Friday, July 20, 2018

What's inside my festival make up bag

For English summary scroll down below!

Šoreiz kkā ļoti ātri sapakoju somas, ko ņemt līdzi uz festivālu, it kā liekas, ka ir par daudz, bet tajā pašā laikā, viss kas būtu vajadzīgs tur ir. Turpinu savu vasaras tradīciju un braucu uz Positivus. Par to kā man gāja, es parasti uzrakstu drīz pēc festivāla, bet es nekad neesmu rakstījusi vairāk par lietām, ko es ņemu līdzi. Tā kā man šoreiz bija iedvesma, un raksts kuru gribēju uzrakstīt pirms šī ieraksta, nerakstījās, ķēros klāt šim.

Parasti man kosmētika atradās vienā maciņā, un viss pārējais citā, šoreiz es gribēju, lai ērti un kompaktāk, es varu visu salikt vienā somā. Un šī piemīlīgā, vasarīgā flamingo kosmētikas soma, ir pietiekami liela un ērta, lai varu salikt visu vajadzīgo un vēl šo to. Noteikti šo somu izmantošu, kad kaut kur braukšu. Šo pašu somu diemžēl, vairs neatrodu, domāju, ka viņa ir izpirkta, bet kaut ko ļoti līdzīgu esmu redzējusi H&M.


Sunday, July 8, 2018

May/June favorites 2018

For English summary scroll down below!


Un tā maija favorītu ieraksts pārtapa par apvienojumu ar Jūniju...
Man šķiet, ka es katru šāda veida ierakstu sāku ar to, cik ātri pagāja konkrētais mēnesis, bet tā ir, laiks kaut kā skrien uz priekšu ļoti ātri.
Maijs bija diezgan interesants mēnesis, pirmo reizi biju slimnīcā, un pirmo reizi paņēmu slimības lapu. Vispār mini atvaļinājums bija tas, ko man visvairāk vajadzēja, jo iešana uz darbu nerada prieku. Protams PČ hokejā netika laista garām neviena Latvijas izlases spēle. Pamanījos apdegt saulē veselas 2 reizes ar visu aizsargkrēmu.
Īsumā par Jūniju, kad neiet, tad neiet tā pamatīgi, bet uz beigām jau redzi cerības staru. Autoskola vēljoprojām ir ļoti sāpīga tēma, bet es apsolu gan jums, gan sev, ka agrāk vai vēlāk es saņemšos, kaut vai iešu teoriju vēlreiz, jā es pateicu to skaļi, un darīšu visu, kas manos spēkos, man jāmaina domāšanas veids šajā lietā, jo tad kad man brīžiem kaut kas nesanāk, liekas, ka nesanāk nekas, uznāk stress, un visa diena un varbūt nedēļa tiek sabojāta, un es sāku nožēlot, kāpēc man vispār šo visu vajag, bet es saņemšos, visam savs laiks!
Jūnijs pagāja skatoties futbolu, futbols man vienmēr ir diezgan tuva lieta, bet skumīgi skatīties LV izlases spēles, tāpēc reizi 2 gados jūnijs ir visgaidītākais mēnesis, kas paiet ar futbolu, un es jau nevaru sagaidīt Eiropas čempionātu :D
 Šķiet, ka darbs Jāņos jau sāk kļūt par skumīgu tradīciju, šoreiz Jāņi mazliet savādāki, jā, es skatījos futbolu, un ēdu Jāņu sieru, un dzēru kvasu, jo alus man riebjas, bet kurš teica, ka obligāti jāklausās Jāņu dziesmas un jāsēž pie ugunskura? varbūt to nākošgad, kad man būs brīvs , cerams :D
Jūnijā arī saņēmos un kārtīgi izšķiroju skapi, un bez  žēlastības izmetu(labās drēbes iemetu ziedojumu kastē) to, kas neder un nepatīk, kāda iespēja, ka es ielīdīšu tajās drēbēs, labāk atstāt skapī to, kas der, un kas liek justies labi.

Skaistumlietiņu favorīti:


  •  Catrice HD Liquid Coverage Foundation - par šo tonālo pirmo reizi dzirdēju Zandas blogā, un godīgi pāris reizes pat biju Drogās viņu pamēģinājusi un domājusi, ka tas noteikti nav domāts man. Tā kā mans tonālais krēms strauji gāja uz beigām un es nolēmu tādu pašu jaunu nepirkt, gribēju pamēģināt kaut ko jaunu, Maybelline nebija mana toņa, un paņēmu šo. Laikam esmu atradusi jaunu mīļāko tonālo krēmu, kas man tiešām patīk un kam ir laba sedzamība, izskatās dabīgi uz sejas un galvenais turās visu dienu. Ideals manai kombinētajam ādas tipam, un pats labākais tonis #10 ir perfekts. Teikšu godīgi, dažreiz tie nedaudz lētākie tonālie krēmi ir diezgan dzeltenīgi vai daudz par tumšu priekš manis. Vienīgais, kas man nepatīk ir diezgan nepraktiskais iepakojums, par ko es neesmu sajūsmā, tā pipete nekam neder.
  • Rimmel London #insta Fix & Go is a 2-in-1 primer and setting spray - mans MAC makeup fiksators gāja uz beigām un tajā brīdī, lai kā mans viņš patiktu es nevarēju nopirkt jaunu, varbūt kādreiz, bet devu iespēju šim. Līdz šim esmu pamēģinājusi dažādās cenu kategorijās - Makeup revolution pirkt vēlreiz negribēju, jo tas ož pēc kaut kā tāda, ko uz sejas labāk pūst nevajadzētu. Nu ko lai saka, produktam ir patīkama smarža, man šķiet, ka smaržo pēc gurķiem. Vai esmu novērojusi kādu atšķirību lietojot šo produktu, mans vaigu sārtums turas ilgāk. Iesaku izmēģināt, jo par pagaidām šis ir viens no labākajiem fiksatoriem, kas pieejams Drogās.
  • Acu ēnu palete no ebay, kas ir viltojums, kādam ļoti labi zināmam brendam, nosaukumu neminēšu, bet ja zināt, kas tā ir, gaidu variantus komentāros :D - vispār jau es gribēju nopirkt rozīgas acu ēnas, bet tā kā domāju, ka nelietošu tās bieži, tad neko dārgu negribējās pirkt, un ebay ir labs variants, jo ja nelietošu bieži, nebūšu izmetusi naudu. Tā meklējot paleti, es atradu šo, tikai atnākot tai, redzēju, ka esmu nejauši nopirkusi fake/viltojumu. Visas ēnas, izņemot balto, ir ļoti pigmentētas, ka ja nezinātu, domātu, ka esmu nopirkusi īsto versiju, bet baltā krāsa man tāpat nav vajadzīga.  Par noturību - ar bāzi iztur manu darba dienu, parasti jaucu kopā ar brūnām ēnām. Dažreiz vajag kaut ko košāku :)
  • Brūnais groziņš - atradu nelielā labdarības veikalā tikai par 2 eiro, es būtu maksājusi vairāk, viņam nāca klāt arī vāciņš, tagad varu salikt dažus savus nieciņus. Labprāt aiziešu paskatīties, kas, vēl tur labs un galvenais nauda nonāk labās rokās un labiem mērķiem :)

No filmām:
Beidzot noskatījos Black panther - nebija slikta, bet ne labākā Marvel filma. Noskatoties bija neliela vilšanās sajūta, laikam nesaprotu, kas viņā tāds, par ko visi tā jūsmoja. Toties Avengers Infinity war bija tik laba cik visi saka, es nevaru sagaidīt nākošo daļu, jo es gribu zināt, kas būs tālāk.

Mūzika:
Bring me the horizon - Avalanche - dažas dziesmas tevi uzrunā vairāk, tad kad tu jūties slikti, un tad tev ir sajūta, ka tu neesi viens, un tev paliek labāk. Šo dziesmu es nejauši uzgāju, tad kad to man vajadzēja.

Plāni Jūlijam, man beidzot ir Positivus biļete :D un varbūt atradu šoferi, kas mūs aizvedīs/atvedīs no festivāla, thanks bro  :D Gribētos mazliet iekrāt naudu, un beigt pirkt lietas, ko man nevajag, vai kas man jau ir, varbūt par to taps ieraksts, ja es atkal nenoslinkošu.

Lai jums jauks vakars :)

ENG

Yes i again dint have inspiration for blogging, and May favorites turned into June ones. May was fun - that's sarcasm. I had tooth removal surgery - and i stayed at hospital for fist time, nurses were so nice, and i had interesting experience at hospital.  This reminds me that i HAVE to schedule dentist appointment soon!
June wasnt my month, and even thought of driving school gives me anxiety, but i have to get my shit together, cause i can do it.  This year June is special, because of football. I'm sad that almost all my favorite teams lost , so GO ENGLAND and France too!
In June i procrastinated and instead of things that i badly needed to do, i decided to  declutter my closet, and throw away/donate all clothes that i dont like, doesnt fit, yes i want to loose weight but bad genes and food is my comfort, is not god combination, so it's even harder to do it, and i what's the point of leaving clothes that doenst fit.

  • Catrice HD Liquid Coverage Foundation - I heard about this foundation for the first time on Zanda's blog, and I honestly even tried it in Drogas a couple of times and thought that it was definitely not for me. Since i was running out of my foundation and I decided not to buy the same  one,because I wanted to try something new, Maybelline dind not have my tone and i took this one. For now, I have found a new favorite foundation  that I really like and has good coverage, looks naturally on the skin and it stays all day. Ideal for my combination skin type, and the best part tone # 10 is perfect. To be honest, sometimes these slightly cheap foundations are quite yellow or too dark for me. The only thing I do not like is a rather impractical packaging, which I'm not excited about.
  • Rimmel London # Fix & Go is a 2-in-1 primer and setting spray - my MAC makeup fixing spay was almost gone and at that moment, a I could not buy a new one, maybe another time, but gave this one  a chance. So far, I've tried different price categories fixing spays  - I dint wanted to buy  Makeup revolution one, because it stinks like something that it's not good for your face. Well, what to say, the product has a pleasant smell, it seems to me that it smells like cucumbers. I have noticed a difference in the use of this product, my blush stays on  longer. I recommend trying it.
  • I accidentally bought fake eye shadows on ebay, but i like them a lot, they are very pigmented, except white shade, they are blendable and stay on very well with primer. 
  • Brown basket - I found it in a small charity shop for just 2 euros, I would have paid more; it also came with a cover, now I can put some of my things . 

For movies - finally saw Black panther - it was ok, not the best Marvel film i have ever seen, so i dont really get why everyone was so obsessed and was raving about it so much. But Avengers Infinity war was so good, cant wait for next part i need to know what will happen next!

Music - Bring me the horizon - Avalanche. Listen to words, some songs you need tolisten when you feel very bad so you dont feel alone.

Plans for July - vacation and Positivus, i actually have some plans for blog posts, if i will be inspired/not be lazy.

Have a nice evening :)




Sunday, May 27, 2018

Ebay labumi #43 tassel earrings from ebay

For English summary scroll down below!

Auskari ar bārkstīm un pušķīšiem ir atrodami praktiski visur. Dažnedažādās krāsās un veidos, tā kā katrs savai gaumei var atrast vispiemērotāko. Teikšu kā ir,  ja vien man viņus nevajadzētu steidzami, es droši vien veikalā nepirktu šāda veida auskarus, jo nesen redzēju identiskus saviem, tikai 3 reizes dārgāk.
Tā kā tagad kopš atklāju plastmasas auskaru āķus, varu nēsāt praktiski jebkurus garākus auskarus, man paveras ebay auskaru plašumi :D bet nopietni, šāda veida auskari ir modē šajā sezonā, tendences mainās, un vai ir vērts maksāt ļoti daudz par to, ko iespējams jau rudenī vairs nevilksi?
Tāpēc, padalīšos ar saviem atradumiem, un vēl pāris auskari ceļo pie manis, un varbūt pasūtīšu vēl kādu,jo kāpēc ne. Man personīgi šāda veida auskari patiks arī tad, kad būs jau modē kaut kas cits :D


Skaisti un koši zili auskari :) Dzīvē izskatās pat nedaudz košāk. Šos mazliet gribu pataupīt un nenēsāšu ikdienā. Varu jau iedomāties, ka ja Jāņos nāksies strādāt, varēšu pieskaņot šos pie sava rudzupuķu vainadziņa :) Ja interesē links šeit. Kā vienīgo mīnusu varētu pieskaitīt to, ka krāsu izvēle ir diezgan maza, bet tā labas kvalitātes auskari, izskatās dārgāki nekā maksā.


Šie auskari būs ideāli tiem, kam nepatīk pārāk gari auskari, taču gribās kaut ko līdzīgu tiem, kas tagad atrodami visur. Minimāli, nelieli, tik jauki, tādi mani pirmie iespaid par šiem auskariem, un galvenais, ka viņi ir tik viegli, ka praktiski viņus ausīs nejūt. Links šeit - pieejami vairākās krāsās, bet ja nepatīk šis mazliet bronzīgi vecmodīgais efekts, atradu alternatīvu šeit :) Un labākais viņi maksā tikai 99 centus, izdevīgi!


Vakar visu dienu nostaigāju šajos auskaros, pēc izskata varētu padomāt, ka viņi ir smagi, bet nē, bārkstis ir diezgan vieglas, man patīk kā viņi izskatās ausīs, un tie ir ļoti ērti.  Man šķiet, ka būšu kādam blogā redzējusi šos pašus auskarus, tikai citā krāsā, un viņi izskatījās burvīgi! Links šeit, ja ir interese.


Šos auskarus es pavisam noteikti iesaku, ja jums patīk šāda veida auskari, tikai pameklējiet, vai neatrodat šādus pašu vēl lētākus :) Un pirms man jautājiet - Vai man nav par daudz auskaru - nē, nav gan, kāpēc nēsāt vienu un to pašu, ja var būt dažādība, un vai nav garlaicīgi likt vienu un to pašu katru dienu? :D

Lai jums jauka diena :)


ENG

These kind of earrings are everywhere now. You can find them in every color possible and in different price ranges depending on where you buy them from. Since i find my solution to my earring allergy(link here) i can pretty much wear all hook earrings that i want :) To be honest i'm not gonna spend a lot money on same earrings in store if i dont need them right away, because you can find them a lot cheaper online! In my opinion if you dont really like this trend and you are not gonna wear them after everyone is done with this trend , them why you need to spend a lot money on these things. I like this style of earrings a lot, and i would love to have more of them, and maybe i'll buy them.

1. I love color of these, they are so vibrant and in summery blue color. In real life looks more expensive than i paid for, good quality. I only wish color selection was better. I can imagine these earrings paired together with cornflower head band for Midsummer eve celebration.
2. Second pair is so cute. These would be perfect for those who like this trend of earrings but dislike long ones. I definitely want another pair of these in different color :)
3. They might look heavy but they actually are so light and comfortable to wear. Wore them to work 2 days in row, and  i will wear them again. Maybe i''l order green ones as well.

As always if you like these earrings try to find cheapest ones :)

Have a nice day :)


Thursday, May 17, 2018

Ebay labumi #42 plastic earring hooks for people with allergies to metal

For English summary scroll down below!


Man patīk nēsāt garus un interesanta dizaina auskarus, bet man ir alerģija no metāla, un visu, kas nav sudrabs, manas ausis diemžēl nepanes. Tāpēc man ir tik žēl un nedaudz skauž, ka citi var nēsāt ko vien grib un viņiem nav jāsatraucās, ka būs alerģiska reakcija. Sudraba auskari, ja būs interesantā dizainā tie noteikti būs ļoti dārgi un ne manā budžetā. 2 reizes ebay esmu atradusi apsudrabotus auskaru āķus, taču pāris pēdējās reizes gadījies tā, ka tie ir tikai sudraba krāsā. Vienu vakaru man ienāca prātā ideja, ka jāuzmeklē plastmasas auskaru āķi, jāpārbauda vai kkas tāds vispār ir pieejams. Tā es uzmeklēju pirmo lētāko variantu un pasūtīju.



Monday, April 23, 2018

April favorites

For English summary scroll down below!


Ar šiem favorīta ierakstiem ir tā, vai nu man ir iedvesma un es lietoju kaut ko kaut cik savādāku kā parasti, vai arī man nav iedvesmas un nekas jauns, vai atklāts vecais labais, nav izmantots.

Kā pagāja aprīlis, ļoti ātri. Pēdējā laikā ir sajūta, ka laiks skrien tik ātri uz priekšu, ka tūlīt jau atkal būs ziema. Tikko vēl bija sniegs, un tagad jau paliek zaļāks, siltāks.
Pēdējā laikā man tā riebjas mans grafiks, cik tas nepārdomāti brīžiem tiek salikts, tāpēc aprīlis liekas tāds ļoti nogurdinošs mēnesis. Brīžiem galīgi nav prieka iet uz darbu. Bet ar darba meklējumiem ir kā ir. Vakances jau ir, bet laikam manas prasības ir augušas.
Tomēr ļoti priecājos par siltajām un saulainajām dienām, tik ļoti, ka man arī pret lietu nav ne mazāko iebildumu.
Ļoti gaidu maiju un Pasaules čempionātu hokejā, jācer, ka varēšu redzēt vismaz lielāko daļu Latvijas izlases spēles  :)

Monday, April 9, 2018

Ebay labumi #41 Ebay haul brush edition

For English summary scroll down below!

Uz kādu brīdi es atkal biju pazaudējusi iedvesmu, nedaudz motivāciju darīt to, kas patīk, ja tu jūties sašļucis, un bija dienas, kad nekas nesanāca tā kā vajag, daudz sliktu domu, sabojāts garastāvoklis un ja jūties slikti,neko negribas. Varbūt labais laiks, domas par pavasari un to, ka drīz jau tiksim pavisam vaļā no ziemas, dod jaunu iedvesmu. Cerēsim, ka tā paliks.
Pagaidām mēģinu nedaudz iekrāt naudu, tāpēc arī visi pēdējā laika pirkumi ir pārdomātāki, kaut gan ik pa brīdim paslīd roka.
Šie pirkumi - otas pirktas jau sen, tikai es gaidīju, kad tās atnāks, lai varētu izmēģināt un uzrakstīt kopēju atsauskmi.




Man vajag jaunu pūdera otu, un es liku liekas cerības uz to, bet ebay bildē viņa izskatījās lielāka, bet šī man vairāk derētu vaigu sārtumam, nekā pūderim. Bet  tā ļoti labas kvalitātes ota, pēc mazgāšanas palika tik pat mīksta un patīkama kā sākumā, nekrīt ārā sari, tikai žēl, ka nav lielāka. Vēl joprojām esmu ideālas pūdera otas meklējumos, jo neatrodu tādu kā man jau bija, tāpēc pagaidām iztikšu ar esošo. Šo noteikti iesaku, ja interesē links šeit :)
Standarta uzacu ota, bet kāds mēsls, acīmredzot man gadījās brāķis, vai līme bija izžuvusi, bet uzacu birstīte atlīmējās un kaut kur pazuda pēc pirmās lietošanas reizes, tā arī neesmu atradusi :D Linku nelikšu, jo nav tā vērts un ebay kaut ko līdzīgu var atrast.
Šī ota nokļuva manā marta favorītu sarakstā, tāpēc plašāk par viņu vēlreiz nerakstīšu, bet tā ir katra centa vērta :) Links šeit!
Mazliet neveiksmīga bilde, ota sūtīšanas procesā nedaudz bija deformējusies, bet izmazgājot tā atguva formu. Kādreiz, kad es mēģinu uzlikt izgaismotāju uz vaigiem,man tam nebija īsti piemērotas otas, un es nejauši atradu šo. Mīksta, nezaudē savu formu , sarus, pēc mazgāšanas. Viens no labākajiem otu pirkumiem, domāju, ka tā ir izcila izgaismotāja ota. Iesaku visiem, un cena arī ļoti laba,  starp citu saņēmu viņu ļoti ātri :) ja ir interese, links šeit :)



Man vajadzēja jaunas acu ēnu otas, bet šīs laikam nebūs īstās, kaut gan ko var gribēt par nedaudz vairāk kā 2 eiro par 12 otām (tagad nedaudz pacelta cena!) Pirmais, viņas ļoti smirdēja pēc krāsas. Labi izmazgājot ar Fairy to vairs nejuta. Dažas ir ļoti asas, bet dažas ir mīkstas. Dažas izmantošu ikdienā, citām pielietojuma man nav.  Ja interesē links šeit, bet domāju, ka nav tā vērts, lai cik lētas viņas nebūtu.

Ar ebay otām ir tā, ka vai nu jūs nopērkat labāko otu par lielisku cenu, vai arī tās sagādā pamatīgu vilšanos.
Vai pērkat otas ebay un kāds ir labākais jūsu pirkums?

Jauku vakaru :)


ENG
I actually started to write this blog post more than week ago, but recently i  really lack motivation to do things. I think it was a combination of lot of things in same time, but hopefully it will get better soon. Feels like spring is here, and you cant feel that sad when there is good weather outside, i hope.
I try not to buy things that i dont need, because i try to save money, maybe for vacation that i desperately need or some expensive things that i need, like new glasses, but sometimes now and then i buy something that i want.
I ordered these brushes long ago, and i have enough time to test them.
First one is quite good, but on ebay picture it looked more like powder not blush brush. I need new powder brush since my current one is old. Quality of this brush is amazing, is so soft un fluffy, definitely suggest it.
Spooley brush was fail, maybe i received defective one, or glue was dried out, but after 1 use, i lost spooley part, and it's lost forever :D
Rose gold blending brush was in my march favorites, i dont have much more to say about it, but suggest it. Maybe i need to buy another one, this good is that brush!
Finally found perfect brush for highlighter, it was little bit damaged in shipping, but after wash it got back it's shape, brush is so soft. Now i need to find highlighter that i like :D
12 eye shadow brush set - what can you really expect for little bit more than 2 euros?! It's ok, some brushes are quite nice, but some of them is very harsh (not soft), some of them i use daily, others i will never use. Although very cheap set, not worth it.

On ebay you can either find best quality brushes for so little money or total fails.

Have you ever found good quality brush or maybe your favorite brush is from ebay?

Have a nice evening :)

Monday, March 19, 2018

February/March favorites 2018

For English summary scroll down below!

"Cik ārā šodien bija burvīga un silta diena. Neskatoties uz to, ka šodien braukšanā nebija mana labākā nodarbība, tas nemaz nesabojāja manu garastāvokli. Viena burvīga saulaina un silta diena, pēc šī visa nomācošā augstuma, nāk tikai par labu. Pilnīgi prieks, ka šodien netupēju mājās vai vēl ļaunāk visu dienu darbā." Tāds laiks bija pirmdien, kad iesāku rakstīt šo ierakstu, bet kā jau parasti tas notiek atradu ko interesantāku darīt :D Vispār šīm aukstajām un saulainajām dienām bez sniega, nav ne vainas. Šī nedēļa nebija veiksmīga braukšanas ziņā, es esmu sevī ļoti vīlusies.

Kas interesants notika februārī, nekas. Man liekas, ka pēdējā laikā, darbs <---> mājas, un nekas cits nesanāk. Nevis nesanāk, bet man īsti nebija vēlmes, jo ja ir jāizvēlas starp miegu un došanos kaut kur, es izvēlēšos miegu :D 
Ar autoskolu kā ir tā ir, nevaru - negribu, neatrodu motivāciju, vēlmi BEIDZOT pieķerties teorijai, loģiski ka negribētu kārtot vēlreiz teoriju, gan nedaudz naudas žēl, gan visvairāk laika, taču tas acīmredzot man nedod pietiekami lielu motivāciju saņemties. Varbūt kādi ieteikumi, kas man palīdzētu?

Nedaudz par lietām, kas tika biežāk lietotas februārī:



  • Skin food face cream moisturizing apple - mīlīgs iepakojums, patīkami smaržo pēc ābolu biezeņa.  Ātri uzsūcas un mitrina seju. Lietoju katru rītu pirms uzklāju kosmētiku, jo neesmu pagaidām atradusi labāku dienas sejas krēmu, vai kaut ko tādu kas derētu manai sejas ādai. Pirkts veikalā Rimi :)
  • Douglas perfumed body and hair mist toffee apple - kā es dievinu ābolu smaržu, it īpaši ķermeņa atsvaidzinātājos. Man bija tik žēl, ka no Avon pazuda viņu ābolu sprejs. Matos gan es viņu nepūšu, bet patīkami atsvaidzinošs aromāts, noteikti pasūtīšu vēl. vienīgi žēl, ka smarža ātri izgaro, bet neesmu atradusi šāda veida produktu, kas tiešām ilgi noturētos uz ādas.
  • Oriflame tender care protecting balm with cloudberry seed oil -  šo multifukcionālo līdzekli izmantoju kā lūpu balzamu, smaržo lieliski un mitrina lūpas. Man kādu brīdi jāpasaudzē lūpas un jāatpūšas no matētajām lūpu krāsām.
  • Ota no ebay (links šeit #5) vispār no ebay esmu pasūtījusi veselu čupu otu, bet pagaidām nekas nav atnācis, gaidu un tad jau tavs ieraksts. Esmu atradusi ideālu blending (sapludināšanas?) otu, un tā noteikti nebija dārgāka par 1.20 centiem, kad to nopirku. Ļoti noderīga tad, kad pārvaru slinkumu un paeksperimentēju ar acu ēnām, man kaut kā nedaudz sāk apnikt vienveidība, un šad tad ir labi pamēģināt kaut ko jaunu.Tā kā 98% no manām otām ir no ebay vai aliexpress, varu teikt, ka pa lēto var nopirkt  ļoti kvalitatīvas otas. Vizuāli šī arī izskatās estētiski pievilcīgi.

Nolēmu šo ierakstu apvienot ar marta favorītiem, jo godīgi sakot, šaubos, ka man katru mēnesi ir ko apkopot, bet ja nu kas pēkšņi mainīsies, ieraksts taps. 

Dashboard confessionals - We fight  - es ticu, ka  ar dažām dziesmām ir tā, ka tu viņas dzirdi brīdī, kad tev to visvairāk vajag, un noklausoties tās, tu jūties labāk.

Foster the people - Sit next to me - šī dziesma man atgādina siltus vasaras vakarus, vasaru, saulainu un bezrūpīgu vasaras dienu :D 

Tā pagāja mans vienmuļais februāris, turpināšu murgot par braukšanu, bet tā ir jau labāk, nav tik traki kā man sākumā likās un nepatika, vēl uz braukšanu neeju ar sajūsmu, bet būs labi. 

Jauku dienu :)


ENG

I started to write this blog post on Monday, when felt like spring , sun was shining, all snow melted and it was +9C outside. I was happy that i didnt spend all day at home or work, and bad driving lesson(my fault) didnt even ruined my mood. One good day can make wonders to your mood, was nice to sit outside and for second it really felt like spring, soon it will be. Although there's nothing wrong with cold but sunny days too.

February was very uneventful , nothing really happened , work <---> home, some driving lessons, still havent find motivation to study or pass theory exam. What's new :D Sadly March feels the same.

Some things that i like in February/March as well cause i'm not sure there will be separate blog post for March.
Cute Skin food apple face cream, smells heavenly and moisturizes skin as well. I'm using it every morning, and it's perfect daily moisturizer.  .
Douglas apple body mist - i love apple scented body mists, and it's refreshing and i'll be very sad when i'll run out of it..
Oriflame lip balm, because after wearing liquid matte lipsticks everyday, i need to take care of my lips, and take break wearing matte lipsticks.
Perfect ebay blending brush - i suggest it , cheap but very good.  Hopefully soon , when all my brushes will arrive and i'll test them, i'll make some ebay brush suggestion/review/favorites blog post.

Shared 2 songs, one that  cheered me up - Dashboard confessionals - We fight, and other made made me dream of  careless summer days - Foster the people - Sit next to me :)


Tomorrow is first day of spring, and weather forecast predicts snow - yaaay (sarcasm) , i really need more sunny and warm days in my life.


Have a nice evening :)


Wednesday, February 21, 2018

New in February

For English summary scroll down below!



Kamēr man īsti nav par ko rakstīt atsauksmes, ebay sūtījumi ceļo, un man ir sajūta, ka kaut kas nozudis paceļam pie manis. Ebay lūpu krāsa, kura man ļoti patīk, vairs nav pieejama, un citu linku neatrodu, izdomāju ,ka padalīšos ar maniem pēdējā laika pirkumiem. Vispār šomēnes man ir gadījušies daudz tēriņi saistībā ar lietām, kuras tiešām man vajag, kāpēc viss beidzas, un/vai saplīst vienā laikā?! Tad šie pirkumi ir tādi, kurus es izdomāju, ka man vajag sevi palutināt un es esmu pelnījusi kaut ko jauku, dažreiz jau var. 

Kiehl's Creamy eye treatment with avocado ir labākais acu krēms, kuru esmu lietojusi. Mēģināju bez viņa iztikt, taču nolēmu, ka ir jāatgriežas, priekš manis, viņš ir dārgs, bet noteikti tā vērts, ir dažas lietas uz ko taupīt nevajag. Iesaku visām, kam ir sausāka acu zona, iesūcas ātri un var klāt virsū kosmētiku. Saņēmu arī dažus paraudziņus, beidzot izmēģināju visu slavēto Midnight recovery serumu, nelielais paraudziņš pietiek vairākām dienām, un no rīta āda jūtas labāk, nav tik sataukojusies kā no citām eļļām, bet ar veselīgu spīdumu, un viņam ir tik patīkama smarža. Pagaidām vēl īsti neesmu izdomājusi, vai gribu ieguldīt šajā līdzeklī, un vai mans budžets to atļauj.

MAC Prep+prime fix + ar lavandas smaržu. Vienmēr gribēju šo slaveno produktu izmēģināt, un tā kā pašreizējais grima fiksators gāja uz beigām, redzēju Douglas bezmaksas piegādi un pasūtīju. Pēc pāris palietotajām reizēm, viņš noteikti strādā daudz labāk kā Makeup revolution fiksators, un smaržo daudz labāk. Vai es pirkšu vēlreiz, jāpalieto vairāk, lai rastos kārtīgāks viedoklis par šo produktu, bet tagad jau varu teikt, ka šis uz manas ādas strādā labāk kā Urban Decay All Nighter.

Bell skropstu tuša - pamanīju Rimi Bell stendā un tā kā man pārāk bieži ir gadījies iegrābties jau apčamdītā tušā Drogās, tad šī nav bijusi attaisīta, izklausās interesanti un laba skropstām. Tā kā Bell kā brends man patīk un pagaidām neesmu vīlusies nevienā viņu produktā, man tikai žēl, ka viņi nav tik pieejami vairs un reti kur var atrast. Izlietošu savu pašreizējo tušu un iespējams būs atsauksme par šo, ja nē, tad varbūt iekļūs ikmēneša favorītos, ja man tā patiks.

Nedaudz iepirkos Makeup revolution, šo to nopirku dāvanai, un sev arī taču kaut ko vajag. 2 vaigu sārtumi par ļoti lētu cenu, jo viņi laikam pazudīs drīz pa visam, bildēs ļoti grūti noķert īsto krāsu, bet viens ir maigi rozā, tādā ļoti dabīgā rozīgā tonī, bet otrs ir līdzīgā krāsā tikai ar zeltaini bronzīgiem spīdumiem. Vispār ideāls salikums, pa priekšu uzklāju rozīgo un tad pa virsu spīdīgāko. Pirmie iespaidi - man patīk, viņus var uzklāt tā ka neizskaties pēc klauna un tu nevari vienā reizē uzlikt par daudz vaigu sārtuma, ja ir smagāka roka ar otu, un izskatās dabīgi,  bet ja gribas, var uzklāt vairākās kārtās, ja patīk  labāk redzams sārtums. Pasūtīju arī interneta saslavētos konsīlerus, esmu mazliet vīlusies viņu tilpumā, 3,4 ml, Catrice liquid camouflage 5,0 ml, Collection lasting perfection kosīleris 6,5 ml. Un nav tas lētākais 4,99.  Pagaidām neesmu baigajā sajūsmā, vismaz klājot zem acīm, bet būs jāpalieto vēl kārtīgāk, bet pagaidām īsti neieteiktu. Pasūtīju tāpēc, ka ziņkāre nostrādāja un tāpēc, ka nevienās tuvumā esošās Drogās Catrice konsīleris tonī 010 nav pieejams. Meitenes neizpērciet visus uzreiz , atstājiet man arī kādu :D


Tādi mani šī mēneša pirkumi, nākošajā mēnesī centīšos mazliet laboties, kaut ko iekrāt, un beidzot nopirkt Positivus biļeti :D  Bet kādreiz sevi ir jāpalutina!

Lai jums jauka diena :)

ENG

SO i decided that sometimes it's ok to treat yourself with some nice things. Not that i have spare money or anything, but i  paid for driving lessons, and something left, and i thought why not. And some of these thing i actually needed.
I wanted to review 1 awesome ebay liquid lipstick, but almost all colors are sold out and i cant find  new link to it, so there is no point to write review now. I could write about my ebay purchases, but not all of theme came, still waiting on few to come. Since i want to make effort with my blog i decided that sometimes when i but something more in 1 month i'll share it.
I love Kiehl's Creamy eye treatment with avocado eye cream, that is best eye cream if you have dry under eye are, i love, it's expensive for me, but totally worth it, i havent found cheaper alternative that i liked as much. Also had sample with famous Midnight recovery treatment, i always anted to try, but it's very expensive, had quite big sample, i kinda like it and maybe want to purchase it,  i still havent decided about if and how i feel about purchasing it, but my skin feels little bit better after using it.
Famous Mac fix + smells amazing, actually works much better than Makeup revolution one or Urban Decay All Nighter, and smells better too. So far i think it's worth the price.
Bell mascara - i really love this Polish makeup brand, i wish it was easier to find it in stores. Needed new mascara and this one intrigued me and it's in packaging so no one opened it before me.
Bought some things from Makeup revolution as gift and something for me as well, 2 blushes, 1 really light and natural pinkish rozy tone, and another pink with golden shimmer, together they look so good on skin and they are buildable and blends very well, sadly they are getting discontinued. Bought famous concealers , i dont know how i feel about them, but for the price 4,99 i'm disappointed with how less product is in them -  just 3,4 ml, in other concealers i use - Catrice liquid camouflage 5,0 ml, Collection lasting perfection  6,5 ml. And i'm not sure that this concealer works for me, i still need to test it more, but first impression wise not worth the hype.

Was actually fun to share my purchases :D Next month i'm trying to save a little bit or at least finally buy that festival ticket. Why i always put all important things till last minute?!

Have a nice day :)

Sunday, February 4, 2018

Ebay labumi #40 Ebay haul

For English summary scroll down below!

Pirms mans blogs sāka nīkuļot, Ebay labumi bija viena no lietām-sadaļām manā blogā, ar kuru  man visvairāk patika dalīties, un tā kā esmu labi iepirkusies ebay, šo to jau saņēmusi un daudz ko noskatījusi, gribu turpināt-atsākt šo sadaļu un dalīties ar lietām un viedokli par maniem pirkumiem.
Starp citu, kā jums patīk jaunā pasta sistēma ar sms saņemšanu? Daļēji esmu sajūsmā par šo, daļēji man liekas, ka rindas pastā kļuvušas lielākas.

Nav jau tā, ka man nebija naudu kur likt, es pat nezinu cik esmu jau iztērējusi un cik vēl iztērēšu autoskolai naudu, bet tā kā bišķīt palika pāri naudas, protams, ne tik daudz lai varētu nopirkt kaut ko lielu vai atlikt kādam ceļojumam(es tik ļoti gribu kaut kur aizbraukt!), nolēmu sevi iepriecināt un nopirkt šo to sev, un vispār šī iepirkšanās sākās dēļ tā, ka meklēju mammai lietas dāvanai un vispār ebay aplikācija telefonā nav laba lieta!

Kādu laiku pie manas mugursomas karājās liels pūkains bumbulis, taču es viņu kaut kur pa ceļam būšu pazaudējusi, un man vajag kādu piekariņu pie somas, kaut ko meklējot pamanīju šo , un izdomāju, ka jāpērk, kāpēc ne?! Pagaidām pie somas nelikšu, mazliet žēl. Ar šo lietu vairāk, es ieraudzīju, man gribējās un es nopirku, ko lai vairāk saka. Bet tā, diezgan kvalitatīvs piekariņš un dzīvē izskatās tāpat kā bildē solītais.

Man patīk auskari ar spalvām, īsti nesaskatu jēgu tos pirkt pa dārgo, jo tie tāpat novazāsies gana ātri, un tā kā man ir alerģija pret metālu, tad nav tā vērts samaksāt vairāk, jo tāpat āķi būs jāmaina. Kaut kad sen atpakaļ es pasūtīju tiešām apsudrabotus auskaru āķus, taču tie izbeidzās, un jaunus mēģināju pirkt 2 reizes, bet tie diemžēl bija tikai sudraba krāsā, nevis apsudraboti. Pagaidām gaidu āķus, ceru ka paveiksies, šoreiz, ja nē, meklēšu kaut ko citu un cītīgi lasīšu atsauksmes, bet pagaidām atrādīšu auskarus, krusu jau esmu saņēmusi.

Tā kā parasti ģērbjos melnā, tad auskarus varu izvēlēties košākus. Diemžēl šie auskari ceļojot pie manis mazliet deformējušies, bet to iespējams var labot, vai arī noņemšu bojātās spalvas nost. Tomēr par apmēram 80 centiem, tas mani nemaz neuztrauc. Ja interesē, varat apskatīt šeit, ir pieejami arī citās krāsās :)

Šie ir mazliet dārgāki nedaudz zem 2 eiro, bet skaistāki. Man patīk spalvas, auskari kas karājās un sapņu ķērāji. Iespējams, mani festivāla auskari ? :D Ja interesē, pieejami šeit :)

Man šādi auskari jau ir melni, tāpēc gribēju vēl vienā krāsā. Diegi man ārā no viņiem nekrīt, vienīgais, jāuzglabā uzmanīgi, citādāk viņi salocās, man nācās taisnot savus :D Tikai 80 centi un pieejami daudz un dažādās krāsās, links šeit :)


Protams, ka es necerēju nopirkt sudraba auskarus par mazāk kā 80 centiem(tagad skatos cena ir pielikta nedaudz), taču dažreiz paveicas un pa lēto var atrast apsudrabotus auskarus. Vienu es nopirku, bet pārdevēju neieteikšu, jo pasūtīju vēlreiz un nedabūju auskarus, un aliexpress selleris atgrieza daļēji naudu, nebija dārgi, bet tādus pārdevējus neieteikšu. Taču šie jaukie auskari ir tikai sudraba krāsā, ja interesē un nav alerģijas , links šeit.

Lūk šādi ir mani pēdējā laika ebay pirkumi, viss vēl nav atnācis, šo to vēl gaidu, kad atnāks un notestēšu būs raksts par lūpu krāsām, sen neesmu pirkusi.
Ko jūs labu esat nopirkuši vai ko gribat nopirkt ebay? :)

Jauku vakaru :)

ENG

I havent shop on ebay for ages, but then i was looking for moms birthday gift inspiration, and accidentally bought something for myself too :D Actually i missed writing my ebay reviews, these blog posts i had so much fun to write. And ebay app on phone is so bad idea, when i'm bored or on lunch break i look for some things and then i sometimes buy things that i dont need but need in the same time :D But for next month, i'll make list and budget and i'm not - or at lest try not to spend more than my limit .

I had huge fluffy ball on my bag, but i lost it somewhere, and i wanted something for my bag, that's why i bought that amazing dream catcher key charm. Good quality one worth the price.
I love wear dangly earrings but i have allergy and i cant wear metal ones, my ears like siver earrings, but most silver earrings are boring or really expensive, that's why sometimes, if i get get silver plated earring hooks i change them, and i cant wear awesome earrings. I ordered some hopefully silver plated not just color hooks, and hope they will work for me.
I would never pay more than 2 euros for feather earrings because they are not worth it. But on ebay, you can find different, every style, basically everything you want feather dangly earrings for various prices. Blue ones were very cheap, they got little bit damaged but for 80 cents, that doesnt bother me. Black ones were more expensive, but they look so cute, if i'll get silver plated earring hooks, i'm wearing these to festival.
Red stringy tassel ones - i had them in black as well, actually they are in surprisingly good quality and you can choose from more than 10 colors :) But you just need to take care about them, and don't just stuff them somewhere, otherwise you'll need to straighten them.
And last ones supposed to be silver plated, but they are just in silver color. You can actually find silver plated cheap earrings, but luck wasnt on my side.

I'm still waiting for few of my ebay purchases, cant wait, and i will share them with you guys as well.

Have a nice evening! :)

Wednesday, January 31, 2018

January favorites 2018

For English summary scroll down below!



Janvāris paskrēja garām ļoti ātri. Daži paspēja sapriecāties par sniegu un ziemu, citi jau cerēja uz pavasari (nepatīk man tā ziema), un dažiem vienkārši ir apnicis šis pelēkais laiks. Janvāris vispār tāds interesants mēnesis, darbā diezgan kluss periods, kā jau pēc Ziemassvētkiem un lielām izpārdošanām, svētki pagājuši, nav īsti ko tuvumā gaidīt, sāk palikt gaišāks, bet līdz pavasarim vēl tālu. Vispār mazliet pēdējā laikā mazliet trūkst enerģijas, īsti nejūtos izgulējusies, un ļoti nevaru sagaidīt siltāku un sausāku laiku.

Vēl joprojām neesmu saņēmusies aiziet un vismaz pamēģināt nokārtot teoriju autoskolā, es pat nezinu kāpēc, un tūlīt strauji tuvojas pēdējais brīdis, ja negribu teoriju kārtot vēlreiz, bet skumji, tomēr tas mani nemaz nesatrauc, un es nezinu kāpēc. Nevaru saņemties, kaut gan šodien vismaz esmu grāmatu paņēmusi rokās, un pildu teorijas testu online, un tas jau ir sasniegums! Kā ar braukšanu, vispār pat es redzu uzlabojumus (man visu laiku likās, ka nekas nesanāk un nekad nesanāks! :D), ja tev nav dabas dots talants braukt, tad 2 braukšanas nedēļā ir minimums, sapratu, ka ar 1 nav iespējams. Pat nedaudz sāk likties, ka mācīties braukt, nav tik slikta ideja,tikai tā sasodītā teorija...

Arī šoreiz favorītu nav daudz, jo pagaidām es gribu izlietot visu iesākto, ko var izlietot, tāpēc arī neko jaunu neesmu nopirkusi, un dažas lietas vēl nedaudz ilgāk jāpalieto, lai varētu tās uzskatīt par favorītiem.

  • Carmex ķiršu lūpu balzams - dievinu šo ķiršu smaržu, Carmex vispār ir mans mīļākais lūpu balzams, nākošreiz nopirkšu vēl, vismaz 2, lai pietiek ilgākam laikam.
  • OPI nagu laka tonī You're such a Budapest - burvīgs ceriņu krāsas tonis , tad kad nenoslinkoju un gribu uzlakot nagus, izvēlos šo nagu laku, jo OPI ir salīdzinoši noturīgas nagu lakas, kas turās uz nagiem diezgan ilgi.
  • Yankee Candle sveces - no 11 man ir palikušas tikai 6. Pagaidām neesmu nopirkusi tādu sveci, no šīs kompānijas, kas man nepatiktu. Tagad arī viņas var nopirkt un pasmaržot uz vietas Valterā un Rapā, kā arī atrast internetā 1a.lv un 220.lv :)





Naivi cerēšu, ka februāri sāks palikt siltāks un saulaināks, citādi šis pelēkums nenāk par labu, un februāris būs interesantāks :)

Jauku vakaru :)


ENG

January passed very quickly, and i'm happy about it. January usually is very slow month at work and in general, after Christmas rush and huge sales, and you dont really have nothing to look forward to. Spring feels far away and days go by slowly, sounds little bit depressing. 
I dont like winter, or snow, and i can't wait for some sunny days and warmer weather.
What happened this month, nothing, i still can't find motivation to study and pass driving theory exam, i dont know why, and i need to do that in February otherwise i have to study all over again, but honestly i dont give a shit about it, and that's sad, not that i have spare money to do it again. Today i studied a little bit, and that's huge improvement :D About actual driving part - i can see some slow improvements if i concentrate really hard, and that means soon enough i will have to learn how to drive in city centre and that's scary :D 
Beauty favorites - i'm trying to use up some things  and not to buy anything new that i dont need, so my favorites are pretty boring Carmex lip balm, that i love and it has fantastic cherry scent, and when i'm not lazy OPI nail polish, because it stays on my nails the longest and it's in very nice lilac color :)
And of course  Yankee Candles i love them, next time when i'll go visit my best friend i'll buy some more. 
And i forgot to mention i colored my hair pinkish, since my hair isnt blond it's not that pink, but i love the color anyway, something different :)

I hope February will be more interesting !

Have a nice evening! :)

Tuesday, January 2, 2018

Goodbye 2017, Hello 2018



Cik ātri pagāja šis gads, sajūta ka tas vienkārši paskrēja garām. Ja tā padomā, šis nebija slikts gads, pat salīdzinoši labs, es daudz ko redzēju un izdarīju pāris lietas, ko laikam nebūtu saņēmusies izdarīt. Protams, bija arī dažas ne pārāk labas lietas un mirkļi, bet bez sliktā nevarētu novērtēt labo.

Paskatījos, ko biju iecerējusi izdarīt 2017. gadā:


  • Pirmā lieta bija izdarīt kaut ko tādu, ko es nekad nevarētu saņemties izdarīt.


Un tā šogad es veselas  2 reizes lidoju ar lidmašīnu, teikšu kā ir, pirmajā reizē mazliet neomulīgi, bet tad pierod un neliekas nekas traks, tā kā gribas drīz pēc tam vēl kaut kur aizlidot. 
Pateicoties tam, es beidzot apciemoju savu labāko draudzeni, un noteikti braukšu ciemos vēl :)
Es pirmo reizi pagaršoju Starbucks kafiju, un tā tiešām ir tik laba kā visi saka, un tās naudas vērta(es pat negribu zināt, cik es iztērēju pēdējo reizi dzerot Ziemassvētku kafijas :D ), ja salīdzina ar Costu vai Coffee inn.
Ja es nebūtu saņēmusies, es neko tādu neredzētu, ko es būtu palaidusi garām.

 Apskatīju Liverpūli
 Biju Londonā
 Paklīdu pa lietainajām Mančesteras ielām
,
Ieraudzīju Jorku un sapratu,ka gribu tur atgriezties vēl

Kā arī iestājos autoskolā. Apslēptais talants vadīt mašīnu man noteikti nav, galīga nejēga arī neesmu, bet šis tas nesanāk un tad jau, ja netiec pāri kādai lietai, kas nesanāk jūties iestrēdzis un pats process prieku vairs nerada.  Kā arī nespēju saņemties un iet nokārtot teoriju. Nesaprotu kāpēc man tāda pretestība pret šo visu procesu!

  • Biju apņēmusies Goodreads izlasīt  17 grāmatas, it kā maz, ņemot vērā ātrumu ar kuru es izlasu grāmatu, ja man tā liekas aizraujoša, tas ir maz. Tomēr kaut kā nesanāca, noslinkoju arī atzīmēties ko lasu, pāris grāmatas iesāku un tā arī neesmu izlasījusi līdz galam,laikam nebija īstās. Pašlaik pārlasu Harija Potera grāmatu sēriju(nav jau tā ka teorija būtu jāatkārto brīvajā laikā, nē, nemaz), kopš viņas iznākušas un es viņas izlasīju pirmo reizi, neesmu tās ne reizi pārlasījusi. Diez gan interesanti tagad tās izlasīt vēlreiz. 
  • Gribēju iet uz kino, bet godīgi, man ir sajūta, ka neesmu bijusi 2017. gadā vispār uz kino.  Vai nu man bija slinkums, vai arī, tad kad bija atlaides, man nekad nebija brīvdiena un tad jau atkal pietrūkst nedaudz naudas, kaut kas cits ir svarīgāks, un varu taču pagaidīt līdz internetā būs pieejama laba kvalitāte. Bet vispār gribētos aiziet uz kino šogad, jāpārvar slinkums!
  • Sūtīt biežāk pastkartes, skumji, bet tā kā man visu laiku pārsvarā jāsūta pastkartes uz 2 valstīm, un uz vienu no tām, pastkartes kaut kur pa ceļam nozūd, un es kādu laiku nebiju saņēmusi nevienu, kaut gan manas nosūtītās ir vairāk kā saņemtās, arī šis hobijs mazliet tika pamests novārtā. Tomēr esmu jau saņēmusi 2, un man arī ir nopirktas pastkartes, tā kā atliek vien sūtīt.
  • Iet uz koncertiem, šis gads priekš manis bija samērā trūcīgs, un jūs nevarat iedomāties kā es biju vīlusies par RHCP koncertu, tu kaut ko ļoti gaidi un beigās tāda nekāda sajūta, varēju bez maksas aiz žoga klausīties. Un Positivusā, kaut gan pats festivāls nebija slikts, tikai vienu vakaru bija tas, ko es ļoti gribēju dzirdēt, tad nav tās foršās sajūtas, ka ir pēc koncerta, kurā u vari izdziedāties līdzi no visas sirds. Tāpēc, varbūt man ir tāda vilšanās sajūta.
7 mirkļi no 2017 :)








Ko es gribu apņemties izdarīt 2018. gadā

  • Pirmais un svarīgākais, būtu nokārtot teoriju pēc iespējas ātrāk un atrast vairāk laiku braukšanai, mazāk atrunas vairāk prakses. Jāmēģina kaut kā tam noskaņoties, jo nu nespēju pieķerties teorijai.
  • Gribu kaut kur kādā no atvaļinājumiem kaut kur aizbraukt, ideāli jau būtu siltākā laikā, un redzēt kaut ko jaunu.
  • Iet uz tiem koncertiem, uz kuriem tiešām ir tā vērts iet, lai tiktu pie tās foršās sajūtas, ko dod koncerts, kuru tu esi pilnībā izbaudījis. Un vispār Positivus biļete drīzumā jānopērk, citādi nebraukt jau nevar, kāds man šito nepiedos :D
  • Darīt vairāk lietas, kas man sagādā prieku.
  • Nebūtu jau slikti nomainīt darbu, bet ja tas nesanāks šogad, nebūs tā trakākā lieta, vēl šo to var paciest, pagaidām man ir citas prioritātes, un es jau to nemaz nevaru ietekmēt.
  • Apņemšos jau kuro reizi, bet es gribu atkal atrast iedvesmu saviem ebay ierakstiem, kaut vai sava prieka pēc.
Nav jau nekas nereāls. Lai jums un man izdevies šis gads, lai tas nes jaunus piedzīvojumus, pārsteigumus, jaunas emocijas, skaistus mirkļus, lai izdodas izpildīt kaut vai vienu lietu no jaunā gada apņemšanās saraksta. Atstāt cilvēkus pagājušajā gadā, kuri jūs pievīla vai kuru klātbūtne jums nesagādā prieku.

Jauku vakaru :)