Friday, January 18, 2013

Auskaru āķi

Man ir alerģija un es diemžēl nevaru nēsāt parastos auskarus- tos, kam āķi nav no sudraba vai zelta. Sudraba auskari nav diez ko pievilcīgi, nu nav īpašās izvēles un man gribas kaut ko interesantāku, zelta auskari vienkārši nav pa kabatai.
Jau iepriekš esmu veikalos redzējusi apsudrabotus- sudraba āķus, tikai cenas vienkārši fenomenālas ap 4 LS un vairāk par pāri. Tas nav tā vērts, un ebayā jau nu noteikti var atrast lētāk.

Jau pāris nedēļas testēju, un varu teikt, ka ja manas alerģiskās ausis pacieš šos auskaru āķus, nekas neniez, nededzina, nepaliek sarkans, vai vēl ļaunāk sāk strutot. Caurumi ir veseli un parastajā nokrāsā, tas liecina, ka āķi nav sliktāki par to , ko piedāvā veikalos par uzskrūvētām cenām.

 Pasūti vairākus un  pērc auskarus kādus vien vēlies, tikai no maini āķus, un no alerģijas ne miņas :)
 uz āķiem ir 925 prove, kas liecina, ka tie ir sudraba, vai vismaz kkas tuvu tam.
Vai arī nopērc lētus piekariņus, pieliec āķus un interesanti auskari ir gatavi :) *Mūzika vienmēr ausīs* :D

Nopētīju tos pašus auskaru āķus pa 4LS pārī, kas bija pieejami veikalā, izskatās gandrīz tieši tādi paši, nekā īpašāka. Toties ebayā vien 10 vai vairāk pārus un pat bez pasta izdevumiem var atrast lētāk.
Jauks veikaliņš ar visādiem pērļošanas un tamlīdzīgiem nederīgiem nieciņiem, bet kādas cenas, viņi brutāli uzceno visu, ko kaut kur pasūta pa lēto! Kaut kā jau jāpelna, bet nu nedaudz par traku!

0 comments:

Post a Comment