Wednesday, July 22, 2015

Brushes from ebay review ebay labumi #29

For English summary scroll down bellow!
Pēdējās 2 nedēļas man bija jāstrādā, gandrīz katru dienu, un viena brīvdiena nedēļā ir daudz par maz, un blogam laika vispār nebija, kur nu vēl vēlme kko rakstīt. 
Pirms kāda laika kādā blogā redzēju vēlmju sarakstu vai ebay atradumus , kur bija šīs otas, un man viņas vajadzēja. Tikai nesen es izdomāju, ka gribu pasūtīt otas, jo iepriekš es iztiku tikai ar otu minimumu, 1 acu ēnām, 1 pūderim, un vaigu sārtumam izmantoju to otu, kas nāca līdzi komplektā, bet kā jau minēju, negribu tērēt lielu naudu par lietām, bez kurām labi varu iztikt, jo ar pusslodzes darbu, neko daudz nevar atļauties, jo pēc nodokļu atvilkšanas nekas daudz pāri nepaliek.
Man ir prieks, ka es viņas arī pasūtīju, un ieteiktu jums arī, jo kvalitāte ir ļoti laba!





Pirmā ota diemžēl atnāca nedaudz cietusi, bet nekas briesmīgs, salaboju ar līmi un viss kārtībā. Bet pati ota, ir stingra, sari ārā nekrīt, un viss ir kā vajag. Izmēģināju ar viņu uzklāt fluīdu, un man nepatika, jo prasījās daudz lielāku otu priekš šī procesa, ar rokām vai sūklīti ir ātrāk un ērtāk, bet priekš konsīlera tā ir ideāla. Ar to var vienmērīgi uzklāt konsīleri, un ja jums vajag otu priekš šī nolūka, tad iesaku, nenožēlosiet, ir tā vērts. Tomēr tonālajiem, ja vien jums patīk mazas otas, šī manuprāt nederēs, jo pārāk maza.


Vai nav skaista ota?! Šī ir kādas NARS otas viltojums, bet wow, kas par kvalitāti. Zinu, ka visi ir skeptisko noskaņoti pret ebay atrodamajām otām, bet tā nemēģinot, jūs palaidīsiet garām vislabākos atklājumus! Ideāla vaigu sārtuma uzklāšanai, sari nekrīt ārā, ideāla vaigu sārtumam, tik viegli ar viņu to uzklāt. ota ir mīksta, un paņem tik daudz produkta cik vajag(ne par daudz, ne par maz). Šo es iesaku jums, nenožēlosiet! Draudzene šo pašu otu izmanto konturēšanai, un viņa ir sajūsmā.

Ja ir interese, pirmo otu var atrast šeit un otru šeit :) 

Ja jums jau ir šīs otas, vai vēl tikai pasūtīsiet, tad kad izmēģināt padalieties ar savām domām :)

Lai jums jauka diena! :) 

ENG

These past two weeks i had to work almost every day, and i didn't have time for blog, but now i'm kinda back, because i will have more free time.
I saw one post where someone shared their ebay finds or wish list - and i saw these 2 brushes, and i ordered them, and i', glad that i did it.
Before that i had 1 brush for  powder, and 1 eye shadow brush, and for blush i used brush that came with it, but recently i decided that i need more brushes, and i started to look for them on ebay, because i dont wanna spend too much money on things i can live without, and with my part time job, i just cant afford it.
First one is brush for foundation. I tried it and applied my fluid-foundation with it, and i dint like it, my fake beauty blender does better job, but's because it's too small to be brush for foundation, in my opinion. But for concealer it's perfect, now for my under eye area i use this brush only.

Other brush which looks like one of the NARS brushes, i ordered for blush, cause i really needed blush brush, and o boy, it's perfect for that! Helps apply blush evenly, and is so soft! I suggest this one, very good quality brush! My friend have the same brush and she uses it for contouring, and she loves it as well.

You can find foundation brush here   and blush brush here :)
If you already have them or you just bought them and when you try the, let me know your thoughts on them :)

Have a nice day! :)

0 comments:

Post a Comment