Saturday, June 28, 2014

Ebay labumi #4

Ja neesat ebayā piereģistrējušās, labāk arī nevajag, lai gan tur ir pilns ar labumiem par tiešām izdevīgām cenām, arī pilns ar krāmiem, kurus īstenībā mums nemaz nevajag, bet nopērkam, jo iepatīkas un liekas lēti. Cik man nav bijis šadu mirkļā vājību un beigās vesela čupa lietu,kuras man īsti nevajag, bet gribu,kam negadās :D

Kamēr gaidu, kad atnāks čupa telefona vāciņu(nevarēju izvēlēties vienu un jo lielāka izvēle, jo labāk, kuru gan es te cenšos apmānīt, es sapirkos vairākus, jo vnk gribējās, nevis vajadzēja), padalīšos ar dažiem interasantiem atradumiem, kurus, gan es vēļ neesmu pasūtījusi, bet tie stāv pie mana watch list.

1. Piemīlīgs blociņš, kuru var izmantot kā dienasgrāmatu, rakstīt dzejoļus, receptes un lietas, kuras negribētos aizmirst.
Šī varētu būt laba ideja dāvanai!

2. Pulkstenis ar spalvām

Interesanta dizaina pulkstenis, ja gribas kaut ko savādāku un neierastu.

3. Pulkstenis
Laba dāvana mazajiem skolēniem, derēs arī lielākiem bērniem, un pat pieaugušajiem. Jauks un krāsains pulkstenis.

4. Līmlapiņas
Apnikušas parastās un garlaicīgās līmlapiņas, gribas kaut ko interesantāku, šis būs tieši laikā. Šo es gribu pasūtīt, tikai vēl neesmu izlēmusi, kādas tieši gribu. Ļoti grūti izvēlēties.

5. Pildspalva
Gribas kaut ko atšķirīgu, tad šāda pildspalva ir ideāla, jo citiem noteikti tāda nebūs. Unikāla un arī laba ideja dāvanai.

Tā vien gribas kaut ko no šī nopirkt :D Kādi dārgumi glabājas pie jūsu watch list un vai jums idodas atturēties un neko nenopirkt, bet tikai pamielot acis ? :)


Lai jums jauks vakars :)

Saturday, June 14, 2014

Pārdomas

Debesis šovakar :)

Interesanta nedēļa,lai neteiktu vairāk, gan veicas, gan galīgi neveicas reizē! 
Kādu laiku jau mēģinu atrast darbu, pagaidām gan neveiksmīgi, bet gan jau kaut kad paveiksies, neesmu vēl pavisam atmetusi cerību. Bet, ceturtdien man bija visdīvainākā darba intervija, kāda bijusi. Attieksme vienkārši fenomenāla! Ir pierasts, ka vadītāja/s uzdod kaudzi jautājumu, un tad kad viņiem jautājumu vairs nav, parasti tiek jautāts vai man neradās kādi jautājumi. Tomēr šoreiz viss bija savādāk, atnācu uz interviju, veikala vadītāja vienkārši blenza virsū, un pilnīgi neko nejautāja vai nestāstīja, tā nu man nācās izdomāt pāris jautājumus,lai nebūtu neomulīgs klusums, citādi es tur sēžu un uz mani blenž, un beidzot arī viņa sāka runāt. Pēc ļoti īsas sarunas un iespējamo darba pienākumu izklāsta, mani aizsūtīja uz otru veikalu, lai skatos kā strādā pārdevēja pie kases. Tā nu es gāju tīrās pieklājības pēc uz turieni, jo tā vadītāja bija piezvanījusi, ka es nākšu, savādāk es jau būtu braukusi mājās. Tajā veikalā galvenā pārdevēja, kas izskatījās, ka vienkārši slaistās pa veikalu un staigā apkārt, ļoti nelaipni un uzpūtīgā veidā norādīja, lai eju un skatos kā strādā pārdevēja. Pārdevēja bija jauka, bet neuzskatīja, ka ar mani ir jārunā latviešu valodā, bet gan krievu,  jā es sapratu visu, ko man teica, bet nu tik un tā, savā veidā tas nelikās īsti pieņemami! Nedaudz paklausījos, ko man stāsta, pastāvēju un pavēroju kā strādā pārdevēja, noklausījos galvenās pārdevējas muļķīgajos komentāros, un gāju prom. Lieki teikt,ka nesperšu šajā veikalā kāju nekad vairs!
Nedaudz iegrābos ar lūpu krāsu. Iepatikās man sārtais ogu tonis un lūpu krāsas cena un es neskatoties nopirku, tikai mājās atnākot pamanīju, ka lūpu krāsa izskatās nedaudz lietota un apskādēta. Tāpēc, kad Drogās pērciet lūpu krāsas, kas izliktas akcijas groziņos vai vispār, labāk apskatīties vai prece nav apskādēta, lai nav jāiegrābjas!
Bet kopumā, ja neņem vērā nepatīkamās lietas, šī bija tīri jauka nedēļa!
Pirmdien došos uz lietoto apavu veikaliem pēc izlaiduma kurpēm. Kāpēc tādos veikalos, parastajos nekā nav, un ja ir, tad nav izmēra, un labak nopirkt lētākas kurpes, nekā nopirkt dārgas un neuzvilkt tās nekad divreiz. Tā kā man ir kurpju atkarība, tad jācer,ka nenopiksu vairāk par vienu pāri, bet ceru,ka izdosies atrast un ja izdosies, tad dalīšos iespaidos.


Un ir sācies FIFA Pasaules kausa izcīņa futbolā :)) Man kā futbola fanam, šie ir kā Ziemassvētki :D Katru vakaru ir ko skatīties :)

Un man patiešām interesē spēle, nevis tikai tas, kā izskatās futbolisti. Smuki futbolisti ir tikai bonusiņš labai spēlei :D

Lai jums jauks vakars :)


Monday, June 9, 2014

Matos :)

Gribēju nosaukumā rakstīt puķes matos, bet tas neatbilstu visam , ko gribēju parādīt. Tikai nesen uznāca modes kliedziens festivālos un dažreiz arī ikdienā nēsāt puķu vainadziņus, un to izvēle un dažādība ir visplašākā, un arī man gribējās tādu. Nezinu vai tas tāpēc, ka daudzām tādi bija un man arī vajadzēja, vai arī tāpēc, ka kaut vai uz Jāņiem, kad nav laika uzpīt īstu vainagu, būs vismaz kaut kas ar ko izrotāt matus, un vainagu pīšana man arī īsti nepadodas.


Mana nelielā kolekcija

Viss sākās ar šo vainadziņu. Sākumā gan man tas sagādāja pamatīgu vilšanos, jo bez pielabošanas izskatījās nožēlojami un nu kaut vai par 4 dolāriem es cerēju uz kaut ko nedaudz labāku. Nācās pielikt vēl klāt puķes, lai izskatītos kaut cik labi. Vainadziņš tā arī netika uzlikts, jo pagājušajā gadā positivusā bija ļoti vējains, un ja lītu puķes izšķīstu (tās ir no papīra), tāpēc nolēmu viņu nelikt. Izskatās daudz labāk kā sākumā, bet pagaidām īsta pielietojuma man viņam nav.

Šis vainadziņš mani uzrunāja piemājas veikaliņā. Rudzupuķes ir vienas no manām mīļākajām puķēm, un šis variants ar stīpiņu ir daudz ērtāks kā uz gumijas liekams ap galvu, jo uz pieres neatstās nospieduma svītru. Ceru,ka Jāņos būs labs laiks, jo ļoti gribētos uzlikt šo matu rotu :)

Es pat īsti nezinu, kāpēc man vajadzēja šo. Laikam iekšējā žagata būs pie tā vainīga :D Varu sevi mierināt,ka cena bija tikai 1 dolārs un varbūt kādreiz noderēs.

Šī pie manis nonāca, kad meklēju spalvas, kuras varētu ielikt matos un pamanīju šo, un man vajadzēja. Vispār ieliekot matos neizskatās nemaz tik slikti.

Meklēju draudzenei dāvanu un atradu sev šo burvīgo matu rotu ar melnām rozēm, un vēl ar atlaidi. Drošvien bez atlaides es nepirktu, bet cik skaistas :)

Pats pēdējais pirkums, man likās, ka jau noklīdis, tāpēc bija pārsteigums, ka šorīt saņēmu. Nekas īpašs, bet cenas ziņā pat labāks kā gaidīju, vienīgi gribētos vairāk puķes.. Šādu man nebūtu žēl novazāt, tāpēc varētu būt laba matu rota festivālam.

Man laikam nevajadzētu pirkt vairāk matu lentes-vanadziņveidīgos, bet viņi ir tik forši :D Centīšos vairāk nepirkt, un redzēs,kā tas izdosies! kaut gan vēl viens ir ceļā pie manis, ja nav nozudis, un iespējams to es tomēr nepaturēšu sev.

Lai jums jauka diena :)

Thursday, June 5, 2014

PABEIDZU :))

Kā saka smaids pa visu ģīmi :D 

Bakalaura darbs ir aizstāvēts, un es vēl joprojām nevaru aptvert, ka viss ir beidzies un tas viss ir garām, vairs neviena mājasdarba vai aizstāvēšanas šajā semestrī, viss! Lepojos ar sevi, un neizsakāms prieks par labo atzīmi. Lai kā neskaitāmas reizes nebūtu sev nosolījusies, ka nesperšu vairāk kāju RSU, bet es tomēr ilgošos pēc šīs universitātes. Pa šiem 4 gadiem ir gājis kā pa kalniem un lejām, cik daudz nav bijušas vilšanās, kuru šķiet brīžiem bija daudz vairāk kā pozitīvo notikumu, bet tomēr esmu pieķērusies šai vietai, un kas zina, varbūt arī maģistrā iesniegšu šeit dokumentus.
Vislielākais paldies bakalaura darba vadītājai, mums ar jums ļoti paveicās!