Thursday, April 9, 2015

AliExpress wishlists #4

Stresoju par rītdienas zobārsta apmeklējumu un lai sevi nomierinātu, un domātu par jaukākām lietām, izdomāju "pasērfot" aliexpress, tas nomierina un nav pat nekas jānopērk :D Šodien weheartit.com redzēju bildi ar Chanel smaržu pudeles somiņu, diezgan nefunkcionāla, jo diez vai daudz tādā var ielikt, bet lūpu krāsa, telefons gan jau ietilps. Protams, identisku oriģinālam nevar atrast, bet ir pilns arī līdzīgām, un dažas pat ir interesantākās dizaina ziņā. Lētas gan nav, bet ja gribas piedot kādu odziņu apģērbam būs tā vērts, vai arī kā dekors mājās. Nolēmu padalīties ar saviem atradumiem.

Šīs izskatās vislīdzīgākās oriģinālam :)

Šīs somiņas pieejamas vairākās krāsās, var pieskaņot somiņu apģērbam :)

Šīs somiņas ir pavasarīgā dizainā un daudz praktiskākas kā iepriekšējās, jo viņām ir rāvējslēdzējs un šķiet, ka tās ir arī ietilpīgākas.

Vai nav piemīlīgas? Nedaudz savādākā formā, bet tāpat izskatās jaukas!

Šī ir nedaudz parastāka, vairāk ikdienai, kad gribas kaut ko neikdienišķu, pēc apraksta šķiet, ka līdzīgu var vai varēja nopirkt asos.com

Un es nevarēju neiekļaut šo burvīgo somiņu, jo kura tad negrib somu lūpu krāsas formā :D Šī labi izskatītos kā dekors mājās :)

Laikam pati īsti negribētu tādas somas, jo man patīk staipīt daudz lietu līdzi, un tādās viss nevarētu salīst :D Bet tā, vismaz kaut kas unikāls, un savādāks, jo maza iespēja, ka citām būs kaut kas līdzīgs.

Lai jums jauka diena! :)

1 comments: