Thursday, November 3, 2016

Dzintars klasiskā skropstu tuša Kredo Lux atsauksme

Tad, kad pērkot tušas pavisam neveicas, tu stāvi Drogās un izmisīgi mēģini sameklēt tušu, kas varētu būt laba, jo tu tā negribi iegrābties jau 4(5?) reizi pēc kārtas, beigās izlem ņemt kaut ko no Dzintara, jo kāpēc ne, nav jau ko zaudēt, un labi, ka tā.

Dzintara tušu jau esmu lietojusi, iepriekš, gan nopirku tās zilo versiju, es pieņemu, ka šī varētu būt tāda pati kā iepriekš tikai melna, tāpēc savādāks iepakojums.
Šoreiz gan pārliecinājos, ka paņemu melnu nevis zilu, kā iepriekšējā reizē :D Bet gadu vēlāk zilā tuša, lai gan termiņš jau sen beidzies, nav pat īpaši sabiezējusi, kā citas, kuras es jau tādas nopirku.


Dzintars Kredo lux tuša :)

Tuša vienā kārtā :)

Manas domas:

  • Tuša sniedz ļoti dabīgu efektu, ja to uzklāj tikai vienā kārtā. Man personīgi patīk uzkrāsot skropstas tā, ka viņas labi redz, tāpēc man vajag 2 kārtas. Tomēr ja gribas tikai nedaudz iekrāsot savas skropstas, tad šī tuša ir ideāls variants.
  • Nebirst, varbūt dienas beigās nedaudz vietām izsmērējās, to gan varētu ietekmēt ādas tips - cik tā sataukojas, tāpēc, ja jums ir sausāks acu reģions, tad nevajadzētu būt šādai problēmai.
  • Noturība - kā jau minēju iepriekšējā punktā, tuša, vismaz man, darba dienas beigās mēdz minimāli izsmērēties, kaut gan ne katru reizi, kad to lietoju. Ražotājs gan saka, ka viņa turas 15 stundas, tik ilgi vēl neesmu mēģinājusi, bet pēc 13 stundām - ieskatot no rīta, kad to uzklāju, un vakarā atnāku mājās pēc darba dienas, tuša praktiski ir savā vietā. Tā kā, parastu darba dienu tā iztur. Vispār diezgan labi izturēja arī neseno slapjdranķi, atnākot mājās man nebija pandas acis.
  • Nesalipina skropstas, pagarina tās.
  • Birstīte paņem nedaudz par daudz lieka produkta, tāpēc ja esmu neuzmanīga, gadās nejauši izsmērēt kur nevajag tušu, bet tā vairāk ir mana neveiklība, kas ir pie vainas. 
  • Man patīk vienkāršais, nepārspīlētais iepakojums.
  • Šī tuša  nedraudzējas ar Eveline skropstu serumu, viņa birst nost pēc pāris stundām, tad pieņemu ka tā ir bāzes vaina, jo bez tās šī tuša nebirst. 
Interesanti, ka tušā ir tās pašas aktīvās vielas, kas skropstu un uzacu serumā, laikam jau man to serumu tad nevajag.

Laikam tas arī būtu viss. Ko lai vairāk saku? Man patīk šī tuša, pēc neskaitāmām neveiksmēm, beidzot esmu tikusi pie tušas kas strādā. Noteikti iesaku, savējie ir jāatbalsta, un kāpēc pirkt ko citu tādā cenā, ja  šī labi strādā :) Ceru, ka Dzintaram viss būs kārtībā!

Visiem, kas meklē ideālu zilu tušu, ko tiešām var redzēt uz skropstām iesaku tieši šīs sērijas zilo tušu, nenožēlosiet :)

Runājot par tušām pie manis ceļo 2 tušas no ebay. Nevaru sagaidīt, nedaudz bail, ka viņas varētu izraisīt kādu alerģisku reakciju, bet varbūt es atklāšu jaunu labāko tušu, jāpamēģina jau ir. Protams, ja viņas atnāks, jo mums ir īpašs pastnieks, nu lai nu ko, bet pārsteidz gandrīz katru rītu, un ne jau labā nozīmē!

Lai jums jauka diena! :)



Thursday, October 27, 2016

Ebay labumi #37 Useful things from ebay

For English summary scroll down below!

Es ebeyā pērku arī kaut ko citu, nevis tikai matētās lūpu krāsas :D Citi mani sūtījumi nāk tik lēni un par lūpu krāsām kaut kā rakstīt negribas, man viņas nav apnikušas, bet cik tad var lasīt un rakstīt par vienu un to pašu. Dažreiz ebay var atrast kaut ko noderīgu par samērā lētu cenu, un daudz krāmus, kuru ideja ir laba, bet tie nekam neder. Šoreiz 3 mini atsauksmes kopā.
Sākšu ar to, kas man labi noderēja, un beigšu ar, kas nekam nederēja.


Brush egg - mans lielākais palīgs otu tīrīšanā :)
Zinu, ka otas ir jātīra diezgan bieži, bet man ir slinkums, un tad kad es saņemos to beidzot izdarīt, process ir diezgan garlaicīgs un paņem daudz laika. Teikšu godīgi, es neatceros, vai esmu par šo atsausksmi jau kādreiz rakstījusi :D bet tas ir mans lielākais palīgs otu tīrīšanā. Sanāk ātri un nebojājot otas tās iztīrīt ar ziepēm, speciāliem tīrīšans līdzekļiem vai šampūnu. Noteikti iesaku, mazs, lēts un efektīvs. Pieejams vairākās krāsās, varrat izvēlēties tādu, kas patīk vairāk :)


10 5 gramu trauciņi pirku šeit :)

Mini trauciņi, kuros var likt, ko vien iegribas jeb to kas tajos ielien.  Nopirku tāpēc, ka negribēju braucot uz Positivus staipīt līdzi sejas krēma un totālā pudeles, tāpēc izdomāju, ka vajag kaut ko mazu, kur viegli iespiest iekšā, un galvenais, lai produkts nepilētu ārā no trauciņa. Šie ir ideāli, un labs pirkums. Atnāca ļoti ātri, mazāk kā 2 nedēļās, iesaku.


Ja ir interese viņu var nopirkt šeit.

Šim verķim vajadzētu atvieglot briļļu tīrīšanu. Man šķiet, ka ir tieši otrādi, tas izsmērē visu vēl vairāk, un nemaz tās nenotīra. Kādā youtube video, kur kāds rādīja savus ebay pirkumus, cilvēks bija sajūsmā. Es vai nu nemāku apieties ar šo verķi, vai arī viņš vienkārši nedarbojas. Protams, ka būtu ideāli, ja ar šāda rīka palīdzību brilles varētu ātri notīrīt, tā ka nepaliek daži plankumi, bet nekā, būs vien jāpaliek pie ierastās lupatiņas. Šo es neiesaku pirkt, bet ja nav žēl naudas un gribas pamēģināt, kāpēc ne, varbūt atradīsiet īstu maģisko rīku :D

Kādi ir jūsu ebay labākie atradumi noderīgajās lietās vai arī lielākās vilšanās?

Lai jums jauka diena! :)

ENG

I buy other stuff on ebay too, not just liquid lipsticks :D There will probably will be more liquid lipstick reviews in near future, but i dont wanna bore anyone and myself , that;s why i decided to share some useful and not so useful things on ebay. 

1. Brush egg - that's my favorite and useful thing that i bought on ebay.  Very useful tool. It really helps you clean brushes faster. Suggest this to everyone.
2. Small plastic jars - you can use it for everything you can fit in it. I bought them because when i was planing to go to festival , i dint wanted to brig my face cream and bb cream, because it takes up too much space. They hold product in them really good, nothing spilled out. 
3. Glasses cleaning tool - waste of money. I watched someone on youtube rave about it, and i wanted to try it, and it was cheap as well. It just smudges everything and doent clean at all. I thought it would help me clean glasses faster, and not make them more dirtier. I will never use this ever again.

What are your favorite useful things form ebay ?

Have a nice day! :)

Saturday, October 15, 2016

6 things September



Man nekad nesanāk laicīgi uzrakstīt atsauksmes, un laikam es nemaz īsti tam negribu atrast laiku, tāpēc blogā tāds panīkums. Man patīk padalīties ar savu pieredzi ar kosmētiku, kuru es lietoju, jo kāpēc jāizmet daudz naudas, ja vari atrast kaut ko lētu un labu, ja sekojat mana bloga instagram, tad nesen padalījos ar lietām, ko testēju, un bildē redzamais BB krēms patīkami pārsteidz un labākais ir tā cena 2 euro :)

Trakās dienas nemaz nenāca par labu manam maciņam. Kā jau parasti iztērēju vairāk kā vajadzēja, nopirku lietas bez kurām varēju iztikt - saldumi un pārtikas lietas, arī kaut ko vajadzīgu, vitamīni, lūpu krāsa, ko sen gribēju pamēģināt un roku krēmi, bet gan jau neesmu vienīgā :D

Septembrī sapratu, ka man galīgi neveicas ar tušām, pēdējos 2 mēnešos esmu nopirkusi 4 tušas, un visas viņas ir vai nu nedaudz pakaltušas vai saķepušas, tādām viņām nevajadzētu būt. Man ir bail pirkt dārgu tušu, jo ja nu atkal iegrābjos?! Lai man piedod Gosh, bet es Stockmann trakajās dienās vairs nepirkšu viņu tušu, pagājušā reizē tiku pie vecas, šoreiz arī sausa un produkts slikti nāk ārā, un ja vēl izdodas uzkrāsot , tad viņa ļoti ātri birst. Mēģināšu viņu glābt ar acu pilienu tehniku, bet žēl, ka tā, jo tā bija mana mīļākā tuša. Man ir aizdomas, ka tās tušas tur stāv no vienām Trakajām dienām līdz otrām, gan jau kāda pienāk arī klāt, bet ja nepaveicas, tu tiec pie vecas. Nu ir nonācis tik tālu, ka es pasūtīju tušu no ebay, es ļoti ceru, ka tā būs labāka, bet par to atsauksme noteikti būs!


1. Make up favorīti



Catrice liquid camouflage high coverage concealer in shade 010 Porcelain - nu kā šis tika saslavēts, un cik grūti viņu Drogās atrast, jo tas praktiski visur ir izpirkts. Tad kad kādu lietu ļoti saslavē, tad ne vienmēr tas nozīmē, ka tā lieta patiešām ir laba (cik cilvēku, tik viedokļu), man pašai vajag pārliecināties. Nu ko, šis produkts tiešām ir labs, un vienu iepakoju es jau esmu gandrīz izlietojusi, un vietā jau esmu nopirkusi jaunu. Diezgan laba sedzamība, ražotājs sola, ka ar šo konsīleri var aizklāt pat tetovējumu, nu tās gan ir muļķības, es pamēģināju, pat pēc vairākām kārtām to var redzēt. Bet tā, viegli var nosegt ādas nepilnības, pigmentācijas plankumus, lokus zem acīm - nezinu vai tumšos, bet labi izgaismo acu zonu. Ja vēl šaubāties, vai jums šo konsīleri vajag - ejiet uz Drogām un izmēģiniet. Dienās, kad man ir slinkums vai ir labās sejas dienas, tad es uzklāju tikai konsīleri un pūderi, un viss izskatās labi :)


2. Pamēģināju jaunas lietas

Pamēģināju ļoti populāro krāsu terapijas veidu, attēlu krāsošanu. Ziniet, man nepatika, es tur neko relaksējošu nesaskatīju. Sākot krāsot sapratu, ka zīmuļi ir par resnu smalkām detaļām, tie ātri vien jāasina, un krāsojot puķes, pietrūkst krāsu, jo nepietiek ar vienu zaļu nokrāsu, vajag vairākas. Godīgi sakot, vairāk stresa, nekā relaksācijas, un sajūta, ka esmu izmetusi laiku, kurā varēju darīt kaut ko citu. Šis nav domāts man!

3. Mūzika
Klausījos dažādas Spotify playlistes, jo tas, ko es klausījos ikdienā man jau bija apnicis. Tā nu es atklāju britu indie/alternatīvo grupu Sundara Karma. Un kā izrādās, vienu dziesmu no viņiem es dzirdēju darbā :) Mūzika rudens vakariem, pastaigām pa rudenīgo pilsētu ar kafijas krūzi rokās, tāda festivālīga vakara noskaņa - tādas man ir asociācijas. Pagaidām viņiem gan nav daudz dziesmu, bet es ceru, ka nākotnē būs vēl. Britiem tiešām ir laba mūzikas gaume!
Padalīšos ar dziesmām, kas patika vairāk.

Loveblood - šī dziesma tika drillēta uz riņķi un man vēl nav apnikusi.

Run away



4. Mangaļsalas mols


Kad mēs pavasarī aizbraucām uz viņu, tad pūta spēcīgs ziemeļu vējš, un pa molu pastaigāt iespējams nebija, un arī bija par aukstu, bet jūras vējš un bangas, tas bija iespaidīgi. Mēs nolēmām, ka vasarā jāatbrauc vēlreiz, bet kā jau parasti tas notiek, nesanāca. Tā kā klāt jau septembra beigas un uz vēlāku atlikt nevar, paliks auksts. Un kādā pavisam burvīgā septembra svētdienā, kad šķiet, visi gribēja izbaudīt šo skaisto brīvdienu, un devāmies vairāk kā stundu garā braucienā uz Mangaļsalas molu. Es redzēju tik daudz dažādus putnus, kurus ikdienā neesmu redzējusi, un ko dzīvojot pilsētā arī nevar īsti redzēt. Jūras un debesis bija tik zilas, ka man bija sajūta, ka atrodamies kādā silto zemju krastā, tas bija tik skaisti. Daudz svaiga jūras gaisa un saules, pozitīvu emociju. Sajūta kā vasarā, lai kā man patiktu rudens, žēl, ka vasara ir pagājusi. Man prieks, ka aizbraucām tik jaukā dienā. Uzlādēju pozitīvismu, kas ikdienā strauji sarūk, pie vainas gan tas, ka paliek ātri tumšs, sauli neredzu nemaz un kašķīgie cilvēki, kas nāk pārdevējām bojāt dienu, tas tā izsūc enerģiju. Man vienmēr ir paticis pie jūras, tā vienmēr liek justies daudz labāk.

5. Agrie rīti
Miglainiem rītiem piemīt savs šarms un enerģija. Lai kā man nepatiktu ļoti agri celties, tomēr šādos rītos  tu jūties tik možs un enerģijas pārpilns, ka kalnus varētu gāzt.

6. Grāmatas
Kādu brīdi man bija atgriezusies vēlme lasīt grāmatas, cerams, ka tā drīz būs atpakaļ.

Tess Gerritsen - Playing with fire. Šī autore raksta manus mīļākos kriminālromānus, un es nevaru sagaidīt, kad iznāks jaunākais! Tā kā man patīk viņas rakstīšanas stils, un tas cik ļoti mani paķer viņas grāmatas tā, ka  ja būtu laiks izlasītu vienā dienā, tad nolēmu, ka man jānopērk šī grāmata. Diezgan ilgi gaidīju, līdz tā iznāks lētākā papīra vāciņu versijā, bet labs nāk ar gaidīšanu. Kāda vijolniece Itālijā nopērk nošu grāmatu, un no tās izkrīt kāds nedzirdēts skaņdarbs, atbraucot mājās viņa to spēlē, un Džūlijas mazā meitiņa sāk izrādīt agresīvas tendences. Viņai sāk likties, ka pie vainas ir savādais skaņdarbs, kas ietekmē mazo meiteni, un viņa dodas uz Itāliju izpētīt par to vairāk.
Es nezinu kāpēc, bet biju iedomājusies, ka tas būs īsts psiholoģisks trilleris ar baisu mazu meiteni,  bet tā, ne tuvu tam, tā drīzāk ir drāma. Tādi pavērsieni, negaidīti. Mani pat netraucēja tas, ka darbība notiek tagadnē, un pagātnē (mēs uzzinām, kā tapa šis skaņdarbs un par to, kas noticis ar tā autoru, tik skumji). Šī grāmata aizrāva. Grāmatai nosacīti laimīgas beigas, varbūt cerēju uz nedaudz savādāku nobeigumu. Pagātnes notikumiem ir saistība ar vēstures tumšo pusi - holokaustu.
Un autores mājaslapā ir iespēja noklausīties šo skaņdarbu.

Celeste Ng - Everything i never told you. Grāmata sākas ar to, ka ezerā tiek atrasts meitenes līķis, un grāmatā tiek stāstīts par notikumiem pirms, un pēc, par to kā ģimene samierinās ar notikušo, kas pie tā ir vainīgs, vai tā bija slepkavība vai pašnāvība, ka vecāki mēģina savus nepiepildītos sapņus izdzīvot savos bērnos, un cik daudz viņi var izturēt.
Neliela mistērija, kaut gan nav daudz interesantu pavērsienu, jo mēs jau sākumā zinām, ka galvenā varone ir nomirusi. Mēs uzzinām iespējamos iemeslus kāpēc tas noticis, varbūt mēs vairāk saprotam kāpēc tāds iznākums. Un tomēr izlasot paliek tāds jautājums, kāpēc tieši viņa ir mirusi?!


Un tā es taisījos iet gulēt ātrāk, un nu jau ir 00:00. Rīt būs ļoti gara diena!
Saldus sapņus!


Friday, September 23, 2016

Ebay labumi #36 Danimer long lasting lip gloss review

For English summary scroll down below!

Šo atsauksmi rakstu jau gandrīz 3 nedēļas, un nebija iedvesma pabeigt, bet man šķiet,ka tas tāpēc, ka ir grūti  izdomāt un uzrakstīt kko jaunu par  šāda veida lūpu krāsām, jo man visas viņas patīk formulas ziņā, tās praktiski ne ar ko daudz neatšķiras un liekas, ka rakstu vienu un to pašu :D


Pēdējā laikā esmu nopirkusi vairākas ebay lūpu krāsas, ne visas atnāca, vienu pasūtīju no jauna. Un 2 lai arī dažādas firmas izskatās identiskas :D (vispār lai arī izskatās līdzīgas, formulas ļoti atšķiras un viena ir daudz tumšāka)  Pasūtīju arī vienu viltojumu, lai nu ko, bet es nekad nepirktu īsto variantu. Esmu pamanījusi, ka daudzas sīkās ( es zinu, ka jūs nenopirkāt īsto :D ) bāž bildes instagram un lielās. Es gan nezinu vai par šo taps atsauksme kādreiz, bet vispār pati lūpu krāsa nav slikta un lūpu zīmulis ir labā kvalitātē :) Vai jūs gribētu par to lasīt?

Šis būs atkal kārtējais ieraksts par ebay matēto lūpu krāsu, es gribētu teikt, ka tā ir mana mīļākā lūpu krāsa kāda man bijusi! Pēdējā laikā šķiet, ka es neko citu nepērku, man derētu jaunas acu ēnas, bet kkā negribu iegrābties, un neko citu man īsti nevajag - negribās. Tomēr nenoturējos, un pēc kolēģes ieteikuma pasūtīju acu ēnas, redzēs cik tās būs labas, viņa bija sajūsmā.

Dažreiz šīm ebay lūpu krāsām nosaukumā nav rakstīts ražotājs, tāpēc kad pirku šo, domāju, ka es pasūtu kādu to tām Menow lūpu krāsām, jo viņas izskatās vienādi, bet kad tā atnāca, biju patīkami pārsteigta.



 Viņa izskatās tieši tāpat kā Menow lūpu krāsas, tikai ar sudrabainiem burtiem virsū rakstīts Danimer. Viss diemžēl nobružājās nost, jo man viņa jau ir kādu laiku, un sākumā nemaz nedomāju, ka rakstīšu atsauksmi.
 Danimer long lasting lip gloss tonī #18 :)

Jā, viņa atkal ir tajā rozīgajā tonī, bet  lai kā es gribētu pasūtīt kādā interesantā tonī, kāda no tā būs jēga,  ja es viņu nelietošu ikdienā, un tā tikai stāvēs.
Man ir arī brūnā, jā BRŪNA lūpu krāsa, jo bildē viņa izskatījās vairāk rozīga, nemaz nezinu, ko lai ar tādu dara :D

Manas domas:

  • Ja jums nepatika Menow lūpu krāsas, jo viņas likās lipīgas, tad šī ir pilnībā matēta.
  • Es nekad īsti nevaru pateikt, pēc kā viņās smaržo, taču tā nav nepatīkama smarža, un to ātri vien vairs nejūt nemaz.
  • Uzklāšana nesagādā grūtības, kaut gan es tāpat nemāku uzklāt perfekti, bet no tāluma to jau neredz :D
  • Konkrētajam tonim pietiek tikai ar vienu kārtu, lai lūpas tiktu pilnībā nosegtas (var gadīties, ka dažādiem toņiem atšķiras kvalitāte)
  • Man liekas, ka viņa žūst ātrāk kā citas šāda veida lūpu krāsas, ko esmu lietojusi.
  • Tā kā viņa ir pilnībā matēta, tad viņa var sausināt lūpas, taču, ja jūs rūpējaties par savām lūpām, un lietojat atbilstošu lūpu balzāmu.
  • Ja neēdat neko taukainu lūpu krāsa turās uz lūpām visu dienu.
  • Varbūt vienīgi dienas beigās(pēc ~ 12h ) viņa sāk nedaudz sasprēgāt un gribas to noņemt nost.
  • Toņu izvēle diezgan plaša, līdzīga Menow lūpu krāsām.
  • Noteikti iesaku tiem, kas grib pamēģināt matētās lūpu krāsas, bet negrib tērēt naudu vai bail iegrābties. 
  • Vienmēr meklējiet lētāku iespējamo variantu ;)
Un kā jau parasti mani favorītu raksti ir pamatīgi iekavējušies, un lai kā es gribētu laboties man tāpat nesanāk :D
Nu redziet nepagāja ne mēnesis un es tomēr pabeidzu atsauksmi :D


Lai jums jauks vakars :)


ENG

I had struggled with this review so much, but i think that's because it's hard and maybe little bit boring to write about same thing again and again, because so far i liked all those liquid lipsticks that i reviewed, and they all are awesome so i have nothing interesting to say about them.

I had to reorder 1 liquid lipstick, and bought 2 more. Received 2 of 3, and they are not the same brand but colors looks identical :D ( i actually tried them , and although they might look similar in color , they are not, different formulas, one looks darker than other on lips) Also bought 1 fake liquid lipstick, and i actually like it, and lip pencil is in good quality, i would never buy real one, in my opinion they are way too overpriced!


My thoughts on Danimer long lasting lip gloss in shade #18 :

  • Yes, again, i bought lipstick in same pink color, but what's the point of buying something that you would never use. For example, i accidentally bought BROWN color :D 
  •  They have very light aroma, i cant tell what exactly that is, but it's not unpleasant , and you can barely smell it.
  • When applying this shade lipstick you need just one coat.
  • It applies very easy, is very pigmented and not streaky.
  • Lipstick dries very matte, and it might dry out your lips, but if you take care of them properly  that's not gonna happen.
  • If you dont eat anything oily it's stays on your lips almost 12 h.
  • After 12 h wear or close to that lipstick starts to crack and feels uncomfortable to lips, but who wanna wear lipstick that long?!
  • Shade selection is similar to Menow ones.
  • If you dont like sticky liquid lipsticks this one is for you.
Have a nice evening :)

Tuesday, August 16, 2016

6 things July


For English summary scroll down below!


Šodien man ir tā sajūta, ka gribas rakstīt, bet plānā ir vēl viena ebay lūpu krāsas atsauksme, bet ar 2 pēc kārtas negarlaikošu jūs, un vispār, ja mani sūtījumi vēl atnāks , tad tuvākā nākotnē būs vēl veseli 2 ieraksti, jo pagaidām neesmu vēl lasījusi atsauksmes par tām lūpu krāsām, pašai arī interesanti būtu izmēģināt.
Šodien jūtos nogurusi, neizgulējusies,izdzērusi par daudz kafijas, apslimusi,  iztērējusi pārāk daudz naudas, bet nopirkusi nosacīti vajadzīgas lietas, vismaz es sev cenšos to ieskaidrot. Uznācis tāds vispārējs nogurums, ka brīvdienā es labprāt nelīstu ārā no mājas, un gribas tālu prom no cilvēkiem, jo ikdienā kašķīgie klienti izsūc daudz enerģijas, un brīvdienās negribas būt burzmā, gribas darīt ko antisociālu. Svētdien man vajadzētu iet uz draudzenes dzimšanas dienas svinībām, bet visticamāk es neaiziešu, jo man ir daudz labu atrunu, kāpēc es netieku :D es tikai gribu kārtīgi izgulēties un nelīst ārā no mājas, ik pa laikam uznāk šāds garīgais un agrāk vai vēlāk tas pāriet. Tie, kas kādreiz jūt ko līdzīgu, noteikti saprot mani.

Kāds bija jūlijs? Labāks kā pagājušajā gadā jau noteikti, vispār man šķiet, ka jebkas salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir labāks. Vispār mēnesis nebija slikts, darbs, atvaļinājums, Positivus, daudz svaiga gaisa.

1. Apdegums - iedegums
Bildē gan rokas izskatās bālas, jo tas no apgaismojuma, bet es visa biju sarkana. Pagājušajā gadā vasarā es neko vairāk par mājām un darbu neredzēju, tad šogad esmu nosauļojusies, vismaz var redzēt, ka esmu bijusi ārā :D Kad šī bilde tika uzņemta, tās bija mokas, tā viss sāpēja un sūrstēja, bet pāris dienas un nebija jau tik traki, bet neatceros, kad es tā tik ļoti biju apsvilusi :D

2. Atvaļinājums
Atvaļinājuma pirmā diena, lai gan izskatās apmācies, ārā bija patīkams, daudz siltāks kā šodien, un es dzēru kafiju, ko man vēl vairāk vajag pilnai laimei :D
Beidzot es kaut kur esmu nostrādājusi tik ilgi, ka man pienākas atvaļinājums. Manam darbam nav ne vainas, kolēģi ir forši, un ja salīdzina ar iepriekšējo attieksme ir par miljons procentiem labāka. Nedēļa pagāja ļoti ātri, tagad tā vien gribētos vēl vienu brīvu nedēļu, bet gan jau kaut kad. Es gribu kaut kur aizbraukt, bet pagaidām mani līdzekļi to neatļauj, bet kaut kad, pagaidām savu nedēļu pietaupīšu, un drīz man pienāksies vēl brīvs. Ja tā padomā, vēl daži mēneši, un es būšu jau veselu gadu nostrādājusi savā darba vietā :)

3. Daudz svaiga gaisa

Kafijas dzeršana 1 naktī, šo es labprāt atkārtotu drīzumā

Pastaigas pa tuvāko un tālāko apkaimi, skaista tā Rīga!
Kompleksu atmešana un plunčāšanās jūrmalā

Jūlijā man negribējās sēdēt mājās, gribējās kustēties, un gribējās ārā, kā brīvs, tā labāk visu dienu pavadu svaigā gaisā. Šodien es labāk tupu iekšā :D
Ak jā, mani atkal uzvilka Dzintaru skatu tornī, tas nekas, ka es biju nosolījusies tur vairs nekāpt nekad :D Baisi!

4. Positivus


Kā man gāja festivālā varat izlasīt šeit :)
Gribot negribot būs jāpiekrīt, ka latvieši ir čīkstētāji, mums nekad nebūs gana labi, notiek festivāls RĪGĀ, fuij nē, to rīko krievi, tāpēc mums viņš jāienīst(jā, es runāju par Kubanu, un es ceru, ka nākošgad viņš vēl notiks, un ka atbrauks kaut kas tāds, kas man patīk vairāk, jo šogad gan dēļ darba nesanāca un vienu vakaru es labprāt būtu aizgājusi, jo vienas dienas biļete maksāja aptuveni 12 eiro, 12 FUCKING EIRO :O  nu kur nu vēl lētāk)!
Runājot par Positivus - ja es šīs grupas nezinu, tas jau nemaz nenozīmē, ka tās nav kāda mīļākās grupas vai mākslinieks, ko kāds jau cik gadus gaida, kad tas atbrauks uz Latviju. Kopumā man patika. Un tiem kas sūdzējās, festivāla line up nepaziņo pēdējā brīdī, neviens jau nelika braukt ;)

5. Make up favorīti


Kas to būtu domājis, ka viena izskata lūpu krāsas var būt dažādi ražotāji un formulas arī atšķiras, esmu atradusi  savu mīļāko lūpu krāsu krāsas ziņā, man šķiet, ka krāsoju viņu gandrīz katru dienu kad eju uz darbu, kopš esmu viņu nopirkusi. Atsauksme kkad drīzumā, ja nenoslinkošu.
Oriflame love nature face lotion ar attīrošo tējas koku - kā jau bildē var redzēt viņš ir pusizlietots, tagad jau vairāk par pusi. Bija uznācis brīdis, kad āda niķojās, un viss ko lietoju iepriekš nelīdzēja, tad šis sejas krēms palīdzēja uzlabot ādas stāvokli, protams ir sliktās dienas. Var izmantot kā make up bāzi (primeri, kas man derētu es vēl neesmu atradusi), atsvaidzinoša un matējoša sajūta, ātri iesūcas ādā un nesausina to.

6. Ice Age


Ilgi nevarēju izdomāt, ko lai iekļauj kā 6 lietu, man liekas, ka diezgan sen nebiju bijusi kino, līdz draudzene ierosināja aiziet un mēs skatījāmies jaunāko ledus laikmeta filmiņu :D Kāpēc ne! Piemīlīga. Sliņķis Sids kā vienmēr savā elementā, vāvere tiecoties pēc rieksta gandrīz visu sačakarē. Jauka, patiks arī pieaugušajiem :) Dažreiz vajag kaut ko nenopietnu un vieglu skatamgabalu. Ja runājam par multenēm, tad es vēl gribētu redzēt Mīluļu slepeno dzīvi!
Un man sagribējās aiziet uz kino biežāk. Centīšos to arī darīt, tikai alga būtu jāsagaida.




Tāds mans jūlijs :)


Man jāpadalās ar šo dziesmu, kas man atgādina saulainus  rudens vakarus, kad ārā smaržo pēc dūmiem, tas burvīgais agra pavasara vai rudens aromāts- nezinu kāpēc, bet klausoties šo dziesmu tādas ir manas izjūtas.

Lai jums jauks vakars! :)

ENG


Tonight i had feeling that i wanna write and blog about something. I didn't wanted to bore you with another liquid lipstick review, and it's too late for taking some pictures. And soon, if i will receive them, 2 more  liquid lipstick reviews are coming, found some new lipsticks that i didnt heard about.
Today i feel tired, i spend too much money - i might bought some things that i needed, drank little bit too much coffee,  i have sore throat, and emotionally i dont really feel good. I'm so tired of mean customers at work, and of people in general, i wanna be alone, not sure that if that's best for me right know, but that's how i feel. I'm lacking sleep, and i cant wait to sleep till i wanna wake up, not till when i need to wake up. But hopefully soon i will feel better.

My July was full with fresh air, and i had vacation, and if i compare this july to last year's this it's better!
1. I had bad sunburn, but now it looks like healthy summer tan :) Last year i worked almost all summer, more than i should, and when i had day off, i was too tired to go anywhere.
2. Vacation - i never worked in some place this long so this is my first proper vacation, and i enjoyed it. I really wanna go somewhere, but right know i dont have enough money for that, but maybe someday.
3. Long walks - getting some fresh air. In July i dint wanted to sit at home all day when i had day off, i wanted to go outside and enjoy lovely weather. Drank coffee at 1 am and i definitely wanna do it again very soon.
4. Positivus festival - maybe line up wasnt my favorite, but i still liked atmosphere and enjoyed this years festival. Going to festival is awesome summer tradition that i really wanna keep doing for long as i can!
5. Some make up stuff that i liked more that others - ebay liquid lipstick in my favorite shade, love it, review maybe coming very soon. And Oriflame face cream perfect for oily skin, it calmed down my skin.
6. Went to cinema and saw newest Ice age movie - you are never too old for cartoons! If you liked previous movies, you will like this one too :) And now i wanna go to cinema more, and hopefully i will do it next month.

Also i shared  song, that reminds me of chill autumn evenings.

Have a nice evening! :)


Tuesday, August 2, 2016

Products i regret buying 2016

Šāda veida raksti nav domāti,lai noliktu kādu kompāniju, bet lai dalītos ar iespaidiem, kas un kāpēc nederēja konkrētam cilvēkam, ādas tipam un krāsai, vai arī šo produktu kvalitāte. Pēc idejas, liela daļa no šiem produktiem nav slikti, tikai nederēja manai ādai, vai nepatika tonis.
Man šāda veida raksti patīk, jo tad vismaz mazāka iespēja, ka iegrābsies un izmetīsi naudu miskastē, un es neticu, ka pilnīgi viss, ko jūs nopērkat ir tik ideāls un tā patīk.









Šoreiz diezgan dažādi produkti. Būtu iekļāvusi vēl dažus, bet daļa jau sen izmesta. Secībai nav nozīmes!

1. Makeup Revolution Blush palette




Pirmās rindas vaigu sārtuma svači
Kaut kad ap Ziemassvētku laiku, vai pēc, viņiem bija laba izpārdošana, un šī palete bija iekļauta kaut kādā dāvanu komplektā. Labs piedāvājums un izdomāju, ka kaut ko ļoti gribas nopirkt un pamēģināt, ar to parasti viss sākas, kārtīgi nepārdomāju, un grābju kaut ko. 8 toņi, kuri ir diezgan  līdzīgi, 2 no tiem bārbijrozā izskatās praktiski identiski, pigmentācija ir laba, taču ļoti jāuzmanās, ka neiegrābj pa daudz, jo viņus ir ļoti grūti sapludināt (blend) un var redzēt vietu, kur sākumā sāku uzklāt vaigu sārtumu, diezgan pūderaini. Vispār no tā visa, ko es nopirku, man patika tikai acu ēnas, jo lūpu krāsas bija briesmīgas, vienai nepatika formula, bet otra oda pēc plastmasas. Šo ārā es nemetīšu, gan jau atradīšu veidu kā viņu izmantot, vismaz tos dažus toņus, kuri ir skaistā krāsā. 



2. Avon Luxe lūpu krāsa tonī Lustering Nude

Šo es dabūju klāt tušai, kā dāvanu, tā kā neesmu viņu īsti pirkusi, pašai lūpu krāsai nav ne vainas, krēmīga, labi klājas, patīkama uz lūpām, varbūt nedaudz jocīgs aromāts - atgādina kāda ķermeņa krēma aromātu, kas ātri izgaro. Tas, kas man nepatīk ir krāsa, es domāju, ka viņa būs bez spīdumiem, laikam man vienkārši nepatīk-nepiestāv metāliskas lūpu krāsas, jo savādāk viņai nav ne vainas.

3. Avon Calming effects liquid concealer tonī fair



Man praktiski neder neviens katalogu konsīleris, izņemot vienu no Oriflame, un tonālie/bb krēmi, jo tie man ir daudz par tumšu, vai pārāk dzeltenīgi. Labi nomaskē nedaudz tumšos lokus zem acīm, un ja pa virsu klāju daudz gaišāku pūderi (vienreiz nejauši nopirku īstu līķa bālumā, kas pat man ir par gaišu :D ) tad var lietot, bet tā, tas ir daudz tumšāks un dzeltenāks par manu BB krēmu un to var labi redzēt. Žēl, jo tā man šis konsīleris patīk, jo viņš nesalien rievās zem acīm un nesausina, bet tā krāsa neder man pat vasarā. 


4. Oriflame very me creamy eye shadow tonī Dark taupe



Šis produkts sagādāja lielu vilšanos! Ja pārējie vienkārši nederēja dēļ krāsas , tad šis lidos uz miskasti pēc šī ieraksta. Kad nopirku šo es domāju, ka viņš būs tik pat labs kā Maybelline color tattoo acu ēnas, ja izmēģina uz rokas, tad liekas, ka būs ideāls. Tomēr, ne vienmēr viss ir tik labs, kad to uzklāj uz acīm. Nav iespējams viņu nekādi dabūt tik pigmentētu kā uz rokas, sanāk diezgan caurspīdīgs, un pie tam uz plakstiņiem ātri saiet rievās un izceļas violetais apakštonis, un izskatās it kā būtu apsārtušas acis. Izmēģināju visādi uzklāt ar otu. ar pirkstiem, ar bāzi, nekas labāk nesanāca, uz acīm nevar dabūt to pigmentu. Neiesaku pirkt, jo bez labas atlaides, viņš ir diezgan dārgs un nav tā vērts. Ļoti žēl, jo man patīk tonis!

5. Oriflame The one illusskin face primer



Neiesaku cilvēkiem, kuru ādai ir nosliece uz taukainu ādas tipu - mans ir kombinēts, bet vietām vairāk taukojas. Viņa piedod tādu izgaismojošu efektu, par ko šķiet, ka gandrīz visi grib spīdēt tagad(vēl joprojām nesaprotu kāpēc, tāpat kā to, kāpēc degungals daudziem spīd kā Rūdolfam, bet tas jau ir cits stāsts) , bet man patīk matēts efekts, ko šī bāze nedos. Vietās, kur sataukojās āda vairāk, šī bāze to sataukoja vēl vairāk, un līdz ar to, kosmētika neturējās un viss spīdēja un kļuva speķains.  Tā jau varētu nebūt slikta, tikai nav domāta manam ādas tipam, žēl, jo pagaidām visas make up bāzes, kuras esmu izmēģinājusi.

6. H&M Brush cleanser spray


Viņa smaka cērtas degunā. Es laikam labāk mazgāju savas otas ar tām piemērotu šampūnu, nekā izmantoju šo līdzekli. Piesmirdina visu māju, atstāj tādu dīvainu kārtiņu uz otām un man nezinu kāpēc ir sajūta, ka viņš tās sausina. Pūderveidīgo produktu otas viegli var iztīrīt, ja tās nav lielas, piemēram, acu ēnu otiņu iztīrīs ātri, pūderu lielās otas, tāds čakars , ka ātrāk sanāk izmazgāt ar ziepēm, nekā mēģināt noberzēt papīra salvetē. Krēmveida produktus no otām ar  šo līdzekli būs grūti iztīrīt, jo tas vai nu aizņems pārāk daudz laika, vai arī neiztīrīs līdz galam, un pēc tam kad ota nožūs, varēs redzēt, ka produkts ir piekaltis. Ja viņš iztīrītu otas ātrāk kā ūdens un ziepes, tad varbūt pieciestu smaku, bet tā, nē paldies. Nav norādīts, kas ir tā sastāvā, kad mēģināju noplēst etiķeti - tur ir bultiņa, kas norāda, ka vairāk informācijas etiķetes otrā pusē, tur nekā nebija.



Kopumā 4 no 6 produktiem, nav slikti, tikai neder man, pārējos 2 neiesaku! 

Tā kā šodien bija nedaudz vēsāka diena gribēju izdedzināt vienu sveci līdz galam, lai varētu tikt pie trauciņa, tomēr dedzinot atcerējos kāpēc man viņa nepatīk, tāpēc iekļaušu kā papildus lietu.

Joik ķiršu svece - es laikam nesaprotu to jūsmošanu par sojas vaska svecēm, jā viņas laikam ir veselīgākas par parastajām smaržīgajām svecēm, bet vai tad visas smaržīgās sveces nav neveselīgas dēļ tās smaržas?! Ar ko šī atšķiras un ir labāka,jo tā smarža ir tik spēcīga, ka pat dažas citas parastās sveces tā nesasmaržina māju, ka nav ko elpot.


Kādi ir jūsu pēdējā laikā lietotie produkti, kas sagādāja vilšanos? Vai esat lietojušas kādu no šiem produktiem?

Lai jums jauks vakars! :)



Sunday, July 31, 2016

Ebay labumi #35 IMAGIC beauty lip gloss review

For English summary scroll down below!


Šo rakstu mēģinu uzrakstīt jau vairākas nedēļas, tad nebija motivācijas, un tad kad saņēmos 2 reizes viss uzkārās un pazuda teksts, tāpēc, mēģināšu pēdējo reizi, ja nesanāks, tad dzēšu ārā un miers :D

Šķidrās matētās lūpu krāsas no ebay pērku tikai tāpēc, ka zinu, ka nekādi neizlietošu vienu līdz galam un man kaut kā žēl naudas dārgākām, toties ebay ir pilns ar dažādām šāda veida lūpu krāsām, un ne jau viltojumiem.
 Ļoti gribu izmēģināt NYX Soft matte lip cream, bet gan jau kaut kad, tas ir manā wishlist (vēl nedaudz žēl, ka dēļ darba nesanāca aiziet uz NYX rīkoto pasākumu).

Pagājušajā gadā rakstīju par matētajām lūpu krāsām no ebay, kas patīkami pārsteidza, viņām bija savi mīnusi - dažādiem toņiem atšķīrās kvalitāte, bet vienu no tām esmu pa pusei jau izlietojusi. Nesen pasūtīju vēl vienu toni, kas izrādās ir no citas kompānijas, tikai iepakojums vienāds, bet par to citreiz. Meklējot kārtējo šāda tipa lūpu krāsu nolēmu pamēģināt kaut ko jaunu un izvēlējos pasūtīt   IMAGIC beauty lip gloss :) Pa priekšu pasūtīju vienu, un iepatikās, tāpēc pasūtīju arī otru. Nesaprotu kāpēc viņi bieži dēvē šādas lūpu krāsas par lūpu spīdumiem, jo spīdums tas noteikti nav!


 Izvēlējos 6 un 7 toni, jo tie bildēs vislabāk patika.
 Nav vienādi, viens ir vairāk rozīgāks, bet otrs sārtāks.
 Aplikātors, vismaz priekš manis, nav ērts, pārāk liels.
 7 ir rozīgāks, bet 6 ir ar koraļļu apakštoni.
7 uz lūpām (centos uzkrāsot ar aplikātoru, pat nedaudz pārzīmēju pāri lūpu kontūrlīnijai, bet īsti nesanāk)


Manas domas:
  • Ja salīdzina ar citām ebay šķidrajām matētajām lūpu krāsām, tad šai ir mazāka toņu izvēle.
  • Kā jau ar visu ko pērc internetā ir, pērc un ceri, ka derēs - bildē viens, dzīvē daudz savādāk.
  • Bildē no ebay tonis izskatās daudz gaišāks kā dzīvē, un tas pats iepakojumā ir daudz gaišāks kā uzklājot uz lūpām, es sūtot domāju, ka viņi būs daudz gaišāki (jā man gribējos kārtējo dusty rosy pink lūpu krāsu).
  • Noturība, iztur 12 stundu darba dienu, ja vien pusdienās neēdat neko taukainu, un neatstāj nospiedumus uz kafijas krūzes. 
  • Ļoti šķidra formula, kas diezgan ātri nožūst.
  • Man nepatīk aplikātors, tas ir liels un paņem daudz produkta - tik cik pietiktu visām lūpām, bet tā kā esmu nedaudz neveikla, tad man nesanāk ideāli uzkrāsot. Iesaku izmantot lūpu krāsu otu, ja bail, ka notrāpīsiet greizi.
  • Ļoti neuzmācīga smarža, kas izzūd tikko kā uzkrāsojat lūpu krāsu (īsti nevaru saprast, ko tā smarža man atgādina, bet nav nepatīkama!)
  • Lūpas ir pilnībā matētas, nav lipīgas sajūtas.
  • Vismaz uz savām lūpām es nejūtu sausinošu un velkošu sajūtu, komfortabla lūpu krāsa, kas stāv savā vietā un nav jābaidās, ka izsmērēsies.
  • Pigmentācija manuprāt ir gana laba, un es lieku tikai vienā kārtā, bet var droši klāt nākošo kārtu, kā nožūst pirmā, nekas neveļas.
  • Nedaudz dārgākas par ierastajām, kas izskatās pēc ķīmijas tūbas. Pirku šeit, bet noteikti skatieties, vai nevar atrast lētākus piedāvājumus ;)
Kaut gan toņi nebija krāsā kādu es ļoti gribēju, man patīk, un varbūt es noriskēšu un pasūtīšu vēl kādu :) Noteikti iesaku!


Lai jums jauks vakars! :)


ENG

I love liquid to matte lipsticks, but i dont really wanna spend so much money on them, because i'm not gonna use them up, and that's why i buy them on ebay, they are cheaper and quality is as good as more expensive ones in actual stores.
I really wanna try NYX Soft matte lip cream, but i just not sure what shade i really want.

Again i was browsing on ebay  for something, and saw these liquid lipsticks, and of course decided to buy one. Like with all things you buy online, wait and hope for the best that it will be in the shade, size, design ... that you like. I wanted dusty pink tone lipstick, or mauve pink. But in real life these lipsticks are darker and brighter than in picture - tube.

My thoughts on IMAGIC beauty lip glosses:

  • I have no idea why they call them lip glosses, there is nothing glossy about them, these are liquid to matte lipsticks. 
  •  Shade selection is smaller than other ebay liquid lipsticks but i think you can find at least one shade that you will like.
  • When you buy things online you always hope for the best, in my case i hoped that i will like these colors, and yes i thought that they will look different but i still like them.
  • Colors are more darker and intense than in pictures online and in tube.
  • They are long lasting. I tested then when i had 12h shift and they stayed on all day, but you cant eat anything oily..
  • Like with all liquid to matte lipsticks , it's easier to remove  them with oil based make up remover. 
  • They are not sticky, and you have matte feeling on your lips.
  • Formula is very liquidy but it dries very quick.
  • I dont like the applicator, it takes way to much product on it, and for me it makes it harder to apply , so i suggest to use lip brush.
  • These lipsticks feel comfortable on lips, and dint dried out my lips.
  • Pigmentation is really good, at lest for these 2 shades.
  • They are little bit more expensive than other ebay liquid lipsticks but totally worth it, i bought them here :)
I suggest them, and maybe i will try and order another shade.

Have a nice evening!


Tuesday, July 19, 2016

Positivus 2016 #10

Kā es esmu noslinkojusi ar blogošanu, vispār pāris dienas atpakaļ vajadzēja tikt publicētai atsauksmei par foršām ebay lūpu krāsām, bet paldies blogger lapai un manam datoram viss uzkārās un pazuda. Arī šos iespaidus par festivālu es gribēju uzrakstīt vakar vai šodien pa dienu, tieši tāpat kā es gribēju izpakoties, nekas nesanāca :D bet nu ilgāk jau garumā nevilkšu, jo zinu, ka turpmākās pāris dienas, yaaay darbs, man laika nebūs nemaz. Parasti es facebookā apkopoju savus iespaidus, tomēr šoreiz, lai tiek blogam.



Ir pagājis jau 10 Positivus festivāls, un šis ir 5 festivāls uz kuru es braucu. Pavisam godīgi, es nemaz negribēju braukt, un no vienas puses man ir liels prieks, ka es aizbraucu. Protams, mūzikas ziņā šis nebūs mans mīļākais festivāls, jo 2012 un 2013 man patika daudz labāk, bet atmosfēras ziņā, šis bija viens no labākajiem. Man likās, ka būs galīgi garām un es nevarēšu sagaidīt,kad tikšu mājās, bet kā izrādās, lielu daļu mākslinieku es jau biju dzirdējusi, vismaz pāris dziesmas no viņiem un bija nedaudz žēl, ka jābrauc jau prom :) Manā darbā skan tīri laba mūzika! Lai šoreiz brauktu uz festivālu man bija jāpaņem atvaļinājums, un varu teikt, ka tas beidzās lieliski, un tik ļoti negribas atgriezties darbā, un nerunāsim par to, ka  visas 4 turpmākās dienas neko vairāk par darbu un mājām es neredzēšu, bet bija tā vērts.

Man likās, ka es esmu paņēmusi par daudz, bet izrādās, ka nē, nedaudz pietrūka vienas siltākas jakas un spilvena, bet tā es protu pakoties festivālam :D labāk paņemt kaut ko nedaudz vairāk, lai vismaz ir. Šoreiz es biju nodrošinājusies vairākiem gadījumiem, it īpaši tam, ja nu gadās saaukstēties, vienu gadu pēdējā dienā dabūju šausmīgas kakla sāpes un tās bija briesmīgas mokas, un tev ir jāpavada nakts un jāmokās un vēl vēlu tiec mājās,tas nebija patīkami, tāpēc šoreiz vismaz tam es biju gatava, tomēr nenoderēja, un labi,ka tā.


Mūsu privātie apartamenti, kur pavadījām  3 dienas. *ievieto šeit  kārtīgu krievu lamuvārdu* kas tās bija par mokām uzcelt telti visvējainākajā dienā lauka vidū :D Man tagad nāk smiekli šo atceroties, bet tad likās, ka nāksies vien gulēt tāpat pļavā :D Mēs nekad, vismaz es nekad neesmu pati telti uzcēlusi, tāpēc šis vien ir sasniegums, protams ar nelielu palīdzību, jo savādāk, tik vējainā laikā tas nebūtu iespējams. Varbūt nedaudz šķība, bet izturēja lietu, bija mājīgi un man nekad teltī nav bijis tik ērti. Mēs dzīvojām īstā igauņu nostūrī, un bāc ,varēja arī izgulēties, jo man likās, ka uz  3 dienām par miegu vispār var aizmirst, jo ja tev kāds blakus sadzēries ālējās pagulēt nav iespējams, igauņi ir labi kaimiņi ;)




1.diena


Nu kā tad bez ierastās bildes ar jūru :)

Years & Years šo grupu es noteikti paklausīšos vēl :)

Minor Victories
Hot Chip

Mark Ronson  - tas bija tik labs vakara noslēgums! Bildi nočiepu no draudzenes.

Man patīk izbaudīt koncertus, un bilde ir vajadzīgai tikai piemiņai, un tas nekas, ka telefona kvalitāte nav tā labākā, tu nekādi neizbaudīsi koncertu, ja pusi no tā laika mēģināsi noķert labākos kadrus, un tik daudz palaidīsi garām.
No pirmās dienas mani favorīti ir Years&Years un Marks Ronsons. Kā izrādās daudzas Years&Years dziesmas es dzirdu ikdienā to pati nemaz neapzinoties, ne visam kas skan, tu zini nosaukumu vai baigi pievērs uzmanību. Neteikšu, ka viņu mūzika ir tas, ko es klausos ikdienā, bet man patika. Viegla , patīkama un atmiņā paliekoša.
Marka Ronsona Dj sets bija tik foršs, ka man nemaz nebija laika uzņemt kādu bildi. Labākā ballīte. Varbūt es gribēju labāk atrasties kkur pūlī, nevis pirmajā rindā, jo tur izdejoties īsti nav iespējams.

2.diena

 Saule, laba kompānija, kafija, sarunas, un burvīga diena.
Šoreiz esmu katru dienu iemūžinājusi jūru, bet šī diena bija vissaulainākā un patīkamākā.

Izklaides teltī. Sapratu,ka tik sen neesmu spēlējusi kārti,ka īsti vairs neatceros, kā viņās jāspēlē, bet tas jau netraucēja spēlēt :D


Šīs noteikti kļūs par manām mīļākajām biksēm, tik ērtas, un ar foršiem caurumiem, un labākais, ka tikai pa 2 eiro!

Jau 5 gadus braucu uz festivālu, bet pirmo reizi gadās atrast brīdi, kad beidzot kāds šūpuļtīkls ir tukšs, visu laiku viņos kāds sēž, tagad es arī esmu izmēģinājusi šo ekstru.

Seinabo Sey
John Newman - man tik tiešām likās, ka no viņa es zinu tikai vienu dziesmu Love me again, bet nē. Aktīvs koncerts.

M83 - tas bija skaisti :)

2 dienas favorīti John Newman un M83 :) 
3 diena.
Lietains pēdējās festivāla dienas rīts iesākās ar Narvesen kafiju, jo Coffee Inn rindas bija tik lielas, ka es nemaz nevēlējos tajās stāvēt un kafija bija tieši laikā.


Nomākusies pelēka diena
Japanese house


Wolf Alice - šo uzstāšanos ļoti gaidīju, jo vismaz kaut kas ko es klausos un arī turpināšu klausīties :)


Air - ļoti skaista mūzika, bet noteikti ne manā gaumē, es parasti klausos alternatīvo indie rokmūziku, tad šī likās par lēnu un ja salīdzina ar M83, viņi ir tik neaktīvi un par lēnu svētdienas vakaram.

GRIMES - tas bija interesanti.

Iggy Pop - tas tik bija koncerts, ideāls festivāla noslēgums. Norāva jumtu Salacgrīvai! 

Telšu pilsētiņu klāja migla, mistiski maģiska pilnmēness nakts.

Laiks doties mājās, Attā, Salacgrīva, es ļoti ceru,ka tiksimies nākošgad!

Šis bija mans pirmais atvaļinājums, jo pirmo reizi kaut kur strādāju tik ilgi,lai man pienāktos atvaļinājums. 
Nu lai nu kā būtu man tomēr patīk doties uz Positivus, tas nekas, ka tas ir tālu no Rīgas, bet tās trīs dienas tu esi izrāvies no ikdienas, to vajag vismaz reizi gadā. Kādreiz es noteikti gribētu aizbraukt uz kādu ārzemju festivālu! 
Šogad, man nekas nesāp, nē, es neesmu palikusi sportiskāka, bet 12 stundu maiņas nāk tikai par labu, kājas vispār vairs nestāv un tu vari staigāt tik daudz cik gribi, izlēkāties un stāvēt ilgi, un nekas, patīkami. Es jūtos atpūtusies, kaut vakar, pirmdien, uz dienas beigām enerģija jau nedaudz sāka izsīkt. Pirmo reizi gulēšana teltī un guļammaisā likās tik ērta, nākošreiz tikai vajag spilvenu un būs ideāli, tomēr drēbes arī nav slikts spilvens :D
Vienīgais mīnuss, esmu tik daudz atelpojusies cigarešu dūmus, ka man šķiet, ka gada laikā tik daudz nesavelku plaušās, kā šajās 3 dienās.
Es būtu gribējusi lai ir vairāk mākslinieku pie kuru dziesmām es varētu izdziedāties līdzi, bet ļoti ceru uz nākošo gadu. Ļoti ceru, ka sanāks aizbraukt, jo šī ir laba vasaras tradīcija, ko īsti negribētos pārtraukt, ja ne uz visām dienām, tad ceru, ka vismaz uz vienu.

Kā jums gāja Positivusā, kuri mākslinieki patika vislabāk? :)

Jauku vakaru! :)

Kāds te rīt uz darbu nevarēs piecelties, nedēļa atvaļinājuma bija daudz par maz!