemaz nevēlējos tajās stāvēt un kafija bija tieši laikā.


Nomākusies pelēka diena
Japanese house


Wolf Alice - šo uzstāšanos ļoti gaidīju, jo vismaz kaut kas ko es klausos un arī turpināšu klausīties :)


Air - ļoti skaista mūzika, bet noteikti ne manā gaumē, es parasti klausos alternatīvo indie rokmūziku, tad šī likās par lēnu un ja salīdzina ar M83, viņi ir tik neaktīvi un par lēnu svētdienas vakaram.

GRIMES - tas bija interesanti.

Iggy Pop - tas tik bija koncerts, ideāls festivāla noslēgums. Norāva jumtu Salacgrīvai! 

Telšu pilsētiņu klāja migla, mistiski maģiska pilnmēness nakts.

Laiks doties mājās, Attā, Salacgrīva, es ļoti ceru,ka tiksimies nākošgad!

Šis bija mans pirmais atvaļinājums, jo pirmo reizi kaut kur strādāju tik ilgi,lai man pienāktos atvaļinājums. 
Nu lai nu kā būtu man tomēr patīk doties uz Positivus, tas nekas, ka tas ir tālu no Rīgas, bet tās trīs dienas tu esi izrāvies no ikdienas, to vajag vismaz reizi gadā. Kādreiz es noteikti gribētu aizbraukt uz kādu ārzemju festivālu! 
Šogad, man nekas nesāp, nē, es neesmu palikusi sportiskāka, bet 12 stundu maiņas nāk tikai par labu, kājas vispār vairs nestāv un tu vari staigāt tik daudz cik gribi, izlēkāties un stāvēt ilgi, un nekas, patīkami. Es jūtos atpūtusies, kaut vakar, pirmdien, uz dienas beigām enerģija jau nedaudz sāka izsīkt. Pirmo reizi gulēšana teltī un guļammaisā likās tik ērta, nākošreiz tikai vajag spilvenu un būs ideāli, tomēr drēbes arī nav slikts spilvens :D
Vienīgais mīnuss, esmu tik daudz atelpojusies cigarešu dūmus, ka man šķiet, ka gada laikā tik daudz nesavelku plaušās, kā šajās 3 dienās.
Es būtu gribējusi lai ir vairāk mākslinieku pie kuru dziesmām es varētu izdziedāties līdzi, bet ļoti ceru uz nākošo gadu. Ļoti ceru, ka sanāks aizbraukt, jo šī ir laba vasaras tradīcija, ko īsti negribētos pārtraukt, ja ne uz visām dienām, tad ceru, ka vismaz uz vienu.

Kā jums gāja Positivusā, kuri mākslinieki patika vislabāk? :)

Jauku vakaru! :)

Kāds te rīt uz darbu nevarēs piecelties, nedēļa atvaļinājuma bija daudz par maz!