Sunday, October 29, 2017

October favorites kind of


For English summary scroll down below!


Septembrī es beidzot saņēmos un iestājos autoskolā, kaut gan tagad man piezogas doma, kāpēc man to vispār vajadzēja. Protams, ka es gribu iemācīties braukt, nu jau tā ka man tuvākajā laikā ir cerība tikt pie sava auto, bet es vismaz varētu aizņemties dažreiz :D (iedomājas kā varētu braukt uz kādu koncertu kaut kur tuvumā un nebūtu jādomā par to kā es tikšu atpakaļ, vai kā es brauktu uz Positivus un man nebūtu jāgaida uz citiem, es varētu braukt atpakaļ cikos es gribu :D) Un iegūstot tiesības pavērsies daudz dažādu iespēju, kuras līdz šim nācies laist garām. Un ik pa brīdim ir jāpamēģina kaut kas jauns, un ja jau citi var, es arī varu. Pagaidām teorijas lekcijas ir interesantas, pasniedzējs un viņa jociņi, bet vismaz labi paliek atmiņā (es ļoti ceru :D). Kaut gan nemaz neceru,ka spēšu teoriju nokārtot ar pirmo reizi...
Citi iemācās ātrāk braukt, un citiem vajadzīgs vairāk laiks. Man vajag vairāk laiku, labi, man ir bijušas tikai pāris braukšanas, un diemžēl tas nav mans apslēptais talants :D tāpēc sanāk lēnāk, un tad es sāku domāt, ka varbūt tas nav priekš manis un kāpēc man to vispār vajadzēja.
Par labu nenāk arī tas, ka bez darba un autoskolas man nav laika pilnīgi nekam, brīžiem pat kārtīgam miegam, un tad es pārāk daudz stresoju, kas šo visu padara tikai sliktāku, un organisms cenšas cīnīties pretī, līdz ar to veselība pamatīgi ciešs(es jau gribētu tekt, ka es dramatizēju, bet diemžēl nē).
Domu spēkam ir liela nozīmē, tāpēc man jācenšas domāt pozitīvāk, protams viegli pateikt, grūtāk izdarīt. Bet kas cits atliek, pamest arī nevar, un šī lieta jāizdara līdz galam. Galu galā būs labi,kas tad cits atliek.

Man žēl, ka ar visu šo cieš mani mīļie ebay pirkumu ieraksti, jo es tik sen neesmu neko pirkusi, bet ir tik daudz matēto lūpu krāsu(mana vājība), un daudz kā cita, ko es vēl neesmu pamēģinājusi, bet tas drīzumā būs atpakaļ :)

Man ir liels prieks, ka oktobris ir gandrīz pagājis, visi mani plāni tam izjuka. Tā kā man oktobris saistās ar Helovīnu, es gribēju noskatīties 31 šausmu filmu, katru vakaru pa vienai. Plāns izjuka pirmajās dienās, jo miegs bija svarīgāks, un brīžos, ka 4 dienas pēc kārtas celies 7 no rīta un mājās esi 9.30 vakarā, enerģijas nav praktiski nekam. Šo pārcelšu uz nākošo gadu ;) Varbūt vēl paspēšu aiziet uz kino un noskatīties vienu šausmu filmu.

Nedaudz par lietām, kas man patika oktobrī :


Bez mūzikas noteikti nevaru iedomāties kā būtu šo mēnesi izvilkusi, katrs agrais rīts, jo skaļāk jo labāk,lai spētu pamosties, atrast to nedaudz enerģiju, kas vēl palikusi. Man šķiet, ka šī dziesma perfekti apraksta manas izjūtas!


Un protams, kafijas, tās patēriņš šomēnes ir pamatīgi pieaudzis!




Mani jancīgie darba apavi - no rīta uzvilku ļoti neērtas kurpes, un sapratu, ka nevarēšu visu atlikušo darba dienu tajās nostaigāt, nekas cits neatlika, kā nopirkt kaut ko citu, un tā ar labu atlaidi tiku pie apaviem, kurus es nemaz nebūtu nopirkusi. Bumbuļus es gan esmu noņēmusi nost, jo man palika žēl, ka viņi paliks putekļaini.


Un nobeigumā, pāris rudens mirkļi :)  mazliet skumji, ka tik strauji jau paliek tumšs un kokos lapas vairs tik pat kā nav, bet  strauji tuvojas Ziemassvētki, un drīz pēc tam jau paliks gaišāks :)

Monday, October 2, 2017

August road trip

For English summary scroll down below!


Augusts paskrēja tik ātri, ka kopš pēdējiem favorīta ierakstiem neesmu neko daudz jaunu izmēģinājusi, un ja izmēģināju, tas favorītos neiekļūs,tāpēc favorītu raksta nebūs :D
Septembris arī šķiet palidoja vēl ātrāk. Kur tas laiks tā paiet? Kāpēc es nerakstu, lai rakstītu vajag īsto noskaņojumu, un ja pats nejūties tik labi, tad jau arī nerakstās un nav iedvesmas. Budžets arī diemžēl neatļauj vairs pirkt niekus no ebay, man pilnīgi žēl, bet decembrī mēģināšu tam atrast līdzekļus, cik daudz šķidro lūpu krāsu es vēl neesmu izmēģinājusi :D
Kas jauns- jaunu darbu atradusi vēl neesmu, tomēr pagaidām tas paliks otrajā plānā, jo septembra beigās iestājos autoskolā, un man jau šķiet,ka man būs grūti visu savienot ar pašreizējo darbu, kur nu vēl ar kko jaunu, tāpēc, jā, pagaidām palikšu,  kur esmu. Bet tik un tā, man noteikti tālākā nākotnē, pēc tiesību iegūšanas vajag kko dzīvē mainīt, šādi vairs nevar!
Kā man ies autoskolā, gan jau taps ieraksts, kad būšu izbaudījusi visus priekus un pirmo braukšanas nodarbību, ko es nevaru sagaidīt (tas ir sarkasms, ja nu kas :D). Kas vēl interesants, drīz pēc vairāk kā 2,5 mēnešiem, ja Ryanair neatcels manu reisu, došos apciemot savu labāko draudzeni, un man beidzot būs atvaļinājums, un es noteikti to nevaru sagaidīt! :)
Man noteikti būtu jāiet gulēt, jo man priekšā ir 12 stundu maiņa, paldies necilvēkam, kurš šajā kompānijā izdomāja, ka 12h maiņas  ir tas, kas vajadzīgs, viņiem noderētu organizāciju psiholoģija un kurss par darba produktivitāti!


Augustā beidzot izdevās ar ģimeni visiem kopā kaut kur aizbraukt, tā kā šoferis ir tikai viens, un es brīvdienas dabūt vienmēr nevaru, tad bieži nekas nesanāca, un žēl, es ceru, ka nākošgad sanāks vairāk kaut kur aizbraukt. Negribu izklausīties snobiski, bet mūsu galvenie ceļi un ceļi Rīgā vispār nav tik slikti, tu to novērtē un neburšķi par bedrēm, kad jānogriežas no galvenās šosejas par maznozīmes ceļiem, kuriem dažiem pat nav asfalta, tad tu saproti, kas ir slikts ceļš! Braucām laikā, kad tika novākta labība Zemgales plašumos.
Lūk daudz bildes :)



 Kamēr viena Latvijas daļa slīka ūdenī, otrā lietus sen nebija lijis.
 Padomju laika šarms


 Pirms 30 gadiem šīs mājas nebija pamestas, tās bija apdzīvotas.

 Nevaru beigt smieties par to, ka mammai ieslēgta telefonam skaņa kamerai, un tajā klusumā, kas valdīja apkārt, to tik labi varēja dzirdēt :D Pilsētnieki laukos :D





 Daļa mājas pamesta, bet daļā vēl rit dzīvība.
 Koša autobusa pietura
 Skola, kur valsts karogs vairs neplīvos un neviens nemācīsies


 Augusta beigās man viemēr piezogas šī sajūta, ka rudens ir klāt un vasara ir beigusies, un tūlīt būs ziema.









 Visiem ir bilde pie šī uzraksta, un atpakaļ ceļā man arī vajadzēja :D


Tas, ka ārā nebija saules, bet nedaudz apmācies nesabojāja dienu, toties skati ar mākoņiem padarīja visu vēl burvīgāku :)


Jauku vakaru :)

ENG

Since i haven't tried anything new, and one new product that i tried was total fail to me. I dint made August favorites, and if i'll make September ones, there might not be  make up products in it, because i'm trying not to buy something that i don't need, and use up, things that i have.
What's new since my last blog post - i started driving school, my first real theory lesson starts tomorrow, and driving lessons hopefully in 2 weeks, i need to get my learners driving licence, health check is expensive and i dont have day's off work. I might make separate blog post about my driving lessons experience , will see :D
I still haven't find find new job, but for now that's ok, i want to get my drivers licence and that's more important right now!
And if Ryanair wont cancel my flight i'm visiting my best friend very soon, so excited about that!  :)

And the end of August, we had family road trip. We tried to plan road trip few times this summer, but it failed, either i dint got day off work or our driver dint wanted to go anywhere, so our plans failed, but at least we went somewhere.
We complain about roads in city so much, but when you get off main road you can appreciate how not that bad our roads are!
We went and visited very small city where our dad lived when he was little. So many things changed in more than 30 years (that's how long he havent been there). All buildings on main road (there actually are 1 road that goes true this city, and few houses on each side) were occupied by people, but today few of them are completely abandoned as you can see in pictures. In Soviet times this very small city was full of life.
Also we visited school where dad studied, sadly from this year it got closed down.
And i took picture with huge sign that says FUTURE. Everyone had picture there , i needed it too :D
I hope that next summer we will manage to go somewhere too :)


Have a nice evening! :)