Saturday, June 30, 2012

Angry Birds cola



Beidzot arī es veikalā atradu šo dzērienu, viņš labi izvairījās no manis. Un jā, nekas diži īpašs tas nav, kolas veidīgs dzēriens ar tropisko augļu piegaršu. Man šis dzēriens bija nedaudz par saldu un  mazliet par maz gāzes. Bundža tiešām ir jauka, bet pagaršoju un pietika. Šis produkts ražots Latvijā un tas ir pozitīvi :)
Veikalā Elvi laikam kaut kāda atlaide cena 0.29.

Wednesday, June 27, 2012

Paraudziņš


kad pamanīju, ka Escadas mājas lapā var dabūt bezmaksas smaržu paraudziņus un to sūta arī uz Latviju nopriecājos, jo tur varēja saņemt manas mīļākās smaržas paraudziņu. Tomēr,kad saņēmu biju mazliet vīlusies, nu ko, kad vilšanās pārgāja, par to,ka no tā paraudziņa jau dižas jēgas nav, vismaz pastkarte liekas jauka :)

un pats paraudziņš izskatās šādi...

http://www.escada-fragrances.com/en/free-perfume-samples/ un lapa, ja kāds grib paraudziņu, vismaz pastkarte tiešām ir jauka :D

Monday, June 25, 2012

Bildes- vakardiena

Vēl pāris minūtes un Jāņi būs pagājuši, beidzot. Šogad kkā nesanāca nosvinēt svētkus foršā kompānijā, un futbola spēle vakarā to pat neglāba.[esmu futbola fans]

Diena sākās ar pamatīgu līšanu - gāzienu. Man tiešām likās, ka šodien[vakar] no mājas ārā iziet neizdosies. Par laimi, pēc pāris minūtēm, tas viss pārgāja uz mazāku līšanu, un varēja doties ārā uz vilcienu. lai brauktu uz gadatirgu. Sava veida mzpilsētu šarms - gadatirgus, kur var nopirkt visu ko, gan ēdamas lietas, gan drēbes un ko tik vēl ne.
Šoreiz gadatirgū sev neko īpašu neatradu, bet pirms došanās uz mājās, aizklīdām līdz lielveikalam.


Pa ceļam uz lielveikalu Daugavas malā, attecē, redzēju divas jaukas ģimenes pīļu un gulbju :) Tik jauki. Pīlēnus bija grūti nobildēt, jo kad gribēju pienākt tuvāk viņi laidās prom. Bet gulbji mani mazliet nobiedēja, gulbju mamma un mazie gulbji nāca tuvāk, acīmredzot viņi ir pieraduši,ka cilvēki viņus baro un nebaidās.

Atradums lieveikalā melnas saules brilles, man šī forma patīk un gribējās vēl vienas, man ir līdzīgas šīm, bet labākas, un kaut kā negribas novazāt :D

Rimmel scandal eyes ūdensnoturīgā tuša, Drogās ar klienta karti ir atlaide. Ogres Drogās diemžēl nav Essence stenda, bet Rimmel tuša likās kārdinoša un man vajadzēja ūdens noturīgo. Ceru,ka laba.

Ķirši :) Šīs vasaras labākais našķis tūlīt aiz zemenēm.

Un pašā vakarā tur aiz mākoņiem parādījās saule, kaut norietot, bet bija skaisti. Man patika vēsais laiks un vējš, taču šogad Jāņi atkal nesanāca tādi,kā gribētos.

Thursday, June 21, 2012

Gadu atpakaļ...best day ever :)

Varu teikt, ka gadu atpakaļ 21.06.2011 bija labākā diena manā mūžā līdz šim, pagaidām nekas to nav pārspējis.


Šis video <3 it's amazing, the band , the crowd, fans , that day, everything.
Tas bija vislabākais vasaras sākums manā mūžā. Ak dievs, es šķiet vēl nespēju noticēt, ka es biju uz 30 Seconds To Mars koncertu Tallinā 21.06.2011[labākā diena ever ], es redzēju savu mīļāko grupu dzīvajā, tas bija un ir sapņa piepildījums.es vēl atceros, kā domāju,ka nekādi netikšu, jo koncerts būs Igaunijā, ne naudas biļetēm, ne mazākās cerības tur nokļūt- Cerība vnm ir, un brīnumi notiek.Tikšana pie biļetēm bija vnk episka padarīšana- es piedalījos žurnāla Sīrups[jā es zinu ka tas domāts sīkākiem par mani] konkursā, kur varēja laimēt biļetes uz Mars koncertu, un aizmirsu , ka piedalījos, pēc 2 nedēļām 5dienā žurnālā pamanīju savu vārdu pie uzvarētājiem, kaut kas neticams - jo ja es nebūtu nopirkusi žurnālu un kārtīgi izlasījusi, es būtu palaidusi garām labāko notikumu savā dzīvē :D Tā nu es nezināju, ko lai dara, zvanīt tur un uzzināt vai tiešām esmu tiksusi pie biļetēm, vai nē, es izstāstīju savai labākajai draudzenei, kura teica, lai es noteikti piezvanu, un paldies viņai, jo savādak es to nožēlotu visu laiku . Un tā sākās trakākā 1diena, diena pirms koncerta, mums nebija biļetes uz autobusu,lai nokļūtu Igaunijā, un mums paveicās, nopirkām pirmspēdējās biļetes uz autobusu. Brauciens līdz Igaunijas robežai izcili garlaicīgs[tie, kas braukuši zina, daudz zaļumu-pļavu-visvienveidīgs un garlaicīgs] un uz robežas, kur ir wifi :D mēs uzzinājām, ka Mars brauc 2. novembrī uz LV -fuck yeah :D Lūk tas ir sapņa piepildījums. Nokļuvām galapunktā pie Tallinas dziesmu svētku estrādes, 3 stundas stāvējām un vēl tik pat daudz klausījāmies draņķīgus iesildītājus, visi grūstījās, bet tas bija tā vērts best fucking night ever :D Tas bija neaizmirstami un atpakaļ ceļā visi braucēji bija pārguruši, un tikko kā atbraucu mājās pirmā doma, man 10.00 jādodas pirkt biļetes uz koncertu Rīgā. Tā nu miegs un nogurums pazuda uzreiz. tas bija piedzīvojums, neaizmirstami un labi pavadīts laiks, es pirmoreizi izdziedājos, izbļaustījos un izlēkājos no visas sirds.Prieks,ka varēju kko tik foršu piedzīvot kopā ar labāko draudzeni :))


Koncerts Rīgā arī bija foršs, bet atmiņas no pirmā koncerta ir vislabākās, laikam jau jāsaka, ka sapņi var piepildīties, pat tādi,kas sākumā likās nereāli.

iepērkos...

Mans budžets šodien ir izsmelts, kādu laiku būs jāatturas no kārdinājumiem ebeyā un jāsagaida, visi sūtījumi, ko esmu sapirkusies...
Un atkal, kas notiek ar pastu, man atnāca lapiņa ar  "atkārtots sūtījums" uz tās, neesmu saņēmusi arī pirmo, un uz šīs atkal zīmogs bija 3 dienas atpakaļ. Tā ir pastnieču vaina, vai kā? Pasts atrodas tuvu mājām, pastniece nāk katru dienu, kur ir vaina. Pastā man saka, ka būs iejaucies kaut kur startp avīzem un reklāmām, lai es mājās pārskatu, bet avīzes mēs nepasūtam, un reklāmu ir maz, šaubos,ka Maximas reklāmā nevarētu pamanīt iekritušu lapiņu. Vismaz es saņēmu.

Melna hologrāfiskā nagu laka no ebaya, ja tā kārtīgi ieskatās, tad var redzēt, ka gaismā viņa smuki spīd un spīdumiņi atstarojas dažādās krāsās. [bildes kvalitāte nav labā, bet ar manu telefonu tiešām labāk nesanāk]

Hologrāfiskā nagu laka lillā krāsā.
Man prieks ka izdevās atrast ne īpaši dārgi, jo mana iepriekšējā hologrāfiskā nagu laka beidzās un es neatradu tādu vairāk, žēl. Bet  šīs ir tuvu tam ko es meklēju un lielākā tilpumā.

Pastkartes ar Rīgu postcrossingam , sen neesmu sūtījusi nevienu un jāatsāk, jauka nodarbe, var saņemt skaistas pastkartes no visas pasaules :)

Biļete uz Positivus festivālu :) man gan pagaidām vēl ir telts problēma, bet gan jau to izdosies atrisināt. Beidzot redzēšu Keane dzīvajā un Damien Rice :)

Visjaukākais pārsteigums no draudzenes, kura nesen atgriezās no Francijas īsts Eifeļtorņa atslēgu piekariņš, vienā pusē rakstīts France, otrā Paris :) tādu īstu no Francijas sen gribējies, nevis tādu, ko tirgo tepat,šis ir īpašāks. Mazliet Parīzes šarma.

Monday, June 18, 2012

Avon nagu lakas

Patīkams pārsteigums no draudzenes :) viņa man atnesa pāris Avon nagu lakas , vai nav forši :)

Midnight plum tonis - tumši lillā nagu laka, kas dažādos apsgaismojumos izskatās savādāk, gan kā gandrīz melna, gan lillīga. Šī toņa nagu laka man jau ir bijusi. Man patīk jaunā pudelīte-iepakojums.

Decadence tonis -  lillīga ar maziem spīdumiņiem- perlamutra nagu laka [ja pareizi uzrakstīju to vārdu].

Lemon sugar tonis -  skaisti dzeltena krāsa , nespēju ar telefona kameru noķert īsto toni.

Strawberry - nu šī krāsa zemenes neatgādina, bet šī ir ātri žūstošā nagu laka. Tonis dzīvē izskatās spilgtāks.

 Black mosaic effects nagu laka - šo es gribēšu kaut kad drīzumā izmēgināt, jo līdz šim crackle nagu lakas, man ir sagādājušas vilšanos, varbūt neesmu nopirkusi īstās.

Inky blue - matēta nagu laka, tumši zilā krāsā ar nelieliem spīdumiņiem iekšā. 

Man patīk Avon nagu lakas, viņas ātri nesažūst, labi klājas un ir diezgan ilgi noturīgas. Kaitina kaste, kurās viņas ir iekšā, tā var sabojāt jau uzlakotos nagus velkot ārā, vai pat tos var nolaust, bet tā, esmu sajūsmā par šīm nagu lakām. Drīz kādu izmēgināšu.

***

Beidzot brīvdienas, vēl jorpojām slimoju, dažas sliktas un labas ziņas un nedaudz garlaicības, nē mācības man nepietrūkst, gribas kārtīgi atpūsties, tikai es nezinu īsti kā, tā pierats, ka nekam īsti nebija laika, ka tagad nav ne jausmas, ko darīt.
Tāpēc mazliet filmu nenāks par sliktu.
Atradu mājaslapu http://www.tubeplus.me/ , kur var skatīties gan seriālus, gan filmas. Nē, tas nav nekāds porno saits, man vismaz tā bija pirmā asociācija ar šo lapu...
Man patīk šausmu filmas, psiholoģiski trilleri un mistēriju tipa filmas, tāpēc,kad man būs garlaicīgi pirmo es izvēlēšos skatīties, kādu no šī žanra filmām, es skatos arī cita veida filmas, bet šīs iet tuvāk sirdij.
Filma Choose (2011) [Izvēlies] - psiholoģisks trilleris, neuzskatu to par baigo šausmu filmu, jo manuprāt, šausmenes ir filmas, kur ir pilns ar kaut kādiem, nereāliem , īstajā dzīvē neeksistējušiem mošķiem...  Īsumā, filmas galvenā varone ir žurnālistikas studente, kura turpina sērot par savu mirušo māti,kura izdarīja pašnāvību. Viņas tēvs ir izmeklētājs-policists, kurš risina dīvainas slepkavības- uzbrukumus, kur upuriem liek izvēlēties vienu lietu - piemēram, upuris ir pianists, viņam liek izvēlēties, vai palikt bez pirktiem, vai bez dzirdes... Meitenei liekas, ka ir kāda saistība starp šīm slepkavībām un viņas mātes nāvi. Tā nu viņa turpina savu izmeklēšanu, sērijveida slepkava dod viņai mājienus, līdz viņi uznāk pa pēdām slepkavam...[tālāk es nestāstīšu, ja nu kāds grib redzēt, es gan šaubos,  nebojāšu to prieku skatīties]
Man patīk ideja, kas ir pamatā šai filmai par izvēli, liek mazliet aizdomāties...Cepums filmai par to, ka tur bija sērijveida slepkava, pamesta ēka/skola [jā, man šīs lietas kkā ļoti piesaista]. Pats sižets nebija slikts, tiešām bija interesanti vērot, kurš varētu būt slepkava, paredzēt to nevarēja, bet man nepatika tas, kādas bija beigas. Skatītāju tā kā atstāj neziņā, kas notiks tālāk, un tev nav sajēgas, kāpēc tieši tādas beigas, kāds sakars tam ar to?!


TWIXT (2011) - galvenais varonis ir rakstnieks, kurš dodas pa pilsētām reklamēt, sniegt autogrāfus, savu jauno grāmatu un nokļūst kādā dīvainā pilsētelē. Viņam sapnī parādās, spoks, meitene, kas bija noslepkavota šajā pilsētā. Viņam rodas ideja jaunam stāstam, taču trūkst iedvesmas, viņš dzer, nekas nelīdz. Miega līdzekļi palīz aizmigt un redzēt sapnī dīvainas lietas, mirušo meiteni, Edgaru Alanu Po. 
Sižets izklausās neloģisks, un nesaprotams, bet nav neinteresanti. Neiteiktu skatīties, ja neinteresē šāda veida filmas, jo nav tā vērts, paiet 50 minūtes filmas un nekas tāds īpašs, nenotiek. Prasās vairāk vairāk sižetiskās līnijas iekšā, kādus notikumus, lai nevarētu atrauties skatīties filmu, tā visa trūkst. Vienīgais no šīs filmas man patīk Edgara Alana Po tēls, kurš filmas varonim viņa ilūzijās stāsta notikušo ar meiteni?
Jā, šī būs mindfuck tipa filma.
Pēc noskatīšanās, man vēl nav skaidrs, kāda jēga no šīs filmas, kāda bija sižeta ideja? 
Un pašas beigas... varu teikt,ka nav ne jausmas, kas tajā filmā notika. Kas bija īsts, kas bija fantāzija...


Thursday, June 14, 2012

Spīdīgi melns

Uzlakoju melnus nagus, un laka mazliet sāka vietām lobīties nost un nolēmu viņus pielabot ar spīdumiņu laku, lai vēl kādu dienu var panēsāt-netīrīt nost.

attēlu kvalitāte kā redzams iespārda, bet tur neko nevaru darīt, domu vismaz var redzēt. Mazliet pielaboju melno nagu laku. Spīdumiņi saulē smuki spīd, izskatās mazliet jaukāk, dievinu melnus nagus, bet šis salikums dzīvē izskatās smuki. Gribētos varbūt vairāk un dažādu spīdumiņu dažādību lakā, bet ar šo ir pietiekami labi. Pagaidām veikalā neesmu redzējusi tādu, kas iepatiktos, visas ir vai nu pārak sudrabainas ar ļoti smalkiem spīdumiņiem, vai arī tie ir ar zvaigznītēm vai sirsniņām, kas diemžēl neturas virsū ilgi.

Izmantoju melnu ados laku un Visions laku ar spīdumiņiem no Oriflame.

mazie jaunumi-pirkumi

man nav paveicies, esmu saausktējusies, bez normāla iemesla, kakls sāp [pēc psihologijas, laikam būs somatizācija, pārmērīgs stress par eksāmeniem, un maz miega, ķermenis pārguris, sajutos gudra :D , joks ] + vēl šodien pastā notrāpīju uz tādām rindā, pilns ar pesionāriem, laikam pensiju diena, vai kkas tāds.

Isabelle Dupont  nagu lakas rozā 291 un oranžā tonī 261. Pirktas Superlatā, gribēju jaunu nagu laku un nevarēju atrast toņi, manā veikalā izvēle ir nožēlojami maza, iepatikās rozā pasteļkrāsas tonis, tā kā jāņem divas atradu līdzīgu oranžu . Abu cena kkur mazliet pāri latam. Iepriekš jau esmu pirkusi šīs firmas nagu lakas un esmu sajūsmā, noturība laba, un pietiek ar vienu kārtu,lai iegūtu labu toni, dažreiz divas atkarīgs no tā vai tā ir caurspīdīgāka tipa nagu laka, vai nē.

OPI Jade is the New Black .Mana otrā OPI nagu laka, un pagaidām pēdējā, bet noteikti meklēšu vēl ebayā izdevīgus piedāvājumus. Zaļš tonis, grūti noķert īsto krāsu, bet šī ir tuvāk patiesajam tonim. Dievīga krāsa, man ļoti patīk :)

Very me mini otiņa  vaigu sārtumam. Uz šo es esmu iegrābusies :D Mana draudzene strādā par Oriflame konsultanti un šad tad, es dabūju Oriflame nieciņus lētāk. Man gribējās jaunu otu pūderim, protams, ka es neizlasīju, ka tā būs mazā otiņa. Bet nu neko, gan jau atradīšu kaut ko citu. Esmu lētas, bet labas pūderotas meklējumos.

USB flesh - nav kosmētika, bet man kā studentam ļoti vajadzīga lieta. Redzēju burvīgu atlaidi Tehnoland veikalā, un jāķer tik ciet. Es nezinu vai pieņems to muļķīgo likumu par to, ka visiem datu nesējiem pieliks papildus nodokli autortiesībām. Es aatvainojos, es fleškā neglabāju latviešu mūziku, es to vispār neklausos. Tur tiek glabāti mani darbi, kāda velna pēc man būtu jāmaksā par to vairāk. Šaubos, ka cilvēki masveidā noglabā fleškos latviešu mūziku, AKA/LAMPA, vai kā to sviestu sauc, ej ieskrieties, tev manu naudu nedabūt!

Tuesday, June 12, 2012

Dāvana

Man nesen bija dzimšanas diena un draudzene parasti īsti nezina, ko man dāvināt un šoreiz dāvanā saņēmu dāvanu komplektu  ķermeņa kopšanai, vai kā lai to nosauc.
Grac & Charmes  Just women vannila crawing komplekts , tas sastāv no body lotion , dušas želejas un skrubja.
Es parasti nevienam neko tādu nedāvinu,mēģinu atrast kaut ko oriģinālu,kas cilvēkam noteikti patiks. Arī man neviens neko tādu vēl nebija dāvinājis. It kā jau jauka dāvana, vaniļļas aromāts nav mans mīļākais, bet varbūt nav tik slikti. Atradu lietošanas pamācību, tajā ir visas iespējamās valodas tikai ne latviešu.

Ķermeņa krēms, pēc pamācības spriežot tas ir barojošs un bagātīgs [nezināju, kā īsti vārdu rich tulko pieņemami krēmam]. Jālieto nelielos daudzumos, var likt uz sausas ādas. Šis ir vienīgais, ko pamēģināju, no šī konplekta. Tiešām nevajag daudz, labi klājas, bet smarža, ak mans dievs, pirmā doma, kur te ir vaniļļas aromāts, ož kā tīrāmais līdzeklis. Patiešām, es negribētu ar šo smērēt visu ķermeni, viņš ir patīkams ādai, bet smaka, jā tā man nepatīk.

Dušas želeja - vajadzīgs nedaudz un  jāuzklāj uz sūklīša. Neesmu izmēginājusi , un nezinu vai to darīšu, jo aromāts-smaka, drošvien ir līdzīga.

Ķermeņa skrubis - jāuzklāj uz mitras ādas, maigi, apļveida kustībām jāiemasē ādā. Lietot reizi nedēļā , lai būtu brīnišķīgs rezultāts. Jā, kā tad. Šo varbūt pamēģināšu, intereses pēc, jo parasti skrubjos ir mazliet lielāki gabaliņi, bet šis ir ļoti smalks.

Nu kopumā es tādu nevienam nedāvinātu. Parasti tādas lietas dāvina tikai tad, ja zina, ka cilvēkam tiešām patiks un tu pats esi pārliecinajies, ka produkts smaržo labi. Var dāvināt šāda veida dāvanu komplektus, esmu redzējusi veikalos Garnier un  Schwarzkopf komplektus, ar kuriem noteikti nevar aizšaut greizi.
Ko es teikšu draudzenei, kad viņa jautās vai man patika, drošvien melošu, jo cilvēks ātri apvainojas. Bet nedāviniet, ja neesiet pašas pārliecinātas par produktu, dažreiz uz labu laimi paveicas, bet reti.

Monday, June 11, 2012

Avon smaržas

Manām mīļākajām smaržām man nepietiek naudas, bet viss lēnām iet uz beigām, un es nolēmu pasūtīt jaunās Avon smaržas.



Jaunās Avon smaržas un jauka dāvana klāt :)
Man patīk Avon smaržas[smaržūdeņi, tualetes ūdeņi], viņas ir pietiekami notrurīgas un jauki smaržo, man škiet, ka lielākā daļa no mājās esošajām smaržām pašreiz ir no Avon.
Smaržai dāvanā nāca gredzens, alerģijas dēļ es to nevarēšu nēsāt, bet viņš ir ļoti skaists. Varbūt uz mazu brīdi, kādreiz var uzlikt.

Vasarīgs, viegls aromāts vasarai, tieši tas kas man vajadzīgs. Nezinu, bet liekas, ka šī konkrētā smarža jau bija pagājušajā gadā Avon katalogā vai kaut kas ļoti līdzīgs.


Vēl viens eksāmens palicis šajā semestrī, un viss, nekādas psiholoģijas vasarā. Jāskrien skatīties futbols :))
Jauku vakaru :)

Sunday, June 10, 2012

Zils

Beidzot radās iespēja izmēģināt Essence nagu laku, un es esmu sajūsmā. Burvīga krāsa, viegli klājas virsū un ātri žūst. Man vajag vēl kādu krāsu.
98 walk on air un Buk gaiži zila 112 tonis
Ja par Essences nagu laku man nav nekā slikta, ko teikt, jo viņa pēc 3dienām turas ideāli, pietiek tikai ar vienu kārtu,lai iegūtu burvīgi zilo toni. Tad Buk nagu laka sagādāja vilšanos, vajadzīgas 2-3 kārtas, lai tiešām būtu skaists gaiši zils tonis. Krāsa jau pirmajā dienā sāka nākt nost, slikta noturība, grūti klājas, laikam šie bija iemesli, kāpēc šo laku sen neesmu izmantojusi.

Thursday, June 7, 2012

pirkumi un pasts

Vakar devos uz Drogām pēc matu krāsas un nopirku arī nagu lakas, tam Essences stendam paiet garām nav iespējams, esmu jau noskatījusi pāris lietas, ko man vajag no šīs firmas.

60 fatal desire un 98 walk on air, ķiršu sarkans un burvīgi zils tonis, ilgi nevarēju izvēlēties no plašā klāsta, un nonācu līdz šīm, varbūt nav vasarīgi toņi, bet kādas krāsas. Es vēl atgriezīšos pēc dažiem toņiem, žēl, ka tur nebija neon veidīgās krāsas.

Esmu vīlusies pastā-pastniecē - vakar pastkastē atnāca lapiņa,ka jānodas pēc sūtījuma, un pirmkārt mans uzvārds bija cik vien nepareizi vien var uzrakstīts, tā ir pasta darbinieču vaina, jo uz paciņas mans uzvārds ir pareizs. Otrkārt uz lapiņas bija 31.maija zīmogs, saņēmu viņu tikai 6.jūnijā, šodien man jau bija atkārtots paziņojums,ka jāiet savākt savs sūtījums. Agrāk šādi nebija pavasaris-vasara neviens negrib strādāt. Priecājos, ka vispār saņēmu savu sūtījumu un man nav jāmaksā soda nauda, vai vēl ļaunāk viņu aizsūta atpakaļ.

Bath and Body Works Midnight Pomegranate antibakteriāla želeja rokām. Mazs iepakojums, ideāls variants , ko turēt somā, lai brīžos, kad nav kur mazgāt rokas, to varētu izmantot. Izvēlējos gramātābola smaržu, jo neitrāls aromāts un man netraucē, arī tāpēc, ka daudzi jau bija izpirkti. Par šo produktu dzirdēju ļoti lapas atsauksmes un izdomāju, ka arī tādu vēlos. Smarža tiešām ir burvīga :) Šis produkts lieliski noderēs,kad/ja došos uz Positivus festivālu, visi zina, ka tikai pirmajā dienā var kārtīgi nomazgāt rokas, pēc tam beidzas gan ūdens, gan viss ir piecūkāts, ka vēlme tur mazgāt rokas zūd. Ideāls variants turēšanai somā un ņemšanai līdzi uz festivāliem. Es noteikti ,kad izlietošu pasūtīšu vēl, tā smarža ir tik ideāla, gribētos pamēgināt arī citas.

OPI Paint My Moji-toes Red - Mana pirmā OPI nagu laka, man viņas vienmēr likušās ļoti dārgas, bet kad ebeyā atradu izdevīgu piedāvājumu es zināju,ka man to vajag. Tonis- kad pirku domāju, ka krāsa būs sarkanāka, jo bildē bija cits tonis, un nekas nebija minēts par šo krāsu. Bet es neesmu vīlusies, man patīk, mazs prieks, ka tas nav kārtējais vienkārši sarkanais tonis, bet kkas līdzīgs koraļļu tonim , ko redzēju Avon katalogā. Esmu sajūsmā, kādreiz vēl meklēšu izdevīgos piedāvājumus šīs firmas nagu lakām :)

Apaļīgās saules brilles Džona Lenona stilā, kad pirku nezināju vai man maz piestāvēs, tā kā sen jau gribēju domāju, kāpēc ne. Šis ir viens no tiem pirkumiem, ko es nopērku garlaicības mākta sērfojot ebayā. Man patīk, un piestāv arī. Vienīgais,mazliet šoks, man nekad sūtījums nav ticis iestūķēts pastkastītē, brilles mazlieti cietušas, bet to var salabot, pasts :@ man laikam nav paveicies ar pasta nodaļas darbiniekiem.