Tuesday, April 12, 2016

AliExpress labumi #7 Macely BB cream review

 For English summary scroll down below!

Varbūt kāds varētu ieteikt saules aizsargkrēmu jūtīgai ādai? :)

Es jau gandrīz esmu aizmirsusi kā jāraksta atsauksmes, jo mans pēdējais ieraksts bija nedaudz vairāk kā pirms mēneša. Nevēlos attaisnoties, bet brīvdienās īsti negribas atvēlēt laiku blogam, un pēdējā laikā tik pat kā nelasu citu ierakstus, jo palicis nedaudz garlaicīgi. Tomēr viens no iemesliem kāpēc es šo hobiju nepametu novārtā ir tas, ka man patīk testēt jaunus, mazāk zināmus un budžetam draudzīgus produktus, un padalīties ar tiem :)
 Gandrīz pirms 2 mēnešiem sava bloga instagrammā biju ierakstījusi, ka drīzumā būs atsauksme par BB krēmu, kas piemērots cilvēkiem ar bālu ādas krāsu. Pati zinu cik grūti atrast piemērotu BB vai tonālo krēmu, jo daudzi ir par tumšu. Šo produktu lietoju jau vismaz 2 mēnešus, un praktiski katru dienu, tāpēc pirms neesmu izlietojusi viņu, izdomāju, ka beidzot jāuzraksta atsauksme.


Iepriekš lietoju SKIN79 BB krēmu, taču dēļ iepakojuma nav ne jausmas, kad tas iet uz beigām, tāpēc nolēmu pameklēt aliexpressā kaut ko jaunu, lai ir rezerves variants. Līdz šim Korejas BB krēmi nav likuši vilties vismaz salīdzinājumā ar tiem BB krēmiem, kurus var nopirkt pie mums. 

Jā, šis Macely Good Afternoon tea BB krēms mani uzrunāja gan cenas ziņā, gan arī dēļ piemīlīgā iepakojuma :D i'm sucker for good packaging :D


 Salīdzināju šo BB krēmu ar SKIN79, pa kreisi Macely BB krēms, Bildē izskatās, ka viņš ir dzeltenīgs, bet viņam ir neitrāls apakštonis (mana telefona kamera diemžēl nespēj to parādīt).
 Kā jau var novērot bildē, tas nav pilnas sedzamības BB krēms, es teiktu drīzāk viegla vai vidēja sedzamība.
Man nepatīk likt savus selfijus :D bet kā redzat šis BB krēms ideāli der cilvēkiem ar bālu ādas krāsu, un nav par tumšu :)

Par pašu BB krēmu - es izvēlējos ar ābolu un kanēļa ekstraktu SPF 36+. Man saprotamā valodā praktiski nekas nav aprakstīts par šo BB krēmu, tik vien tas palīdz ādai ražot kolagēnu un elastīnu, aizsargā ādu no vides kaitīgās iedarbības, piemīt balinošs efekts(to gan es nenovēroju), un aktivē specifiskus komponentus, kas palīdz saglabāt attīra ādu  un aizsargā no uzturvielu zaudēšanas.

Manas domas:

  • Perfekts tonis bālas ādas īpašniecēm. Varbūt vasarai būs par gaišu, bet nedaudz tumšāks pūderis pa virsu un būs labi.
  • Novēroju, ka ja āda ir sausāka, tad viņš nederēs, jo izcels visus sausumus un uz sausas ādas neklājas labi, izskatās tā it kā būtu pārpūderēts.
  • Vidēji matēts finišs.
  • Viegla līdz vidēja sedzamība, tomēr ja ir ādas nepilnības- pumpas, tās pilnībā nenosegs, vajadzēs konsīleri.
  • Lasīju , ka šo BB krēmu var izmantot arī kā konsīleri, ja ir ļoti tumši loki zem acīm, viņš nederēs, bet ja nav tādu problēmu, tad viegli izgaismo un kopskats paliek svaigāks - možāks. 
  • Viegla ābeļziedu smarža, ko praktiski nejūt - nav uzkrītoša un netraucēs.
  • Man neizraisīja alerģisku reakciju.
  • Ir sajūta, ka zem šī BB krēma āda elpo un nav maskas sajūtas.
  • Piemērots normālas vai taukainas ādas īpašniecēm.
  • Pirku zem 3 eiro, bet tik lētu variantu nevaru vairs atrast, jo sūtītājs ir izņēmis šo preci ārā, atradu par nedaudz dārgāku cenu bornprettystore.com 


Noteikti iesaku, varbūt nebūs piemērots priekš vasaras, jo ļoti gaišs BB krēms, bet tā labs BB krēms, beidzot tonī, kas nav par tumšu, es vēl baidījos, ka būs pa gaišu :D

Lai jums jauks vakars! :)

ENG

Again i dint had motivation to blog. That's why my last blog post was more than 1 month ago, how time flies!
In my blogs Instagram i shared picture with Macely BB cream, and i said that i found perfect BB cream for pale skin and review coming soon, and almost 2 months later here it is :D I used this BB cream almost everyday for 2 months.
I love my SKIN79 BB cream, but dislike the packaging, cause you cant see how much product is left in it, and i decided that i  need new BB cream just in case i run out of my other one.
SoO i found Macely Good Afternoon tea BB cream, and  it's packaging is cute :D Almost all info about product was in Korean(?!) language, but few words in English said that this BB cream helps skin to produce collagen and elastin, activates specific components that helps clean skin, brightens it. Sounds good!

My thoughts:

  • This BB cream has neutral under tone. It's very light and perfect for pale skin.  
  • Coverage is light to medium - it's buildable.
  • Not good for dry skin, because on it it looks very cakeky.
  • It has very light apple blossom smell.
  • Dint had any allergies while using it.
  • Can be used as concealer, but not for spot concealing it's very light, but for under eye area, if you dont have dark circles, it helps brighten it.
  • Might be very ghostly in summer, but you can always use darker powder or bronze up skin.
  • I bought it on aliexpress, but listing was deleted and i couldnt found new one, but you can buy this on www.bornprettystore.com :)


Have a nice evening! :)

2 comments:

  1. Prieks, ka esi atgriezusies. Tu ļoti labi izskaties, tā ka nav iemesla nelikt selfijus :) Ļoti patīk kā lūpu krāsa saskaņojas ar Tavu matu toni.

    ReplyDelete