Tuesday, July 28, 2015

Technic Get Lashed Volumising Mascara and Rival de Loop All In One Multitalent Mascara review

For English summary scroll down bellow!

Man pēdējā laikā neveicas ar tušām! Kāds cūka bija apgrābstījis Flormar tušu, un atnākot mājās pamanīju, ka viņa ir sakaltusi :/ :@ Izmetu naudu miskastē! 
Šis nebūs raksts, kur es stāstīšu par labiem tušu atklājumiem, kaut gan, vienai no tušām būtu labs potenciāls, ja vien viņa nebūtu veca!

Pašlaik man ir viena pusizlietota tuša un viena jauna, un ceru,ka tā jaunā nav lietota, bet ar manu pēdējā laika veiksmi, kas zina :D







 Pirms kāda laika no fragrancedirect pasūtīju 2 tušas pa lēto, viena bija izcila, otra- šī - nē.
Technic Get Lashed Volumising Mascara - sola piešķirt lielu apjomu jūsu skropstām.
Sāksim jau ar to, ka birstīte, kas uz iepakojuma ir daudz biezāka kā realitātē! Ar tādu birstīti nevar dabūt apjomīgas skropstas! Es esmu pieradusi pie labi redzamām skropstām, bet ar šo sanāk ļoti dabīgs efekts, kas man nepatīk, un izskatās, it kā es skropstas nebūtu uzkrāsojusi.
Kā nākošā lieta ir tas, ka tuša ir ļoti šķidra, un netīšām pamirkšķināsi, kamēr tuša vēl nav nožuvusi, un tā būs visur :D un varēsi tīrīt nost + vēl sacūkāsi pārējo make up acu rajonā.
Tas, ka birstīte galīgi nav līdzīga attēlā norādītajam es jau minēju, bet viņa paņem arī par daudz lieka produkta.
Labais - viņa turās uz skropstām un nebirst nost, ļoti minimāli izsmērējas uz vakara pusi, bet nebūs pandas acu efekts.
Neiesaku!
Ja liktu vērtējumu, tad tas būtu 3 no 10, jo ja gribas pavisam dabīgu minimālu efektu, būs laba, bet tā, neatbilst nekam no tā, ko sola ražotājs.

Rival de Loop All In One Multitalent Mascara - uz šo es liku lielas cerības, jo man patika tās RdL tušas, ko iepriekš biju lietojusi. Drogas atkal nav norādījuši pilnīgi neko latviešu valodā, kā jau parasti šīs firmas tušām. Un kā par brīnumu, viņās visas bija aizlīmētas ciet, un es jau sapriecājos, jo tad neviens jau nebūs viņu apcūkājis, bet prieks bija īss.
Atvēru tušu, un viņa ir sabiezējusi. Nezinu vai viņas visas bija vecas, vai tikai mana.
Man nav daudz nekā laba, ko par viņu teikt, vienīgi to, ka birstīte ir interesanta, un ja tuša būtu daudz svaigāka, būtu ļoti laba. Citādāk, kā jau nedaudz pavecas tušas, viņa birst, un smērējas, un ja esi uzkrāsojis vairāk tušu, vakarā būs pandas acu efekts.
Vērtējumu nevaru likt, jo man tika veca tuša, bet cepums par birstīti!

Esmu jaunas, vēlams, ūdensnoturīgās tušas meklējumos, bet ļoti negribu iegrābties!

Lai jums jauks vakars! :)
ENG

Recently i'm very unlucky with mascaras, bought 2 new, both of them was dried :/

Technic Get Lashed Volumising Mascara - i bought it on fragrancedirect and thought that it will be amazing, because of the illustrations on packaging, i wish! I thought thick means something bigger fuller, not thin, but brush was more thin than thick , and it dint give  any volume to my lashes. I hate it, brush sucks, and mascara are too wet , blink and it will be everywhere, and you'll ruin your eye makeup. Not worth it!

Rival de Loop All In One Multitalent Mascara - i thought that i'll love it, like other RdL mascaras, but it was old, i dont know if i was lucky enough to get old one or other mascaras was old too, but lucky me. I thing i would love this mascara, and wand is amazing, but there is no much i can say about it, because it's dried, and older mascaras smudges more and you have panda eyes after using them.

I really need new mascara, but i'm worried that i'll get old one again!

Have a nice evening! :)

Sunday, July 26, 2015

Bell Hipoalerģiskās acu ēnas, Ilgnoturīgs koriģējošs fluīds un Kompaktais pūderis Multi Mineral - atsauksme

Es tiku pie lieliskas iespējas izmēģināt dažus Bell produktus :) Un es izdomāju, ka varētu pastāstīt arī par produktiem, kurus lietoju ikdienā, jo dažus no tiem, ko saņēmu, ir nedaudz  ilgāk jāpatestē, lai saprastu vai man patīk, vai der un tā.
Šodien pastāstīšu par hipoalerģiskajām acu ēnām, kuras es saņēmu izmēģināšanai, jau iepriekš gribu teikt, ka es godīgi pateikšu savas domas, un nerakstīšu pārslavētu rakstu, ja man produkts nepatiks, tāpēc ja es saku, ka man patīk, tad man patiešām patīk.
Būs arī neliels apskats par fluīdu un pūderi, ko lietoju ikdienā.


Hipoalerģiskās acu ēnas ir dermatoloģiski pārbaudītas, un būs piemērotas cilvēkiem, kam ir jūtīgas acis.


10 - melna, vai tuši pelēka krāsa - vissliktākā pigmentācija no pārējām acu ēnām, arī acu ēnu bāze nelīdzēs, īsti melnu krāsu uz plakstiņiem nevar dabūt, drīzāk kaut ko tumši pelēku.
20 - lai gan izskatās pēc baltas, ir ļoti laba ēna izgaismošanai, acu iekšējo stūros, zem uzacīm, šim nolūkam ideāla.
30 - visparastākā pelēcīgi sudrabaina acu ēna, nekas īpašs, un nav slikta.
40 - ļoti skaists ceriņu krāsas tonis :) man gan pašai tāda krāsa īsti nepiestāv, bet tā, tonis ir burvīgs.
50 - es dievinu šo krāsu - nedaudz tumšāk pelēcīgi pasteļtoņa violeta, nemāku precīzi aprakstīt šo toni, bet dzīvē izskatās tik skaists, un unikāls tonis. Viena no manām favorītu krāsām!
60 - pelēcīgi rozīgs tonis - rozīgie toņi nav manā gaumē, jo ja uzklāju viņus uz acīm, tad izskatās, ka būtu raudājusi, bet tā skaists tonis, tikai ne man.
70 - koraļļu pasteļkrāsa - maiga, nedaudz ar koraļļu piesitienu acu ēna, šis tonis un vēl 50 liekas diezgan unikāls, jo daudzās paletēs tādu neatradīsi, vismaz es tā domāju.
80 - gaiši brūns - šis un nākošais ir ideālie brūnie nude toņi, ko es lietošu ikdienā visvairāk.
90 - skaists pelēcīgi brūns tonis - salikumā kopā ar iepriekšējo piemērots ikdienā :)

Kopumā par ēnām - bildē zemāk var redzēt kā 80 un 90, izskatās uz acīm, tas ir mans ikdienas make up, viena acs varbūt izskatās spīdīgāka un otra nē, bet tas ir dēļ saules gaismas, visi  toņi, izņemot melno ir nedaudz spīdīgi, bet ne par daudz.
Var lietot ar acu ēnu bāzi un bez. Lietoju kopā ar Avon acu ēnu bāzi, un ēnas turējās uz plakstiņiem visu darba dienu, un tikai nedaudz palika blāvākas, bet tā turējās godam, es negaidīju tik labu rezultātu.
Nav pūderainas un nebirst, viegli klājas un tās var labi sapludināt kopā, izņemot melno, kas nav izdevies tonis.
Pigmentācija ir vidēja, kā jau nedaudz lētākām acu ēnām, bet manuprāt, nav tās sliktākās, varētu pielīdzināt Essence acu ēnām.
Toņi, kurus es ieteiktu ir 80 un 90, tie būs piemēroti ikdienai un visām tām, kurām patīk brūnīgie toņi,  arī 50 un 70, jo tie ir burvīgā krāsā, un 50 ir unikāls un skaists toni, un 20 būs labs izgaismotājs :)

Ja es liktu vērtējumu, tad tas būtu 7,2 no 10






Šos abus produktus, šķiet, lietoju jau kopš maija, un ja vien būs pieejams mans tonis pirkšu atkārtoti.
Ilgnoturīgs koriģējošs fluīds - "Samazina un paslēpj nepilnības, radot gludāku un patīkamāku sejas ādu.
Satur īpašas gaismas atstarojošas daļiņas, kas rada perfekta grima efektu. āda tiek mitrināta un barota, radot veselīgas sejas efektu.
Ir pieejami četri dabiski toņi, kas sniedz ilgstoši noturīgu grimu!"

Teikšu kā ir, es vēl neesmu atradusi produktu, kurš manai ādai liktu izskatīties matētai visas dienas garumā, un arī šis nebūs tāds, bet ir daudz labāk.
01 ir pats gaišākais tonis, un tas ir ideāli piemērots manai gaišajai ādai. Jāuzmanās ar uzklāšanu, jo viņu vajag tikai nedaudz, jo ar mazumiņu var labi noklāt visu sejas ādu. Es šo produktu klāju ar rokām, var arī ar otu, bet šķiet sūklītis nederēs, jo uzsūks par daudz produkta.
Vidējs līdz full coverage (nezinu kā lai iztulko latviski!), viņu var uzklāt vairākās kārtās, lai iegūtu vajadzīgo segumu, neveļas, viegli klājas. Šķiet, ka āda zem viņa elpo, jo viņš nerada smagnēju maskas efektu, sajūta, it kā nekas nebūtu uzklāts uz ādas. Uz iepakojuma ir rakstīts, ka viņš vizuāli samazina poras, vismaz manas lielās poras uz vaigiem nē, es neesmu atradusi produktu, kas palīdzētu viņas nomaskēt, bet arī tās neizceļ.
Ja ir taukaina āda, tad nu nebūs matēta āda visas dienas garumā, pēc pāris stundām sāks spīdēt, bet viņš turas savā vietā, nav tā kā ar citiem, kas mēdz aizpeldēt.

Ja es liktu vērtējumu, tad 8,5 no 10, jo viņš ir izkonkurējis visus manus iemīļotos BB krēmus, un ideāls vasarai, kad vajag kaut ko sedzošu, bet tonālais ir par smagu.

Kompaktais pūderis Multi Mineral "Šis ultradelikāts pūderis rada neredzamu slāni uz ādas, lai dotu grimam svaigu izskatu visas dienas garumā. Minerālu bāzes formula ir paredzēta visiem ādas tipiem, ieskaitot jutīgu.
Pūderis satur E vitamīnu, kas pazīstams kā jaunības vitamīns.
Samta formula Multi Mineral Mat palīdz mazināt ādas nepilnības un padara tās gaišākas.
Ideāli pabeidz grimu, atstājot ādu gludu un starojošu. Labi izlīdzina toni, atstājot satīna sajūtu uz ādas."
Nevaru izlemt vai šis pūderis izkonkurē līdzīgo Essence matējošo pūderi vai ir vienā līmenī, jo man patīk abi! Lietoju kopā ar fluīdu un lai arī mana āda spīd  pēc kāda laika, vismaz viss stāv vietā. Viņš tik tiešām ir samtains, un pēc uzklāšanas āda ir tik maiga, un dod papildus segumu, un viņu nevar uzklāt par daudz, jo es lieku tiešām daudz, un nerada pūderainas sejas izskatu. Es jau nopirku vēlvienu sev rezervei.
Ja es liktu vērtējumu, tad tas būtu 8,5 no 10, tāpat kā fluīdam.

Kopumā man šķiet, ka šī kosmētikas firma tiek par maz novērtēta. Cenas ir sakarīgas, un Prizmā bieži ir kāda atlaide dažiem produktiem, un dažreiz tie jau ir izķerti. Protams, ka ne visi produkti ir labi, bet vairums tiešām ir, es varu spriest pēc tiem, ko esmu izmēģinājusi.

Starp citu, Bell produktus ir iespējams iegādāties mājaslapā http://www.bella.lv/ , pirkumam virs 5 eiro bezmaksas piegāde :) un katram pirkumam klāt nāk paraudziņi, un dažreiz paraudziņu izmērs var būt kārtīgā testera izmērā, kas nav mazs :) Iesaku apskatīt Bell piedāvājumus Prizmas veikalā, un ja kaut kas iepatīkas, bet nav toņa, tad var pasūtīt arī mājas lapā :)

Pavisam drīz būs atsauksme vēl par dažiem Bell produktiem, gan tādiem, ko man iedeva testēšanai, gan arī tiem, ko esmu pirkusi pati.
Pagaidām Bell produkcija man nav likusi vilties, un ne viss, kas ir lēts, ir slikts, un man tikai prieks par to, jo nav jāpārmaksā.


Vai jūs esat izmēģinājušas kādu no šiem produktiem? :)



Lai jums jauka diena! :)

Wednesday, July 22, 2015

Brushes from ebay review ebay labumi #29

For English summary scroll down bellow!
Pēdējās 2 nedēļas man bija jāstrādā, gandrīz katru dienu, un viena brīvdiena nedēļā ir daudz par maz, un blogam laika vispār nebija, kur nu vēl vēlme kko rakstīt. 
Pirms kāda laika kādā blogā redzēju vēlmju sarakstu vai ebay atradumus , kur bija šīs otas, un man viņas vajadzēja. Tikai nesen es izdomāju, ka gribu pasūtīt otas, jo iepriekš es iztiku tikai ar otu minimumu, 1 acu ēnām, 1 pūderim, un vaigu sārtumam izmantoju to otu, kas nāca līdzi komplektā, bet kā jau minēju, negribu tērēt lielu naudu par lietām, bez kurām labi varu iztikt, jo ar pusslodzes darbu, neko daudz nevar atļauties, jo pēc nodokļu atvilkšanas nekas daudz pāri nepaliek.
Man ir prieks, ka es viņas arī pasūtīju, un ieteiktu jums arī, jo kvalitāte ir ļoti laba!





Pirmā ota diemžēl atnāca nedaudz cietusi, bet nekas briesmīgs, salaboju ar līmi un viss kārtībā. Bet pati ota, ir stingra, sari ārā nekrīt, un viss ir kā vajag. Izmēģināju ar viņu uzklāt fluīdu, un man nepatika, jo prasījās daudz lielāku otu priekš šī procesa, ar rokām vai sūklīti ir ātrāk un ērtāk, bet priekš konsīlera tā ir ideāla. Ar to var vienmērīgi uzklāt konsīleri, un ja jums vajag otu priekš šī nolūka, tad iesaku, nenožēlosiet, ir tā vērts. Tomēr tonālajiem, ja vien jums patīk mazas otas, šī manuprāt nederēs, jo pārāk maza.


Vai nav skaista ota?! Šī ir kādas NARS otas viltojums, bet wow, kas par kvalitāti. Zinu, ka visi ir skeptisko noskaņoti pret ebay atrodamajām otām, bet tā nemēģinot, jūs palaidīsiet garām vislabākos atklājumus! Ideāla vaigu sārtuma uzklāšanai, sari nekrīt ārā, ideāla vaigu sārtumam, tik viegli ar viņu to uzklāt. ota ir mīksta, un paņem tik daudz produkta cik vajag(ne par daudz, ne par maz). Šo es iesaku jums, nenožēlosiet! Draudzene šo pašu otu izmanto konturēšanai, un viņa ir sajūsmā.

Ja ir interese, pirmo otu var atrast šeit un otru šeit :) 

Ja jums jau ir šīs otas, vai vēl tikai pasūtīsiet, tad kad izmēģināt padalieties ar savām domām :)

Lai jums jauka diena! :) 

ENG

These past two weeks i had to work almost every day, and i didn't have time for blog, but now i'm kinda back, because i will have more free time.
I saw one post where someone shared their ebay finds or wish list - and i saw these 2 brushes, and i ordered them, and i', glad that i did it.
Before that i had 1 brush for  powder, and 1 eye shadow brush, and for blush i used brush that came with it, but recently i decided that i need more brushes, and i started to look for them on ebay, because i dont wanna spend too much money on things i can live without, and with my part time job, i just cant afford it.
First one is brush for foundation. I tried it and applied my fluid-foundation with it, and i dint like it, my fake beauty blender does better job, but's because it's too small to be brush for foundation, in my opinion. But for concealer it's perfect, now for my under eye area i use this brush only.

Other brush which looks like one of the NARS brushes, i ordered for blush, cause i really needed blush brush, and o boy, it's perfect for that! Helps apply blush evenly, and is so soft! I suggest this one, very good quality brush! My friend have the same brush and she uses it for contouring, and she loves it as well.

You can find foundation brush here   and blush brush here :)
If you already have them or you just bought them and when you try the, let me know your thoughts on them :)

Have a nice day! :)

Wednesday, July 1, 2015

Jūnija favorīti


For English summary scroll down below!

Pusgads jau ir pagājis, un kā katru gadu pēc jūnija ir sajūta, ka vasara tūlīt beigsies, kaut gan vēl taču veseli 2 mēneši palikuši.
Tad, kad biju jau šo gadu norakstījusi kā neizdevušos, jūnijs sagādāja pārsteigumu, es beidzot dabūju darbu :) Jūs pat nevarat iedomāties cik ilgi es meklēju kārtīgu darbu, uz cik darba intervijām neesmu gājusi, ko tik neesmu redzējusi tajās, un beidzot man nospīd, iespējams, ka tikai uz vasaru, bet tik un tā, man vismaz būs gana laba pieredze.
Īsumā par savu darbu - ir dienas, kad nepatīk, un ir dienas, kad es mīlu savu darbu. Kopumā man patīk, pat vairāk kā es biju domājusi, ir dažas lietas, kas kaitina, piemēram, tas, ka daži nesaprot, ka es tikai mācos un ir vēl daudzas lietas, kas dažiem liekas pats par sevi saprotamas, bet man ir kaut kas pilnīgi jauns. Man prieks, par dažiem atsaucīgiem kolēģiem, kas palīdz un ir saprotoši.

Dēļ darba, man arī nav laika blogošanai tik daudz cik gribētos, īstenībā, man gribas tikai lasīt citu blogus, nevis pašai kko rakstīt, jo tas aizņem pārāk daudz brīvā laika, un bieži brīvdienās es gribu kārtīgi izgulēties, vai darīt kaut ko citu. Tomēr vismaz nedēļā taps viens raksts, un ja es saņemšos, tad vēl kāds, jo man gribas padalīties ar saviem ebay labumiem, un citām labām lietām.

Ak jā, šis ir pirmais mēnesis pēc ļoti ilga laika, kad man nav bijusi neviena trauksmes/panikas lēkme :)

Šomēnes man nav neviena kosmētikas favorīta, jo lietoju vienu un to pašu, un man nav nekā jauna, vai interesanta, kas paticis labāk vai ko lietoju vairāk kā jau ierastos produktus, bet zinu, ka nākošajā mēnesī noteikti būs, jo nākošajā new in rakstā, es padalīšos ar dažiem pirkumiem, ko esmu lietojusi jau ilgāku laiku, un gan jau kāds no tiem būs mans jūlija favorīts.


Random favorīti

Titānika izstāde :)

"Mēness nebija redzams. Es vēl nekad nebiju redzējis tik spožas zvaigznes. Tā bija nakts, kas lika priecāties par to, ka esi dzīvs."
 Man ļoti patika, un iesaku aiziet, un vēl var paspēt to izdarīt, jo izstādi pagarināja līdz jūlija beigām :)) Es ļoti gribēju aiziet, bet nevarēju atrast kompāniju. Uzrakstīju draudzenei, un viņa arī gribēja iet, tomēr mēs tā arī nesarunājām, un nebūtu jau pirmā reize. Mēs uz kino taisāmies kopā iet jau pusgadu :D Tad es izdomāju, ka ja neviens neies ar mani, iešu viena, un paldies brālim, kurš man uzdāvināja naudu biļetei uz izstādi, viena no labākajām dāvanām :) Vienam iet ir savas priekšrocības, tu mierīgi vari apskatīties visu, un izlasīt, un pakavēties ilgāk, nav nekur jāsteidzas. Varbūt aiziešu vēlreiz!

Jūnijā sanāca aiziet uz kino veselas 2 reizes vienā dienā, biju uz Jurassic World un Insidious 3. Abas filmas man patika, un man prieks, ka Zediena iekrita brīvdienā, jo savādāk diez vai ietu uz 2 filmām par pilno cenu. Insidious patīkami pārsteidza, jo 2 filma bija izgāšanās, bet šī bija gandrīz tik pat laba, un nedaudz neomulīga kā pirmā.

No dziesmām man ir 2 favorīti:

Vampire Weekend - Hannah Hunt 
Skaista savā vienkāršībā, pilna ar emocijām un atgādina vasaras vakarus, mani kaut kā pavilka un gribas klausīties uz riņķi līdz apniks.


Prāta Vētra - 7 soļi svaiga gaisa :) Noklausījos visu jauno albumu, un šī dziesma iepatikās uzreiz, pārējas, ne tik ļoti, bet šī ir ļoti skaista.
Tagad man žēl, ka vēl neesmu nopirkusi biļeti uz viņu Rīgas koncertu, bet es vēl pat nezinu vai man man būs brīvs tajā dienā, un neviens neiet no maniem draugiem-paziņām, un es nezinu vai gribu iet viena uz koncertu. Kāds ir gājis viens? Es parasti daudz kur eju viena, bet nekad neesmu bijusi viena uz koncertu.

Un kā pēdējais ir pastkarte, ko saņēmu no Ukrainas :) Man vienmēr ir īpaši liels prieks saņemt ar futbolu vai hokeju saistītas pastkartes :)


Mans mini plāns jūlijā:

  • Aizbraukt uz jūru un vai Ogri
  • Aiziet uz Minjonu filmu :D jā, viņi ir piemīlīgi un man patīk multenes :D un starpcitu, Minjonu Tic tac, jā es uzķēros uz reklāmu, ir tik labi!
  • Atrast nagu laku, kas ir noturīga, jo man jau apnicis katru dienu lakot nagus, jo darbā nekas neturas uz nagiem.
  • Nopirkt sev kaut ko jauku vai veikt kaut ko tādu, ko es jau sen ļoti gribu.

Lai jums jauks vakars! :)

ENG


I don't know why, but every year when June ends, i have feeling that summer will end very soon and autumn is here, but summer just started.

I hated this year, it sucked from start, but June turned it all around. I FINALLY found job, and i'm in more happier place. I like my job, it's better that i expected, of course there still are some days when i dont like it :D but that passes, and i'm glad that they gave me chance to work, and yes, it's maybe for summer, but still, better than nothing.

Because of job, i dont have that much time for blogging, and in my day off i want to sleep or do something else. But i decided, that there will be at least 1 blog post in week, maybe more, because there are so much things i wanna share with you guys - write reviews, and few of my purchases from ebay are better than i expected, and i wanna share them.

I dont have any make up favorites this month, just because i dint tried anything new.

Random favorites are:
Titanic The Exhibition - i suggest it to everyone, if you have chance, just go, you wont regret it.

I saw 2 movies in cinema - Jurassic world and Insidious 3. Finally good horror movie, and 3th chapter is better than second, it's more scary and interesting.

Music favorites - Vampire weekend Hanna Hunt - such a beautiful song! And song from Latvian band Brainstorm. 

And i received football related postcard from Ukraine :)) love it!

My little plan for July:
  • Go to sea or visit my friend in Ogre
  • Go to cinema at see Minion movie :D
  • Find nail polish that is long lasting, cause all my nail polishes chips in work, and i dont wanna paint my nails every fucking day!
  • And treat myself with something nice, i deserved it.
Last good thing about June, is that i didnt had any anxiety attacks this month, and i'm so happy about that!

Have a nice evening! :)