Wednesday, October 8, 2014

Atradums gadatirgū

Jau kopš bērnības man ir paticis braukt uz gadatirgu, tad tie bija kā svētki, mamma nopirka piparkūkas, varēju tikt pie jauniem apaviem vai citām drēbēm. Un tagad, neviens nekad nav par lielu piparkūkām auto formā :D un man tāpat patīk tur nopirkt apavus vai kaut ko citu. Būtībā gadatirgus ir līdzīgs parastam tirgum, tikai tas notiek pāris reizes gadā, bet ir  pilsētas centrā, vai parkā, kur var nopirkt lietas par sakarīgām cenām, un pilns ar visādiem labumiem + tas ir labs iemesls aizbraukt uz tuvējo pilsētu (parasti braucu no Lielvārdes (otrās mājas-lauki) uz Ogri).

Mans atradums- ķēriens

Nezinu vai ir īstas, vai labi viltojumi, bet iepakojumi izskatās kā īsti. Tā kā iepriekš neesmu pasmaržojusi vai lietojusi šīs  konkrētās Versace un Escada smaržas, tad nemācēšu spriest vai smaržo kā īstas vai nē, bet Naomi Campbell tik tiešām smaržo kā vajag. Atceros, ka mammai agrāk bija šīs smaržūdens pilnais iepakojums un mans nopirktais smaržo tieši tāpat. Nu katrā ziņā īstais vai labs pakaļdarinājums, nav tik svarīgi, man patīk! Labs iepakojums, ērti paņemt līdzi gan ceļojumā vai vienkārši nēsāt ikdienā somā. Nākošreiz, ja būs, noteikti nopirkšu vēl kādu.
Kāda ir jūsu pieredze ar šāda veida smaržām, kas nav pirktas veikalos vai internetā, kur tik tiešām tirgo īstās?

Lai jums jauka diena :)

2 comments:

  1. Sis smarzas nav orginalas :)
    Agrak pati pirku no konkreta cilveka, kurs sis smarzas iepirka Krievija :)
    Smarza ari dalai atskiras no orginala. Ja trapijies uz labu razotaju, tad paveicies :) reizem sis mazas smarzinas smarzoja pat labak ka orginalas :)
    Bet laba lieta nesasanai somina, jo lielas 100ml pudelites ir pa smagu ikdienas vajadzibam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Padies par informāciju :)
      Tas gan, šīs ir daudz vieglāk paņemt līdzi un labs variants, ja gribas kādu smaržu, bet oriģinālo nesanāk nopirkt.

      Delete