Wednesday, August 29, 2012

Ota pūderim

Pēdējā laikā, mans budžets ir traki ierobežots, darbu atrast neizdevās un tagad lekciju grafika dēļ, tas arī liekas diezgan neiespējami. Mans blogs sāk nīkuļot, iegriežos te gan katru dienu,lai paskatītos kas jauns un palsītu citu meiteņu blogus :)

biedzot saņēmu pasūtīto otu pūderim no Oriflame, nekā īpaša, vienkārša un labā cenā, tieši tas,kas man vajadzīgs. Kādu labāku es meklēšu, tad kad varēšu to atļauties.



Beidzot īstā, pagājušo reizi īsti nepaskatoties biju nopirkusi to mazo otu, kurai pagaidām tā arī pielietojumu neesmu atradusi.
Man vēl ir mazs wishlist ar produktiem, ko ļoti vajadzētu-vai man arī gribētos, bet vai nu neesmu atradusi tuvumā esošajos veikalos, vai arī tagad nevaru nopirkt.





Vēl pēdējās dienas un mācības sāksies, šogad es tās negaidu! Jaunais lekciju saraksts- tā izmaiņas, dusmas, bēdas, vilšanās, sevis vainošana, atvadas- šī bija raiba diena.

Friday, August 24, 2012

Born This Way Ball Rīga, Latvija :)

Lady Gaga koncerts bija nepārspējams, viens no viss iespaidīgākajiem šoviem, ! es esmu sajūsmā! Bija tā vērts tērēt naudu un pirkt biļeti, labi iztērēta nauda. Devos kopā ar draudzeni, mēs nīkām pie Mežaparka estrādes jau no mazliet pāri 1 un bija tā vērts tik ilgi stāvēt kājās, jo mēs tikām tā saucamajā fanu zonā, kur laiž iekšā tos,kas visilgāk ir gaidījuši un tos,kas ir saģērbušies piemēroti Moster Ball. Tik tuvu skatuvei, vietas bija tiešām labas, un neviens negrūstījās, kā mežonis, visi savā veidā bija ļoti draudzīgi. Labi pavadīts vakars un brīnišķīgs koncerts.
Salikšu pāris bildes no koncerta :) man ir arī daži video, tos es ielādēšu vēlāk...

 Īpaša aprocīte fanu zonai :)
 Iesildītāji grupa The Darkness



















Wednesday, August 22, 2012

Prāta Vētras koncerts 18.08.2012



Mēģināšu īsi.
Biju viens no tiem daudzajiem veiksmīgajiem Swedbank klientiem, kas tika pie biļetes uz Swedbank 20 gadu jubilejas koncertu, kur uzstājās Prāta Vētra.
Es biju sajūsmā, nākošajā dienā nebija balss, bet koncerts patiešām bija skaists.
Šoreiz devos uz koncertu bez fotoaparāta, jo no mana tāpat nav jēgas, lai vienkārši baudītu koncertu. Kas man likās savādi- pie ieejas neviens negrūstījās, neviens neskrēja, lai ieņemtu labākās vietas pirmajā rindā. Kāpēc man tas liekas savādi, jo cik esmu bijusi uz citiem koncertiem, visi grūstās, ir nenormālas rindas pie ieejas un cilvēki aizmirst par civilizētu izturēšanos, šeit tā nebija, kas savā ziņā bija patīkama pārmaiņa. Nekad neesmu bijusi uz kāda latviešu mūziķa koncertu, pat festivālos kaut kā sanāk vairāk izvēlēties dzirdēt ārzemju grupas, jo kāda iespēja, ka šie mākslinieki vēl kādreiz atbrauks pie mums, bet latviešus,ja labi gribas, var dzirdēt-noķert kādā koncertā.
Man vienmēr malziet ir patikušas Prāta Vētras dziesmas, vismaz vecās, bet nekas neesmu bijusi uz viņu koncertu, un nenožēloju to, jo šis koncerts ar vecajām labajām, jaunajām dziesmām bija burvīgs, un citos šīs tūres ietvara koncertos, mēs nebūtu dzirdējuši, kā arī, es neesmu sajūsmā par dziesmām no jaunā albuma. Tās kaut kā nav manā gaumē, man patika vecais skanējums, katram jau savs.
 Prāta Vētras koncerti ir kā mazi dziesmu svētki, nav svarīgi vai tu proti dziedāt vai nē, visi dzied līdzi. Tā tiešām ir neaprakstāma sajūta, kad mūziķi atļauj dziedāt līdzi pūlim, un visi kā viens dzied līdzi dziesmām. Vislielākais prieks tieši par tām vecajām dziesmām, kā Mīļā, tavas mājas manā azotē un Viss ir tieši tā kā tu vēlies un protams arī ne tik vecajām, kā Četri krasti, Kaķēns kurš atteicās no jūras skolas, Ziema, Rudens, Maybe, Visskumjākā parāde uz mūsu ielas un daudz citām dziesmām, ko mums izdevās dirdēt šajā lieliskajā koncertā . Kopumā Swedbank klientiem ir laba gaume
Liels paldies Swedbankai, jo savādāk es patiešām nekad nebūtu gājusi uz Prāta Vētras koncertu.

Un kas mani sajūsminaja vairāk par visu, jums tas liksies smieklīgi un pat muļķīgi, bet man kā futbola fanam atrašanās-stāvēšana vien Skonto Stadionā bija kaut kas- kad tad vēl sanāks atrasties laukumā,kur parasti atrodas tikai spēlētāji :D
Rīt šīs vasaras pēdējais koncerta apmeklējums, un tā mana vasara būs beigusies. Tā jau ir kā tradīcija - pagājušo gadu apmeklēju Positivus un 2 koncertus, un šogad tieši tas pats. Cerēšu,ka nākošgad sanāks šo atkārtot-laba tradīcija.

PS. Atvainojos, ka mazliet nesakarīgi, bet šī diena paiet vienā lielā steigā un domas šaudās pārāk strauji.

Friday, August 17, 2012

nail art striping tape


Kad savā mazās pilsēteles veikalā pamanīju nail art striping tape, nevarēju nenopirkt, iepakojums ar 10 rullīšiem dažādās krāsās, sanāca diezgan lēts, un tajā veikalā reti kaut kas foršs parādās. Man gan parasti nesanāk neko smuki uztaisīt uz nadziņiem, bet esmu redzējusi visādus interesantus veidus, kā ar šīm lentēm var izveidot dizainus, kaut kas, ja ne labāks, tad vismaz savādāks jau būs. Būs jāizmēģina, ceru,ka šis nebūs kārtējais pirkums, kas tiks izmantots dažas reizes un tad kaut kur nolikts, un tā arī tas stāvēs neizmantots.

Wednesday, August 15, 2012

Pantene Pro-v serums pret matu galu šķelšanos


Pirksts nesen Drogās, kur to vēl ir iespējams nopirkt pa atlaidēm. Vai tas iedarbojas -  man ir grūti spriest,jo esmu lietojusi tikai vienu reizi. Konsistence līdzīga, kā Avon līdzeklim pret matu galu šķelšanos - tā ir eļļaina. Man patīk smarža, kas man kko atgādina, tikai nespēju atcerēties ko, bet kopumā smarža nav uzmācīga un tā ir patīkama, vismaz man netraucē. 75 ml iepakojums ir pietiekams ilgam laikam.
 Nopirku, jo gribējās pamēģināt kaut ko jaunu, un jau iepriekš, biju šo līdzekli noskatījusi, bet tagad palaimējās nopirkt pa atlaidi Drogās "Lielai ķēriens" ietvaros cena ar atlaidi 3.05, esmu šo redzējusi arī Rimi veikalos.
Lietošana: paņemiet pirkstu galos nelielu daudzumu seruma un ieklājiet to sausos matu galos. Nevajag izskalot.
Es biju pieradusi šādus līdzekļus likt mitros matos, taču arī klājot sausos tas neko īpaši nemaina. Tikai sākumā, kamēr līdzeklis iesūcas matos, tie izskatās mazliet salipuši, kad pagājis neliels laiciņš- tas iesūcies, izķemmē matus un tie izskatās tik pat labi  kā tikko izmazgājāt.

Akcija Cubus veikalos

Jauka akcija Cubus veikalos - pērkot krāsainās skinny jeans nāk līdzi pieskaņota nagulaka bikšu krāsā :) Mazs nieciņš, bet patīkami, jo bezmaksas nagu lakas nav nekas slikts :D

Tas patiešām mani mazliet iepriecināja šajā pelēkajā dienā!

Sunday, August 5, 2012

bēda :/

es laikam patiešām esmu nejēga! šodien beidzot saņēmos un meklēju youtube kā uztaisīt friendship bracelets, atradu vairākus vieglus video ar pilnīgi visu parādītu,kā jāsien tie mezgli, kā jāveido teksti,kā jānovieto diegi- viss soli pa solim smuki parādīts- un es izmēģināju, un man nesanāk, tas kas sanāk ir kkas atbaidošs! Man tiešām nav talanta uz NEKO! Nekas nesanāca, lai kā censtos, beigās izcūkāju vien diegus un sabēdājos.
vai tiešām šādu ir tik grūti uztaisīt? es saprotu kā to dara, tikai man nesanāk :/ bet es nepadošos, kkā, bet es pamēģināšu, kaut vai man beigās vairs nebūs diegu no kā taisīt, bet man sanāks. Kā saka practice makes perfect- nu tad lai tā būtu! :D
pirmīt sabēdājos,ka man nekas nesanāk, bet tagad smejos pati par savu tizlumu! :D nav labi, patiešām!

Līdzeklis sausiem - bojātiem matu galiem no Avon


Nolīdzina spurainos matu galus un baro matus. Palīdz kontrolēt spurainumu, padarot matus maigus, zīdainus un mirdzošus. Šo līdzekli izmantoju tikai matu galiem, un vismaz man, tas patiešām uzlabo matu galu izskatu. To var likt gan sausos, gan mitros matos, es parasti lieku mitros matos pēc mazgāšanas, bet uz iepakojuma rakstīts, ka var likt arī sausos, to gan es neesmu mēģinājusi. Vairāk kā parasti, vismaz man, no šī līdzekļa mati netaukojas. Smarža ir patīkama un mati izskatās veselīgāki pēc lietošana, ja šķeļas matu gali, šis ir ideāls līdzeklis par diezgan normālu cenu Šis ir mans favorītlīdzeklis un aktīvi to lietoju, tas man jau iet uz beigām un noteikti pasūtīšu vēl, jo pilda savu pienākumu :)



My beauty blog Giveaway

Lielisks giveaway ar burvīgiem produktiem, var piedalīties jebkurš no Latvijas :)