Friday, July 20, 2018

What's inside my festival make up bag

For English summary scroll down below!

Šoreiz kkā ļoti ātri sapakoju somas, ko ņemt līdzi uz festivālu, it kā liekas, ka ir par daudz, bet tajā pašā laikā, viss kas būtu vajadzīgs tur ir. Turpinu savu vasaras tradīciju un braucu uz Positivus. Par to kā man gāja, es parasti uzrakstu drīz pēc festivāla, bet es nekad neesmu rakstījusi vairāk par lietām, ko es ņemu līdzi. Tā kā man šoreiz bija iedvesma, un raksts kuru gribēju uzrakstīt pirms šī ieraksta, nerakstījās, ķēros klāt šim.

Parasti man kosmētika atradās vienā maciņā, un viss pārējais citā, šoreiz es gribēju, lai ērti un kompaktāk, es varu visu salikt vienā somā. Un šī piemīlīgā, vasarīgā flamingo kosmētikas soma, ir pietiekami liela un ērta, lai varu salikt visu vajadzīgo un vēl šo to. Noteikti šo somu izmantošu, kad kaut kur braukšu. Šo pašu somu diemžēl, vairs neatrodu, domāju, ka viņa ir izpirkta, bet kaut ko ļoti līdzīgu esmu redzējusi H&M.


Sunday, July 8, 2018

May/June favorites 2018

For English summary scroll down below!


Un tā maija favorītu ieraksts pārtapa par apvienojumu ar Jūniju...
Man šķiet, ka es katru šāda veida ierakstu sāku ar to, cik ātri pagāja konkrētais mēnesis, bet tā ir, laiks kaut kā skrien uz priekšu ļoti ātri.
Maijs bija diezgan interesants mēnesis, pirmo reizi biju slimnīcā, un pirmo reizi paņēmu slimības lapu. Vispār mini atvaļinājums bija tas, ko man visvairāk vajadzēja, jo iešana uz darbu nerada prieku. Protams PČ hokejā netika laista garām neviena Latvijas izlases spēle. Pamanījos apdegt saulē veselas 2 reizes ar visu aizsargkrēmu.
Īsumā par Jūniju, kad neiet, tad neiet tā pamatīgi, bet uz beigām jau redzi cerības staru. Autoskola vēljoprojām ir ļoti sāpīga tēma, bet es apsolu gan jums, gan sev, ka agrāk vai vēlāk es saņemšos, kaut vai iešu teoriju vēlreiz, jā es pateicu to skaļi, un darīšu visu, kas manos spēkos, man jāmaina domāšanas veids šajā lietā, jo tad kad man brīžiem kaut kas nesanāk, liekas, ka nesanāk nekas, uznāk stress, un visa diena un varbūt nedēļa tiek sabojāta, un es sāku nožēlot, kāpēc man vispār šo visu vajag, bet es saņemšos, visam savs laiks!
Jūnijs pagāja skatoties futbolu, futbols man vienmēr ir diezgan tuva lieta, bet skumīgi skatīties LV izlases spēles, tāpēc reizi 2 gados jūnijs ir visgaidītākais mēnesis, kas paiet ar futbolu, un es jau nevaru sagaidīt Eiropas čempionātu :D
 Šķiet, ka darbs Jāņos jau sāk kļūt par skumīgu tradīciju, šoreiz Jāņi mazliet savādāki, jā, es skatījos futbolu, un ēdu Jāņu sieru, un dzēru kvasu, jo alus man riebjas, bet kurš teica, ka obligāti jāklausās Jāņu dziesmas un jāsēž pie ugunskura? varbūt to nākošgad, kad man būs brīvs , cerams :D
Jūnijā arī saņēmos un kārtīgi izšķiroju skapi, un bez  žēlastības izmetu(labās drēbes iemetu ziedojumu kastē) to, kas neder un nepatīk, kāda iespēja, ka es ielīdīšu tajās drēbēs, labāk atstāt skapī to, kas der, un kas liek justies labi.

Skaistumlietiņu favorīti:


  •  Catrice HD Liquid Coverage Foundation - par šo tonālo pirmo reizi dzirdēju Zandas blogā, un godīgi pāris reizes pat biju Drogās viņu pamēģinājusi un domājusi, ka tas noteikti nav domāts man. Tā kā mans tonālais krēms strauji gāja uz beigām un es nolēmu tādu pašu jaunu nepirkt, gribēju pamēģināt kaut ko jaunu, Maybelline nebija mana toņa, un paņēmu šo. Laikam esmu atradusi jaunu mīļāko tonālo krēmu, kas man tiešām patīk un kam ir laba sedzamība, izskatās dabīgi uz sejas un galvenais turās visu dienu. Ideals manai kombinētajam ādas tipam, un pats labākais tonis #10 ir perfekts. Teikšu godīgi, dažreiz tie nedaudz lētākie tonālie krēmi ir diezgan dzeltenīgi vai daudz par tumšu priekš manis. Vienīgais, kas man nepatīk ir diezgan nepraktiskais iepakojums, par ko es neesmu sajūsmā, tā pipete nekam neder.
  • Rimmel London #insta Fix & Go is a 2-in-1 primer and setting spray - mans MAC makeup fiksators gāja uz beigām un tajā brīdī, lai kā mans viņš patiktu es nevarēju nopirkt jaunu, varbūt kādreiz, bet devu iespēju šim. Līdz šim esmu pamēģinājusi dažādās cenu kategorijās - Makeup revolution pirkt vēlreiz negribēju, jo tas ož pēc kaut kā tāda, ko uz sejas labāk pūst nevajadzētu. Nu ko lai saka, produktam ir patīkama smarža, man šķiet, ka smaržo pēc gurķiem. Vai esmu novērojusi kādu atšķirību lietojot šo produktu, mans vaigu sārtums turas ilgāk. Iesaku izmēģināt, jo par pagaidām šis ir viens no labākajiem fiksatoriem, kas pieejams Drogās.
  • Acu ēnu palete no ebay, kas ir viltojums, kādam ļoti labi zināmam brendam, nosaukumu neminēšu, bet ja zināt, kas tā ir, gaidu variantus komentāros :D - vispār jau es gribēju nopirkt rozīgas acu ēnas, bet tā kā domāju, ka nelietošu tās bieži, tad neko dārgu negribējās pirkt, un ebay ir labs variants, jo ja nelietošu bieži, nebūšu izmetusi naudu. Tā meklējot paleti, es atradu šo, tikai atnākot tai, redzēju, ka esmu nejauši nopirkusi fake/viltojumu. Visas ēnas, izņemot balto, ir ļoti pigmentētas, ka ja nezinātu, domātu, ka esmu nopirkusi īsto versiju, bet baltā krāsa man tāpat nav vajadzīga.  Par noturību - ar bāzi iztur manu darba dienu, parasti jaucu kopā ar brūnām ēnām. Dažreiz vajag kaut ko košāku :)
  • Brūnais groziņš - atradu nelielā labdarības veikalā tikai par 2 eiro, es būtu maksājusi vairāk, viņam nāca klāt arī vāciņš, tagad varu salikt dažus savus nieciņus. Labprāt aiziešu paskatīties, kas, vēl tur labs un galvenais nauda nonāk labās rokās un labiem mērķiem :)

No filmām:
Beidzot noskatījos Black panther - nebija slikta, bet ne labākā Marvel filma. Noskatoties bija neliela vilšanās sajūta, laikam nesaprotu, kas viņā tāds, par ko visi tā jūsmoja. Toties Avengers Infinity war bija tik laba cik visi saka, es nevaru sagaidīt nākošo daļu, jo es gribu zināt, kas būs tālāk.

Mūzika:
Bring me the horizon - Avalanche - dažas dziesmas tevi uzrunā vairāk, tad kad tu jūties slikti, un tad tev ir sajūta, ka tu neesi viens, un tev paliek labāk. Šo dziesmu es nejauši uzgāju, tad kad to man vajadzēja.

Plāni Jūlijam, man beidzot ir Positivus biļete :D un varbūt atradu šoferi, kas mūs aizvedīs/atvedīs no festivāla, thanks bro  :D Gribētos mazliet iekrāt naudu, un beigt pirkt lietas, ko man nevajag, vai kas man jau ir, varbūt par to taps ieraksts, ja es atkal nenoslinkošu.

Lai jums jauks vakars :)

ENG

Yes i again dint have inspiration for blogging, and May favorites turned into June ones. May was fun - that's sarcasm. I had tooth removal surgery - and i stayed at hospital for fist time, nurses were so nice, and i had interesting experience at hospital.  This reminds me that i HAVE to schedule dentist appointment soon!
June wasnt my month, and even thought of driving school gives me anxiety, but i have to get my shit together, cause i can do it.  This year June is special, because of football. I'm sad that almost all my favorite teams lost , so GO ENGLAND and France too!
In June i procrastinated and instead of things that i badly needed to do, i decided to  declutter my closet, and throw away/donate all clothes that i dont like, doesnt fit, yes i want to loose weight but bad genes and food is my comfort, is not god combination, so it's even harder to do it, and i what's the point of leaving clothes that doenst fit.

  • Catrice HD Liquid Coverage Foundation - I heard about this foundation for the first time on Zanda's blog, and I honestly even tried it in Drogas a couple of times and thought that it was definitely not for me. Since i was running out of my foundation and I decided not to buy the same  one,because I wanted to try something new, Maybelline dind not have my tone and i took this one. For now, I have found a new favorite foundation  that I really like and has good coverage, looks naturally on the skin and it stays all day. Ideal for my combination skin type, and the best part tone # 10 is perfect. To be honest, sometimes these slightly cheap foundations are quite yellow or too dark for me. The only thing I do not like is a rather impractical packaging, which I'm not excited about.
  • Rimmel London # Fix & Go is a 2-in-1 primer and setting spray - my MAC makeup fixing spay was almost gone and at that moment, a I could not buy a new one, maybe another time, but gave this one  a chance. So far, I've tried different price categories fixing spays  - I dint wanted to buy  Makeup revolution one, because it stinks like something that it's not good for your face. Well, what to say, the product has a pleasant smell, it seems to me that it smells like cucumbers. I have noticed a difference in the use of this product, my blush stays on  longer. I recommend trying it.
  • I accidentally bought fake eye shadows on ebay, but i like them a lot, they are very pigmented, except white shade, they are blendable and stay on very well with primer. 
  • Brown basket - I found it in a small charity shop for just 2 euros, I would have paid more; it also came with a cover, now I can put some of my things . 

For movies - finally saw Black panther - it was ok, not the best Marvel film i have ever seen, so i dont really get why everyone was so obsessed and was raving about it so much. But Avengers Infinity war was so good, cant wait for next part i need to know what will happen next!

Music - Bring me the horizon - Avalanche. Listen to words, some songs you need tolisten when you feel very bad so you dont feel alone.

Plans for July - vacation and Positivus, i actually have some plans for blog posts, if i will be inspired/not be lazy.

Have a nice evening :)