Sunday, November 30, 2014

Veikalu labumi Ziemassvētku noskaņai

Kamēr mani ebay pasūtījumi ir ceļā un jaunus es vismaz tuvākajā laikā vairs pirkt nevaru(un man arī nevajadzētu) , jo vēl joprojām nevaru atrast darbu, un mans budžets pirkumiem internetā ir apsīcis. Veikalos noskatīju dažus izdevīgus piedāvājumus Ziemassvētku dekoram par labām cenām un šo to arī nopirku :)


Virtenes dažādās krāsās, ražotas Lietuvā, nopērkamas veikalā Maxima. Nedaudz lielāka un ar zvaigznītēm 1,19 un bāli zeltainā un sudrabaini baltā 0,99 centi :) (citos veikalos cenas vītnēm ap 2 eiro) Var izrotāt gan istabu, gan ar tām izpušķot eglīti.

Neliela lampiņu virtene ar ko izrotāt istabu, lai radītu svētku noskaņu un arī tāpat izskatās ļoti jauki. Arī noderēs, lai izrotātu nelielu egli. Nopērkams veikalā JYSK , pagaidām ir atlaide un maksā 2,99.

Neliela aroma lampiņa, varbūt to īsti nepieskaitītu pie Ziemassvētku dekora, bet es jau sen tādu gribēju, lai varu pirkt kausējamos vaskus un izmēģināt jaunus Yankee Candle aromātus, vai kādu aroma eļļu. Šo lampiņu, var nopirkt Cenuklubā un cena tikai 1,19 :) bet viņas nav pieejamas visos Cenuklubs veikalos, jo ir jau izpirktas, tāpēc atradu vēl vienu variantu:


Arī JYSK veikalos var nopirkt aroma lampiņu ( aroma eļlas gan nenāca līdzi, bet katrai lampiņai nāca klāt kausējamais vasks) , cena gan nedaudz dārgāka kā Cenuklubā 2.62


Šo arī nevar pieskaitīt pie dekora, bet vēsos ziemas vakaros silts pleds ir noderīgs, varēs sasildīties un vēl jauks Ziemassvētku motīvs uz tā attlēlots. Nav gan tas lētākais, cena JYSK veikalā ar atlaidi 9, 74, bet tik pūkains un patīkams :)

Nopirku pledu ar vairākiem maziem sniegavīriņiem  Maximā ar atlaidi, pilnā cena 6, 99 un viņam bija 40% atlaide (nemāku sarēķināt :D )  līdz pirmdienai, arī mīksts un pūkains, nav nemaz sliktāks par citiem. Manā Maximā gan lielākā daļa jau bija izpirkta, bet kādā lielākā veikalā noteikti būs lielāka izvēle.




Lai jums jauks vakars un sveicieni pirmajā Adventē :)

Wednesday, November 26, 2014

Ebay labumi #10

Nu jau mans 10 ebay labumu ieraksts :) Šoreiz par vilšanos.

Kad vēl domāju, ka mācīšos universitātē(gandrīz pirms 2 mēnešiem) , gribēju nopirkt sev jaunu USB flash, lai ir kur salikt mācību materiālus un prezentācijas (tagad man vairs nevajadzēs), gribējās kādu ar nedaudz interesantāku dizainu, nevis parastu,kuru var nopirkt jebkurā lielveikalā. Meklējot atradu šādu:
Man kā futbola fanam likās ideāls USB, un vēl ar manu mīļāko skaitli uz tā, nu ko vēl vairāk var gribēt. Tā kā viņš bija izsolē, izdevās nopirkt šo 16 GB USB atmiņu tikai par 4 eiro.

Plusi

  1. Viņš vismaz atnāca, bet es to neuzskatu par īpašo plusu
Mīnusi
  1. Piegāde aizņēma apmēram 2 mēnešus un man jau likās, ka nekas neatnāks
  2. Es pasūtīju ar futbola tematiku, bet saņēmu šādu:
  3. Lieki teikt, ka tas neizskatās ne tuvu līdzīgs tam, ko es pasūtīju
  4. Tā kā negribēju ķēpāties ar pasta izdevumiem un sūtīt šo atpakaļ, lai saņemtu savu īsto ( pēc 2 mēnešu gaidīšanas, man vairs neticas, ka būtu saņēmusi to, ko gribēju), atdevu šo brālim, viņam universitātē noderēs.
Kopumā : šoreiz es iegrābos. Šī laikam būs otrā reize, kad tā neveicas. Pirmajā reizē es pasūtīju kaklarotu,kas izrādās sen jau bija beigusies (tikai kāpēc tika tirgota?!) un tā vietā man pārdevējs atsūtīja diezgan neglītus karekļus. Skumdina tas, ka es tik tiešām gribēju saņemt  futbola dizaina USB, tāpēc ir vilšanās!


Lai jums jauks vakars! :)

Monday, November 24, 2014

Ebay labumi #9

Pēc vakardienas dusmošanās par pastu,šodien neticami noveicās, laicīgi atnācu, un nebija rindā ilgi jāstāv, jo kad gāju prom, rinda bija ļoti liela.

Šodien kārtējā  Ebay labu rakstā par lētajām lūpu krāsām.

 Cik mīlīgs iepakojums :)

 Tonis 5# -Watermelon Red un 3# Coral
 Tonis #5 un #3

Mēģināju visādi noķert īsto toni un nesanāca, bet bildē ar zibspuldzi ir līdzīgāki tam kā izskatās dzīvē.

Lūpu krāsas no ebay es sūtu pirmo reizi un noteikti ne pēdējo! Agrāg es biju vairāk lūpu spīdumu fans, bet tagad man sagribējās arī lūpu krāsas, parasti Drogās vai kādā citā veikalā es ilgi skatos un nevaru izvēlēties kādu tieši gribu un tā arī beigās neko nenopērku. Pasūtot no kāda kataloga, īsti arī nevar zināt vai tonis patiks un parasti cenas arī ir ap 4 eiro par lūpu krāsu, tāpēc labāk gribēju pamēģināt kaut ko lētāku.

Plusi
  1. Elegants iepakojums, un neviens nepadomās, ka lielo kādu pavisam lēto lūpu krāsu
  2. Ļoti laba cena , aptuveni 1,60 eiro par lūpu krāsu lūpu krāsas var atrast šeit
  3. Krēmīga konsistence, labi klājas uz lūpām, nesausina, bet rada patīkamu sajūtu
  4. Spilgti toņi
Mīnusi
1. Tas gan atkarīgs no vairākiem faktoriem, bet pie manis sūtījums atnāca ilgāk par mēnesi, un man jau likās, ka  būs kaut kur noklīdis
2. Toņi neatbilst tam, kādi tie izskatās bildē. Manā gadījumā koraļļu krāsa vairāk izskatās pēc vecrozā (grūti noraksturot toni, bet skaists) un otra ir vairāk spilgti rozīga.

Kopumā: Es nejūtos iegrābusies, varbūt spilgti rozā tonis man īsti nepiestāv, vismaz ne ikdienai, tad par otru lūpu krāsu esmu sajūsmā. Man patīk lūpu krāsa, kas nesausina lūpas un neizceļ visus sausumus.
Esmu jau noskatījusi citas lūpu krāsas, šoreiz sarkanas (man vienmēr ir gribējies ideāli sarkano lūpu krāsu, bet tā kā ikdienā tā ir par spilgu, pa dārgo negribas pirkt), cerams,ka arī tās būs labas.


Lai jums jauka diena :)

Sunday, November 23, 2014

Ebay labumi #8

Pirms rakstu savu kārtējo Ebay labumu rakstu pasūdzēšos par pastu! Sestdien ap 9 gāju uz pastu pēc sava sūtījuma, speciāli apskatījos pastkastītē vai nav atnācis vēl kaut kas, nekā nebija, un atnākot mājās no pasta apskatīju vēlreiz, ieradums. Vēlāk ap 1 gāju ārā no mājas, un vēlreiz apskatīju pastkastīti un tur bija ziņojums,lai nāku pēc savas paciņas, ap cikiem tad pastnieki vispār nāk, agrāk bija no rīta! Un vēl, man atnāca ziņojums no expresspasta, ka viņi mani nav satikuši un tāpēc esmu saņēmusi paziņojumu, neviens nezvanīja pie durvīm, un vai tad man ir jānīkst pie pastkastes un jāgaida pastnieks, kas izdomās nākt kad gribas? Es vēl saprastu,ka viņi būtu zvanījuši pie durvīm, bet es biju mājās visu to laiku, un tā nav pirmā reize, kad rakstīts,ka neesmu bijusi uz vietas, kaut gan mājās tajā dienā biju visu rītu un neviens nezvanīja pie durvīm! Bet  tas jau ir Latvijas pasts, ko var gribēt!


Šoreiz pasūtīju  Bath & Body Works antibakteriālo līdzekli rokām
Izvēlējos ar ābolu un plūmju smaržu. Protams,ka es kā Halovīna fans uzķēros uz šo iepakojumu :D Un man vajadzēja!
Bet vispār esmu sajūsmā par šiem antibakteriālajiem līdzekļiem, viņi ir diezgan ekonomiski, smaržo ļoti labi. Jau 2 reizi pasūtu līdzekli ar ābolu smaržu un tas ir mans favorīts(būs kādreiz jāpamēģina arī kaut kas cits, tikai parasti nevaru izvēlēties un nopērku kaut ko ar ābolu smaržu :D ) , arī plūmju smarža ir patīkama :)

Plusi

  1. Lēts un ekonomisks, bez pasta izdevumiem aptuveni 1.60 eiro
  2. Labi smaržo, tikai jāizvēlas smarža, kas pašam patīk
  3. Ātra piegāde, man piegādājās 2 nedēļās
Mīnusi
  1. Pasta izdevumi, kas vienmēr ir ap 4 dolāriem, ja vien pa retam neizdodas uztrāpīt uz kādu ļoti izdevīgu piedāvājumu
Kopumā: Ja neņem vērā neizdevīgos pasta izdevumus, pats līdzeklis ir tā vērts, un noteikti sūtīšu atkārtoti, kad atkal kādu izlietošu.

Lai jums jauka diena :)

Thursday, November 20, 2014

Yankee Candle Latvija iepirkšanās vakars


Vakar viesnīcā Maritim Park Hotel Riga notika Yankee Candle iepirkšanās vakars! Kas par burvīgu smaržu un aromātiem, jau gaitenī varēja sajust sveču smaržu :)
Biju pirmā, kas atnāca (es vienmēr atnāku daudz ātrāk, tā gadās un viesnīca atrodas diezgan tuvu mājām), bet tas netraucēja pasmaržot visus aromātus! Viņi ir dievīgi! Jauks vakars, man prieks, ka aizgāju, jo pa dienu jau vairākas reizes šaubījos iet vai nē.
Šis pasākums bija labs veids kā iepazīties ar piedāvājumu, atrast aromātu,kas tuvāks degunam, un izvēlēties savu sveci, jo sūtot internetā īsti nevar zināt vai konkrētā sveces smarža patiks vai nē.



Mani pirkumi :) Šādi smaržos mani ziemas vakari!
  1.  Amber Moon aromāts - valdzinošā dzintara smarža vieglā vakara vēsmā ar pievienotu pačūlijas un sandalkoka noti.
  2. Honey Glow aromāts – šīs saldās medus smaržas maigais, valdzinošais starojums rada mājīgi siltu un mierīgu noskaņojumu.
  3. Ginger Dusk aromāts – spēcinošā garšviela ingvers un mazliet salds citrusauglis piešķir īsto noskaņu mirklī, kad iestājas krēsla.
  4. Fireside Treats aromāts – pārgājiena prieki pie ugunskura, dziedot un smejoties un cepot māršmalovus līdz tie kļūst par izkusušiem brīnumiem. Pasmaržojot šo sagribējās pasēdēt pie ugunskura un uzcept zefīriņus.
  5. Lemon Lavender aromāts – tīrs un aicinošs... svaigs citrona un relaksējošu lavandas ziedu aromāta sajaukums. Kurš to būtu domājis, ka lavanda kopā ar citronu var smaržot tik labi?!

Iesaku vispirms izmēģināt samplers variantu un tad, ja kāds aromāts ļoti iepatīkas pirkt lielo sveci, jo ja nepatiks smarža un būsiet pasūtījuši lielo sveci, būs vilšanās un sajūta,ka esat izmetuši naudu miskastē.
Tagad nākošais pirkums būs aroma lampa eļļām un sveču vaskiem, lai varu pirkt kausējamos vaskus un izmēģināt jaunus Yankee Candle aromātus :)

Un pēc kā smaržos jūsu ziemas vakari? :)

Lai jums jauka diena :)


Tuesday, November 18, 2014

Šis un tas, mani favorīti *

*Nevarēju izdomāt labāku nosaukumu!

Sveiciens visiem valsts svētkos! :)

Šovakar nedošos vērot salūtu, bet palikšu mājās, jo pa dienu pamanījos pamatīgi pārsalt un vairs nav vēlmes kaut kur doties, nekas nākošgad!

Pārskatīju bildes telefonā un atradu šo bildi:
Bija brīdis, kad šķiet pilnīgi visiem bija bilde ar kājām zālē, kas klāta ar rudens lapām, un arī man vajadzēja :D Tā kā gāju cauri parkam negribēju mīcīties pa zāli, tad man ir "gandrīz kājas lapainā zālē bilde" :D

Halovīns būtu mani mīļākie svētki, ja viņus pie mums svinētu pa īstam! Prismā pamanīju jauku spociņa svečturi un man vajadzēja to, un kā nu bez Yankee Candle sveces, kura par laimi atnāca no ebay laicīgi.

Saulaina un vējaini vēsa diena ar perfektu skatu uz Vecrīgu, pietrūkst man saulainās dienas!

Mans jaunatklājums un ļoti garšīgs kukurūzas našķis, kad gribas kaut ko saldu.


Kā nu bez šī dzēriena, kad vakaros gribās kaut ko siltu, bet tēja jau nedaudz apnikusi, garšo dievīgi!

Un tā smaržoja mana istaba rudens vakaros. Varbūt rudens smarža man asociējas ar kaut ko pavisam citu, bet šī svece piepildīja māju ar neuzmācīgu rudens augļu un ugunskura smaržu.

Atradu sev jaunu hobiju un taisu  puķu rotas matiem, sapratu,ka tā sanāk lētāk, kā pirkt gatavu un es sev varu uztaisīt kādu vien man gribas.

Pēc OneRepublic koncerta man kādu laiku vēl negribēsies klausīties neko citu kā viņus, un tā es uztrāpīju uz šo skumīgo, vienkāršo un tajā pašā laikā skaisto dziesmu.


Laikam skatos vairāk seriālus nekā vajadzētu un pamanos atrast arī jaunus un neredzētus. Forever ir seriāls, kas patiks izmeklēšanas seriālu faniem. Netipisks galvenais varonis, kurš nevar nomirt, pa starpu noziegumu izmeklēšana, kaut kas nedaudz savādāks un mazliet atšķiras no pārējiem seriāliem. Vairāk info par seriālu šeit :)


Un seriāls, kurš patiks Betmena faniem. Notikumi risinās laikā, kad Brūss Veins vēl ir jauns un nav kļuvis par Betmenu, seriālā parādās arī jau mums zināmi ļaundari no dažādām Betmena filmām. Man likās interesanti! Vairāk info par seriālu šeit :)

Kādi ir jūsu seriālu jaunatklājumi vai skatāties kādu no šiem? :)
Šīs laikam būs manas favorītlietas rudens periodā.

Lai jums jauks vakars :)

Saturday, November 15, 2014

Yankee Candle Honey & Spice svece

Esmu Yankee Candle fans. Man škiet, ka esmu saslavējusi visiem, kam vien var un kas klausās,  šīs sveces :D
Yankee Candle sveces piepilda māju ar burvīgu aromātu, bet nav uzmācīgas. Man ir ļoti jūtīgs deguns un ja svece smaržo par stipru, gribas atvērt logu un izvēdināt, lai šī smarža(smaka) man vairs netraucētu. Tomēr ar šīm svecēm tā nav, un esmu par to jau pārliecinājusies vairākas reizes.

Honey & Spice aromāts – medus un cukurniedres savijas kopā ar kanēļa standziņu un kakao, lai radītu šo gurmānu brūvējumu.
Smaržo pēc gatavošanās  Ziemassvētkiem, īsts svētku un ziemas aromāts! Perfekts aromāts tumšiem ziemas vakariem, vēl derētu klāt liela krūze karstās šokolādes un kāda laba filma :) Man nepatīk medus smarža, bet šeit tā nav tik jūtama, jo kopā ar pārējiem aromātiem smaržo fantastiski.

Liels paldies Yankee Candle Latvija :) par jauko pārsteigumu!



Jaunie ziemas aromāti ir dievīgi! :)

Yankee Candle sveces var atrast interneta veikalā http://www.yankeeshop.lv/
Sekot jaunumiem var arī sociālajos tīklos facebookdraugiem.lv un twitter :)

19. novembrī Maritim Park Hotel Riga Tallinn zālē (2. stāvs) plkst. 19:30 notiks īpašais iepirkšanās vakars vairāk informāciju varat atrast šeit :) Laba iespēja, lai pasmaržotu šīs burvīgās sveces un atrast savu ideālo aromātu.

Lai jums jauks vakars :)

Thursday, November 13, 2014

Es mīlu koncertus ...

Pat nezinu kā lai iesāk, bet OneRepublic koncerts būs viens no top 5 labākajiem koncertiem uz kuriem esmu bijusi! Gaidu šo koncertu jau no aprīļa, kad pirmajā dienā, tikko kā sāka pārdot biļetes, devos uz Statoil un nopirku savu biļeti, laiks paskrēja ātri!
Man ir tik daudz pozitīvu emociju, ka pietiks vēl kādam laiciņam. Šobrīd man negribas klausīties neko citu kā vien OneRepublic un gremdēties jaukajās atmiņās.
Šis koncerts, vismaz man, ir labākais un ko esmu bijusi šogad, jo uz Kings of Leon koncertu gāju kompānijas pēc un ar domu, ka  vismaz būšu redzējusi viņus dzīvajā, jo diez vai viņi atbrauks vēlreiz pie mums, pašam koncertam nebija ne vainas, bet kaut kas pietrūka. Positivus bija daudz labu grupu, bet dažu iemeslu dēļ nesanāca pilnībā izbaudīt festivālu šogad.








Viens no iemesliem kāpēc man patīk iet uz koncertiem ir tas, ka tu kaut uz pāris stundām spēj aizmirsties no visas pasaules, visām problēmām un nebūšanām. Lai cik slikta būtu bijusi tava diena, tajā brīdī, kad uz skatuves uznāk mākslinieks, aizmirstas viss, un tu izbaudi katru minūti. Tādas emocijas, ko sniedz koncerts ir grūti iegūt citur ( nu labi, tas brīdis, kad mūsējie Minskā hokeja čempionātā uzvarēja somus ar 3:2, un es to redzēju klātienē, vārdos neaprakstāmas emocijas, ko arī nevar iegūt visur, ja nepatīk hokejs, tad emocijas gandrīz tādas pašas kā nokļūt savas mīļākās grupas koncertā), un laikam tāpēc man patīk iet uz koncertiem! Tu jūties tik labi, tik laimīgs, tas nekas, ka esi jau ilgi stāvējis kājās, bet tev ir enerģija dziedāt, bļaut līdzi dziesmām no visas sirds un lēkāt, pēc laba koncerta tu nejūties noguris, bet ir tāds enerģijas pieplūdums, ka nezini, kur lai to liek.
Vēl joprojām skudriņas skrien atceroties tos brīžus, kad visa (vismaz vairums klātesošo) zāle dziedāja līdzi dziesmām, tas bija tik skaisti!
Cerēsim, ka viņi atbrauks vēlreiz nākošajā tūrē!

Secinājums - nākošreiz ejot uz koncertu Arēnā Rīga, laikam pirkšu sēdvietu, jā man patīk lēkāt līdzi dziesmām, un ja blakus sēž kkādi sausiņi, nav patīkami, bet es esmu par īsu koncertiem, jo vienmēr daudz garāki cilvēki aizlien priekšā :D


Tuesday, November 4, 2014

Ebay labumi #7

Turpinot savu Ebay labumu rakstu sēriju, atcerējos, ka vasarā pasūtīju šifona topiņus, tāpēc šodien ieraksts par tiem.

Vasaras sākumā gribēju atrast t kreklus ar interesantu apdruku, bet nekas īsti nepatika vai nelikās gana interesants no veikalu piedāvājuma, un es sāku meklēt ebayā. Krekliņu tur ir daudz un cenas ļoti labas, ja vien tev ir mazs izmērs, jo vairumā gadījumu ir tikai S izmēri, un tiem, kam bija izmēri, mani nepiesaistīja apdruka, bet tad es pamanīju šo:

Varbūt no skata tas dzīvnieciņš neliekas diezko skaists, bet mani piesaistīja tas uzraksts un cena, tāpēc nolēmu pasūtīt.

Plusi

  1. Patīkams materiāls vasarā, nav karsti, ja vairāk sanāk svīst, tad to nevar redzēt-materiāls neizceļ sviedru pleķus.
  2. Laba cena, kopā ar pasta izdevumiem nedaudz vairāk kā 4 eiro ( pirku šeit )
  3. Atbilst izmēram
Mīnusi
  1. Topiņš dzīvē ir nedaudz blāvāks kā attēlā, un nevis sniegbalts, bet nedaudz iedzeltens.
  2. Izmēri atbilst, bet ja jums ir lielāks krūšu izmērs, tad iesaku ņemt vienu lielāku izmēru, jo man pie krūtīm topiņš bija nedaudz šaurs, bet vēdera rajonā vaļīgāks. Tāpēc, var gadīties, ka ja ņem savu izmēru, var būt par šauru krūtīs, jo viņš ir domāts tāds vaļīgs, lai vasarā ir patīkami.
Kopumā
Ja neņem to,ka dzīvē topiņš ir mazliet bālāks, tad nav daudz kur piesieties. Patīkams materiāls vasarai. Vai pirktu vēl kādu, drošvien nē, jo man pagaidām pietiek ar šo.


Lai jums jauka diena :)