Friday, June 26, 2015

Pretty Turn Up The Volume Waterproof Mascara review

For English summary scroll down bellow!

Man šķiet,ka blogam vairs nav laika un pazūd arī vēlme kaut ko rakstīt. Ideju netrūkst un bildes ir, bet laikam jau ir slinkums. Cepums visām, kuras strādā un vēl paspēj blogot! 

Tomēr izdomāju, ka jāsaņemas un vismaz nedēļā 1 raksts ir jāuzraksta, es centīšos pie šī palikt, jo man taču ļoti patīk rakstīt atsauksmes par produktiem. Drīzumā būs plašāks raksts par aliexpress otām, viņas ir labas!

Šo tušu pirms kāda laika nopirku fragrancedirect.co.uk par 1,39 :) Kāpēc fragrancedirect ir tik zemas cenas daudzām lietām? Aizdomīgi lēti!




Gribēju ūdensnoturīgo tušu vasarai, jo parastās tušas dienas laikā izsmērējas, un negribu staigāt apkārt kā panda, it īpaši tad, kad atrodos darbā un man nav laika aiziet pie spoguļa un paskatīties, kas darās ar tušu.

Manas domas:
Pilda visus savus solījumus, turas uz skropstām, un neizsmērējas dienas laikā, un arī sniedz apjomu. Un labākais ir tas, ka viņu ir viegli notīrīt ar kosmētikas noņēmēju, un nav jāberzē acis, un skropstas jūtas patīkami. Ja vien fragrancedirect nebūtu ļoti lēna piegāde un dārgi pasta izdevumi es pasūtītu vēl.
Tas, kas man nepatīk ir birstīte. Bildē uz iepakojuma tā ir taisna, bet dzīvē tā ir ieliekta. Neesmu sajūsmā par tādām, un gadās uzklājot nedaudz izsmērēt, kas ir tik kaitinoši, jo viņa labi turas, un tad ir jāņem palīgā kosmētikas noņēmējs, liela ķēpa. Dažreiz sanāk uzklāt bez problēmām, dažreiz izsmērēju. Laikam tas tāpēc, ka iepriekš neesmu lietojusi tušas ar šādu birstīti.

Vai jūs varētu ieteikt kādu ūdensnoturīgo tušu no Drogām?
Man derētu arī noturīgu nagu laku ieteikumi, jo praktiski katru dienu jālako nagi no jauna, jo darbā kaut kā sanāk sabojāt nagu laku.

Lai jums jauka diena :)

ENG

I dont really have time to blog. I have ideas and pictures, but  i'm just lazy. Cookie for everyone who works and have time for blog!

But i'm trying, i want to have at least 1 blog post in week, cause i really like to write reviews. So that's why i decided to share my thoughts on this mascara.
I ordered Pretty mascara from fragrancedirect.co.uk, because it was so cheap. Why are few things very cheap on fragrancedirect?

My thoughts:
I love it. It works very well, doesn't smudge, stays on lashes all day, and gives volume. Perfect mascara for summer, work, when you don't wanna stress about how your mascara looks.
But i dont like the wand, on picture of packaging it was straight, but in real life it's angled. I always choose mascaras with regular wand, and that's why i'm not used to it, and sometimes i get mascara on places where it should t supposed to be :D
I would love to buy another one, but shipping is to slow and expensive, and i dont need another things from this page, so it's not worth it.

Have a nice evening! :)

2 comments:

  1. Es jau domaju kur esi pazidusi:) par viniem tiesam ta ir mistika daudzi produkti ir loti laba cena:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neatliek laika rakstīšanai, bet tikai citu blogu lasīšanai. Patīkamas jau tās cenas, bet ja nu tur ir kāds āķism, un kādreiz sanāk iegrābties ar produktu :D Dažas lietas tik tiešam ir neticami lētas.

      Delete