Friday, June 26, 2015

Pretty Turn Up The Volume Waterproof Mascara review

For English summary scroll down bellow!

Man šķiet,ka blogam vairs nav laika un pazūd arī vēlme kaut ko rakstīt. Ideju netrūkst un bildes ir, bet laikam jau ir slinkums. Cepums visām, kuras strādā un vēl paspēj blogot! 

Tomēr izdomāju, ka jāsaņemas un vismaz nedēļā 1 raksts ir jāuzraksta, es centīšos pie šī palikt, jo man taču ļoti patīk rakstīt atsauksmes par produktiem. Drīzumā būs plašāks raksts par aliexpress otām, viņas ir labas!

Šo tušu pirms kāda laika nopirku fragrancedirect.co.uk par 1,39 :) Kāpēc fragrancedirect ir tik zemas cenas daudzām lietām? Aizdomīgi lēti!




Gribēju ūdensnoturīgo tušu vasarai, jo parastās tušas dienas laikā izsmērējas, un negribu staigāt apkārt kā panda, it īpaši tad, kad atrodos darbā un man nav laika aiziet pie spoguļa un paskatīties, kas darās ar tušu.

Manas domas:
Pilda visus savus solījumus, turas uz skropstām, un neizsmērējas dienas laikā, un arī sniedz apjomu. Un labākais ir tas, ka viņu ir viegli notīrīt ar kosmētikas noņēmēju, un nav jāberzē acis, un skropstas jūtas patīkami. Ja vien fragrancedirect nebūtu ļoti lēna piegāde un dārgi pasta izdevumi es pasūtītu vēl.
Tas, kas man nepatīk ir birstīte. Bildē uz iepakojuma tā ir taisna, bet dzīvē tā ir ieliekta. Neesmu sajūsmā par tādām, un gadās uzklājot nedaudz izsmērēt, kas ir tik kaitinoši, jo viņa labi turas, un tad ir jāņem palīgā kosmētikas noņēmējs, liela ķēpa. Dažreiz sanāk uzklāt bez problēmām, dažreiz izsmērēju. Laikam tas tāpēc, ka iepriekš neesmu lietojusi tušas ar šādu birstīti.

Vai jūs varētu ieteikt kādu ūdensnoturīgo tušu no Drogām?
Man derētu arī noturīgu nagu laku ieteikumi, jo praktiski katru dienu jālako nagi no jauna, jo darbā kaut kā sanāk sabojāt nagu laku.

Lai jums jauka diena :)

ENG

I dont really have time to blog. I have ideas and pictures, but  i'm just lazy. Cookie for everyone who works and have time for blog!

But i'm trying, i want to have at least 1 blog post in week, cause i really like to write reviews. So that's why i decided to share my thoughts on this mascara.
I ordered Pretty mascara from fragrancedirect.co.uk, because it was so cheap. Why are few things very cheap on fragrancedirect?

My thoughts:
I love it. It works very well, doesn't smudge, stays on lashes all day, and gives volume. Perfect mascara for summer, work, when you don't wanna stress about how your mascara looks.
But i dont like the wand, on picture of packaging it was straight, but in real life it's angled. I always choose mascaras with regular wand, and that's why i'm not used to it, and sometimes i get mascara on places where it should t supposed to be :D
I would love to buy another one, but shipping is to slow and expensive, and i dont need another things from this page, so it's not worth it.

Have a nice evening! :)

Monday, June 22, 2015

Ebay labumi #28 cheap beauty blender from ebay mini review

For English summary scroll down bellow!

Vispār es gribēju izveidot citu rakstu - new in, bet man īsti nav ko parādīt, jo sen neesmu neko pirkusi, pagaidīšu, kad nopirkšu vēl kaut ko, un tad jau varēšu arī uzrakstīt plašākus iespaidus par dažiem pirkumiem. 
 Atradu ebay šo nieciņu par 80 centiem un izdomāju, ka ir jāpamēģina.


Sākotnēji viņš bija daudz košāks, taču izbalēja no vairākām mazgāšanas reizēm.

Šo īsti nevar salīdzināt ar īsto beauty blender, jo viņš neuzbriest no mitruma kā īstais un es nevaru spriest par viņu līdzību, jo īsto dzīvē neesmu redzējusi :D

Manas domas:
Man ne vainas, es nesaprotu kāpēc viņš tiek tā nopelts? Kāda vaina? Varbūt nav tik mīksts kā īstais, bet viņš ļoti labi pilda savus pienākumus.
Protams, ja es varētu atļauties, es izmēģinātu arī īsto, bet tā, ja šis labi strādā, kāpēc jātriec nauda ar daudz dārgāku.
Visvairāk es viņu izmantoju tad, kad man vajag uzklāt papildus bb krēma/tonāla kārtu vai konsīleri, jo šis sūklītis palīdz uzklāt produktu vienmērīgā kārtā, tā lai neizskatās par daudz, un neko vairāk man arī nevajag.

Iepriekš izmantoju Drogās pirktus mini sūklīšus, un tie strādā tik pat labi kā šis, un vairāk man neko īsti nevajag, ja viņi ir lēti un pilda savas funkcijas :)

Vai esat izmēginājušas šo sūklīti, ja jā, gribētu dzirdēt jūsu iespaidus?!

Lai jums jauka diena :)

ENG
I wanted to write "new in" blog post, but i had just 3 or 4 things to show, and i decided when i will buy something more and then i can write my thoughts on some products that i tried more.


I would love to but real beauty blender but it's too expensive and i dont wanna spend that much money on things that i dont really need! So I found this ebay fake beauty blender for 80 cents and ordered it. And i like it very much :)
I dont know why this sponge gets very bad reviews, but it works for me very well. It helps to blend your bb cream, concealer and foundation, so makeup on your skin doesn't look patchy or streaky , and it's so cheap :)

I'll buy new one when mine will gets to used!

Have you tried this makeup sponge? If yes, what are your thoughts on it? :)

Have a nice day! :)

Monday, June 15, 2015

AliExpress labumi #5 NAKED3 brush set review - first impressions

For English summary scroll down bellow!

Nē, neesmu pametusi savu blogu novārtā, man vienkārši tam nav laika, drīzāk, atnākot mājās, pat vairs pie datora negribas sēdēt. Pēc ĻOTI ilgiem meklējumiem beidzot esmu atradusi darbu, yaaay, beidzot, iespējams, ka tikai pa vasaru, bet tik un tā. Pagaidām man ir tik daudz lietas, kas jāiemācās, jāzina, un jāpierod, ir grūti, bet gan jau būs labi, visam vajag praksi, un gan jau iemanīšos! Vislielākais mīnuss ir tas, ka darbs atrodas tālu no mājām, un ir grūti izbraukāt, jo dažreiz ar gadīties, ka varu nepaspēt uz rīta maiņu un no vakara maiņas nākot mājās, neiet vairs sabiedriskais uz manu pusi, vismaz tāds, kas pieved tuvāk mājām, lai man nav jāiet pa tumsu caur parku :D Bet būs labi, es sevi tā mierinu, ja man nepatiks, tad vismaz pēc vasaras, varēšu meklēt kko citu un man vismaz būs kāda pieredze! un es jau zinu, ko gribu sev nopirkt par pirmo algu :D



 Es jau sen gribēju pasūtīt makeup otas, negribēju iztērēt ļoti daudz naudas, jo nevaru atļauties triekt naudu lietās, bez kurām labi var iztikt, man nevajag ntās otas, pagaidām iztieku ar 2 acu ēnu otām un pūdera otu, un vaigu sārtuma mini otu, kas nāca klāt pie kāda cita vaigu sārtuma. Tomēr, kad pirku sev UD Naked acu ēnas, pamanīju, ka var nopirkt šādu otu komplektu, un tā kā acu ēnu otiņa, kas nāca klāt acu ēnām bija ļoti labā kvalitātē , izdomāju, ka gribu nopirkt otu komplektu. Man jau likās, ka es nesaņemšu neko, jo pagāja 2 mēneši un sūtījums kā nenāca tā nenāca, selleris tikai pagarina manu purchase protection un naudu atpakaļ neatgriež, un es tikai gaidu, bet kā par lielu brīnumu, pēc 4 mēnešiem beidzot atnāk manas otas, kur viņas klīda tik ilgi, es nezinu, zinu tikai to, ka aliexpress preces sūtīšu tikai tad, ja tur mana noskatītā lieta būs lētāka kā ebay, un tad piedomāšu vai man maz vajag, tā lapa nevieš uzticību!

 12 otu komplekts




 Par otām nezinu praktiski neko, bet domāju, ka šīs 3 var izmantot smalkākām detaļām, uzacīm, vai arī klājot gela lainerus

 Šīs 5 varētu būt ideālas acu ēnu uzklāšanai

Lielākā varētu būt izmantojama pūderim, nākošā - iespējams vaigu sārtumam vai arī, piemēram, uzklāt pūderi zem acīm un nostiprināt konsīleri, jo ar lielāku otu nav tik ērti, nākošā ota varētu būt laba tonālā krēma uzklāšanai, jo viņai ir daudz stingrāki sari kā iepriekšējām 2 , un pēdējā izskatās pēc otiņas lūpu krāsas uzklāšanai.

Pēc tam, kad būšu izmēģinājusi pilnīgi visas vai tās otas, kurām atradīšu pielietojumu, būs update raksts, kur uzrakstīšu plašāku atsauksmi!

Pirmie iespaidi: Otas smaržo dīvaini, bet kad tās izmazgāju, dīvainā smaka pazuda! Visas otiņas, kuras var izmantot acu ēnu uzklāšanai  un 3 smalkākās ir ļoti labā kvalitātē :) Nav cietas, un nav par mīkstu, tieši tādas kā vajag, nekrīt sari ārā. Vēl ota, ko varētu izmantot tonālā krēma uzklāšanai, es gan nezinu vai ar tik mazu ir ērti, varbūt konsīlerim, arī ir ideāla! Visām šīm iepriekšminētajām otām ir stingrāki sari!
Pūdera un vaigu sārtuma ota, kurām ir mazliet mīkstāki sari, ir daudz sliktākas kvalitātes, pēc mazgāšanas daži sari izkrita ārā, lietot jau var, bet jāuzmanās, ka kāds no tiem sariem nepielīp pie sejas. Būs man jāmeklē jauna pūdera ota, jo tā ko lietoju tagad, nav labāka, krīt ārā sari.
Pēdējā ota, kas domāta lūpu krāsas uzklāšanai, ir brāķis, nācās nedaudz apgriezt sariņus, jo tie nebija vienādā garumā, nav liels zaudējums, jo man šo otu īsti nevajag!

Kopumā: 9 otas no 12 ir burvīgas, un nav sajūtas, ka būtu velti iztērējusi naudu. Tomēr, ja jums nevajag tik daudz acu ēnu otiņu, tad šis komplekts nebūs domāts jums, bet man vajadzēja, jo ar 1 nevaru iztikt! Cena šādam komplektam svārstās no 4,50 uz augšu, galvenais atrast izdevīgu piedāvājumu un ķert ciet, jo ir tā vērts. Šķiet, ka tādas kvalitātes otām, noteikti vajadzētu maksāt vairāk.

Nesen pasūtīju 3 dažādas otas no ebay, un nevaru sagaidīt kad saņemšu tās.


Lai jums jauka diena! :)

ENG


Recently i dint have time for my blog, i have few things that i wanna write reviews about, and i have inspiration but i felt so tired, and all i wanted was to go to sleep or do something else not sit in front of computer. I finally found job :)))) maybe only for summer, but it's better than nothing. I kinda like it, there are so much things that i need to learn, and it's little bit hard, but i can do that! And if i wont like it, it's only for summer.

I thought that i wont receive these brushes, but after 4 months there are finally here. I have no idea why shipping was that slow, but at least i received them.

These are my first impressions and full review will come later, after i'll try them all!
They smell funny, but when you clean them, smell is gone.
All eye shadow related brushes and small foundation/concealer brush are perfect and it really good quality. Others not so much, powder and blush brush was in average condition, you can use them still, but lip brush was terrible, it was uneven. If 9 brushes from 12 are in excellent condition then it's totally worth to purchase this brush set :)
I bought them for 4.50, but if you can find cheaper offer than that get it, i saw brush set like this on ebay for 12 dollars, i dont think that is wort to spend more, cause quality probably will be the same!

Now i can't wait when i'll receive brushes that i ordered on ebay :) hope that quality will be good!

I found them on aliexpress for cheap prices and free shipping here, here and here :)

Have a nice day! :)

Wednesday, June 3, 2015

Nivea Care sample review

For English summary scroll down below!

Pirms kāda laika iepērkoties Drogās man iedeva Nivea jaunā sejas krēma paraudziņu, un pateicoties šim paraudziņam man ienāca prātā jauna rakstu sērija sample review, kur es uzrakstīšu savus pirmos iespaidus par produktu. Vismaz man, bieži gadās, ka paraudziņi kaut kur tiek nostūķēti un netiek izmantoti, vēlāk tos vienkārši izmetu ārā, tāpēc vismaz tagad man būs iespēja viņus lietderīgi izmantot. Kaut gan paraudziņi parasti ir nelieli, tomēr pēc viņiem var spriest par to, vai produkts patiks vai nē.


Ko saka ražotājs:Nivea Care viegls  un barojošs krēms sejai:

  • unikāla un viegla formula ar inovatīvo hidro vasku
  • viegli klājas uz ādas
  • uzsūcas acumirklī
  • piemērots katram ādas tipam
  • nodrošina lielisku pamatu efektīvam grimam.
Nivea Care ir pirmais krēms ar inovatīvo formulu, kas ietver sevī hidro vaskus. Pēc lietošanas uz ādas, ķermeņa temperatūras ietekmē, hidro vaski nekavējoties izkūst un iekļūst dziļi ādas šūnās, nodrošinot ādu ar dziļu mitrināšanu. Intensīvi un ilgstoši barojošs bez lipīguma sajūtas."

Manas domas -  lietot 4 reizes. Viņš varētu pietikt ilgam laikam, jo laba daudz nevajag!
Apskatot Nivea mājaslapu, šim krēmam tiek piekabināts klāt vārds WOW :D Godīgi man šķiet nedaudz pārspīlēti. Jo vienīgā, WOW lieta, ko novēroju es, ir tā, ka pirmajā reizē lietojot šo krēmu āda bija kļuvusi ļoti maiga un mīksta, un pēc paraudziņa izlietošanas uz kādu brīdi sejai bija tāds veselīgs starojums.
Piekritīšu apgalvojumiem, ka viegli klājas uz ādas un uzsūcas ļoti ātri, varbūt ne acu mirklī, bet ātrāk kā citi krēmi noteikti. Noteikti lietojot nebija lipīgas un smagnējas sajūtas uz sejas, kā varētu gadīties ar tādiem nedaudz smagnējākiem sejas krēmiem.
Par to vai viņš nederēs visiem ādas tipiem, ja lieto uz nakti noteikti, bet ja ir neliela nosliece uz taukainu sejas ādu kaut vai deguna un pieres zonā, tad dienas laikā tur sataukosies vēl vairāk kā parasti, vismaz man tā bija.
Var pa virsu klāt bb krēmu un tonālo krēmu, un kosmētika klājas virsū kā pa sviestu, nekas neveļas, patīkama sajūta, jo šķiet, ka āda elpo zem kosmētikas kārtas. BET - ja jums taukojas deguna un pieres apvidus, neiesaku, jo dienas laikā pamatīgi spīdēja un sataukojās, vēl vairāk kā parasti, izskatījās kā nospeķots. Tāpēc domāju, ka ja jums ir taukaina āda, tad šo labāk nelietot kā pamatu grimam, jo dienas laikā skats var nebūt tas patīkamākais!

Nezinu, kad šis krēms parādīsies veikalos, laikam kaut kad drīzumā, bet es noteikti pirkšu pilnu iepakojumu, jo manai ādai patīk.

Lai jums jauka diena :)

ENG

When i shopped at local drugstore they have me free sample of new Nivea Care face cream, and i decided to start new blog post series called "sample review", and i'll write my first impressions about make up samples. Sometimes when i get free samples i put them somewhere and forget about them, and later i just throw them out, but now i can do something useful with them :)

"100% nourishment but 0% greasy feeling for face, body and hands.

Experience a creme that intensively nourishes the skin without any greasiness. The creme contains light hydrowaxes instantly melting into the skin as soon as it is applied, providing intense, long-lasting nourishment while being instantly absorbed, without any greasy feeling. For 100% nourishment but 0% greasy feeling."


My thoughts on new Nivea Care cream : little bit goes long way, you dont need too much of product, so it wont run out so soon like other face creams. It feels so light on skin and it nourishes very well. I used it only 4 times, but only after 1 use my skin felt so soft, and after 4 times it had healthy glow.
It says that you can use it for all skin types, but if you have oily skin use it only as night cream.
It's good base for makeup, you can easily apply makeup on it, but if you have oily skin type, or you get oily on t zone, it will get those places more oily through day, and it will look greasy on those places where you get more oily, that happened to me, so i suggest to use it as night cream, or use it when you dont need to go anywhere, and you dont use make up! 

When it will out in stores i wanna buy full size product :)

Have a nice day :)