Thursday, October 27, 2016

Ebay labumi #37 Useful things from ebay

For English summary scroll down below!

Es ebeyā pērku arī kaut ko citu, nevis tikai matētās lūpu krāsas :D Citi mani sūtījumi nāk tik lēni un par lūpu krāsām kaut kā rakstīt negribas, man viņas nav apnikušas, bet cik tad var lasīt un rakstīt par vienu un to pašu. Dažreiz ebay var atrast kaut ko noderīgu par samērā lētu cenu, un daudz krāmus, kuru ideja ir laba, bet tie nekam neder. Šoreiz 3 mini atsauksmes kopā.
Sākšu ar to, kas man labi noderēja, un beigšu ar, kas nekam nederēja.


Brush egg - mans lielākais palīgs otu tīrīšanā :)
Zinu, ka otas ir jātīra diezgan bieži, bet man ir slinkums, un tad kad es saņemos to beidzot izdarīt, process ir diezgan garlaicīgs un paņem daudz laika. Teikšu godīgi, es neatceros, vai esmu par šo atsausksmi jau kādreiz rakstījusi :D bet tas ir mans lielākais palīgs otu tīrīšanā. Sanāk ātri un nebojājot otas tās iztīrīt ar ziepēm, speciāliem tīrīšans līdzekļiem vai šampūnu. Noteikti iesaku, mazs, lēts un efektīvs. Pieejams vairākās krāsās, varrat izvēlēties tādu, kas patīk vairāk :)


10 5 gramu trauciņi pirku šeit :)

Mini trauciņi, kuros var likt, ko vien iegribas jeb to kas tajos ielien.  Nopirku tāpēc, ka negribēju braucot uz Positivus staipīt līdzi sejas krēma un totālā pudeles, tāpēc izdomāju, ka vajag kaut ko mazu, kur viegli iespiest iekšā, un galvenais, lai produkts nepilētu ārā no trauciņa. Šie ir ideāli, un labs pirkums. Atnāca ļoti ātri, mazāk kā 2 nedēļās, iesaku.


Ja ir interese viņu var nopirkt šeit.

Šim verķim vajadzētu atvieglot briļļu tīrīšanu. Man šķiet, ka ir tieši otrādi, tas izsmērē visu vēl vairāk, un nemaz tās nenotīra. Kādā youtube video, kur kāds rādīja savus ebay pirkumus, cilvēks bija sajūsmā. Es vai nu nemāku apieties ar šo verķi, vai arī viņš vienkārši nedarbojas. Protams, ka būtu ideāli, ja ar šāda rīka palīdzību brilles varētu ātri notīrīt, tā ka nepaliek daži plankumi, bet nekā, būs vien jāpaliek pie ierastās lupatiņas. Šo es neiesaku pirkt, bet ja nav žēl naudas un gribas pamēģināt, kāpēc ne, varbūt atradīsiet īstu maģisko rīku :D

Kādi ir jūsu ebay labākie atradumi noderīgajās lietās vai arī lielākās vilšanās?

Lai jums jauka diena! :)

ENG

I buy other stuff on ebay too, not just liquid lipsticks :D There will probably will be more liquid lipstick reviews in near future, but i dont wanna bore anyone and myself , that;s why i decided to share some useful and not so useful things on ebay. 

1. Brush egg - that's my favorite and useful thing that i bought on ebay.  Very useful tool. It really helps you clean brushes faster. Suggest this to everyone.
2. Small plastic jars - you can use it for everything you can fit in it. I bought them because when i was planing to go to festival , i dint wanted to brig my face cream and bb cream, because it takes up too much space. They hold product in them really good, nothing spilled out. 
3. Glasses cleaning tool - waste of money. I watched someone on youtube rave about it, and i wanted to try it, and it was cheap as well. It just smudges everything and doent clean at all. I thought it would help me clean glasses faster, and not make them more dirtier. I will never use this ever again.

What are your favorite useful things form ebay ?

Have a nice day! :)

Saturday, October 15, 2016

6 things September



Man nekad nesanāk laicīgi uzrakstīt atsauksmes, un laikam es nemaz īsti tam negribu atrast laiku, tāpēc blogā tāds panīkums. Man patīk padalīties ar savu pieredzi ar kosmētiku, kuru es lietoju, jo kāpēc jāizmet daudz naudas, ja vari atrast kaut ko lētu un labu, ja sekojat mana bloga instagram, tad nesen padalījos ar lietām, ko testēju, un bildē redzamais BB krēms patīkami pārsteidz un labākais ir tā cena 2 euro :)

Trakās dienas nemaz nenāca par labu manam maciņam. Kā jau parasti iztērēju vairāk kā vajadzēja, nopirku lietas bez kurām varēju iztikt - saldumi un pārtikas lietas, arī kaut ko vajadzīgu, vitamīni, lūpu krāsa, ko sen gribēju pamēģināt un roku krēmi, bet gan jau neesmu vienīgā :D

Septembrī sapratu, ka man galīgi neveicas ar tušām, pēdējos 2 mēnešos esmu nopirkusi 4 tušas, un visas viņas ir vai nu nedaudz pakaltušas vai saķepušas, tādām viņām nevajadzētu būt. Man ir bail pirkt dārgu tušu, jo ja nu atkal iegrābjos?! Lai man piedod Gosh, bet es Stockmann trakajās dienās vairs nepirkšu viņu tušu, pagājušā reizē tiku pie vecas, šoreiz arī sausa un produkts slikti nāk ārā, un ja vēl izdodas uzkrāsot , tad viņa ļoti ātri birst. Mēģināšu viņu glābt ar acu pilienu tehniku, bet žēl, ka tā, jo tā bija mana mīļākā tuša. Man ir aizdomas, ka tās tušas tur stāv no vienām Trakajām dienām līdz otrām, gan jau kāda pienāk arī klāt, bet ja nepaveicas, tu tiec pie vecas. Nu ir nonācis tik tālu, ka es pasūtīju tušu no ebay, es ļoti ceru, ka tā būs labāka, bet par to atsauksme noteikti būs!


1. Make up favorīti



Catrice liquid camouflage high coverage concealer in shade 010 Porcelain - nu kā šis tika saslavēts, un cik grūti viņu Drogās atrast, jo tas praktiski visur ir izpirkts. Tad kad kādu lietu ļoti saslavē, tad ne vienmēr tas nozīmē, ka tā lieta patiešām ir laba (cik cilvēku, tik viedokļu), man pašai vajag pārliecināties. Nu ko, šis produkts tiešām ir labs, un vienu iepakoju es jau esmu gandrīz izlietojusi, un vietā jau esmu nopirkusi jaunu. Diezgan laba sedzamība, ražotājs sola, ka ar šo konsīleri var aizklāt pat tetovējumu, nu tās gan ir muļķības, es pamēģināju, pat pēc vairākām kārtām to var redzēt. Bet tā, viegli var nosegt ādas nepilnības, pigmentācijas plankumus, lokus zem acīm - nezinu vai tumšos, bet labi izgaismo acu zonu. Ja vēl šaubāties, vai jums šo konsīleri vajag - ejiet uz Drogām un izmēģiniet. Dienās, kad man ir slinkums vai ir labās sejas dienas, tad es uzklāju tikai konsīleri un pūderi, un viss izskatās labi :)


2. Pamēģināju jaunas lietas

Pamēģināju ļoti populāro krāsu terapijas veidu, attēlu krāsošanu. Ziniet, man nepatika, es tur neko relaksējošu nesaskatīju. Sākot krāsot sapratu, ka zīmuļi ir par resnu smalkām detaļām, tie ātri vien jāasina, un krāsojot puķes, pietrūkst krāsu, jo nepietiek ar vienu zaļu nokrāsu, vajag vairākas. Godīgi sakot, vairāk stresa, nekā relaksācijas, un sajūta, ka esmu izmetusi laiku, kurā varēju darīt kaut ko citu. Šis nav domāts man!

3. Mūzika
Klausījos dažādas Spotify playlistes, jo tas, ko es klausījos ikdienā man jau bija apnicis. Tā nu es atklāju britu indie/alternatīvo grupu Sundara Karma. Un kā izrādās, vienu dziesmu no viņiem es dzirdēju darbā :) Mūzika rudens vakariem, pastaigām pa rudenīgo pilsētu ar kafijas krūzi rokās, tāda festivālīga vakara noskaņa - tādas man ir asociācijas. Pagaidām viņiem gan nav daudz dziesmu, bet es ceru, ka nākotnē būs vēl. Britiem tiešām ir laba mūzikas gaume!
Padalīšos ar dziesmām, kas patika vairāk.

Loveblood - šī dziesma tika drillēta uz riņķi un man vēl nav apnikusi.

Run away



4. Mangaļsalas mols


Kad mēs pavasarī aizbraucām uz viņu, tad pūta spēcīgs ziemeļu vējš, un pa molu pastaigāt iespējams nebija, un arī bija par aukstu, bet jūras vējš un bangas, tas bija iespaidīgi. Mēs nolēmām, ka vasarā jāatbrauc vēlreiz, bet kā jau parasti tas notiek, nesanāca. Tā kā klāt jau septembra beigas un uz vēlāku atlikt nevar, paliks auksts. Un kādā pavisam burvīgā septembra svētdienā, kad šķiet, visi gribēja izbaudīt šo skaisto brīvdienu, un devāmies vairāk kā stundu garā braucienā uz Mangaļsalas molu. Es redzēju tik daudz dažādus putnus, kurus ikdienā neesmu redzējusi, un ko dzīvojot pilsētā arī nevar īsti redzēt. Jūras un debesis bija tik zilas, ka man bija sajūta, ka atrodamies kādā silto zemju krastā, tas bija tik skaisti. Daudz svaiga jūras gaisa un saules, pozitīvu emociju. Sajūta kā vasarā, lai kā man patiktu rudens, žēl, ka vasara ir pagājusi. Man prieks, ka aizbraucām tik jaukā dienā. Uzlādēju pozitīvismu, kas ikdienā strauji sarūk, pie vainas gan tas, ka paliek ātri tumšs, sauli neredzu nemaz un kašķīgie cilvēki, kas nāk pārdevējām bojāt dienu, tas tā izsūc enerģiju. Man vienmēr ir paticis pie jūras, tā vienmēr liek justies daudz labāk.

5. Agrie rīti
Miglainiem rītiem piemīt savs šarms un enerģija. Lai kā man nepatiktu ļoti agri celties, tomēr šādos rītos  tu jūties tik možs un enerģijas pārpilns, ka kalnus varētu gāzt.

6. Grāmatas
Kādu brīdi man bija atgriezusies vēlme lasīt grāmatas, cerams, ka tā drīz būs atpakaļ.

Tess Gerritsen - Playing with fire. Šī autore raksta manus mīļākos kriminālromānus, un es nevaru sagaidīt, kad iznāks jaunākais! Tā kā man patīk viņas rakstīšanas stils, un tas cik ļoti mani paķer viņas grāmatas tā, ka  ja būtu laiks izlasītu vienā dienā, tad nolēmu, ka man jānopērk šī grāmata. Diezgan ilgi gaidīju, līdz tā iznāks lētākā papīra vāciņu versijā, bet labs nāk ar gaidīšanu. Kāda vijolniece Itālijā nopērk nošu grāmatu, un no tās izkrīt kāds nedzirdēts skaņdarbs, atbraucot mājās viņa to spēlē, un Džūlijas mazā meitiņa sāk izrādīt agresīvas tendences. Viņai sāk likties, ka pie vainas ir savādais skaņdarbs, kas ietekmē mazo meiteni, un viņa dodas uz Itāliju izpētīt par to vairāk.
Es nezinu kāpēc, bet biju iedomājusies, ka tas būs īsts psiholoģisks trilleris ar baisu mazu meiteni,  bet tā, ne tuvu tam, tā drīzāk ir drāma. Tādi pavērsieni, negaidīti. Mani pat netraucēja tas, ka darbība notiek tagadnē, un pagātnē (mēs uzzinām, kā tapa šis skaņdarbs un par to, kas noticis ar tā autoru, tik skumji). Šī grāmata aizrāva. Grāmatai nosacīti laimīgas beigas, varbūt cerēju uz nedaudz savādāku nobeigumu. Pagātnes notikumiem ir saistība ar vēstures tumšo pusi - holokaustu.
Un autores mājaslapā ir iespēja noklausīties šo skaņdarbu.

Celeste Ng - Everything i never told you. Grāmata sākas ar to, ka ezerā tiek atrasts meitenes līķis, un grāmatā tiek stāstīts par notikumiem pirms, un pēc, par to kā ģimene samierinās ar notikušo, kas pie tā ir vainīgs, vai tā bija slepkavība vai pašnāvība, ka vecāki mēģina savus nepiepildītos sapņus izdzīvot savos bērnos, un cik daudz viņi var izturēt.
Neliela mistērija, kaut gan nav daudz interesantu pavērsienu, jo mēs jau sākumā zinām, ka galvenā varone ir nomirusi. Mēs uzzinām iespējamos iemeslus kāpēc tas noticis, varbūt mēs vairāk saprotam kāpēc tāds iznākums. Un tomēr izlasot paliek tāds jautājums, kāpēc tieši viņa ir mirusi?!


Un tā es taisījos iet gulēt ātrāk, un nu jau ir 00:00. Rīt būs ļoti gara diena!
Saldus sapņus!