Wednesday, August 30, 2017

Gosh My Favourite Mascara review

For English summary scroll down below!

Vēl joprojām esmu savas ideālās tušas meklējumos, un pagaidām neesmu atradusi tādu, kas atbilstu visām prasībām. Kiko Milano tuša bija tuvākais tam, ko es gribu, bet sūtīšana uz Latviju ir pārāk dārga, tāpēc nav tā vērts, pagaidīšu, kad atkal došos ciemos uz Angliju, bet līdz tam man jāatrod kaut kas cits. 
Nesen redzēju reklāmu (3 nedēļas atpakaļ), ka pērkot žurnālu OK dāvanā Gosh tuša. Līdz 2 reizes neiegrābos Trakajās dienās ar vecu-sausu Gosh tušu, biju sajūsmā par šī zīmolu tušām, tāpēc izdomāju, ka ir jāpamēģina, jo tas ir izdevīgi, žurnālu gan man nevajag, bet jauna tuša gan ir vajadzīga.
Tuša ir jaunums, pagaidām neesmu redzējusi atsauksmes, vai arī to nav daudz. Internets saka, tušas aptuvenā cena 13 eiro, par tādu cenu es sagaidu daudz.














Ko sola ražotājs?! "Gosh My Favorite Mascara pagarina un kuplina skropstas, piešķir tām dabīgu izskatu,  tā ir īpaši ilgi noturīga, bet ir nomazgājama ar 38 grādu siltu ūdeni, neizsmērējas un skropstas izskatīsies lieliski visas dienas garumā."

Manas domas:
Piekritīšu tam, ka skropstas tiek pagarinātas, kuplākas, un izskatās dabīgi.
 Pietiek tikai ar vienu kārtu tušas, lai dabūtu dabīgu efektu, un ja gribas dramatiskāku efektu, droši var klāt 2 kārtās, jo tuša nesalipina skropstas.
Tomēr, Gosh jūs esat forša kompānija, bet domājams, ja tušu var notīrīt ar 38 grādu siltu ūdeni tā būs daudz noturīgāka un neizsmērēsies ?!  Jā, kā tad. Diemžēl, viņa, vismaz man, nav diez ko noturīga, jau pēc pāris stundām, citreiz ātrāk, citreiz vēlāk, pamanu, ka tā ir izsmērējusies. Un es vēl domāju, ka būs viņu grūti notīrīt. Nedomāju, ka manas acis ir taukainākas kā parasti.Var viegli notīrīt ar kosmētikas noņēmēju, kas ir uz eļļas bāzes.Vai ir par daudz prasīts beidzot atrast tušu, kas tiešām turas uz skropstām? Protams, neuzskatu, ka tušai uz acīm jānoturas ideāli 12 h maiņu, bet vismaz pusi no tās būtu jāizskatās labi jo citādi, kāda jēga no šādas tušas.

Kopumā, ja viņa neizsmērētos dienas laikā, šī būtu ideāla tuša, nekairina manas acis, viegli klājas un nesalipina skropstas. Ļoti žēl, būs vien jāturpina ideālās skropstu tušas meklējumi. Varētu jau izmēģināt kko dārgāku, bet mans budžets neatļauj man iegrābties ar dārgu tušu.

Kāda ir jūsu mīļākā tuša, kas jūs nepieviļ ikdienas gaitās?


Jauku vakaru :)

ENG

I still haven't found mascara that i actually like, that doesn't smudges, it's affordable, and i can buy it in my country. Yeah, good luck with that!
So i saw that you can get and try Gosh Copenhagen newest (i suppose it's new) mascara My Favourite Mascara   if you buy some kinda cosmopolitan type of magazine that i dint really cared about, i just wanted mascara and got it.
I really hoped that it would be amazing, cause i used to like Gosh mascaras (i bought 2 old/dried up  ones, and since that i havent bought their mascaras).
It claimed to be : "Washable with water 38˚, Length, volume & definition,  Natural lash look .It does not smudge and will make every look appear gorgeous all day. "
Yes, it gives you natural lash look with 1 coat of mascara, it's  buildable, so you can apply more that 1 coat and it doesn't clump up your lashes. Definitely gives volume and length/definition. BUT i thought that washable with water 38° means, it would not smudge, but oh boy how it smudged, not after 12 h wearing it, just after few hours. And i was worried that it will be struggle to remove it, nope, just use oil based make up remover and it comes off very easy. It would be perfect mascara, my lashes looks good, if it wont smudge. I'm not gonna repurchase it, and i'll use it up.
Now i'll continue to search for new mascara till i'll be able to buy Kiko Milano one that i really like, but shipping is way to expensive!

Any mascara suggestions? :)

Have a nice evening :)

2 comments:

  1. Pēdējās 2 dienas sanāca būt prom no mājām un aizmirst tur savu tušu, ciemos bija iespēja izmēģināt šo brīnumu unbkā reiz uzzināju, ka iegādāta trakajās dienās. ^_^
    Man pieredze drusku cita. Pirmajā dienā provējot, sanāca drusku nosmērēt ne tikai skropstas, notīrīt ar ūdeni nebij viegli, kosmētikas noņēmējs pa rokai nebija. Uzkrāsoju pa dienu, nodzīvojos visu dienu, vakarā aizmirsu noņemt, no rīta nebij ne izsmērējies, ne arī nobirusi.. skaistas praktiski tādas pat kā sākumā arī otrajā dienā.. tagad meklēšu, kur pati pie tādas varu tikt, jo tiešām pārsteidza.. patīkami. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. man laikam vienkārši nepaveicās un šī tuša nebija domāta man, jo es tiešām cerēju, ka viņa būs laba.

      Delete