Sunday, May 27, 2018

Ebay labumi #43 tassel earrings from ebay

For English summary scroll down below!

Auskari ar bārkstīm un pušķīšiem ir atrodami praktiski visur. Dažnedažādās krāsās un veidos, tā kā katrs savai gaumei var atrast vispiemērotāko. Teikšu kā ir,  ja vien man viņus nevajadzētu steidzami, es droši vien veikalā nepirktu šāda veida auskarus, jo nesen redzēju identiskus saviem, tikai 3 reizes dārgāk.
Tā kā tagad kopš atklāju plastmasas auskaru āķus, varu nēsāt praktiski jebkurus garākus auskarus, man paveras ebay auskaru plašumi :D bet nopietni, šāda veida auskari ir modē šajā sezonā, tendences mainās, un vai ir vērts maksāt ļoti daudz par to, ko iespējams jau rudenī vairs nevilksi?
Tāpēc, padalīšos ar saviem atradumiem, un vēl pāris auskari ceļo pie manis, un varbūt pasūtīšu vēl kādu,jo kāpēc ne. Man personīgi šāda veida auskari patiks arī tad, kad būs jau modē kaut kas cits :D


Skaisti un koši zili auskari :) Dzīvē izskatās pat nedaudz košāk. Šos mazliet gribu pataupīt un nenēsāšu ikdienā. Varu jau iedomāties, ka ja Jāņos nāksies strādāt, varēšu pieskaņot šos pie sava rudzupuķu vainadziņa :) Ja interesē links šeit. Kā vienīgo mīnusu varētu pieskaitīt to, ka krāsu izvēle ir diezgan maza, bet tā labas kvalitātes auskari, izskatās dārgāki nekā maksā.


Šie auskari būs ideāli tiem, kam nepatīk pārāk gari auskari, taču gribās kaut ko līdzīgu tiem, kas tagad atrodami visur. Minimāli, nelieli, tik jauki, tādi mani pirmie iespaid par šiem auskariem, un galvenais, ka viņi ir tik viegli, ka praktiski viņus ausīs nejūt. Links šeit - pieejami vairākās krāsās, bet ja nepatīk šis mazliet bronzīgi vecmodīgais efekts, atradu alternatīvu šeit :) Un labākais viņi maksā tikai 99 centus, izdevīgi!


Vakar visu dienu nostaigāju šajos auskaros, pēc izskata varētu padomāt, ka viņi ir smagi, bet nē, bārkstis ir diezgan vieglas, man patīk kā viņi izskatās ausīs, un tie ir ļoti ērti.  Man šķiet, ka būšu kādam blogā redzējusi šos pašus auskarus, tikai citā krāsā, un viņi izskatījās burvīgi! Links šeit, ja ir interese.


Šos auskarus es pavisam noteikti iesaku, ja jums patīk šāda veida auskari, tikai pameklējiet, vai neatrodat šādus pašu vēl lētākus :) Un pirms man jautājiet - Vai man nav par daudz auskaru - nē, nav gan, kāpēc nēsāt vienu un to pašu, ja var būt dažādība, un vai nav garlaicīgi likt vienu un to pašu katru dienu? :D

Lai jums jauka diena :)


ENG

These kind of earrings are everywhere now. You can find them in every color possible and in different price ranges depending on where you buy them from. Since i find my solution to my earring allergy(link here) i can pretty much wear all hook earrings that i want :) To be honest i'm not gonna spend a lot money on same earrings in store if i dont need them right away, because you can find them a lot cheaper online! In my opinion if you dont really like this trend and you are not gonna wear them after everyone is done with this trend , them why you need to spend a lot money on these things. I like this style of earrings a lot, and i would love to have more of them, and maybe i'll buy them.

1. I love color of these, they are so vibrant and in summery blue color. In real life looks more expensive than i paid for, good quality. I only wish color selection was better. I can imagine these earrings paired together with cornflower head band for Midsummer eve celebration.
2. Second pair is so cute. These would be perfect for those who like this trend of earrings but dislike long ones. I definitely want another pair of these in different color :)
3. They might look heavy but they actually are so light and comfortable to wear. Wore them to work 2 days in row, and  i will wear them again. Maybe i''l order green ones as well.

As always if you like these earrings try to find cheapest ones :)

Have a nice day :)


Thursday, May 17, 2018

Ebay labumi #42 plastic earring hooks for people with allergies to metal

For English summary scroll down below!


Man patīk nēsāt garus un interesanta dizaina auskarus, bet man ir alerģija no metāla, un visu, kas nav sudrabs, manas ausis diemžēl nepanes. Tāpēc man ir tik žēl un nedaudz skauž, ka citi var nēsāt ko vien grib un viņiem nav jāsatraucās, ka būs alerģiska reakcija. Sudraba auskari, ja būs interesantā dizainā tie noteikti būs ļoti dārgi un ne manā budžetā. 2 reizes ebay esmu atradusi apsudrabotus auskaru āķus, taču pāris pēdējās reizes gadījies tā, ka tie ir tikai sudraba krāsā. Vienu vakaru man ienāca prātā ideja, ka jāuzmeklē plastmasas auskaru āķi, jāpārbauda vai kkas tāds vispār ir pieejams. Tā es uzmeklēju pirmo lētāko variantu un pasūtīju.