Wednesday, June 3, 2015

Nivea Care sample review

For English summary scroll down below!

Pirms kāda laika iepērkoties Drogās man iedeva Nivea jaunā sejas krēma paraudziņu, un pateicoties šim paraudziņam man ienāca prātā jauna rakstu sērija sample review, kur es uzrakstīšu savus pirmos iespaidus par produktu. Vismaz man, bieži gadās, ka paraudziņi kaut kur tiek nostūķēti un netiek izmantoti, vēlāk tos vienkārši izmetu ārā, tāpēc vismaz tagad man būs iespēja viņus lietderīgi izmantot. Kaut gan paraudziņi parasti ir nelieli, tomēr pēc viņiem var spriest par to, vai produkts patiks vai nē.


Ko saka ražotājs:Nivea Care viegls  un barojošs krēms sejai:

  • unikāla un viegla formula ar inovatīvo hidro vasku
  • viegli klājas uz ādas
  • uzsūcas acumirklī
  • piemērots katram ādas tipam
  • nodrošina lielisku pamatu efektīvam grimam.
Nivea Care ir pirmais krēms ar inovatīvo formulu, kas ietver sevī hidro vaskus. Pēc lietošanas uz ādas, ķermeņa temperatūras ietekmē, hidro vaski nekavējoties izkūst un iekļūst dziļi ādas šūnās, nodrošinot ādu ar dziļu mitrināšanu. Intensīvi un ilgstoši barojošs bez lipīguma sajūtas."

Manas domas -  lietot 4 reizes. Viņš varētu pietikt ilgam laikam, jo laba daudz nevajag!
Apskatot Nivea mājaslapu, šim krēmam tiek piekabināts klāt vārds WOW :D Godīgi man šķiet nedaudz pārspīlēti. Jo vienīgā, WOW lieta, ko novēroju es, ir tā, ka pirmajā reizē lietojot šo krēmu āda bija kļuvusi ļoti maiga un mīksta, un pēc paraudziņa izlietošanas uz kādu brīdi sejai bija tāds veselīgs starojums.
Piekritīšu apgalvojumiem, ka viegli klājas uz ādas un uzsūcas ļoti ātri, varbūt ne acu mirklī, bet ātrāk kā citi krēmi noteikti. Noteikti lietojot nebija lipīgas un smagnējas sajūtas uz sejas, kā varētu gadīties ar tādiem nedaudz smagnējākiem sejas krēmiem.
Par to vai viņš nederēs visiem ādas tipiem, ja lieto uz nakti noteikti, bet ja ir neliela nosliece uz taukainu sejas ādu kaut vai deguna un pieres zonā, tad dienas laikā tur sataukosies vēl vairāk kā parasti, vismaz man tā bija.
Var pa virsu klāt bb krēmu un tonālo krēmu, un kosmētika klājas virsū kā pa sviestu, nekas neveļas, patīkama sajūta, jo šķiet, ka āda elpo zem kosmētikas kārtas. BET - ja jums taukojas deguna un pieres apvidus, neiesaku, jo dienas laikā pamatīgi spīdēja un sataukojās, vēl vairāk kā parasti, izskatījās kā nospeķots. Tāpēc domāju, ka ja jums ir taukaina āda, tad šo labāk nelietot kā pamatu grimam, jo dienas laikā skats var nebūt tas patīkamākais!

Nezinu, kad šis krēms parādīsies veikalos, laikam kaut kad drīzumā, bet es noteikti pirkšu pilnu iepakojumu, jo manai ādai patīk.

Lai jums jauka diena :)

ENG

When i shopped at local drugstore they have me free sample of new Nivea Care face cream, and i decided to start new blog post series called "sample review", and i'll write my first impressions about make up samples. Sometimes when i get free samples i put them somewhere and forget about them, and later i just throw them out, but now i can do something useful with them :)

"100% nourishment but 0% greasy feeling for face, body and hands.

Experience a creme that intensively nourishes the skin without any greasiness. The creme contains light hydrowaxes instantly melting into the skin as soon as it is applied, providing intense, long-lasting nourishment while being instantly absorbed, without any greasy feeling. For 100% nourishment but 0% greasy feeling."


My thoughts on new Nivea Care cream : little bit goes long way, you dont need too much of product, so it wont run out so soon like other face creams. It feels so light on skin and it nourishes very well. I used it only 4 times, but only after 1 use my skin felt so soft, and after 4 times it had healthy glow.
It says that you can use it for all skin types, but if you have oily skin use it only as night cream.
It's good base for makeup, you can easily apply makeup on it, but if you have oily skin type, or you get oily on t zone, it will get those places more oily through day, and it will look greasy on those places where you get more oily, that happened to me, so i suggest to use it as night cream, or use it when you dont need to go anywhere, and you dont use make up! 

When it will out in stores i wanna buy full size product :)

Have a nice day :)

2 comments:

  1. Es arī šo te izmēģināju, uzklajās un iesūcās viegli un patīkami, bet neko citu kā klasisko nivejas krēmu nejutu, neko īsti neuzlabo pēc sajūtām, man ir pataukaina āda tāpēc pēc 20 min seja sāka spīdēt kā speķis :D bet noslaukot seju vareja iesmērēt rokas :D jo krēms tomer pārāk trekns...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D man sākumā likās, ka viņš domāts tikai sejai, bet izpētot vairāk info internetā izrādās, ka der arī ķermenim.
      Man liekas, ka viņš vairāk piemērots ziemai, vai tad, ja ir izteikti sausa āda, jo savādāk ja sejas āda mēdz arī taukoties, tad nav tas labākais skats, man no parastā sejas krēma nekad tā nav taukojusies āda :D bet rokām noderēs :D

      Delete