Sunday, August 16, 2015

Latest In Beauty The Glamour Summer Edit beauty box mini atsauskme

Kā man gribētos, lai šo skaistuma kastīti sūtītu arī uz Latviju! Varbūt viņa ir dārgāka kā parastās kastītes, bet kādi labumi tur iekšā :)

Vienmēr esmu ar lielu skaudību skatījusies uz tām foršajām ārzemju kastītēm, kas nav pieejamas pie mums, bet šoreiz man paveicās. Mana labākā draudzene (Čau, Sabīn :D)  ir pārvākusies uz dzīvi Anglijā, un tad, kad brauca atvaļinājumā uz mājām, es viņai palūdzu man atvest šo dārgumu :D 
Kopumā man šī kastīte izmaksāja ap 30 eiro, bet ja skatās cik daudz un kādi produkti ir šeit iekšā, tad es nenožēloju neko.



Vai nav skaists kastītes noformējums?! :)


Mani dārgumi :D


Šajā kastītē sadarbībā ar Seekers of the sun tapuši ekskluzīvi īslaicīgie tetovējumi, kas šķiet tagad ir visur, un viņus var nopirkt visur, un gan jau arī ebay pa lēto! Esmu nedaudz vīlusies, viņi ir tik sīciņi un nemanāmi, gribējās, lai vismaz viens ir lielāks. Turās diezgan labi, bet pārāk sīki un neinteresanti. Es ieteiktu šāda veida tetovējumus pamēģināt pasūtīt ebay pa lēto, gan jau ir tas pats un nav jāpārmaksā.
Par šo es esmu lielā sajūsmā, jo šī nagu laka vien maksā 15 mārciņas :O Solīts, ka tā dod gela nagu efektu, un ir ilgnoturīga. Skaists, vasarīgs, spilgts, koraļrozā tonis Kensington passage :) Diemžēl man darbā visas nagu lakas neturās, es nezinu kāpēc tā, bet aizeju uz darbu un jau uzreiz pamanos sabojāt nagus, tāpēc diemžēl, iztieku ar caurspīdīgo, kaut gan arī tā nāk nost,bet skats nav tik briesmīgs kā nodrupusi koša nagu laka :D Klājas kā sviests! Bet tā, ja neeju uz darbu, uz maniem nagiem turas 3 dienas, bez nodrupšanas.




Bourjois color boost lip crayon 04 Peach on the beach - skaists un maigs koraļtonis, kas patiks tām, kurām nepiestāv vai nepatīk ļoti košie koraļļi. Man prieks, ka šim lūpu krītiņam ir SPF 15, un neuzkrītoša smarža, un papildus tas vēl mitrina lūpas. Ražotājs sola, ka tas ir ūdens noturīgs un turēsies uz lūpām 10 h, ja uzkrāsosiet vairākās kārtās. Šis apgalvojums gan ir smieklīgs, jo es nezinu kādā slānī man būtu jāuzkrāso, lai viņa turētos 10h, jo viņa nav matēta, un paēd pusdienas un lūpu krāsas vairs nav uz lūpām. Tomēr šis ir labs variants starp lūpu krāsu un lūpu spīdumu, līdzīgs visiem tiem lūpu sviestiem.
Šajā kastītē varēja būt viens 1 no 4 dažādiem Eucerin saules aizsarg līdzekļiem, un man ir liels prieks ka tiku pie Eucerin tonētā  aizsargrēma sejai ar SPF 50+. Viņš maigi smaržo pēc sauļošanās krēma, bet tā smarža nav tik spēcīga. Vienīgi man škiet, ka viņš ir nedaudz par tumšu priekš manas ādas, lai labās sejas dienās lietotu to vienu pašu, bet tā, ja lieto zem gaišāka bb krēma, nav ne vainas, jo seja tiek aizsargāta no saules kaitīgās iedarbības.
Šis produkts Vita Liberata Self Tanning Bronzing Minerals tiks draudzenei, jo es nelietoju bronzerus, un arī negribētu lietot tādu, kas domāts kā tonējošais, man plankumus uz sejas nevajag :D Bet tā, šķiet šis ir kāds kulta produkts, jo esmu redzējusi daudzus ārzemju youtuberus jūsmojam par viņu, bet tas jau nenozīmē, ka šī ir lieta, bez kuras dzīvot nevar un visiem uzreiz vajag.
Kaut gan, draudzene teica, ka viņš nemaz neieēdas ādā, tā kā droši var lietot, vismaz viņa nenovēroja nekādus brūnus plankumus uz sejas šo lietojot.
L'OCCITANE šampūns un kondicionieris 5 eļļu ekstraktu - smaržo ļoti dīvaini un pēc zālītēm - sola, ka padarīs matus gludākus,veselīgākus un spīdīgākus. Šo es vēl neesmu pamēģinājusi, jo tā smarža atbaida, bet varbūt jāizmēģina, bet pa priekšu noteikti palasīšu atsauksmes, jo man bail, ka nedabūju kādu alerģiju no šī produkta, jo ir gadījies ar kastīšu šampūniem iegrābties!
Balance me ķermeņa skrubis :) Solās būt skrubis, toneris un barojošs krēms kopā. Neesmu šo vēl izmēginājusi, jo man nepatīk attaisīt ntos iepakojumus, un tad viņi visi mētājas vannas istabā. Tad, kad izmēģināšu, ja būs labs, būs kādā favorītu rakstā, ja nekas īpašs, tad kaut kur vienkārši pieminēšu.
Slavenā Caudalie huile divine eļļa, kuru var lieto sejai, ķermenim un matiem. Kulta produkts, visi sajūsminās. Pamēģināju pāris reizes, nekas īpašs, vai es gribētu maksāt veselu bagātību par viņu, noteikti nē, bet smaržo gan lieliski. Patiks visiem tiem, kam patīk eļļveidīgie produkti. Vienīgi, viņa ļoti ātri iesūcas, izmēģināšu vai matiem arī viņa patiks vai nē.
Pixi glow tonic - eksfoliējošais toniks - smaržo pēc kāda tīrīšanas līdzekļa, bet dara savu, maigā veidā noņem atmirušo ādu - kopš lietoju viņu, man nav sausas ādas plankumu, un sen neesmu izmantojusi skrubi. Tomēr laikam esmu kaut kur pazaudējusi šo mazo pudelīti, viņa ir tik neliela, ka vai nu kaut kur ir aizkritusi vai nu manā bardakā vnk pazudusi - man vajag kādu brīvdienu veltīt galda(man tur stāv kosmētika un kas tik ne) sakārtošanai.



Kopumā kastītei es liktu 8,5 no 10, jo ir tā vērts. 
Saturs vienmēr ir redzams, un nav tā, ka tu pasūti uz dullo, izvēlies kastīti, kas tev patīk - der vislabāk,  žēl, ka viņi nesūta pie mums!
Pēdējā laikā mūsu skaistuma kastītes liek nedaudz vilties, jā, man patika jaunākā Saneribox, bet ja es nebūtu tikusi pie beauty blender, tad es būtu pamatīgi vīlusies.


Vai kāda ir no ebay sūtījusi lūpu krāsu plastmasas organizātorus - nu tos trauciņus, kur visi smuki saliek lūpu krāsas? Ja, jā, kāda kvalitāte, un vai lien lūpu krāsas? Man vajag saorganizēt visu smuki, jo pēdējā laikā man riebjas bardaks, un jā, es neesmu no tiem kārtīgākajiem cilvēkiem, nav jau tā, ka viss izskatās pēc miskastes, bet neliels bardaks man ir, un es gribu kārtīgāku.


Lai jums jauka diena :)

Monday, August 10, 2015

Essence XXXL longlasting lipgloss review

For English summary scroll down bellow!


Pēdējā laikā visi sajūsminās par Loreal lūpu spīdumiem, kas ir arī matēti, atzīšos, es arī gribēju nopirkt, bet lasot atsauksmes, dažas ir sajūsmā, un dažas tomēr raksta, ka noturība nav tā labākā, un tas mani atrunāja no pirkšanas. Negribēju iztērēt vairāk kā 8 eiro(vai kāda tā cena) par matēto lūpu spīdumu, kas nav noturīgs, bet komentāros lasīju, ka Essences variants nav sliktāks, tāpēc kādā pārtraukumā Rimi Essence stendā redzēju šos lūpu spīdumus tikai par 1,69, izdomāju, ka man vajag, Nezinu cik liela ir toņu izvēle, vai kā, bet es izvēlējos 2, ikdienišķu un sarkanu, jo man patīk sārtās krāsas :D

Starp citu, pavisam drīz iznāks H&M kosmētikas līnija arī pie mums Latvijā :) Es nevaru sagaidīt! Ja jūs bijāt Positivus, jums jau bija iespēja izmēģināt kādus produktus. Pirms pāris dienām, mēs darbā ar kolēģēm arī varējām izmēģināt dažas lietas, esmu patīkami pārsteigta! Noteikti pirkšu šķidro matēto lūpu krāsu, jo viņas izskatījās dievīgi un acu ēnas, un drošvien vēl kaut ko, es nevaru sagaidīt! 





 Šķiet, ka tagad modē ir šķidrās matētās lūpu krāsas un tādas ir jebkuram kosmētikas zīmolam, pat budžeta.

Man ir divos toņos 05 Velvet rose (tas kas redzams bildē uz lūpām) un 07 Silky red

Tas, ko sola ražotājs" Ilgnoturīgs un kopjošs lūpu spīdums ar spoguļa spīduma finišu"
Visvairāk man ir žēl par to, ka viņš nav noturīgs, ēdot uz dzerot liela daļa nonāks nost no lūpām. Rozīgi nude tonis ir tik ideāls ikdienai un neuzkrītošs :)
Sarkano toni nerādīšu uz lūpām, jo man neizdevās smuki viņu uzkrāsot, viņam vajag lūpu zīmuli!
Smaržo pēc vaniļas, ļoti šķebina šī smarža, bet par laimi uzklājot uz lūpām pēc brīža to vairs nejūt.
Patīkama sajūta uz lūpām, nav lipīgs un viegls, kaut kas starp matēto un parasto lūpu krāsu, varbūt tāda nedaudz eļļaina sajūta uz lūpām.
Gribētos labāku noturību, bet ja nav slinkums pēc kāda laika pielabot viņu, tad ir tās cenas vērts, un nesausina lūpas.

Vīlusies es neesmu, bet vai pirktu vēlreiz, jā, rozā man patīk, sarkano gan nē, tas bija mana mirkļa vājība.

Vai jūs esat mēģinājušas šos lūpu spīdumus, kā jums patika? :)

PS. Drīzumā, būs raksts par šķidrajām matētajām lūpu krāsām no ebay, ļoti gribas padalīties ar jums :D


Lai jums jauka diena :)

ENG

Everyone is raving about new matte lip glosses from Loreal, but they are little bit expensive , and not that long lasting, so i decided that i want to try something cheaper and bought Essence long lasting lip glosses.

By the way very soon H&M make up line will be available in few stores in Latvia, and oh boy, i had chance to try few things and i like them so much, as soon as they will be available in stores i will get liquid matte lipstick and nude brown eye shadows, cant wait!

Back to Essence lip glosses, i'm kinda disappointed, i wish they were more  long lasting! But colors are so pretty! :)) I bought 2 of them  05 Velvet rose (nice everyday color) and 07 Silky red (lovely red color but you need lip liner with it!).
I dont like the smell, they seems to be vanilla scented and i hate that smell, but good thing is,  when you apply it on your lips you cant really smell it.
If you want something long lasting, this lip gloss wont be for you. But it's very affordable and for price like that it's worth it :)

I'm testing  something from ebay - shared in Instagram picture - cant wait to share it with you guys - review coming very soon!

Have a nice day :) 

Sunday, August 9, 2015

Bell Hipoalerģiska mitrinoša lūpu krāsa un Ilgnoturīga matēta lūpu krāsa ar alveju atsauksme

Tie kas činkstēja par auksto laiku, tagad priecājas, bet es gribu čīkstēt par karstumu :D Nekur nav labi, ne ārā, ne mājās un ne darbā!

Pirms nedaudz vairāk kā 2 nedēļām rakstīju par Bell kosmētikas produktiem sejai un acīm , tad šodien ir pienākusi kārta 2 burvīgiem lūpu produktiem :)

Jā, es šos 2 produktus saņēmu izmēģināšanai bezmaksas, un gribu pateikt, ka tas neietekmēs manas domas, tāpēc, ka es netaisos kādam ieteikt produktu un saslavēt, ja tas man nepatīk, un ja atsauksme ir laba, tas ir tāpēc, ka es pati esmu sajūsmā!





 Bell - Hipoalerģiska mitrinoša lūpu krāsa:
"Ar šo lūpu krāsu- zīmuli Jūs iegūsiet maigas, vieglas un mitrinātas lūpas. Lūpu krāsa ir pieejama sešās intensīvas un piesātinātās krāsās. 
Perfektas lūpas visas dienas garumā!"

Wow, kas par toņiem! Man tika tonis #06, kas ir rozīgi sārts ogu tonis. Dievinu toņus, tomēr, lai kā man patiktu šī lūpu krāsa, es nevaru sev pārkāpt pāri un uzlikt kaut ko košu uz lūpām, jo man šķiet, ka tad visi blenž virsū, un ja nu man nepiestāv, un pārējās domas.
Piekritīšu tam, ka viņa nesausina lūpas, un nav jābūt ideālam lūpu stāvoklim, lai viņu uzklātu. Noturība vidēja, kā jau visām nematētajām lūpu krāsām, konkrēti šis tonis nedaudz ieēdas lūpās un neizzūd pavisam.
Vislielākais pluss ir tas, ka viņai nav smaržas un visām, kam nepatīk spēcīgi smaržojošas lūpu krāsas šī būs tieši laikā. Protams, arī tas, ka viņa ir dermatoloģiski pārbaudīta un neizraisa alerģiju(vismaz sev es neko nenovēroju, kas ir liels pluss!).
Patīkami maiga sajūta uz lūpām, un tik viegla, ka jums nav sajūtas, ka ir uzklāta lūpu krāsa.
Vienīgais ieteikums, noderētu lūpu zīmulis, jo košākas lūpu krāsas ir grūtāk uzklāt, tā lai būtu vienādas līnijas.
Iesaku visām, kam gribas kaut ko košu :)

Ja es liktu vērtējumu, tad tas būtu 8,5, jo krāsas ir par spilgtu man, un ir vajadzīgs lūpu zīmulis.



Bell - Ilgnoturīga matēta lūpu krāsa ar alveju:
"Maksimāli intensīva krāsa! 
Viegli uzklājama un rada 100% matētu efektu. 
Sastāvā esošā alveja un vitamīns E mitrina un baro lūpas. "

Cepuri nost, šī ir labākā matētā lūpu krāsa par draudzīgāko cenu, ko esmu lietojusi, un es jau sev nopirku Prismā vēl vienu, jo man ir bail, ka iepatiksies un mans tonis nebūs pieejams, labāk nodrošināties :D
Šī lūpu krāsa ir perfektā putekļaini rozā nude krāsā, tonis #01
Veselas 2 nedēļas katru dienu, kad devos uz darbu lietoju šo lūpu krāsu, un tas parāda to, cik ļoti man patīk šī lūpu krāsa, jo ja man viņa nepatiktu, es viņu nekrāsotu tik bieži. 
Pats labākais ir tas, ka viņa tik tiešām nesausina lūpas, bet tomēr nav tik matēta, kā pilnīgi matētās lūpu krāsas un nedaudz izzūd no lūpām. Bet ja uzklāj biezākā kārtā, tad turēsies visas darbadienas - 8h garumā, pat ēdot un dzerot. 
Lūpu krāsa neizplūst pāri lūpu līnijai un un jābaidās, ka varētu izsmērēties tur kur nevajag.
Kā jau matētajām lūpu krāsām, būs vajadzīgs ideāls lūpu stāvoklis, jo viņa izcels visus sausumus.
Viņai ir klasiska lūpu krāsas smarža, kas nav uzmācīga un netraucē, to pat īsti nejūt.
Šo es noteikti iesaku kā labu un lētu variantu, ja gribas matēto lūpu krāsu, jo viņa nerada to matēto lūpu krāsas sausumu- ļoti sausu lūpu sajūtu, kas nav patīkams uz lūpām.
Es labprāt nopirktu šo lūpu krāsu arī citā krāsā :) Starp citu, pirms kāda laika, kādā blogā (neatceros autori, jo nesekoju) lasīju atsauksmi par sarkano, šķiet, šīs sērijas lūpu krāsu, un arī atsauksme bija laba, tā kā es neesmu vienīgā, kam patīk šīs lūpu krāsas :)

Ja, es liktu vērtējumu, tad tas būtu 9,5, jo nekas nav ideāls!

Hipoalerģiskās sērijas produkti protams ir daudz dārgāki kā parastie, bet jūs vismaz zināt, ka lietojot tos, netiks nodarīts pāri jūsu ādai, un man kā alerģiskam cilvēkam, tas ir liels pluss, un viņi arī nav sliktāki par pārējiem produktiem.

Tomēr palikšu pie sava, šim poļu kosmētikas zīmolam nav ne vainas, un viņš netiek pienācīgi novērtēts!

Starp citu, Bell produktus ir iespējams iegādāties mājaslapā http://www.bella.lv/ , pirkumam virs 5 eiro bezmaksas piegāde :) un katram pirkumam klāt nāk paraudziņi, un dažreiz paraudziņu izmērs var būt kārtīgā testera izmērā, kas nav mazs :) Iesaku apskatīt Bell piedāvājumus Prizmas veikalā, un ja kaut kas iepatīkas, bet nav toņa, tad var pasūtīt arī mājas lapā :)


Kā jums patīk Bell lūpu produkti? Man personīgi viņi nav likuši vilties, neesmu gan testējusi lūpu spīdumus, bet tas tikai tāpēc, ka man nepatīk lūpu spīdumi, kuros nav klāt piparmētra.

Lai jums jauks vakars! :)

Wednesday, August 5, 2015

Mini macarons storage box ebay labumi #30

For English summary scroll down bellow!


Atkal esmu noslinkojusi ar rakstiem, manas trauksmes lēkmes, vieglā formā, tomēr ir atpakaļ, un tas ir nomācoši, jo arī garīgais uzreiz noslīd, es cenšos un no malas neviens īsti nepateiks, ka iekšēji es brīžiem jūtos ne pārāk labi, bet par laimi, tas viss agrāk vai vēlāk pāries pats no sevis un atkal būs labi. Šķiet,ka jūlija favorītu rakstu apvienošu ar augusta favorītiem, jo esmu iekavējusi rakstu veidošanā, un saraksts, kas man jāizdara vai es gribētu izdarīt, tikai aug. Pie šī es vainošu darbu :D jo pirms vakara maiņas gribas izgulēties, un tad, kad atvelies mājās ap 12 neko kā tikai gulēt un varbūt ēst vairs negribas :D

Par šo mazo ķobīti es jau sen gribēju uzrakstīt, un tikai tāpēc, ka tas ir noderīgs.









Pirms kāda laika man ienāca prātā, ka izdevīgāk ir nopirkt trauciņu, kur uzglabāt , manā gadījumā, ibumetin tabletes, lai nav jātērē nauda par mazo iepakojumu, nopērc lielo, lai stāv mājās un ieber mazā trauciņā dažas tabletes, jo var gadīties, ka sāp galva, vēders, un vienmēr būs ērti pa rokai. Nē, es neriju tabletes kā pagadās, ja nu kāds padomāja, kaut ko ne tā, es tikai parādīju, ko es tur uzglabāju.

Manuprāt, laba lieta, kur uzglabāt zāles, lai nebūtu jāstiepj lielais iepakojums, jo neaizņem daudz vietas.
Var ielikt mazos auskarus vai kā mini dāvanu kastīte. Makarūni patīk visiem.
Tā, neko lielu vai daudz tur neuzglabāsi, jo viņš ir miniatūrs, tā diametrs ir apmēram 4 cm, bet jums jāatzīst , ka izskatās piemīlīgi un jancīgi!

Ja, nu kādam interesē, viņu var nopirkt šeit :) Bet neiesaku pirkt pārāk dārgi, lai nav jāpārmaksā, jo cenas svārstās no mazāk kā 1 dolāra līdz pat 4, un tas ir viens un tas pats!



Man ir tik daudz ebay un citas lietas, ar kurām gribu padalīties ar jums, centīšos saņemties. Tomēr, kā teica, viena mana pasniedzēja-  "Centība neizsaka darbību" un viņai ir taisnība, un vispār daži viņas izteikumi mani vajā vēl šodien :D


Lai jums jauks vakars :)

ENG 

And again i'm very lazy with review writing, and my anxiety attacks are back :/ but i'll be ok soon!
I promise, i'll find more time for my blog posts.

I have this mini macaroon case for few months, and i use it as pill container, because it's cheaper to buy bigger bottle of pills and put them in small container than smaller packaging of pills. It looks cute and is useful for that purpose.

You can use it as container for small earrings - jewelry,   or you can use it as very small gift wrapping.
You can buy them here, but try to find lowest price, cause they all are the same, just in other places they are pricier.


Have a nice evening :)