Tuesday, October 28, 2014

Ebay labumi #6

Šodien rakstīšu par 2 lietām no ebay, par kurām esmu sajūsmā, un galvenais, ka par zemu cenu, var iegūt labas preces,

Pirmais labums ir pulkstenis, ko noteikti visi ir redzējuši, iespējams kāds ir pasūtījis pats vai draudzene ir nopirkusi. Vasarā manam iepriekšējam pulkstenim beidzās baterija, un kad noskaidroju, cik izmaksās baterijas maiņa, tad sapratu, ka negribu ,maksāt 5 eiro par baterijas maiņu pulkstenim, kas man izmaksāja zem 2 eiro, nav izdevīgi, es par to naudu varu nopirkt 2 jaunus pulksteņus!
Plusi
  1. Dzīvē izskatās tieši tā kā bildē
  2. Lēts, bet labs, cena aptuveni 1, 78 eiro pirku šeit :)
  3. Pieejams vairākās krāsās, tā kā var pasūtīt pulksteni dažādās krāsās un pieskaņot pie nagu lakas, vai apģērba
  4. Man personīgi patīk gumijas siksniņa, jo manai jūtīgajai ādai netraucē un nerada liekus kairinājumus
  5. Salīdzinoši ātra piegāde man atnāca aptuveni nedaudz vairāk kā 2 nedēļās un nav jāmaksā par pasta izdevumiem
  6. Lētāk nopirkt jaunu pulksteni nekā nomainīt bateriju
Mīnusi
  1. Man pēc aptuveni 4 mēnešu nēsāšanas sāk nedaudz lobīties krāsa nost
  2. Nekad nevar zināt, cik ilgi darbosies baterija
  3. Var gadīties, ka jāgaida mēnesis līdz pienāks sūtījums
Kopējie secinājumi
Ja neņem vērā to, ka manam pulkstenim nedaudz lobās nost krāsa, tad esmu sajūsmā par šo pulksteni. Neesmu vēl izdomājusi kādā krāsā gribētu nākošo  pulksteni, bet kā beigsies baterija noteikti pirkšu jaunu.


Nākošais labums, ko šodien saņēmu pastkastītē ir EOS lūpu balzāms . Man jau liekas, ka gandrīz visiem viņš ir, ja nav, tad noteikti vēlas. Es, kā piparmētru mīlis, nopirku balzāmu ar piparmētras smaržu, un beidzot arī es pie viņa tieku.
Plusi
  1. Saņēmu tieši tādā pašā iepakojumā kā norādīts bildē
  2. Tiku pie izdevīga piedāvājuma , cena aptuveni 5.56 eiro , to var nopirkt šeit :) un pie šī pārdevēja var nopirkt arī citus aromātus.
  3. Bezmaksas pasta izdevumi
  4. Šis sūtījums atnāca 2 nedēļās, protams, piegādes laiks var būt atšķirīgs, bet labs nāk ar gaidīšanu.
Mīnusi
  1. Laikam kā vienīgo mīnusu varu nosaukt piegādes ilgumu, nevar zināt,  cik ātri piegādāsies, un ja jums gribas ātrāk, tad labāk pirkt kādā no Latvijas interneta veikaliem, kur piegāde būs ātrāka.
Kopējie secinājumi
Nesaskatu nekādus dižos mīnusus, lai nepasūtītu šo preci atkārtoti, tagad man tikai jāizvēlas īstais aromāts un nākammēnes, iespējams pasūtīšu vēl vienu :)


Tagad man tikai jāsagaida pārējie sūtījumi, esmu pārāk nepacietīga :D un jācenšas kādu laiciņu atturēties no lielāku pirkumu izdarīšanas, vai pirkt tikai to, kas nepieciešams, vai arī nepirkt neko jaunu, kamēr visi sūtījumi nav pienākuši, mēģināt jau var.

Lai jums jauka diena :)


Friday, October 24, 2014

Ebay labumi #5

Kamēr gaidu savus sūtījumus no ebay un siekalojos pie jauniem, jo pagaidām nevaru atļauties daudz iepirkties, esmu noskatījusi dažas labas un ne pārāk dārgas lietas, kas varētu noderēt vēsajā laikā.

1. Silta un liela šalle ar ko var kārtīgi satīties, lai nedaudz paglābtos no vēsā ziemas vēja vai sala. Man iepatikās rūtainā šalle, kas pieejama arī tumši zaļā krāsā, un varbūt nākammēnes varēšu pasūtīt.
Šalle #1 :)

Šalle #2


2. Ziemassvētku džemperis. Man gan neizdevās atrast savā izmērā, bet varbūt man jāmeklē sev kādā mūsu veikalā. Vienmēr esmu gribējusi sev šāda veida džemperi - varu pat iedomāties kā tādā sēžot mājās ziemas vakarā dzeru karsto šokolādi no savas mīļākās krūzes :D


Džemperis #1

Džemperis #2 šis gan nav ar Ziemassvētku motīvu, bet man iepatikās bezdelīgu motīvs.

3. Mandarīnu lūpu balzāms. Tā varbūt nav mana mīļākā smarža (esmu piparmētru mīlis ), bet tā šī smarža man asociējas ar ziemu.
Lūpu balzāms izdevīga cena ~ 6.12 eiro


4. Piemīlīgas un jancīgas čībiņas


Čības #2 Redzēju tādas kursa biedrenei un izskatījās tik jancīgi, bet jauki :D Kājas vismaz būs siltumā.

No šī visa laikam visvairāk es gribētu šalli un čības ar pandām.
Jācer,ka izdosies atrast darbiņu šeit, bet pagaidām neveicas, jo man wishlistā stāv vesela čupa nieciņu, ko ļoti gribētos ātrāk pasūtīt.

Lai jums jauks vakars :)



Friday, October 17, 2014

Yankee candle sveces Latvijā

Man škiet, ka pagājušajā gadā izveidoju savu rudens wishlistu un viena lieta, ko es gribēju bija Yankee Candle sveces, taču pie mums viņas nepārdeva, kāds teica, ka it kā Spice home viņas ir pieejamas, diemžēl neatradu, bet tagad pēc gada pamanīju, ka kāds ir ierakstījis jaunu komentāru un Yankee candle sveces var nopirkt Latvijā.

Sveces pieejamas Yankee shop :) Apskatot interneta veikala piedāvājumu pagaidām ir pieejami rudenīgi un ziemīgi sveču aromāti dažādos lielumos. Protams, ceru, ka laika gaitā, veikals papildinās savu sortimentu ar citiem aromātiem.
Kopumā varu teikt, ka ir izdevīgi pirkt šeit, jo ebay sanāk diezgan līdzīgi samaksāt, un ja atrodas kāds izdevīgāks piedāvājums sanāks gaidīt ilgāku laiku līdz svece atnāks pie mums.


Vēl neesmu sūtījusi no šī interneta veikala, bet piedāvātie aromāti ir burvīgi. No pieejamiem esmu izmēģinājusi 2 sveces:
Mandarin Cranberry
Sweet Apple 
Yankee candle sveces neliek vilties, aromāts piepilda visu māju radod omulīgu noskaņu, bet galvenais izvēlēties aromātu,kas pašam patīk vislabāk :)

Tā kā pagaidām esmu darba meklējumos un lieku līdzekļu man nav, es, lai kā gribētu nevaru pasūtīt kādu sveci, jo šī mēneša tēriņi jau ir pārsniegti, bet kā tikšu pie darba tā no pirmās algas sevi iepriecināšu ar kādu sveci :)

Sveču klāstu varat apskatīt šeit http://www.yankeeshop.lv/veikals/  :) Laba ideja dāvanai ;)
+Atrodamas arī Elkor veikalos, bet neredzēju tur sampler variantus.

Lai jums jauks vakars :)

Wednesday, October 8, 2014

Atradums gadatirgū

Jau kopš bērnības man ir paticis braukt uz gadatirgu, tad tie bija kā svētki, mamma nopirka piparkūkas, varēju tikt pie jauniem apaviem vai citām drēbēm. Un tagad, neviens nekad nav par lielu piparkūkām auto formā :D un man tāpat patīk tur nopirkt apavus vai kaut ko citu. Būtībā gadatirgus ir līdzīgs parastam tirgum, tikai tas notiek pāris reizes gadā, bet ir  pilsētas centrā, vai parkā, kur var nopirkt lietas par sakarīgām cenām, un pilns ar visādiem labumiem + tas ir labs iemesls aizbraukt uz tuvējo pilsētu (parasti braucu no Lielvārdes (otrās mājas-lauki) uz Ogri).

Mans atradums- ķēriens

Nezinu vai ir īstas, vai labi viltojumi, bet iepakojumi izskatās kā īsti. Tā kā iepriekš neesmu pasmaržojusi vai lietojusi šīs  konkrētās Versace un Escada smaržas, tad nemācēšu spriest vai smaržo kā īstas vai nē, bet Naomi Campbell tik tiešām smaržo kā vajag. Atceros, ka mammai agrāk bija šīs smaržūdens pilnais iepakojums un mans nopirktais smaržo tieši tāpat. Nu katrā ziņā īstais vai labs pakaļdarinājums, nav tik svarīgi, man patīk! Labs iepakojums, ērti paņemt līdzi gan ceļojumā vai vienkārši nēsāt ikdienā somā. Nākošreiz, ja būs, noteikti nopirkšu vēl kādu.
Kāda ir jūsu pieredze ar šāda veida smaržām, kas nav pirktas veikalos vai internetā, kur tik tiešām tirgo īstās?

Lai jums jauka diena :)