Thursday, January 1, 2015

Vecā gada pēdējie un jaunā gada pirmie pirkumi

Labrīt, jaunajā 2015. gadā :) Lai šogad izdodas piepildīt kaut vienu savu vislielāko sapni, un izdarīt to, kam citreiz pietrūkst drosmes! :)

Sākšu ar saviem pēdējiem 2014. gadā pirktajiem produktiem. vakar pusdienu pārtraukumā ielīdu Drogās, jo biju izdomājusi, ka man vajag acu ēnu bāzi, kuru protams nenopirku, jo aizmirsu, ka meklēju un nepamanīju , bet tā vietā tiku pie 2 lūpu krāsām un konsīlera, labs pirkums!

Konsīleris pilda savas funkcijas labi, šodien jau izmēģināju, bet nevaru ciest viņa iepakojumu, neskaitāmas reizes bija jāgriež līdz produkts izdomāja nākt ārā, bet tas pagaidām ir vienīgais mīnuss. Konsīlera cena 2.19
Essence lūpu krāsas toņos 14 Adorable matt! un 07 Natural beauty , katra lūpu krāsa 2, 59
Dievīgi toņi, kas papildinās manu strauji augošo lūpu krāsu kolekciju, un man visvairāk prieks, par gaišāk rozā lūpu krāsu, jo tā ir līdzīgā tonī kā mana iemīļotā Avon lūpu krāsa, kura diemžēl, mainīja smaržu un vairs nav lietojama, laikam palika veca.


Un 2015. gada pirmais pirkums ir šis Čistaja Linija sejas kopšanas komplekts



Aizgāju uz veikalu pēc saldējuma un nopirku šo :D Pamanīju piemājas Elvi veikalā pēdējo iepakojumu un pagrābu. Tām kas saprot krieviski bildēs var salasīt, kam tas tieši domāts. Cik skopi aprakstīts latviskajā tulkojumā, komplekts sastāv no losjona sejas tīrīšanai un sejas krēma, ko var klāt arī zem kosmētikas. Cik saprotu krēms dod matējošo efektu ādai, nesausina ādu utt.
Šķiet, varētu būt noderīgs, nu katrā ziņā nevaru sagaidīt, kad varēšu izmēģināt, un kaut ko jaunu pamēģināt vienmēr ir interesanti :)


Tagad padomāšu par savām šī gada apņemšanām un publicēšu tās šeit, jo tad būs lielāka iespējamība, ka es tās tik tiešām izpildīšu, vismaz es ļoti gribētu, un ja ir pateikts skaļi, tad ir jārīkojas.

Lai jums jauka  šī 2015. gada pirmā diena! :)

1 comments: