Friday, October 17, 2014

Yankee candle sveces Latvijā

Man škiet, ka pagājušajā gadā izveidoju savu rudens wishlistu un viena lieta, ko es gribēju bija Yankee Candle sveces, taču pie mums viņas nepārdeva, kāds teica, ka it kā Spice home viņas ir pieejamas, diemžēl neatradu, bet tagad pēc gada pamanīju, ka kāds ir ierakstījis jaunu komentāru un Yankee candle sveces var nopirkt Latvijā.

Sveces pieejamas Yankee shop :) Apskatot interneta veikala piedāvājumu pagaidām ir pieejami rudenīgi un ziemīgi sveču aromāti dažādos lielumos. Protams, ceru, ka laika gaitā, veikals papildinās savu sortimentu ar citiem aromātiem.
Kopumā varu teikt, ka ir izdevīgi pirkt šeit, jo ebay sanāk diezgan līdzīgi samaksāt, un ja atrodas kāds izdevīgāks piedāvājums sanāks gaidīt ilgāku laiku līdz svece atnāks pie mums.


Vēl neesmu sūtījusi no šī interneta veikala, bet piedāvātie aromāti ir burvīgi. No pieejamiem esmu izmēģinājusi 2 sveces:
Mandarin Cranberry
Sweet Apple 
Yankee candle sveces neliek vilties, aromāts piepilda visu māju radod omulīgu noskaņu, bet galvenais izvēlēties aromātu,kas pašam patīk vislabāk :)

Tā kā pagaidām esmu darba meklējumos un lieku līdzekļu man nav, es, lai kā gribētu nevaru pasūtīt kādu sveci, jo šī mēneša tēriņi jau ir pārsniegti, bet kā tikšu pie darba tā no pirmās algas sevi iepriecināšu ar kādu sveci :)

Sveču klāstu varat apskatīt šeit http://www.yankeeshop.lv/veikals/  :) Laba ideja dāvanai ;)
+Atrodamas arī Elkor veikalos, bet neredzēju tur sampler variantus.

Lai jums jauks vakars :)

3 comments:

  1. Tā kā LV nav Bath & Body Works, tad prieks, ka vismaz Yankee Candle sveces ir pieejamas. Šorīt pasūtīju 2 sampler variantus, plānoju novembrī iegādāties kādu lielo stikla burkā. Padārgi gan ir, bet būs to vērts :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jācer,ka arī tas kaut kad atnāks līdz mums, jo sūtīt ebay ir diezgan neizdevīgi.
      :) šīs sveces ir foršas un lielais iepakojums būs tā vērts, jo pietiks ilgam laikam.

      Delete
  2. Sveika, autore!

    Liels paldies par tik pozitīvu atsauksmi mūsu interneta veikalam un, protams, par to, ka Tev patīk Yankee Candle! Mēs Tevi vēlējāmies mazliet iepriecināt, tāpēc uzraksti, lūdzu, ziņu uz info@yankeeshop.lv. :)

    ReplyDelete