Wednesday, January 31, 2018

January favorites 2018

For English summary scroll down below!



Janvāris paskrēja garām ļoti ātri. Daži paspēja sapriecāties par sniegu un ziemu, citi jau cerēja uz pavasari (nepatīk man tā ziema), un dažiem vienkārši ir apnicis šis pelēkais laiks. Janvāris vispār tāds interesants mēnesis, darbā diezgan kluss periods, kā jau pēc Ziemassvētkiem un lielām izpārdošanām, svētki pagājuši, nav īsti ko tuvumā gaidīt, sāk palikt gaišāks, bet līdz pavasarim vēl tālu. Vispār mazliet pēdējā laikā mazliet trūkst enerģijas, īsti nejūtos izgulējusies, un ļoti nevaru sagaidīt siltāku un sausāku laiku.

Vēl joprojām neesmu saņēmusies aiziet un vismaz pamēģināt nokārtot teoriju autoskolā, es pat nezinu kāpēc, un tūlīt strauji tuvojas pēdējais brīdis, ja negribu teoriju kārtot vēlreiz, bet skumji, tomēr tas mani nemaz nesatrauc, un es nezinu kāpēc. Nevaru saņemties, kaut gan šodien vismaz esmu grāmatu paņēmusi rokās, un pildu teorijas testu online, un tas jau ir sasniegums! Kā ar braukšanu, vispār pat es redzu uzlabojumus (man visu laiku likās, ka nekas nesanāk un nekad nesanāks! :D), ja tev nav dabas dots talants braukt, tad 2 braukšanas nedēļā ir minimums, sapratu, ka ar 1 nav iespējams. Pat nedaudz sāk likties, ka mācīties braukt, nav tik slikta ideja,tikai tā sasodītā teorija...

Arī šoreiz favorītu nav daudz, jo pagaidām es gribu izlietot visu iesākto, ko var izlietot, tāpēc arī neko jaunu neesmu nopirkusi, un dažas lietas vēl nedaudz ilgāk jāpalieto, lai varētu tās uzskatīt par favorītiem.

  • Carmex ķiršu lūpu balzams - dievinu šo ķiršu smaržu, Carmex vispār ir mans mīļākais lūpu balzams, nākošreiz nopirkšu vēl, vismaz 2, lai pietiek ilgākam laikam.
  • OPI nagu laka tonī You're such a Budapest - burvīgs ceriņu krāsas tonis , tad kad nenoslinkoju un gribu uzlakot nagus, izvēlos šo nagu laku, jo OPI ir salīdzinoši noturīgas nagu lakas, kas turās uz nagiem diezgan ilgi.
  • Yankee Candle sveces - no 11 man ir palikušas tikai 6. Pagaidām neesmu nopirkusi tādu sveci, no šīs kompānijas, kas man nepatiktu. Tagad arī viņas var nopirkt un pasmaržot uz vietas Valterā un Rapā, kā arī atrast internetā 1a.lv un 220.lv :)





Naivi cerēšu, ka februāri sāks palikt siltāks un saulaināks, citādi šis pelēkums nenāk par labu, un februāris būs interesantāks :)

Jauku vakaru :)


ENG

January passed very quickly, and i'm happy about it. January usually is very slow month at work and in general, after Christmas rush and huge sales, and you dont really have nothing to look forward to. Spring feels far away and days go by slowly, sounds little bit depressing. 
I dont like winter, or snow, and i can't wait for some sunny days and warmer weather.
What happened this month, nothing, i still can't find motivation to study and pass driving theory exam, i dont know why, and i need to do that in February otherwise i have to study all over again, but honestly i dont give a shit about it, and that's sad, not that i have spare money to do it again. Today i studied a little bit, and that's huge improvement :D About actual driving part - i can see some slow improvements if i concentrate really hard, and that means soon enough i will have to learn how to drive in city centre and that's scary :D 
Beauty favorites - i'm trying to use up some things  and not to buy anything new that i dont need, so my favorites are pretty boring Carmex lip balm, that i love and it has fantastic cherry scent, and when i'm not lazy OPI nail polish, because it stays on my nails the longest and it's in very nice lilac color :)
And of course  Yankee Candles i love them, next time when i'll go visit my best friend i'll buy some more. 
And i forgot to mention i colored my hair pinkish, since my hair isnt blond it's not that pink, but i love the color anyway, something different :)

I hope February will be more interesting !

Have a nice evening! :)

Tuesday, January 2, 2018

Goodbye 2017, Hello 2018



Cik ātri pagāja šis gads, sajūta ka tas vienkārši paskrēja garām. Ja tā padomā, šis nebija slikts gads, pat salīdzinoši labs, es daudz ko redzēju un izdarīju pāris lietas, ko laikam nebūtu saņēmusies izdarīt. Protams, bija arī dažas ne pārāk labas lietas un mirkļi, bet bez sliktā nevarētu novērtēt labo.

Paskatījos, ko biju iecerējusi izdarīt 2017. gadā:


  • Pirmā lieta bija izdarīt kaut ko tādu, ko es nekad nevarētu saņemties izdarīt.


Un tā šogad es veselas  2 reizes lidoju ar lidmašīnu, teikšu kā ir, pirmajā reizē mazliet neomulīgi, bet tad pierod un neliekas nekas traks, tā kā gribas drīz pēc tam vēl kaut kur aizlidot. 
Pateicoties tam, es beidzot apciemoju savu labāko draudzeni, un noteikti braukšu ciemos vēl :)
Es pirmo reizi pagaršoju Starbucks kafiju, un tā tiešām ir tik laba kā visi saka, un tās naudas vērta(es pat negribu zināt, cik es iztērēju pēdējo reizi dzerot Ziemassvētku kafijas :D ), ja salīdzina ar Costu vai Coffee inn.
Ja es nebūtu saņēmusies, es neko tādu neredzētu, ko es būtu palaidusi garām.

 Apskatīju Liverpūli
 Biju Londonā
 Paklīdu pa lietainajām Mančesteras ielām
,
Ieraudzīju Jorku un sapratu,ka gribu tur atgriezties vēl

Kā arī iestājos autoskolā. Apslēptais talants vadīt mašīnu man noteikti nav, galīga nejēga arī neesmu, bet šis tas nesanāk un tad jau, ja netiec pāri kādai lietai, kas nesanāk jūties iestrēdzis un pats process prieku vairs nerada.  Kā arī nespēju saņemties un iet nokārtot teoriju. Nesaprotu kāpēc man tāda pretestība pret šo visu procesu!

  • Biju apņēmusies Goodreads izlasīt  17 grāmatas, it kā maz, ņemot vērā ātrumu ar kuru es izlasu grāmatu, ja man tā liekas aizraujoša, tas ir maz. Tomēr kaut kā nesanāca, noslinkoju arī atzīmēties ko lasu, pāris grāmatas iesāku un tā arī neesmu izlasījusi līdz galam,laikam nebija īstās. Pašlaik pārlasu Harija Potera grāmatu sēriju(nav jau tā ka teorija būtu jāatkārto brīvajā laikā, nē, nemaz), kopš viņas iznākušas un es viņas izlasīju pirmo reizi, neesmu tās ne reizi pārlasījusi. Diez gan interesanti tagad tās izlasīt vēlreiz. 
  • Gribēju iet uz kino, bet godīgi, man ir sajūta, ka neesmu bijusi 2017. gadā vispār uz kino.  Vai nu man bija slinkums, vai arī, tad kad bija atlaides, man nekad nebija brīvdiena un tad jau atkal pietrūkst nedaudz naudas, kaut kas cits ir svarīgāks, un varu taču pagaidīt līdz internetā būs pieejama laba kvalitāte. Bet vispār gribētos aiziet uz kino šogad, jāpārvar slinkums!
  • Sūtīt biežāk pastkartes, skumji, bet tā kā man visu laiku pārsvarā jāsūta pastkartes uz 2 valstīm, un uz vienu no tām, pastkartes kaut kur pa ceļam nozūd, un es kādu laiku nebiju saņēmusi nevienu, kaut gan manas nosūtītās ir vairāk kā saņemtās, arī šis hobijs mazliet tika pamests novārtā. Tomēr esmu jau saņēmusi 2, un man arī ir nopirktas pastkartes, tā kā atliek vien sūtīt.
  • Iet uz koncertiem, šis gads priekš manis bija samērā trūcīgs, un jūs nevarat iedomāties kā es biju vīlusies par RHCP koncertu, tu kaut ko ļoti gaidi un beigās tāda nekāda sajūta, varēju bez maksas aiz žoga klausīties. Un Positivusā, kaut gan pats festivāls nebija slikts, tikai vienu vakaru bija tas, ko es ļoti gribēju dzirdēt, tad nav tās foršās sajūtas, ka ir pēc koncerta, kurā u vari izdziedāties līdzi no visas sirds. Tāpēc, varbūt man ir tāda vilšanās sajūta.
7 mirkļi no 2017 :)








Ko es gribu apņemties izdarīt 2018. gadā

  • Pirmais un svarīgākais, būtu nokārtot teoriju pēc iespējas ātrāk un atrast vairāk laiku braukšanai, mazāk atrunas vairāk prakses. Jāmēģina kaut kā tam noskaņoties, jo nu nespēju pieķerties teorijai.
  • Gribu kaut kur kādā no atvaļinājumiem kaut kur aizbraukt, ideāli jau būtu siltākā laikā, un redzēt kaut ko jaunu.
  • Iet uz tiem koncertiem, uz kuriem tiešām ir tā vērts iet, lai tiktu pie tās foršās sajūtas, ko dod koncerts, kuru tu esi pilnībā izbaudījis. Un vispār Positivus biļete drīzumā jānopērk, citādi nebraukt jau nevar, kāds man šito nepiedos :D
  • Darīt vairāk lietas, kas man sagādā prieku.
  • Nebūtu jau slikti nomainīt darbu, bet ja tas nesanāks šogad, nebūs tā trakākā lieta, vēl šo to var paciest, pagaidām man ir citas prioritātes, un es jau to nemaz nevaru ietekmēt.
  • Apņemšos jau kuro reizi, bet es gribu atkal atrast iedvesmu saviem ebay ierakstiem, kaut vai sava prieka pēc.
Nav jau nekas nereāls. Lai jums un man izdevies šis gads, lai tas nes jaunus piedzīvojumus, pārsteigumus, jaunas emocijas, skaistus mirkļus, lai izdodas izpildīt kaut vai vienu lietu no jaunā gada apņemšanās saraksta. Atstāt cilvēkus pagājušajā gadā, kuri jūs pievīla vai kuru klātbūtne jums nesagādā prieku.

Jauku vakaru :)