Monday, April 23, 2018

April favorites

For English summary scroll down below!


Ar šiem favorīta ierakstiem ir tā, vai nu man ir iedvesma un es lietoju kaut ko kaut cik savādāku kā parasti, vai arī man nav iedvesmas un nekas jauns, vai atklāts vecais labais, nav izmantots.

Kā pagāja aprīlis, ļoti ātri. Pēdējā laikā ir sajūta, ka laiks skrien tik ātri uz priekšu, ka tūlīt jau atkal būs ziema. Tikko vēl bija sniegs, un tagad jau paliek zaļāks, siltāks.
Pēdējā laikā man tā riebjas mans grafiks, cik tas nepārdomāti brīžiem tiek salikts, tāpēc aprīlis liekas tāds ļoti nogurdinošs mēnesis. Brīžiem galīgi nav prieka iet uz darbu. Bet ar darba meklējumiem ir kā ir. Vakances jau ir, bet laikam manas prasības ir augušas.
Tomēr ļoti priecājos par siltajām un saulainajām dienām, tik ļoti, ka man arī pret lietu nav ne mazāko iebildumu.
Ļoti gaidu maiju un Pasaules čempionātu hokejā, jācer, ka varēšu redzēt vismaz lielāko daļu Latvijas izlases spēles  :)

Monday, April 9, 2018

Ebay labumi #41 Ebay haul brush edition

For English summary scroll down below!

Uz kādu brīdi es atkal biju pazaudējusi iedvesmu, nedaudz motivāciju darīt to, kas patīk, ja tu jūties sašļucis, un bija dienas, kad nekas nesanāca tā kā vajag, daudz sliktu domu, sabojāts garastāvoklis un ja jūties slikti,neko negribas. Varbūt labais laiks, domas par pavasari un to, ka drīz jau tiksim pavisam vaļā no ziemas, dod jaunu iedvesmu. Cerēsim, ka tā paliks.
Pagaidām mēģinu nedaudz iekrāt naudu, tāpēc arī visi pēdējā laika pirkumi ir pārdomātāki, kaut gan ik pa brīdim paslīd roka.
Šie pirkumi - otas pirktas jau sen, tikai es gaidīju, kad tās atnāks, lai varētu izmēģināt un uzrakstīt kopēju atsauskmi.




Man vajag jaunu pūdera otu, un es liku liekas cerības uz to, bet ebay bildē viņa izskatījās lielāka, bet šī man vairāk derētu vaigu sārtumam, nekā pūderim. Bet  tā ļoti labas kvalitātes ota, pēc mazgāšanas palika tik pat mīksta un patīkama kā sākumā, nekrīt ārā sari, tikai žēl, ka nav lielāka. Vēl joprojām esmu ideālas pūdera otas meklējumos, jo neatrodu tādu kā man jau bija, tāpēc pagaidām iztikšu ar esošo. Šo noteikti iesaku, ja interesē links šeit :)
Standarta uzacu ota, bet kāds mēsls, acīmredzot man gadījās brāķis, vai līme bija izžuvusi, bet uzacu birstīte atlīmējās un kaut kur pazuda pēc pirmās lietošanas reizes, tā arī neesmu atradusi :D Linku nelikšu, jo nav tā vērts un ebay kaut ko līdzīgu var atrast.
Šī ota nokļuva manā marta favorītu sarakstā, tāpēc plašāk par viņu vēlreiz nerakstīšu, bet tā ir katra centa vērta :) Links šeit!
Mazliet neveiksmīga bilde, ota sūtīšanas procesā nedaudz bija deformējusies, bet izmazgājot tā atguva formu. Kādreiz, kad es mēģinu uzlikt izgaismotāju uz vaigiem,man tam nebija īsti piemērotas otas, un es nejauši atradu šo. Mīksta, nezaudē savu formu , sarus, pēc mazgāšanas. Viens no labākajiem otu pirkumiem, domāju, ka tā ir izcila izgaismotāja ota. Iesaku visiem, un cena arī ļoti laba,  starp citu saņēmu viņu ļoti ātri :) ja ir interese, links šeit :)



Man vajadzēja jaunas acu ēnu otas, bet šīs laikam nebūs īstās, kaut gan ko var gribēt par nedaudz vairāk kā 2 eiro par 12 otām (tagad nedaudz pacelta cena!) Pirmais, viņas ļoti smirdēja pēc krāsas. Labi izmazgājot ar Fairy to vairs nejuta. Dažas ir ļoti asas, bet dažas ir mīkstas. Dažas izmantošu ikdienā, citām pielietojuma man nav.  Ja interesē links šeit, bet domāju, ka nav tā vērts, lai cik lētas viņas nebūtu.

Ar ebay otām ir tā, ka vai nu jūs nopērkat labāko otu par lielisku cenu, vai arī tās sagādā pamatīgu vilšanos.
Vai pērkat otas ebay un kāds ir labākais jūsu pirkums?

Jauku vakaru :)


ENG
I actually started to write this blog post more than week ago, but recently i  really lack motivation to do things. I think it was a combination of lot of things in same time, but hopefully it will get better soon. Feels like spring is here, and you cant feel that sad when there is good weather outside, i hope.
I try not to buy things that i dont need, because i try to save money, maybe for vacation that i desperately need or some expensive things that i need, like new glasses, but sometimes now and then i buy something that i want.
I ordered these brushes long ago, and i have enough time to test them.
First one is quite good, but on ebay picture it looked more like powder not blush brush. I need new powder brush since my current one is old. Quality of this brush is amazing, is so soft un fluffy, definitely suggest it.
Spooley brush was fail, maybe i received defective one, or glue was dried out, but after 1 use, i lost spooley part, and it's lost forever :D
Rose gold blending brush was in my march favorites, i dont have much more to say about it, but suggest it. Maybe i need to buy another one, this good is that brush!
Finally found perfect brush for highlighter, it was little bit damaged in shipping, but after wash it got back it's shape, brush is so soft. Now i need to find highlighter that i like :D
12 eye shadow brush set - what can you really expect for little bit more than 2 euros?! It's ok, some brushes are quite nice, but some of them is very harsh (not soft), some of them i use daily, others i will never use. Although very cheap set, not worth it.

On ebay you can either find best quality brushes for so little money or total fails.

Have you ever found good quality brush or maybe your favorite brush is from ebay?

Have a nice evening :)