Wednesday, August 30, 2017

Gosh My Favourite Mascara review

For English summary scroll down below!

Vēl joprojām esmu savas ideālās tušas meklējumos, un pagaidām neesmu atradusi tādu, kas atbilstu visām prasībām. Kiko Milano tuša bija tuvākais tam, ko es gribu, bet sūtīšana uz Latviju ir pārāk dārga, tāpēc nav tā vērts, pagaidīšu, kad atkal došos ciemos uz Angliju, bet līdz tam man jāatrod kaut kas cits. 
Nesen redzēju reklāmu (3 nedēļas atpakaļ), ka pērkot žurnālu OK dāvanā Gosh tuša. Līdz 2 reizes neiegrābos Trakajās dienās ar vecu-sausu Gosh tušu, biju sajūsmā par šī zīmolu tušām, tāpēc izdomāju, ka ir jāpamēģina, jo tas ir izdevīgi, žurnālu gan man nevajag, bet jauna tuša gan ir vajadzīga.
Tuša ir jaunums, pagaidām neesmu redzējusi atsauksmes, vai arī to nav daudz. Internets saka, tušas aptuvenā cena 13 eiro, par tādu cenu es sagaidu daudz.








Monday, August 21, 2017

Weekend in Tartu

Man patīk izrauties no ikdienas, jo lai cik skumji nebūtu, bet kopš iepriekšējā atvaļinājuma neko vairāk par mājām un darbu neredzu. Jā es zinu, ka man vajadzētu mainīt darbu (arī sāpīgs temats), bet kamēr neesmu neko atradusi, prom iet nevaru.
Es tiešām gribēju ierakstīt ātrāk, bet atrunas un atrunas, un mana labākā draudzene atgādināja, ka neesmu to izdarījusi, tāpēc lūdzu, tagad ir :D
Bet atpakaļ pie patīkamā! Ar draudzeni izdomājām, ka vajadzētu kkur aizbraukt, bet pēdējā brīdī kko saplānot ir grūti, un tāpēc, ka sanāk dārgi kko darīt pēdējā brīdī un arī tāpēc, ka man brīvdienas dabūt ir grūti, bieži vien šķiet, ka kāda cita vēlmes būs svarīgākas par manām (sāpīgs temats :D). Sākumā bija doma aizbraukt kkur citur, bet tas nesanāca, mans budžets to neatļāva un bija nereāli, bet tur mēs aizbrauksim, kad beidzot paņemsim atvaļinājumu vienā laikā :D Tā kā Tartu nebijām iepriekš bijušas, un bija iespēja atrast lētu hosteli un autobusa biļetes nebija tik dārgas, izdomājām, ka jābrauc. Notrāpījām Tartu sestdienā, kas bija augusta viskarstākā diena, lai kā būtu , es labāk esmu ārā visu dienu karstumā, nekā nīkstu darbā, bez ventilācijas, tas ir 100 reiz briesmīgāk (otra sāpīga tēma :D).
Turp ceļš bija kaitinošs, nu kāpēc man parasti gadās sēdēt tuvumā interesantiem cilvēkiem, lai neteiktu vairāk, mazāk kā 4 stundas līdz Tartu likās vesela mūžība, ja tuvumā sēž tādi cilvēki. Divus nejauši redzējām lielveikalā, un par laimi atpakaļ ar viņiem nebija jābrauc  :)

2 dienas palikām Academus Hostel , kas ir koju tipa hostelis. Man nebija iebildumu, par to cenu, apmierināja pilnīgi viss, un vēl vairāk, jo atrašanās vieta ļoti tuvu centram, un mini virtuve, ar iespēju uztaisīt pašam savu kafiju, un kā lielākais pluss pašiem sava vannas istaba, neciešu koplietojamās. Noteikti iesaku šo vietu, ja gribat kaut ko budžetam draudzīgu un  un pats labākais, hostelī labi saprot angļu valodu (pēc Tallinas, šis bloga ieraksts gan netapa, man bija bail, ka nāksies komunicēt krievu valodā, trauma :D ).

Tartu ir mājīga, viss atrodas tuvu, daudz parku, tiltu, vietu, kur aiziet. Es noteikti gribētu aizbraukt vēl, un aiziet uz pārējām vietām, kur nesanāca aiziet, bet kaut kas jāatstāj arī nākošajai reizei :)

1. diena
Sestdienā no rīta izbraucām uz Tartu,  iečekojāmies hostelī un visu dienu staigājām apkārt, lai redzētu pēc iespējas vairāk. Laikam tāpēc, ka neatradāmies pārāk tālu no Latvijas, bija māju sajūta staigājot pa pilsētu, bet tas ir tik patīkami. Varbūt jāmācās igauņu valoda un jāpārvācas?! Turpinājumā daudz daudz bilžu :)