Sunday, November 30, 2014

Veikalu labumi Ziemassvētku noskaņai

Kamēr mani ebay pasūtījumi ir ceļā un jaunus es vismaz tuvākajā laikā vairs pirkt nevaru(un man arī nevajadzētu) , jo vēl joprojām nevaru atrast darbu, un mans budžets pirkumiem internetā ir apsīcis. Veikalos noskatīju dažus izdevīgus piedāvājumus Ziemassvētku dekoram par labām cenām un šo to arī nopirku :)


Virtenes dažādās krāsās, ražotas Lietuvā, nopērkamas veikalā Maxima. Nedaudz lielāka un ar zvaigznītēm 1,19 un bāli zeltainā un sudrabaini baltā 0,99 centi :) (citos veikalos cenas vītnēm ap 2 eiro) Var izrotāt gan istabu, gan ar tām izpušķot eglīti.

Neliela lampiņu virtene ar ko izrotāt istabu, lai radītu svētku noskaņu un arī tāpat izskatās ļoti jauki. Arī noderēs, lai izrotātu nelielu egli. Nopērkams veikalā JYSK , pagaidām ir atlaide un maksā 2,99.

Neliela aroma lampiņa, varbūt to īsti nepieskaitītu pie Ziemassvētku dekora, bet es jau sen tādu gribēju, lai varu pirkt kausējamos vaskus un izmēģināt jaunus Yankee Candle aromātus, vai kādu aroma eļļu. Šo lampiņu, var nopirkt Cenuklubā un cena tikai 1,19 :) bet viņas nav pieejamas visos Cenuklubs veikalos, jo ir jau izpirktas, tāpēc atradu vēl vienu variantu:


Arī JYSK veikalos var nopirkt aroma lampiņu ( aroma eļlas gan nenāca līdzi, bet katrai lampiņai nāca klāt kausējamais vasks) , cena gan nedaudz dārgāka kā Cenuklubā 2.62


Šo arī nevar pieskaitīt pie dekora, bet vēsos ziemas vakaros silts pleds ir noderīgs, varēs sasildīties un vēl jauks Ziemassvētku motīvs uz tā attlēlots. Nav gan tas lētākais, cena JYSK veikalā ar atlaidi 9, 74, bet tik pūkains un patīkams :)

Nopirku pledu ar vairākiem maziem sniegavīriņiem  Maximā ar atlaidi, pilnā cena 6, 99 un viņam bija 40% atlaide (nemāku sarēķināt :D )  līdz pirmdienai, arī mīksts un pūkains, nav nemaz sliktāks par citiem. Manā Maximā gan lielākā daļa jau bija izpirkta, bet kādā lielākā veikalā noteikti būs lielāka izvēle.




Lai jums jauks vakars un sveicieni pirmajā Adventē :)

0 comments:

Post a Comment