Sunday, May 31, 2015

Maija favorīti

For English summary scroll down below!

Kur palika Maijs? Tikko tikai taču sākās pasaules čempionāts hokejā, sāka plaukt kokiem lapas un sāka ziedēt ķirši. Bet nu jau hokejs beidzies, mani nervi ir sačakarēti vēl vairāk, it īpaši tā pēdējā spēle, nu vecīt, kas par stresu :D un  lapas jau izplaukušas, daudzi pavasara ziedi jau noziedējuši, un vasara jau ir klāt, jo dienas paliek aizvien siltākas.

Sākšu ar favorītiem, un zem tiem pastāstīšu īsumā par to kā pagāja mans maijs.





Ķiršu  ziedēšana Uzvaras parkā :) Vai nav skaisti?! Jums var nepatikt 9.maija svētki, bet Uzvaras parks ir diez gan jauka vieta, it īpaši ķiršu ziedēšanas laikā, tas kļūst par mana rajona skaistāko parku :)


No kosmētikas tikai 2 plus 1 nagu laka, jo pēdējā laikā lietoju vienu un to pašu:
Bell tonējošais sviests lūpām, lietoju gandrīz katru dienu, un esmu sajūsmā, atsauksme šeit :)
Avon nagu laka skaistā koraļļu tonī :)
Bell fluīds - viegls un patīkams, par šo plašāka atsauksme drīzumā, ja nenoslinkošu, viņam ir savi plusi un mīnusi, bet kopumā, labs variants, ja tonālais krēms liekas par smagu, un pieejamie BB krēmi nepatīk.

Šoreiz ir daudz random favorītu:
Jauns našķu atklājums Trolli zefīriņu konfektes ar pildījumu, šī konkrēti ir mix versija, redzēju arī katrai garšai atsevišķi (nē, es neēdu katru dienu, šī mēneša laikā esmu 2 iepakojumus apēdusi, un nē, ne jau vienā dienā, un arī dalījos ar citiem!), garšīgas :)



Piparmētru kafija un garas sarunas, nekas neuzlabo sliktu garīgo kā tase ļoti garšīgas kafijas un izrunāšanās par visu, paliek vieglāk. Ļoti garšīga kafija, es šķiet ņemu vienu un to pašu kafiju katru reizi, kad eju uz Čili Picu :D

Beidzot atkal gribu lasīt, un arī atradu grāmatas, kas man interesēja. Piemēram, šodien nopirku sev interesējošu grāmatu lietoto apģērbu veikalā tikai par 1.14 :) Labs pirkums!
2 grāmatas, ko paspēju izlasīt maijā, drīzāk atklāju tikai maijā, ir Gilianas Flinnas Sharp Objects un Dark Places.
Es ļoti gribēju izlasīt Gone Girl, bet filma sabojāja grāmatu, un nebija interesanti lasīt. Nesen noskatījos filmu vēlreiz, un nevaru saprast, kāpēc man sākumā likās tik forša :D Laikam šī ir viena no filmām, ko var skatīties tikai vienu reizi, jo otrajā piegājienā filmas varoņi sāk jau kaitināt.
Bet par grāmatām:

Sharp Objects by Gillian Flynn


Gribu teikt, ka abas grāmatas patiks tiem, kam patīk  trilleri, kriminālromāni. Interesanti, ka galvenās varones šajās grāmatās ir sievietes, un vai nu lasot viņas nedaudz kaitina, vai arī viņas ir psihiski slimas! Kopumā sižets ir interesants, priekš manis nedaudz paredzams, bet ja jūs nelasāt šāda veida romānus daudz, vai neskatāties šādu žanru filmas, tad varbūt nebūs tik paredzami. Bet beigas, tās, vismaz man, sagādāja nelielu vilšanos, nedaudz likās sasteigtas un kaut kas pietrūka. Tomēr nebija neinteresanti, katrai grāmatai aizgāja nedaudz vairāk kā 2 dienas. Iesaku visiem trilleru fanien, it īpaši Criminal Minds faniem patiks Sharp Objects! 

No filmām šoreiz Avengers: Age of Ultron
Devos jau pirmajā dienā, 1.maijā,  kopā ar brāli uz kino. Marvel faniem noteikti patiks! Protams, tur ir ļoti daudz specefekti, un brīžiem šķiet, ka ir daudz par daudz. Vienīgais, kas man nepatika, bija tas, ka reklāmas rullīši jau nospoileroja filmu, tāpēc vairs nebija nekādas intrigas.

Visvairāk šomēnes klausījos The Maine jaunāko albumu American Candy :)) 
Par šo grupu jau bija kaut kad ļoti sen dzirdējusi, bet tikai pirms varbūt 2 gadiem, nejauši Spotify uzgāju viņu albumu Forever Halloween, un sāku klausīties. Iepriekšējie albumi kaut kā nepiesaistīja.
Nesen garlaikojos Spotify un pamanīju, ka viņiem ir iznācis jauns albums, yaaay, jauna mūzika, ko klausīties.
Man patīk gandrīz visas dziesmas, derēs tad, kad gribas ko ātrāku un uzmundrinošāku, vai arī tad , kad jūties nomākti un gribas klausīties kaut ko skumju, jo viss laimīgais kaitina.
Manas favorītdziemas: Vēl ļoti skaistas ir arī 24 floors un Unlost, tikai pašlaik man gribas klausīties kaut ko mazāk skumju.

The Maine - Miles away

The Maine -  Same suit different tie


The Maine - Diet soda society

The Maine - American candy


Kopumā par šo mēnesi. Lai kā man patiktu maijs, man prieks, ka jūnijs sākas jau rīt. Šomēnes man gāja kā pa kalniem un lejām, fiziski un emocionāli slikti, sīkumos nestāstīšu, bet tagad ir daudz labāk, un ceru, ka tā arī paliks. Ceru, ka jūnijs būs daudz labāks, un drīz jau būs mana dzimšanas diena :) Varu pateikt, ka viss, ko biju ieplānojusi vasarai neizdevās, bet man ir jauni plāni, un ja kaut kas nesanāk kā plānots,  jādomā kaut kas cits. 
Plāni vasarai - Tā kā zinu, ka uz Positivus nebraukšu, netikšu, un diez vai arī gribu braukt, tad man gribētos vismaz aiziet uz PV koncertu Rīgā, un varbūt uz to Holi krāsu festivālu, ja izdosies pierunāt draudzeni :) Gribu aizbraukt līdz jūrai un aiziet uz kino, nopirkt sev kaut ko jauku, un atgūt dzīves prieku.
Centīšos blogu nepamest novārtā, man ir ieplānota jauna rakstu sērija, un pirmais raksts jau būs drīz. Un atkal varu atļauties nelielus ebay pirkumus, esmu pasūtījusi dažas otas, un tad, kad tās atnāks, tad arī rakstīšu atsauksmes, nevaru sagaidīt, kad atnāks mani sūtījumi.

Kādi ir jūsu plāni vasarai? :)

Lai jums jauka diena! :)

ENG

May passed so fasted, and i'm kinda happy about that. May is on of my favorite moths of the year, because of spring and hockey.

Also i went to see sakura cherry blossoms in local park, and they are so beautiful !

I have 3 favorite beauty products this month, Bell lipstick butter and fluid(i'll write review very soon), and beautiful coral nail polish from Avon.

Favorite snack this month is marshmallow candies, they are so good! Tastes heavenly!

Met my friend and had long talks and peppermint mocha - best coffee ever!

Read 2 books by Gillian Flynn. They were good, but ending little bit disappointed me! These books made me feel excited about reading again :) Suggest them if you like thrillers, and if your favorite tv show is Criminal Minds, then you'll love these books!

My favorite movie this month is Avengers: Age of ultron. Loved it!

Favorite album this month is American Candy by The Maine. They are so cool, wish that they'll come to my country someday! Also shared my favorite songs from this album.

I'm happy that this month is over! Had some ups and downs, felt physically and mentally sick, now i feel much better, and i hope that it will stays like this.
I like June more because it;s my birthday month :)
All my plans for this summer failed, but i have new ideas, and if something dint work out , don't give up, try to find something different in that place.
My little plans for this summer - since i'm not going to this years Positivus festival, i cant and i kinda dont even want to, i want to go at least one concert, and if my friend will agree to go with me , i wanna go to Holi color festival, i dont even care about music, i just wanna go and have some fun. Also i wanna go to sea, to cinema and just be happy.
I'll try not to abandon my blog, i have new blog post idea, and finally i could afford to buy something on ebay, i purchased some makeup brushes, and as soon as i'll get hem and test them, i'll write my thoughts :)

What are your plans for this summer? :)

Have a nice day!

Thursday, May 28, 2015

Lipsticks from Bell, Oriflame, Rimmel review

For English summary scroll down below

Pirms kāda laika, šķiet, pilnīgi visām bija lūpu produkti šādos iepakojumos un praktiski visas kompānijas nāca klajā ar šādiem milzu lūpu krāsas zīmuļiem, un es kā vienmēr tieku pie visa pēdējā :D Tad, kad šāda veida produkti tikko iznāca, es nevēlējos tērēt naudu un negribēju skriet pakaļ visām, bet kad Prismā pamanīju Bell lūpu sviestu par ļoti labu cenu, izdomāju,ka gribu pamēģināt. Un tā pēc kāda laika manā kolekcijā jau ir 3, un katrs ir savādāks. Izdomāju,ka uzrakstīšu vienu atsauksmi par visiem produktiem kopā.

Lūgums nepiesieties bilžu kvalitātei, un pēdējie 2 attēli nav vienādi, priekšējā kamera īsti neuzķer krāsas!

Bell Creamy & Shiny lipstick butter #6
Oriflame The One Color soft lipstick Sweet rose
Rimmel Color Rush long lasting intense lip balm 110 Make me blush

1. Bell Creamy & Shiny lipstick butter #6
"Bell tonējošs sviests lūpām! Skaistas un veselīgas lūpas visas dienas garumā.
Viegli un ērti uzklājams."
Pieejams 7 toņos, es izvēlējos sarkanu, kas izskatās vairāk ogu sārtā krāsā, kaut gan tūbiņā iekšā izskatās sarkans,bet uz lūpām nedaudz savādāk.
Smaržo dievīgi, šķiet,ka pēc ogām (mans degums vēl nav atkopies no slimošanas).
Gandrīz kā higiēniskā lūpu krāsa, tikai nedaudz pigmentātāka. Nedaudz ietonē lūpas, tāpēc neizzūd pa visam no tām pēc ēšanas un dzeršanas(konkrēti šī krāsa). Nav vajadzīgs ideāls lūpu stāvoklis, lai lietotu šo lūpu sviestu, un lietojot šo produktu lūpas jūtas mitrinātas un maigas.
Ja lūpu spīdums jums ir par lipīgu, un negribas klāt lūpu krāsu, šis ir labs variants. Jo vairāk kārtās uzklāj šo produktu, jo košāks tonis uz lūpām.
Šo es noteikti iesaku visām, jo pati esmu sajūsmā.
Cena Prisma veikalos 2.29 :)
2. Oriflame The One Color soft lipstick Sweet rose
Biju aizgājusi līdzi mammai pēc Oriflame pasūtījuma, un tur uz vietas vienmēr var izmēģināt jaunos produktus, un es pamanīju šo skaisti rozā toni, tieši manā gaumē rozīgi nude tonis (bildē kur uz rokas uzkrāsoti produkti labāk redzams īstais tonis!). Izmēģināju visus uz rokas un izlēmu ņemt tādu, ko ikdienā lietošu visbiežāk.
"Šī lūpu krāsa padara jūsu lūpas mīkstākas. Viegli uzklājas uz lūpam, un sniedz tām maigu nokrāsu. Pateicoties ērtajam iepakojumam, nebūs jāuztraucas par produkta asināšanu."
Nesausina lūpas, un klājas kā sviests uz lūpām, jo biezākā kārtā uzklāj, jo spilgtāks tonis. Arī var klāt uz lūpām, ja nav ideāls lūpu stāvoklis. Slikta noturība, ēdot un dzerot praktiski izzūd no lupām, bet nav jau grūti uzkrāsot no jauna. Ļoti spēcīgs rožu aromāts, ko jūt kādu laiku pēc tam, kad lūpu krāsa ir uzklāta uz lūpām. Ja nepatīk rožu aromāts, neiesaku, jo pamatīgi ož pēc rozēm :D bet tā kā man ļoti iepatikās šis tonis, tad šo spēju pieciest. Nesausina lūpas.
Es pirku par atlaidi 5,99, pilnā cena 9,90. Manuprāt, diezgan uzskrūvēta cena, jo par tādu cenu var nopirkt vismaz 2 Essence parastās lūpu krāsas, kas smaržo ne tik uzmācīgi, un noturība tāda pati.
3. Rimmel Color Rush long lasting intense lip balm 110 Make me blush
Nesen veicu pasūtījumu no fragrancedirect, un izvēlējos šo lūpu krāsu. Tonis ir nedaudz vēsāk rozā nokrāsā, kā es parasti izvēlos, bet man patīk. Ļoti laba noturība, dzerot kafiju tikai nedaudz izzūd no lūpām. Kā mīnusu minēšu to, ka izcels visus negludumus, tā kā ja ir sausas lūpas, neiesaku šo produktu. Spēcīgs vaniļas aromāts, kas gan netraucē, kad tiek uzklāts uz lūpām, tomēr, ja nepatīk vaniļas smarža, tad arī nav domāts jums.
Iesaku tām, kas meklē noturīgāku lūpu krāsu, bet negrib lietot matētās, jo šis produkts nesausina lūpas un nerada diskomforta sajūtu, kā dažas matētās lūpu krāsas.

Kopumā: 3 dažādi lūpu "zīmuļi", katram atšķirīgas īpašības un smarža, un man prieks, ka neesmu nopirkusi 3 vienādus. Pēdējā laikā sniedzos pēc šiem vairāk nekā pēc parastās lūpu krāsas. Visvairāk pārsteidza Bell lūpu sviesta kvalitāte un cena, to es noteikti iesaku. Oriflame nav slikts, bet cena ir nedaudz neadekvāta, bet ja gribas ko noturīgāku, tad tad Rimmel produkts ir tieši laikā :)

Lai jums jauka diena! :)

ENG

Few months ago these kind of jumbo pencil lipsticks was everywhere and looks like almost everyone had them , and back then i dint want to spend my money on them, and i dont really like to follow crowd and buy something just because everyone is raving about it! But one day i saw Bell lipstick butter on sale and i wanted to try it, and it started with just 1 and now i have 3 of them, and they all are very different!

1.  Bell Creamy & Shiny lipstick butter #6 
This is one of my favorite lip products ever! Love it! This lipstick butter have sheer coverage, but it's buildable, the more you put it on, the more color you get. It's more like colored lip balm, and lips feels moisturized and comfortable. Another good thing - it smells so good, like berries. One thing that i dint like, on pencil it looks more red than on lips, but other than that i suggest this product for everyone who dont like lip glosses because they are too sticky, but don want to use regular lipstick.

2. Oriflame The One Color soft lipstick Sweet rose 
I bought this one because i really liked color, rosy nude is my favorite color in lip products and i can use it everyday. This lipstick makes your lips soft and glides on very smoothly. But it dint last on lips very long if you drink or eat! Have very strong rose scent, and if you don't like it, i don't suggest this product to you! Personally, i think that this product is overpriced, you can find something similar for cheaper price!

3. Rimmel Color Rush long lasting intense lip balm 110 Make me blush 
This one stays on your lips better than 2 other ones! You can drink coffee and eat, and maybe little bit of it will come of, but not too much. But you need to have very smooth lips, cause if you'll have chapped - dry lips , it's not for you. I suggest this product to everyone who wants long lasting lipstick, but don't like matte lip sticks, cause this one don't try your lips like some matte lipsticks. It has strong vanilla scent.

Overall, i'm happy with all these products, cause they are different, and i liked them all. But my favorite definitely is Bell one, cause it's cheaper than others and quality is very good. Oriflame one is way too overpriced, but if you want something more long lasting Rimmel one will be perfect for you!

Have a nice day! :)


Saturday, May 23, 2015

Tanya Burr lip gloss review

For English summary scroll down below
Es nezinu kāpēc man nav vēlmes rakstīt atsauksmes, it kā iedvesma ir, un arī bildes datorā jau sen stāv, bet kkā nerakstās. Ļoti negribu pamest novārtā savu blogu, tāpēc saņēmos nelielai mini atsauksmei.

Pēdējā laikā šķiet, ka gandrīz jebkurš kaut cik slavens blogeris/youtuberis ir nācis klajā ar savu skaistuma produktu līniju vai grāmatu. Uz šīm lietām es skatos nedaudz skeptiski, jo fani parasti nav diez ko objektīvi, un ja tu esi safanojies par kādu, tad tev patiks pilnīgi viss, ko viņi dara!
Nesen kopā ar draudzenēm pasūtījām dažus nieciņus no fragrancedirect,lai ietaupītu uz pasta izdevumiem, un apskatot, kas labs, es pamanīju Tanya Burr lūpu spīdumu, cik daudz nav lasītas slavinošas atsauksmes un ļoti daudzi jūsmo, un arī man gribējās pamēģināt. Feelunique šī lūpu spīduma cena ir 9,86, bet fragrancedirect 2,79, un tāpēc es izdomāju,ka pa tādu cenu, nevar nepamēģināt! Izvēlējos neitrālākā krāsā, vairāk ikdienai, jo tad es vismaz viņu lietošu biežāk.


 Izvēlējos tonī Aurora (fragrancedirect gan toņus kārtīgi nevar apskatīt, meklēju google un šis man patika labāk). Rozīgs tonis ar mikroskopiskiem sudrabainiem spīdumiņiem, kurus praktiski nevar redzēt.

Sākumā man nepatika aplikators, bet ar viņu ir viegli uzklāj lūpu spīdumu uz lūpām ar vienu triepienu

Manas domas:

  • Esmu ļoti izvēlīga attiecībā uz lūpu spīdumiem - un to smaržu, es nevaru ciest spēcīgas vaniļas un apelsīnu smaržu, un visur kur lasīju, visi rakstīja, ka viņš smaržo jauki, tāpēc nedaudz baidījos, ka viņš smirdēs, bet nē, viņš tiešām smaržo dievīgi- smaržo pēc saldumiem, končām :) Smarža nav uzmācīga un pēc brīža, to vairs nevarēs just.
  • Nav pārāk lipīgs, ja klāj tikai vienā kārtā, jo kad klāju 2 kārtās man nepatika sajūta uz lūpām, smagnēji un par daudz.
  • Pieejams plašā toņu izvēlē, un jebkurš atradīs spīdumu, kas viņam patiks.
  • Labprāt pamēģinātu vēl kādā krāsā!
  • Nav jāfano par Tanju, lai patiktu šis spīdums :D
  • Spīdums kā spīdums, nekas īpašs, tāpēc diez vai es viņu pirktu par pilno cenu, nedomāju, ka ir tā vērts un var atrast arī kaut ko lētāku un tik pat labu.
Vai jūs esat pamēģinājušas šo lūpu spīdumu?

Lai jums jauks vakars! :)


ENG

I have no idea why i don't want to write reviews lately , i have pictures on my laptop with things that i want to review, i have inspiration, but i just don't want to write anything. I don't want to abandon my blog, so i decided to write mini review about one of my recent purchases - Tanya's Burr lip gloss in shade Aurora :)
I bought it on sale for 2,79 euro.
I'm not gonna lie, i was very skeptical about these kind of products! Looks like almost all somewhat famous youtubers/bloggers have make up lines or book. And if you are huge fan / obsessed with that person your not gonna be objective, probably you will like everything that they came up with. So i wanted to see if everyone raves about this product just because they are huge Tanya's fans or they really like this lip gloss.

My thoughts:
  • I'm very picky with lip glosses, i cant stand lip glosses with vanilla or orange smell, so i was little bit worried about it, cause everyone said that is smells lovely, but what's lovely to you, might be awful for me. But it really smells good, like sweets-candy :)
  • At first i dint liked applicator , but it helps apply product evenly.
  • I suggest to use it in 1 coat, cause 2 coats, for me, it was too sticky and too thick , and it felt uncomfortable for my lips.
  • You don't need to be Tanya's Burr fan to like this lip gloss :D
  • I would love to try it in different color.
  • It's overpriced, there is nothing really special about this lip gloss, you can find something similar for cheaper price, i bought it on sale, but if it wasn't on sale i wouldn't bought it!

Have you tried this lip gloss? :)

Have a nice evening! :)


Thursday, May 14, 2015

New in #5

For English summary scroll down below

Šīs pāris dienas nejūtos labi, gan fiziski, gan emocionāli, nesen mocījos ar trauksmes lēkmēm, un tagad atkal saslimu, nav īsti vēlmes rakstīt atsauksmes, ja pilnīgi viss ir apnicis , jā izklausās nomācoši, bet ko lai dara, gan jau būs labi. Ja neņem vērā kakla sāpes, šodien es tiešām jūtos labāk :)

Tagad nost ar negatīvo! Šonedēļ nedaudz iepirkos un izdomāju, ka parādīšu arī savu neseno pirkumu no fragrancedirect.co.uk un citus pirkumus :)

 Laura Conti higēniskā lūpu krāsa ar SPF25 un piemīlīgs atslēgu piekariņš no Elvi :)
 Prismā visai Bell kosmētikai ir -40 % atlaide, šķiet, ka līdz 20.05! Manā tuvējā Prismā nebija liela izvēle un dažas lietas, kāds jau bija izcūkājis (pirms pērkat pārbaudiet, vai kāds jau nav izmēģinājis jūsu izvēlētos produktus!), tāpēc es nopirku tikai to, ko man vajadzēja un lūpu krāsu :D
Ilgnoturīgs ādu izgaismojošs un koriģējošs fluīds - cena 2,03 (pilnā cena 3,39)
Kompaktais pūderis Multi Mineral - cena 1,79 (pilnā cena 2,99)
Tonējošs lūpu sviests - cena 1,37 (pilnā cena 2,29) - smaržo dievīgi!




 Draudzene gribēja pasūtīt sev lietas no fragrancedirect un es izdomāju,ka šo to arī varētu pasūtīt, un tad sanāca izdevīgāki pasta izdevumi, jo dalījām tos uz pusēm :)
Pretty Turn Up The Volume Waterproof Mascara Black
Technic Get Lashed Volumising Mascara Black
Technic 6 Eye Shadows Palette Nudes
Tanya Burr Lip Gloss  Aurora- viņam bija ļoti izdevīga cena, un es gribu saprast par ko visi tā jūsmo, un vai tie kas jūsmo, jūsmo tāpēc, ka ir safanojušies par Tanya Burr :D
Rimmel Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Lip Balm Make Me Blush (110)



Un kurpītes no Maximas, pēdējais pāris manā izmērā un nopirku tikai par 4,99 :) Ļoti izdevīgi, man ļoti reti paveicas dabūt savā izmērā, jo tos ātri izķer.


Noteikti būs atsauksme par dažiem pirkumiem, šo to jau esmu paspējusi pamēģināt, un ir jau pirmie iespaidi.
Un ko jūs esat iegādājušās pēdējā laikā? :)

Lai jums jauks vakars! :)


ENG
I dint felt good these past few days, both emotionally and physically, had anxiety attacks and now i'm sick, i have sore throat. I dint wanted to write reviews and stuff, because i was tired of everything. I know it sounds depressing, but sooner or later everything will be better. Today i feel much better even with my sore throat.

No more depressing stuff. This week i bought some goodies, and i wanna share few of my recent purchases too, this will be mini collective haul.

Bought Laura Conti lip balm with SPF 25 and cute key ring.
In store near my home Bell cosmetics had 40% off every purchase, and i bought pressed powder, lipstick butter in brighter color and fluid which works like foundation but is more lighter.
Few weeks ago i bought few things from fragrancedirect - wanted to try Tanya Burr's lip gloss and see why everyone is raving about them, 2 mascaras, Rimmel lip balm and brown (again) eye shadows.
And lastly i got last pair of shoes in my size just for 4,99 euro, what a bargain!

I'll write reviews about few of these products very soon!

Have a nice evening! :)

Wednesday, May 13, 2015

My spring/summer 2015 wishlist



Šoreiz gribu padalīties ar savu pavasara un vasaras  vēlmju sarkstu - lietas, kuras es ļoti gribētu, vai domāju, ka būtu piemērotas šai sezonai.

This time i want to share my spring and summer 2015 beauty wishlist /must haves - something that i really want or think that it would be perfect for SS15

Magnitone Lucid Daily Facial Cleansing & Exfoliation Brush - Pixie Lott Hot Pink Limited Edition

It īpaši vasarā ir svarīga tīra un veselīga sejas āda, jo karstumā visa kosmētika mēdz nokust nost, bet bez tās es nevaru . Šāda veida birstes var atrast visur, gan lētākās, gan arī ļoti dārgas, tā kā katrs var atrast tādu, kas būs pa kabatai. Bet ja es varētu atļauties, es gribētu sev Magnitone sejas birsti, un cik koša krāsa :) Šī ir nedaudz lētākā kā Clarisonic birstes, bet noteikti ne sliktāka, vismaz spriežot pēc atsauksmēm. Tā ir piemērota jebkuram ādas tipam, tai 2 režīmi - dziļa  un maiga attīrīšana, un ar to var tīrīt seju katru dienu. Ražotājs sola tīrāku, maigāku un starojošāku sejas ādus 7 dienu laikā! Vairāk informācijas par šīm birstēm var atrast Magnitone mājaslapā https://magnitone.co.uk/ un http://www.feelunique.com

Especially in summer it's good to have  healthy looking skin, because weather is too hot and all makeup melts down, and i cant go outside without makeup! These brushes now you can find almost anywhere, and for prices that everyone can afford. But if i could afford one right now, i would choose Magnitone one  in this bright and lovely color :) This face brush is little bit cheaper than Clarisonic ones, but as good as it, at least judging from the reviews. This brush is suitable for all skin types, it have 2 Modes—deep clean and  sensitive, and you can use it every day. Magnitone promises that you'll get softer,  cleaner, brighter skin in 7 days! You can find more info about this brush in Magnitone page https://magnitone.co.uk and http://www.feelunique.com

BIODERMA Photoderm SPOT Cream SPF 50+

Nākošā lieta manā sarakstā ir saules aizsargkrēms sejai ! Pēdējā laikā saule paliek aizvien kaitīgāka mūsu ādai un arī man nākas no tās ciest. Pateicoties saulei, esmu tikusi pie pigmentācijas plankumiem, un tagad izskatās, it kā man būtu netīra mute :D Es vēl neesmu atradusi tādu, kas man derētu, bet drīzumā plānoju doties uz tuvāko aptieku un beidzot atrast sev sejas krēmu ar SPF , pašlaik domāju iegādāties Biodermas vai Eucerin sejas krēmu, un varbūt palaimēsies un būs atlaides.

Next thing in my list is sunscreen for face. Every year sun gets more dangerous and unhealthy for skin! Thanks to sun i have hyperpigmentation on my upper lip -  it looks like i have dirty mouth, not pleasant look :D I still haven't find face cream with SPF that i liked, but soon i'll go to local pharmacy and buy one - cant decide between Bioderma one or Eucerin one, and maybe i'll get one of them on sale for good price.



Košas lūpu krāsas. Es parasti izvēlos lūpu krāsas savos iecienītajos rozīgi nude toņos, un pa retam kaut ko sarkanu, bet pavasarī un vasarā derētu kaut kas košāks . Varbūt šovasar?!

Bright lipsticks. I always choose lipsticks in pinky nude colors, and maybe sometimes in red color, but in spring and summer would be nice have something brighter. Maybe this summer?!



Sleek MakeUP i-Divine Del Mar Vol.1

Es vienmēr izvēlos brūnas acu ēnas, nekad nepamēģinu kaut ko citā krāsā, man noteikti kādreiz vajadzētu izlīst ārā no manas komforta zonas.  Brūnas acu ēnas izskatās burvīgi jebkurā sezonā, bet kāpēc nepamēģināt kaut ko košāku pavasarī un vasarā?! Man nepatīk, drīzāk būtu bail sev nopirkt  acu ēnas ļoti košos toņos, bet pasteļkrāsas acu ēnas varētu izskatīties jauki :)

I need to get out of my comfort zone more, i always choose brown eye shadows, i never try something else. Brown eye shadows looks nice all year around, maybe it's time to try something brighter in spring and summer season?! I'm scared of neon color eye shadows but pastel ones in little bit brigher color (not brown :D)  might look nice :)




Pēdējā lieta manā sarakstā ir nagu lakas. Man ir nagu laku atkarība, un man nevajadzētu jaunas nagu lakas, bet gribētos gan :D Esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes par jaunajām Essence The Gel nagu lakām, un kas par krāsām, piemērotas gan pavasarim, gan košākās vasarai. Bet jums nav jāseko modei un jāizvēlas konkrētas krāsas nagu lakas pavasarim, tikai tāpēc, ka tās ir modē šajā sezonā, izvēlēties kaut ko tādu, ko zināt, ka varēsiet krāsot arī citā gada laikā. Dažreiz ziemā man gribas kaut ko košu, bet vasarā tumšākas krāsas, es balstos uz sajūtām, kāda krāsa uzrunā vairāk to izvēlos.

And last thing in my SS15 must haves are nail polish. I have nail polish addiction, and i don't need more nail polishes, but i would love to have more :D Heard very good reviews about new Essence The gel nail polishes, and look at those gorgeous colors, pastel for spring and neon ones for summer. But it doesn really matter what color nail polish you choose for SS15, choose something that you know you'll like and you can wear it in other seasons too. Sometimes i want bright color nail polish in winter, and other times i want wear black or dark color one in summer, just choose them in colors you like and dont care about those trends!

Kāds ir jūsu vēlmju saraksts pavasara/vasaras sezonai? :)
What are your spring and summer wish list/ must haves? :)

Lai jums jauka diena! :)
Have a nice day! :)

PS. I know i'm struggling with my grammar, don't judge me on that please! 

Tuesday, May 5, 2015

Oriflame The ONE EverLasting Concealer review

For English summary scroll down below 

Man patīk mans Essence konsīleris, tomēr, viņam ir diezgan zema sedzamība un pārāk mazs iepakojums, tāpēc nolēmu pameklēt citu. Visu laiku skatījos uz Avon konsīleriem, bet nevarēju izvēlēties, draudzene ieteica izmēģināt Oriflame The ONE EverLasting konsīleri, ko pati lieto, no viņas dzirdēju pozitīvas atsauksmes.  Kāpēc ne! Man prieks, ka pasūtīju.




Viegli iztušēt 
Easy to blend in

Oriflame domas par produktu: "Koriģējošs konsīlers ar vidēji blīvu līdz blīvu klājumu, kas saglabā noturību visas dienas garumā. Var klāt vairākās kārtās, lai nomaskētu visas nepilnības**. Satur FreshFix tehnoloģiju nepārspējamai noturībai 25H garumā* un patentēto SkinRenew kompleksu, lai atjaunotu un aizsargātu ādu."
Pieejams 3 toņos!

Manas domas:
Piekritīšu par segumu, jo vairākās kārtās uzklāj produktu, jo labāk nomaskē nepilnības.
Vismaz man visu dienu viņš neturas, un 25h noteikti ir pārspīlēts apgalvojums. Pieņemu, ka atkarībā no ādas tipa, viņš turas savādāk, piemēram, vietās, kur taukojas vairāk, viņš dienas gaitā izzūd, vismaz man tā ir.
Neesmu pamanījusi nekādus īpašos ādas uzlabojumus, vietās, kur viņu klāju, bet nu sliktāk arī nav palicis :D

Man sākumā šis konsīleris nepatika, jo nemācēju ar viņu apieties. Liela kļūda, ko es sākumā pieļāvu ir tā, ka liku ļoti daudz šī produkta, un skats nebija labs. Viņu vajag pavisam nedaudz! 
Var klāt gan ar pirkstiem, gan ar sūklīti. Kopš Drogās nopirku mazos sūklīšus, tagad visu klāju ar viņiem. Ja gadās uzklāt par daudz, tad tieši ar sūklīša palīdzību būs vieglāk iztušēt, lai neizskatās par daudz.
Nesalien rievās zem acīm, tad ja neuzklāj produkta vairāk kā vajag!

Tā kā pašreizējais BB krēms, ko lietoju (ja saņemšos būs atsauksme, bildes jau ir ) ir diezgan gaišs - pieskaņots manam ādas tonim, tad ar šo konsīleri varu nomaskēt arī izsitumus un nepatīkamos plankumus uz sejas. 

Kā mīnuss
Niecīga toņu izvēle, tikai 3 toņi un sūtot no kataloga, īsti nevar zināt vai tonis derēs, man paveicās.
Ja uzklāšanai neizmantojat sūklīšus, jāuzmanās, lai neuzliek produktu daudz par daudz. Labāk, mazak un tad pielikt vēl!

Pagaidām līdz šī kataloga beigām nopērkams ar atlaidi 3.49 (pilnā cena 5,90).
Nākošajā katalogā viņu neredzēju, tur bija pieejams jauns konslīleris, cerams, ka šo nepārtrauc ražot- tirgot.

Lai jums jauka diena! :)


ENG
I love my Essence concealer but i needed something with better coverage, and more product in it (Essence is 1,5 ml). I looked at Avon concealers but couldn't choose one i liked, and my friend suggested me Oriflame The ONE EverLasting concealer (10 ml), she loved it. So i decides to try it, and i'm happy that i did!

Oriflame promises that it will last on face 25 hours and it give medium to full coverage.

My thoughts on that: I think that fact that i will last 25 hours is just marketing trick, on me it doesn't last that long. Maybe on different skin types it lasts different, on my oily combination skin type, especially on more oilier places it dint last that long.
But it have medium coverage and if you apply more coats and build it up, you can get full coverage.

At first i dint like this concealer, cause i dint know how to apply it correctly. Be careful, do not take to much product, little bit goes long way.
It's easy to blend, and you can apply it with fingers or sponge ( i don't have beauty blender so i use cheaper ebay version of it, and it works just fine!).
If you take too much product blend it out with sponge, that helps.
It stays on place and don't crease. 

It helps to cover dark circles under eyes, and you can also cover spots on your face with it.

One think that i dint like about this product is that there is only 3 shades available, and that means not everyone can find perfect shade.

You can buy it from your local Oriflame consultant ;)

Have a nice day! :)

PS. Please don't judge my grammar, in school i had really terrible teacher!

Saturday, May 2, 2015

Aprīļa favorīti

Pievienošos visām, aprīlis tik tiešām paskrēja ļoti ātri un labi, ka tā, jo ir maijs, un tas ir mans mīļākais mēnesis, jo sākas Pasaules čempionāts hokejā! :)
Kā pagāja mans mēnesis un tā, zem visiem favorītiem!

Sākšu ar savām weed biksēm :D izrādās, ka uz viņām ir attēlots vīrietis,kas pīpē zāli nevis sieviete :D Kā es to varēju nepamanīt?! :D
 Tā kā man nav bikšu pakaramā - piekarināju bikses pie auklas, apmēram tā viņas karājās veikalā, un vienīgais ko es padomāju, foršs materiāls un krāsa, viņām ir kabatas, gumija, un derēs arī manam izmēram, jo gumija staipās :D Kā es nepamanīju to,kas uz viņām attēlots, man nav ne jausmas :D
Un tikai vēlāk mājās, kad biju kārtīgi nopētījusi viņas spogulī, pamanīju šo :D Es laikam dažreiz lidinos pa gaisu, un jā, es biju skaidrā :D

Un kas par skatu man paveras no loga- ja kārtīgi ieskatās, tad var redzēt,ka arī tālāk zied plūmītes un ķirši, visa mana mazā pilsētele zied! Un kas par smaržu :)



Tagad pie favorītiem, šķiet, ka šomēnes viņu kopumā nav tik daudz, jo es pārsvarā lietoju vienu un to pašu.

No kosmētikas man šoreiz tikai 2 favorīti:
Essence uzacu zīmulis 02 brown - lēts un labs, ja ir pieejams jūsu vajadzīgais tonis, tad iesaku :)
Gribēju nopirkt Essence lūpu zīmuli, bet neviens no pieejamajiem toņiem man nepatika, laikam tie kas man varētu derēt, bija izpirkti, tāpēc nopirku Catrice longlasting lip pencil 080 That's what Rose would do!
Ja krāso pa visām lūpām, sniedz tādu matētas lūpu krāsas efektu, bet nav tā labākā noturība. Ja krāso tikai iezīmējot lūpu kontūru un pa virsu kādu līdzīgas krāsas lūpu krāsu, kad noiet lupu krāsa, var redzēt iezīmēto līniju :D Man patīk lietot pa visām lūpām, bet tikai tad, kad ir labā lūpu diena.

Mitrās salvetes, nopirku šo lielo iepakojumu, jo tā ir izdevīgāk, bija laba cena, un domāju,ka ja der mazuļiem, derēs arī man, kad uznāk slinkums notīru kosmētiku.
Eveline roku krēms - lietoju kopš Trakajām dienām, un esmu sajūsmā, žēl, ka tuvumā nevienā veikalā neesmu redzējusi šo roku krēmu.

Random favorīti


Manas mīļākās gumijkončas no Haribo. Par šo paciņu ir interesants stāsts, devos pastaigā uz veikalu(8 km kopā sanāk 4 turp un 4 atpakaļ), jo gribējās kaut ko garšīgu, bet nezināju ko īsti. Ejot pāri dzelzceļa pārbrauktuvei redzēju,ka uz tās mētājās gumijlāči . Tālāk ejot pamanīju, ka kāds krūmos uz iekarinājis Haribo paciņu, un sapratu,ka tā ir zīme :D Pamanīju Rimi šīs končas un arī nopirku :D

Manas mīļākās balerīnkurpītes, jau pāris gadus stāvēja uz skapja augšas, un tā arī nebiju uzvilkusi, un tad nesen atradu viņas, un izdomāju,ka ir jāvelk, nav ko marinēt. Tikai žēl, ka diemžēl būšu jau viņas novazājusi :/
Vai varat ieteikt kādu veikalu, kur var atrast lētas balerīnveidīgās kurpītes, negribu pirkt dārgas, jo man viņas novazājas diezgan ātri!

Šajā mēnesī nav ne mūzikas, ne filmu(nākošajā gan būs :D) un grāmatu favorīti.

Pie seriāliem


2 favorīti - mans visu laiku mīļākais seriāls Criminal Minds, es ļoti ceru, ka būs vēl kāda sezona! Man vienkārši patīk, neskaidrošu sīkāk kāpēc. Tikai atceros to, ka pirmo reizi sāku skatīties viņu no laikam 2 vai 3 sezonas, kad to ļoti ļoti sen atpakaļ rādīja LTV7. Un man patīk vēl jo projām!



Un jaunatklājums ir CSI:Cyber - arī izmeklēšanas seriāls, tikai šeit viņi izmeklē noziegumus saistītus ar internetu,hakeriem un tā. Ja patīk izmeklēšanas seriāli un klāt psiholoģija, tad šis patiks!

Tas laikam būtu viss pie favorītiem.

Kopuma par aprīli - darbu vēl jo projām neesmu atradusi, biju uz 2 darba intervijām, tas jau ir sasniegums, no vienas vispār neatzvanīja, no otras saņēmu atteikumu, un uzzināju, kas viņiem nepatika, drīzāk ko es nepateicu kā gribēju. Jau smejos, ka man būs tāda pieredze darba intervijās kā nevienam. Nu katrā ziņā, turpināšu meklēt, un man jau pieriebies, ka saka, ka jaunieši negrib strādāt, mēs gribam, tikai mūs neņem visur, un man diemžēl nav tādu paziņu vai draugu,kas varētu kur iekārtot.
Bet agrāk vai ļoti vēlāk mani kkur paņems!


Mēģinu sadzīvot ar savu lēkājošo trauksmes līmeni, ir labās dienas un ir dienas, kad nemaz nav labi, +un vēl ir pārāk daudz nomācošu domu.
Šis labi visu izskaidro - ''anxiety fucking sucks. you unintentionally make yourself sad, you feel alone even when you're not & sometimes you dont even know whats wrong"

Tā nu pagāja mans aprīlis, nekas īpašs, dzīve vēl jo projām turpina par mani smieties, bet ne tik ļoti kā citreiz, uzlabojums :D

Lai jums jauka diena! :)