Wednesday, January 31, 2018

January favorites 2018

For English summary scroll down below!



Janvāris paskrēja garām ļoti ātri. Daži paspēja sapriecāties par sniegu un ziemu, citi jau cerēja uz pavasari (nepatīk man tā ziema), un dažiem vienkārši ir apnicis šis pelēkais laiks. Janvāris vispār tāds interesants mēnesis, darbā diezgan kluss periods, kā jau pēc Ziemassvētkiem un lielām izpārdošanām, svētki pagājuši, nav īsti ko tuvumā gaidīt, sāk palikt gaišāks, bet līdz pavasarim vēl tālu. Vispār mazliet pēdējā laikā mazliet trūkst enerģijas, īsti nejūtos izgulējusies, un ļoti nevaru sagaidīt siltāku un sausāku laiku.

Vēl joprojām neesmu saņēmusies aiziet un vismaz pamēģināt nokārtot teoriju autoskolā, es pat nezinu kāpēc, un tūlīt strauji tuvojas pēdējais brīdis, ja negribu teoriju kārtot vēlreiz, bet skumji, tomēr tas mani nemaz nesatrauc, un es nezinu kāpēc. Nevaru saņemties, kaut gan šodien vismaz esmu grāmatu paņēmusi rokās, un pildu teorijas testu online, un tas jau ir sasniegums! Kā ar braukšanu, vispār pat es redzu uzlabojumus (man visu laiku likās, ka nekas nesanāk un nekad nesanāks! :D), ja tev nav dabas dots talants braukt, tad 2 braukšanas nedēļā ir minimums, sapratu, ka ar 1 nav iespējams. Pat nedaudz sāk likties, ka mācīties braukt, nav tik slikta ideja,tikai tā sasodītā teorija...

Arī šoreiz favorītu nav daudz, jo pagaidām es gribu izlietot visu iesākto, ko var izlietot, tāpēc arī neko jaunu neesmu nopirkusi, un dažas lietas vēl nedaudz ilgāk jāpalieto, lai varētu tās uzskatīt par favorītiem.

  • Carmex ķiršu lūpu balzams - dievinu šo ķiršu smaržu, Carmex vispār ir mans mīļākais lūpu balzams, nākošreiz nopirkšu vēl, vismaz 2, lai pietiek ilgākam laikam.
  • OPI nagu laka tonī You're such a Budapest - burvīgs ceriņu krāsas tonis , tad kad nenoslinkoju un gribu uzlakot nagus, izvēlos šo nagu laku, jo OPI ir salīdzinoši noturīgas nagu lakas, kas turās uz nagiem diezgan ilgi.
  • Yankee Candle sveces - no 11 man ir palikušas tikai 6. Pagaidām neesmu nopirkusi tādu sveci, no šīs kompānijas, kas man nepatiktu. Tagad arī viņas var nopirkt un pasmaržot uz vietas Valterā un Rapā, kā arī atrast internetā 1a.lv un 220.lv :)





Naivi cerēšu, ka februāri sāks palikt siltāks un saulaināks, citādi šis pelēkums nenāk par labu, un februāris būs interesantāks :)

Jauku vakaru :)


ENG

January passed very quickly, and i'm happy about it. January usually is very slow month at work and in general, after Christmas rush and huge sales, and you dont really have nothing to look forward to. Spring feels far away and days go by slowly, sounds little bit depressing. 
I dont like winter, or snow, and i can't wait for some sunny days and warmer weather.
What happened this month, nothing, i still can't find motivation to study and pass driving theory exam, i dont know why, and i need to do that in February otherwise i have to study all over again, but honestly i dont give a shit about it, and that's sad, not that i have spare money to do it again. Today i studied a little bit, and that's huge improvement :D About actual driving part - i can see some slow improvements if i concentrate really hard, and that means soon enough i will have to learn how to drive in city centre and that's scary :D 
Beauty favorites - i'm trying to use up some things  and not to buy anything new that i dont need, so my favorites are pretty boring Carmex lip balm, that i love and it has fantastic cherry scent, and when i'm not lazy OPI nail polish, because it stays on my nails the longest and it's in very nice lilac color :)
And of course  Yankee Candles i love them, next time when i'll go visit my best friend i'll buy some more. 
And i forgot to mention i colored my hair pinkish, since my hair isnt blond it's not that pink, but i love the color anyway, something different :)

I hope February will be more interesting !

Have a nice evening! :)

0 comments:

Post a Comment