Thursday, November 16, 2017

Tallinn adventures throwback thursday

For English summary scroll down below!

Nē, nav jau tā ka man būtu jāmācās teorijas eksāmenam, nē, es tiešām nedaru visu, lai to nedarītu savā īstajā vienīgajā brīvdienā šonedēļ :D Vakar man ienāca prātā ideja, ka es varētu salikt bildes vai pabeigt bloga ierakstus, kas jau veselu mūžību stāv nepabeigti, kā, piemēram, šis koncerta apmeklējums Tallinā.





Kā man patīk Tallina! Ik reizi tur atgriežoties ir tāda kā māju sajūta, varbūt tāpēc, ka Tallina tik ļoti atgādina Rīgu, un apkārt dzird tik daudz krievu valodas, ka sajūta kā Rīgā :D Es gribu atgriezties vēl un šoreiz es gribētu palikt dienu ilgāk, nedaudz vairāk izpētīt apkārtni, paklīst apkārt un padzert kafiju kādā nelielā kafejnīcā.
Daudz bildes, iespaidi un nelieli apraksti, lūk tāds būs šis ieraksts.

Šoreiz braucu uz Tallinu, lai dotos uz Bring Me The Horizon koncertu(23.11.2016), un tā kā atvaļinājumu dabūt nevarēju, diemžēl nācās nākošajā dienā braukt atpakaļ, žēl, ka tā!
Piedzīvojums sākās jau 20 minūtes pirms brauciena, mājās aizmirsta pase un Agnese uz Tallinu brauc viena :D (Šeit uzreiz ienāca prātā doma, ka noteikti būs jāieblogo :D , bet gandrīz gadu vēlāk es beidzot saņemos to tiešām arī izdarīt :D )
Kamēr draudzene brauca pakaļ pasei, es braucu uz Tallinu. Teikšu kā ir, vienai braukt autobusā vairāk kā 4 stundas ir diezgan garlaicīgi un dīvaini, jo apkārt dzirdi kā citi sarunājas, bet tu sēdi viens.
Garlaicību izdevās nedaudz kliedēt - LuxExpress autobusos var skatīties filmas, izmantot internetu(kurš šoreiz nedaudz čakarējās) un lādēt telefonu, bet nedaudz pietrūka to sarunu. Var jau izgulēties, jo iepriekšējās 3 dienas dēļ darba nācās agri celties, bet tā kā autobuss bija nedaudz pārkurināts, es nevarēju pagulēt.

Čau, Salacgrīva! See you very soon :) Man tikai biļete jānopērk uz Positivus :D (aizdomājos, ka cik netipiski man, bet šoreiz neesmu vēl tikusi pie Positivus biļetes )


Ceļš uz Tallinu ir diezgan vienmuļš un vienveidīgs un to noteikti pastiprināja apmācies un pelēkais laiks, bet es priecājos, ka sniega vairs nav un nebija pamatīgi jātuntulējās. Vispār man patīk šis rudenīgi pavasarīgais laiks :D Nu neesmu es sniega mīlis!

Izkāpjot no autobusa nolēmu, ka došos pavazāties pa tuvējo apkārti, nekur pārāk tālu, lai nenomaldītos :D Es gāju pa vienu ielu un centos atcerēties katru reizi, kur es pagriezos un kur gāju pāri :D Tālāk sekos pāris bildes, ko paceļam.


Man protams vajadzēja nofočēt igauņu tramvaju :D
Ziemassvētku dekorācijas pie Imax kino teātra.

Atradu humpačus Tallinā :D
Mēs palikām Humala guest house, kas atrodas pāris autobusa pieturu attālumā no Saku halles. Diezgan omulīga viesu māja. Ērts numuriņš. Cena arī neslikta. es noteikti varētu tur palikt vēlreiz. Pirmais šoks, viesnīcas administrators nerunāja igauniski un likās, ka vispār knapi saprot (pirms mums iečekojās bariņš igauņu, un viņam gāja grūti). Tad nu sapratu, ka draudzenes igauņu valodas zināšanas nenoderēs, un angliski runāt nebūs jēgas, tāpēc mēģināju ātri atcerēties kaut ko krieviski :D Ieteikums sev nākošajā reizē, kad braukšu uz Igauniju, iegaumēt vēl pāris noderīgus vārdus krieviski, jo tie gan jau noteikti noderēs, jo Tallinā nopirkt etalonu angliski bija ļoti sarežģīti :D


Iesildītāji noteikti nebija manā gaumē, vienas grupas dziesmas izklausījās tik vienādas, ka sajūta, kā viņi sāka vienu dziesmu tāpēc 45 minūtēm arī beidza to :D









Uz Bring me the horizon koncertu mani aizvilka draudzene, kaut arī šīs grupas dziesmas, vismaz liela daļa, nav manā gaumē (daļa viņu viņu dziesmu ir ļoti smagas un depresīvas). Kāpēc es piekritu iet uz koncertu, lai dzirdētu grupu, kuru es īsti neklausos - gribējās uz brīdi kaut kur aizbraukt un sen nebija iets uz koncertiem, vispār koncertam nebija ne vainas, es pat zināju vairākām dziesmām vārdus. Šis viss man atgādināja to, ka braukt uz koncertiem, kaut vai uz Igauniju, ir daudz interesantāk un padara šo visu procesu nedaudz īpašāku nekā doties tepat. 










Šis ierakasts man atgādināja kā man pietrūkst došanās uz koncertiem varbūt nākošajā vasarā varētu aizbraukt uz Guns 'n Roses koncertu, tas varētu būt tik forši! Ja vien atradīšu kādu ar ko braukt :)
Nedaudz vairāk kā nedēļa līdz manam atvaļinājuma, kā es nevaru sagaidīt!

Lai jums jauka diena :)

ENG

Not that i need to study for my theory exam, i'm doing everything except that. I decided that i want to continue some of my old blog posts that i wanted to write but lost motivation to finish them.
Last year i went to Bring Me The Horizon concert at Tallinn, Estonia. Their music isnt really in my taste, but i had fun and i knew few songs and i had fun. This all reminds me how i miss going to concerts!
Why this trip was little adventure, my friend forgot her passport home, and i went alone to Tallinn, while she rushed home to get her passport and waited for her next buss. I walked around Tallinn for little bit before it got too dark and i dint wanted to get lost since my phones internet didnt worked there. Note to my future trips to Tallinn, i need to learn some useful praises in Russian language because  not everyone knows English there, so we had difficulties buying electronic public transport ticket.
I really like Tallinn, because it reminds me of home, and looks very similar to Riga that's why i always feel there like i'm home. Next time i want to spend there more time and explore city, and drink coffee at local coffee shop.
I really need to go to concerts, maybe next year :)

More than 1 week till my vacation, and i cant wait!

Have a nice day :)

Wednesday, November 15, 2017

Artdeco Lash Growth Activator - Night Repair Balm review fail

For English summary scroll down below!

Kuram nav gribējies, lai skropstas ir lielākas un kuplākas. Ik pa laikam palietoju skropstu augšanu veicinošus līdzekļus, un tā es nejauši iegrābos šajā. Laikam nākošreiz palikšu pie rīcineļļas.

Kādu laiku atpakaļ izdomāju, ka vajadzētu palietot kādu līdzekli, jo liekas, ka skropstas nedaudz krīt ārā(labi, nebija tik traki :D). Eveline līdzekli, kas man patika nevienās sev tuvumā esošās Drogās nevarēju atrast. Aizgāju uz Douglas un nopirkšu šo Artdeco skropstu augšanu veicinošu serumu, jo pēc apraksta likās, ka varētu būt labs, tā nu es miskastē izmetu apmēram 13 eiro, nedaudz sāpīgi!




Ko saka ražotājs - "Artdeco Lash Growth Activator - Night Repair Balm (Līdzeklis skropstu (uzacu) augšanas veicināšanai)Īpaši efektīvs līdzeklis skropstu (uzacu) augšanas veicināšanai. Skropstu garuma un biezuma ievērojama palielināšana. Saudzīgs un drošs līdzeklis: nekairina pat tad, ja ir iekļuvis acīs. Preparāts ir jālieto regulāri 4 nedēļas, divas reizes dienā (no rīta un vakarā). Rezultāts - skropstu garums var sasniegt pat 200% mēnesī. Pirms lietošanas notīriet no sejas kosmētiku. Nesatur smaržvielas, lanolīnu un minerālās eļļas. Klīniski un dermatoloģiski pārbaudīts.Lietošana: Uzklājiet uz tīrām skropstām un uzacīm, atstājiet uz nakti. Var lietot arī dienas laikā zem grima."

Manas domas:
Nevienu brīdi aprakstā nekas netika minēts par to, ka ja tas līdzeklis iekļūst acīs, tās grauzīs, asaros un pēc tam sūrstēs tā ka nezināsi kur likties. Jā protams, acīs jau viņš nav jāsmērē iekšā. Domājams, ka ja līdzeklis paredzēts klāt uz skropstām, var pastāvēt risks, ka tas var iekļūt acīs. Pirmā lietošanas reize bija briesmīga, tas nejauši iekļuva vienā acī, un labi, ka man mājās bija acu pilieni, citādi es nezinu kā es līdz rītam izdzīvotu. Es nepārspīlēju, sajūta ļoti nepatīkama.
Pēc tam kādu laiku nelietoju, jo man bija bail, ka šis atkārtosies. Tomēr žēl naudas, jāpamēģina vēlreiz, tā bija kļūda. Ja šoreiz pamanījos uzklāt uz skropstām tā ka neiekļūst acīs, tad žāvājoties man sāka asarot acis un no skropstām tas līdzeklis iekļuva man acīs, un viss murgs sākās no jauna.
Varbūt man ir kkāda alerģiska reakcija uz šo līdzekli, bet es neviena šo neieteiktu, labāk pa to naudu nopirkt kaut ko citu!

Lai jums jauka diena :)

ENG

From time to time i like to use lash growth serums or oils. And i decided that it's time to use something like that again, since i couldn't find my favorite one, i wanted to try something new, what a stupid idea! I bought Artdeco Lash Growth Activator balm, and wasted 13 euros.

There wasn't any information about fact that if it gets in your eyes, you can have bad reaction.  My eye turned red, it burned so bad, thank god i had eye drops. After that i decided not to use this product again for some time. Later i wanted to give it 1 more chance, i managed to apply it without getting that serum in my eyes, but later i yawned and my eyes got teary , and i got that bad reaction all over again.
Maybe i'm allergic to this product, but i will never use it again or suggest it to someone, not worth the money and eye health.


Have a nice day :)