Tuesday, March 31, 2015

New in #3

Nu gan laiciņš ārā, tad plosās vētra, tad pamatīgi nogāž, un vēl lietus laikā uznāk pamatīgas brāzmas, nu katrā ziņā, labāk lai līst, nekā snieg un aizskalos visus putekļus no ielām :) Liekas, ka drīz es varēšu savu lietussargu izmest kādā tuvējā miskastē, bet pagaidām tas cītīgi turas, kaut gan izskatās bezgala skumīgi, jo  ir šķībs, pa pusei salūzis, un kā lielāks vējš tā lokās uz otru pusi :D
Šodien nolēmu atrādīt dažus savus pirkumus, nepirku šo visu vienā dienā, bet apmēram mēneša laikā, centos nopirkt tikai vajadzīgāko un gandrīz tas izdevās :D
Pēdējiem pirkumiem beigās pielikšu klāt cenas, jo pārējiem cenas vairs neatceros un čeki arī sen jau izmesti.

Vai esat Drogās redzējuši Eveline stendu?  Manās tuvējās Drogās nav, un ļoti gribētu dažus produktus no šīs firmas, tikai nevaru atrast, kur lai nopērk.

Lietojot tikai sejas krēmus, kas paredzēti pret pumpām un izsitumiem, mana āda tiek ļoti sausināta, tāpēc nolēmu nopirkt Čistaja Linija dienas sejas krēmu. Lēts un labs, manai ādai patīk, var likt zem tonālā krēma, nekas neveļas, ātri iesūcas.
Essence matējošais pūderis ir mans favorīts, šis ir jau kāds 4 vai 5 iepakojums, pērku atkārtoti tāpēc, ka viņš pietiekami matē manu ādu un tas ir daudz lētāks kā citi pūderi.
Essence nagu laku dabūju kā dāvanu, laikam pagājušajā mēnesī bija kāda akcija, tonis diezgan neglīts, man nepatīk spīdīgi rozīgas nagu lakas, nepiestāv. Ja nebūs sakaltis mēģināšu ziemā uzkrāsot, varbūt tad patiks labāk.



 Essence silky touch blush #20 babydoll , nevarēju iztikt bez vaigu sārtuma un no ebay neatnāca sūtījums,  tāpēc nopirku šo, laba pigmentācija, nedaudz spīdīgs, tieši tik daudz, lai neizskatītos muļķīgi uz vaigiem. Patīk konkrētais tonis, jo dod tādu veselīgu rozīgu sārtumu uz vaigiem.

Nu tad arī es beidzot nopirku visu izslavēto Planeta organica sejas pīlingu, pagaidām gan esmu lietojusi tikai 2 nedēļas un vēl īsti nevaru saprast, man patīk vai nē, par ko visas tā jūsmo, to ko novēroju uzreiz, pēc lietošanas āda paliek maigāka un labāk uzsūc sejas krēmus. Bet pilnīgi iespējams, ka man nemaz neder šāda veida produkti, jo Avene sejas krēmam bija tās pašas skābes iekšā, bet neredzēju nekādu uzlaboju to lietojot.
Nu jau nedēļu tonālo krēmu uzklāju ar sūklīti, iepatikās, nemaz nevajag dārgu, var arī ar šādiem, efekts tas pats.

Šodienas pirkumi :)
Essence nagu lakas noņēmējs 3, 39 , beidzot es viņu atradu, cik jau Drogas nebūšu izstaigājusi un visur tas bija izķerts!
Šis bija tāds spontānais pirkums Fennel lūpu zīmulis 1,16 . Tonis sexy red. Vispār viņš ir ļoti košā rozā tonī, nav gluži mans tonis, jo es nekad tik spilgti rozā lūpas nekrāsoju :D Tomēr man patīk, tas cik labi viņš klājas uz lūpām, un tas, ka asinātājs ir kopā ar zīmuli.


Tagad nākošais pirkums pavisam noteikti būs tonālais krēms vai bb krēms, nezinu vai gribu pirkt to pašu, vai pamēģināt kaut ko jaunu, vai arī labāk bb krēmu, jo nāk siltāks laiks, un tonālais būs par smagnēju manai ādai. Grūti :D

Lai jums jauka diena! :)

Monday, March 30, 2015

Marta favorīti




Gribēju šodien uzrakstīt atsauksmi par kādu ebay labumu, bet nezinu vai tas ir slinkums vai sava veida motivācijas trūkums, bet izdomāju, ka labāk izveidošu marta favorītu rakstu, šoreiz gan nebūs īpaši daudz ko aprakstīt, jo šoreiz nav iznācis lietot kādu no jaunākajiem produktiem vairāk kā citus, jo praktiski lietoju vienu un to pašu, un ja arī iesāku ko jaunu, neesmu vēl lietojusi tik daudz, lai tas būtu mans favorīts. Atkal apvienošu kopā ar manu jaunā gadu apņemšanās atskaites rakstu, jo arī šoreiz nav jau daudz ko tur rakstīt, nekas daudz jau nav mainījies vai izdarīts.

Kosmētikas favorīti
Maybelline lūpu spīdums - plašāku atsauksmi var izlasīt šeit :) Īsumā par viņu - jauks lūpu spīdums, kā jau minēju nav nekas īpašs, bet patiks tām, kam nepatīk pārāk lipīgi lūpu spīdumi.

Uzacu ēnas no Maycheer , drīzumā par šo būs ebay labumu raksts, tad arī būs plašāka atsauksme. Kopumā man patīk, pilda labi savas funkcijas un pats labākais, ka pieejams arī vairākas krāsās, katra varēs atrast savējo.

Random favorīti


Philips austiņas - Narvesen tagad iet akcija, sakrāj 20 uzlīmes un nopērc austiņas, skaļruni vai mikseri? , nav jau tā ka es speciali pirku visu, ko lai tiktu pie austiņām, mūsu ģimenē visi izmanto sabiedrisko transportu un nopērc vien etalonu visam mēnesim un austiņas jau sanāk. Sev es izvēlējos šīs košās un ļoti jancīgās austiņas, skaņa laba, un tas ir galvenais. Protams, ka nenoturējos un nopirku arī sev kafiju :D

Rimi biezsula - škiet ka šai sulai bija nosaukums Iedvesma :D Man derētu papildus iedvesma un vitamīni, lai priecīgāks noskaņojums. Bet vispār biezsulas ir garšīgas, jāpamēģina vēl kāda.




Igaunijas labumi - brālis pirms kāda laika bija ekskursijā uz Igauniju un arī man atveda dažus nieciņus . Šīs Kalev konfektes tik tiešām ir garšīgas un arī lētas :) Tiku arī pie magnēta no Tartu, atslēgu piekariņa ar skeletu no AHA centra (es gan kolekcionēju atslēgu piekariņus, gan arī man patīk šausmu filmas un tāda veida nieciņu, un tas skelets drīzāk ir jauks nekā baiss!) Un tējas koka ziepītes sejas tīrīšanai, no kāda suvenīra veikala :)

Un kā tad bez kafijas, šoreiz 2 reizes sevi iepriecināju ar gardu kafijas krūzi. Dārgi gan, bet dažreiz ļoti ļoti vajag!

Mūzika

Šķiet, ka šomēnes, vismaz spriežot pēc mana spotify profila es visvairāk klausījos Kaiser Chiefs :)
Mans jaunatklājums, škiet, ka pēdējā laikā es visu uzzinu-atrodu vēlāk kā citi :D ir viņu jaunākais albums Education, Education, Education & War. Reti kuras grupas albumu es varu klausīties no viena gala līdz otram neslēgājot dziesmas, un šo es jau vairākas reizes esmu noklausījusies no viena gala līdz otram. Man ļoti patīk, dziesmas pavelk, dažas atmodina un uzlabo dienu, dažas nomierina un liek justies labāk. Protams, arī viņu vecie labie gabali kā Ruby, Never miss a beat, I predict a riot, ir vērti noklausīties, drošvien nebūtu par šo grupu dzirdējusi, ja nebūtu kaut kad sen atpakaļ nejauši uztrāpījusi uz šīm dziesmām. Jācer, ka viņi kādreiz atbrauks uz Positivus, bet lūdzu ne šogad, ja nu es netieku :D Bet no jaunākā albuma, dziesmas kuras iepatikās vairāk:

Kaiser Chiefs - Coming home :) ja jūs kādreiz ieklīstat manā blogā, tad šī dziesma jau kādu laiciņu stāv malā. Šī bija pirmā dziesma, ko dzirdēju no albuma un arī uzreiz iepatikās.


Kaiser Chiefs - One more last song

Kaiser Chiefs - Bows & Arrows

Un šī dziesma Kaiser Chiefs - Meanwhile Up In Heaven , neteikšu, ka bija mans favorīts, bet videoklips ieturēts gaumīgā šausmu filmu/spoku noskaņā, dažreiz tā notiek, ka videoklipi piesaista/ ir daudz interesantāki par pašu dziesmu (kā es ilgojos pēc šausmu filmu skatīšanās :D)

Arī šoreiz nebūs favorītfilmas, neesmu neko daudz skatījusies un pa tv arī neredzēju neko tādu, kas būtu pieminēšanas vērts.

Mans jaunatklājums, jeb dažreiz aiz garlaicības slēgājot kanālus var atrast daudz ko interesantu, ir RuPauls drag race
Ja jums ir iebildumi pret šāda veida šoviem, lūgums paklusēt, nevēlos lasīt aprobežotus komentārus. Šis ir gandrīz līdzīgs Americas Next Top Model, tikai šeit izvēles America's next drag superstar. Būtībā viņi pārģērbjas par sievietēm, tā, ka dažos gadījumos, ja nezinātu, nevarētu pateikt, ka zem tā visa ir vīrietis. Viņi pilda dažādus uzdevumus, tiek izbalsoti. Diezgan interesanti skatīties, un arī smieklīgi, jo viņi ķīvējas un aprunā viens otru kā jau pienākas šāda veida šovos :D Izklaide garantēta, un lai uzvarētu jau nepietiek vien ar izskatu, vajag arī talantu.


Kas noticis kopumā pa mēnesi, darbu neesmu atradusi, meklēju, sūtu CV, bet nekā! It kā vairs neslimoju, sāp zobi :D bet tas jau lēnām tiek labots, vismaz sevi pārvarēju un pie zobārsta pierakstījos.
Negribu jūs nomākt aprakstīt visu sīkumos, bet laikam ja tā salīdzina kopumā šis mēnesis ir nedaudz labāks par februāri.
Pamēgināju jogu, nepatika. Zinu, ka man tā tieši nāktu par labu, jo var sakārtot elpošanu un tā, bet tā priekš manis ir par lēnu, un es vairāk satraucos viņu pildot nekā relaksējos :D un līdz ar to, īpaši nelīdz. Kaut gan panikas/ smakšanas nost lēkmes šomēnes bija ļoti maz, un tās visas tikai tāpēc, ka satraucos par zobārstu :D Un man nepatīk tā staipīšanās, pēc 2 dienām sāpēja vietas, kuras parasti nekad nav sāpējušas, un man tas nelikās pārāk patīkami, jo radīja lielu diskomfortu. Varbūt pamēģināšu vēlreiz.

Nosūtīju 3 pastkartes un 3 arī saņēmu :)


Skaista pastkarte ar Šveices Alpiem, kā gribētu tur pastaigāties :)


Pastkarte no ASV :)


Pastkarte ar Edgar Degas - Ballet Dancers in the Wings gleznas reprodukciju. Šo saņēmu no Krievijas, un man bija neliela vilšanās, sūtītājs nebija papūlējies uzrakstīt nevienu rindiņu, neko, tikai mana adrese un viss :D

Tas laikam arī šomēnes viss :) Aprīli, lūdzu esi jauks!

Lai jums jauka diena :)

Sunday, March 29, 2015

Aliexpress labumi #4 Benefit brows a go go atsauksme

Man ir vesela čupa ideju rakstiem un pa šo nelielo laiku ir atnākuši daudz ebay labumu, bet iedvesma tā arī īsti nav atgriezusies pie manis. Laikam tad kad jūtos labi un man ir labs noskaņojums arī gribas rakstīt, tomēr jūtu, ka atkal tuvojas "depresīvais" noskaņojums.
Bet nu atpakaļ pie raksta, šo "labumu" saņēmu šonedēļ, un atsauksme tik ātri, jo nav ko daudz testēt, ja saproti, ka nebūs.
Šķiet, ka šis ir pēdējais no fake produktiem, ko esmu Aliexpress pasūtījusi. Naked acu ēnas bija salīdzinoši labā kvalitātē, bet ar šo Benefit brows a go go uzacu komplektu nepaveicās tik ļoti, viss viņš nav slikts, bet es mierīgi varēju iztikt bez. 


 Komplektā nāk klāt buklets ar pamācību kā pareizi rīkoties ar viņu, noderīgi :)


 Mini otiņa, acu zīmulis, un mini pincete, ar kuru gan ir diezgan grūti apieties

  • Otiņa ir labā kvalitātē un ar viņu ir viegli uzklāt uzacu ēnas/pūderi, mēģināšu ielikt citā komplektā, kurā otiņa bija tik cieta, ka uzacis varētu noskrāpēt :D
  • Acu kontūrzīmulis ir ļoti labi pigmentēts, viņu var arī iztušēt, lai iegūtu smokey eyes efektu, uz rokas iztušēju viņu ar pirkstu, un nekas nesanāca,  bet tikko pamēģināju to izdarīt ar otiņu un sanāk daudz labāk
  • Komplektā ir gaišais uzacu pūderis un tumšais - abi diezgan labi, man vairāk der tumšais, bet ja izdomāšu atkal pamainīt matu krāsu, tad iespējams derēs arī gaišais, pilda labi savas funkcijas, nav kur piesieties
  • Uzacu vasks īsta izgāšanās, bildē to nevar redzēt tik labi, bet viņam ir rozīgs apakštonis, kas izskatās kuriozi uz uzacīm :D Un viņš it kā ir domāts gaišais uzacu vasks, bet diezgan patumšs, un ja man būtu gaišas uzacis izskatītos pēc klauna
  • Tad nākošais, tas rozā krāsā ir domāts kā izgaismotājs, ko liek acu iekšējos kaktiņos. Kāpēc lai kaut ko rozīgu liktu acu kaktiņos, to drīzāk varētu izmantot kā vaigu sārtumu
  • Tad tieši zem rozīgā ir izgaismotājs/ ēna, kas paredzēts klāšanai uz uzacu kaula. Nav slikts , es parasti izmantoju gaišāku acu ēnu.


Kopumā: Nav jau gluži vissliktākais produkts un īsta izgāšanās, bet es neieteiktu šo pirkt, nav īsti jēgas, labāk nopirkt tādu komplektu, kur pilnībā viss atbildīs vajadzībām. Bet ja gribas pamēģināt fake produktus, kāpēc ne, galvenais atrast izdevīgu cenu, lai nesanāk izmest daudz naudas, ja produkts nepatiks! 

Lai jums jauks vakars :)

PS. Iesaku uzmanīties ar šāda veida produktu pirkšanu kaut vai tajā pašā ebay. jums var likties, ka nopērkat paleti par ļoti izdevīgu cenu, bet īstenībā jūs pārmaksājat par fake produktu (lasīju kādā blogā par acu ēnām, kur autore tā priecājas, ka nopirkusi īstas par uz pusi lētāku cenu, bet var redzēt, ka nav īstas, neteikšu gan kāpēc, negribu kādam sabojāt prieku!)


Saturday, March 28, 2015

Ebay labumi #23 Maybelline Color Sensational The Elixir Lip Gloss review

Man nebija iedvesmas rakstiem šonedēļ, jo mocījos ar zobu  sāpēm, un ne par ko citu kā par zobārstiem un zobiem nevarēju padomāt! Šī bija interesanta nedēļā šajā ziņā, jo piedzīvoju ļoti nepatīkamu pieredzi pie "zobārsta", un sen nebiju redzējusi tik jauku un pozitīvu zobārsti, par to uzrakstīšu zem ebay labuma apraksta, jo vienkārši gribu padalīties.

Šo ebay labumu jau lietoju vismaz mēnesi noteikti, ja ne vairāk, un labprāt iegādātos arī kādā citā krāsā.

 Nopirku tonī 005 breathtaking apricot
Tonis iepakojumā izskatās spilgtā koraļļu krāsā, un jau ar šausmām skatījos uz šo produktu un domāju, ka tas būs kārtējais pirkums, ko man mirkļa iespaidā sagribējās, jo kādu laiku biju nedaudz apsēsta ar koraļļu krāsu, tagad sapratu, ka brīžiem tā ne pārāk labi izskatās ar manu matu krāsu.



Bet kā izrādās dzīvē lūpu spīdums ir rozīgs, kaut gan iepakojumā ir koraļļu krāsā. Vismaz uz manām lūpām tas izskatās maigi rozā.


  • Šajā lūpu spīdumā ir nelieli sudraba spīdumiņi, kas ļoti neizceļas.
  • Uzklājot 2 kārtās var iegūt intensīvāku toni, kas man pašai nepatīk, tāpēc krāsoju tikai vienā un tāpēc tik ātri neizlietošu :D
  • Smaržo, man šķiet, ka pēc ziediem, jo tā noteikti nav augļu smarža, bet tā smarža varbūt sākumā liekas savāda, bet tad pierod. Nav nepatīkama, tikai vismaz man neierasta.
  • Nav ļoti lipīgs un nesalipina lūpas kopā.
  • Noturība kā jau visiem lūpu spīdumiem nedaudz vairāk par stundu līdz 2, ja nešņaukājas, vai neēd, nedzer.
  • Lūpas jūtas maigas un mitrinātas. 
  • Ideāls aplikators, viegli un vienmērīgi uzklāj produktu uz lūpām.



Kopumā: Lūpu spīdums kā lūpu spīdums, neteikšu ka šajā ir kaut kas ģeniālāks un īpašāks kā citos, varbūt mazāk lipīgs kā daži, tomēr tas nav sliktāks kā citi. Ja esiet lūpu spīdumu fani, iesaku izmēģināt. Esmu noskatījusi ebay arī citās krāsās, pagaidām man gan nav vajadzības pēc vēl viena lūpu spīduma, bet kad vajadzēs pasūtīšu.

Lai jums jauka diena :)


Saturday, March 21, 2015

Products i regret buying 2015

Sen jau gribēju izveidot šāda veida rakstu, bet šodien mani iedvesmoja zilas tušas pirkums. Jā, es kārtīgi nepaskatījos un nopirku zilu tušu :D Zila tuša man nekad īsti nav patikusi, nedomāju, ka man piestāv, bet plašāka atsauksme par to būs drīzumā.

Daži produkti, kas būs šajā sarakstā, man nederēja, jo nepatika krāsa, citi vienkārši nestrādā manai ādai, vai arī man nepatīk to smarža, un nevaru tādus lietot, vai arī tie ir galīgi garām. Daži produkti jau sen ir izmesti vai atdoti, tāpēc dažas bildes aizņemšos no interneta.
Varu droši apgalvot, ka nevienu no šīm lietām, nekad nepirkšu vēlreiz!

Vēlreiz gribu pieminēt, ka visi šie produkti nav slikti,un tas, ka neder man, nenozīmē,ka nederēs citiem.

Avene Cleanance K mitrinošs , ekfoliējošs sejas krēms Tik slavinošas atsauksmes salasījos internetā, un gribēju arī pamēģināt. Diezgan padārgs, laikam tāpēc esmu vēl vairāk vīlusies, jo reāli izmetu naudu miskastē! Man nebija nekāda efekta, vai uzlabojums lietojot šo sejas krēmu, tā neizskatījās attīrītāka un pumpas-melnie punkti metās tāpat. Nebija vērts tērēt naudu. Varbūt kādam šis līdzeklis palīdz, bet man diemžēl nē.



Bioderma Sebium micelārais ūdens kombinētai un taukainai ādai. Pārāk dārgs kosmētikas noņēmējs, nedeva pilnīgi nekādu efektu, labāk nopērku kaut ko lētāku, un neizmetu naudu šādam līdzeklim. Kārtējā dārgā vilšanās.

Oriflame konsīleris - diezgan padārgs. Sākšu ar to, ka man zaļais konsīleris izraisīja alerģiju un vietās, kur to smērēju, lai nomaskētu sārtumus, uzmetās jaunas pumpas! Gaišākā krāsa, kas domāta acīm ir pārāk gaiša un izskatās neveselīgā tonī uz manas ādas, un viņu ir diezgan grūti vienmērīgi uzklāt, jo ir diezgan bieza konsistence un  salien visās rievās. Brūnā krāsa nederēja manam ādas tonim, bet tā šī vienīgā man nesagādāja nekādas problēmas.
Mammas darba biedrene lieto šo konsīleri  atkārtoti un ir sajūsmā, viņai patīk un der!


Lady Gaga Fame smaržūdens. Man viņš patika, un beidzot redzēju izdevīgu piedāvājumu internetā un nopirku, nevajadzēja. Esmu uzpūtusi 2 reizes, un sapratu,ka tas nav domāts man. Ko lai tagad ar viņu dara?! Būs man kā dekorācija :D

EOS lūpu balzāms ar melleņu un akai ogu aromātu - nepatīk! Nu kāpēc man likās, ka man patiks viņš. Piparmētras ir dievīgs, un viņam ir patīkama saldena garša, bet šis ož pēc mellenēm, un ja viņš būs bez garšas būtu labi, bet var just ko rūgtu. Vienreiz uzliku uz lūpām un uzreiz arī notīrīju nost. Dīvains melleņu aromāts, nepatika.


Elf Beauty book bronzed look acu ēnu komplets - iegrābos. It kā jau izskatās diezgan labs komplekts, ir pamācība kā izveidot dienas un nakts grimu, ir arī acu ēnu bāze un acu zīmuli. Acu ēnu bāze man izraisīja alerģiju, acu plakstiņi palika sarkani - apsārtuši. Acu zīmulis - pirmkārt, man tādi nepiestāv, otrkārt ar viņu varēja noskrāpēt plakstiņus, ļoti ciets un klājas nevienmērīgi. Acu ēnas diezgan zemas kvalitātes - tumšās ir pārāk grūti uzklāt vienmērīgi, viņas grūti sapludināt, un gaišās ir slikti pigmentētas. Neveiksmīgs pirkums!







Elf Zit Zapping konsīleris - diezgan biezā konsistencē un grūti viņu vienmērīgi uzklāt uz vajadzīgajām vietām, ja vēl apakšā ir sejas krēms, vispār murgs. Briesmīgākais ir tas, ja tonālais krēms dienas gaitā pazūd no sejas, tad var redzēt zaļus plankumus - tās vietas, kur bijis konsīleris, izskatās briesmīgi. Kā arī nepatīk man tie griežamie iepakojumi!
Neiekļāvu vēl arī Elf lūpu spīdumus- bet arī tie man nepatika, pārāk lipīgi un smarža nederēja man!

Andrew Barton sausais šampūns- it kā nav slikts sausais šampūns, bet tā vaniļas smaka, ciest nevaru, pārāk spēcīga, man vēmiens no viņas nāk!


Maybelline Dream sun bronzeris ar vaigu sārtumu #10 Bronzed tropics - šo meta pakaļ pirkumam, bet aceros, ka gribēju pamēģināt, un tāpēc savam pirkumam nopirku vēl klāt kaut ko,lai tikai tiktu pie "dāvanas". Nevajadzēja, nemāku lietot bronzeri un man arī nepatīk,un viņam klāt ir spīdums, nepatīk padarīt seju spīdīgāku kā vajag,  vaigu sārtums ir labs, bet tajā nav nekas īpašs!


Maybelline Diamond Glow acu ēnas tonī 02 Coral drama - acu ēnas ir labi pigmentētas, un viegli uzklājamas, tikai nošāvu greizi ar toni, bet tā ēnas ir ļoti labas.

Avon rokassprādzes - cena bez atlaides 10 eiro, ar atlaidi 3 eiro. Viņas ir tik prastas, nav pat 3 eiro vērtas, man tiešām žēl cilvēku, kas tām izmeta 10 eiro. Parasts striķī iestiprināts piekariņš, man visu laiku sienas vaļā mezgliņi, kaitinoši. Katalogos ir neadekvāti uzskrūvētas cenas aksesuāriem, un dzīvē vairums no viņiem izskatās diezgan prasti.


Šie bija daži no produktiem-lietām, kas man vairāk sagādājušas vilšanos, gan jau ir vēl daži, bet pagaidām nenāk prātā, zinu tikai vienu, ka neko no tā nepirkšu. Varbūt tikai Maybelline acu ēnas citā tonī!

Lai jums jauka diena! :)

Friday, March 20, 2015

Ebay wishlists #4

Sen neesmu  taisījusi šāda veida rakstus, tāpēc esmu atradusi dažus labus un izdevīgus piedāvājumus, gandrīz visu no minētā es labprāt pasūtītu, ja vien varētu, jo cenas ir samērā lētas.

Gribu , ļoti gribu šādu somiņu! Knapi turos pretī kārdinājumam, grūti!

Bath & body works roku antibakteriālais līdzeklis. Iesaku, un man ir izdevies atrast jaunākos aromātus, par labu cenu, parasti visur viņam ir uzskrūvēti pasta izdevumi, pilnīgi nobrīnījos,ka tik izdevīgi. Gribu pasūtīt, bet nevaru izdomāt, kuru aromātu gribētu.

Ja es pieliktu kaut ko tādu pie savām atslēgām, tās vairs nelīstu somas mazajā kabatiņā, kur tās jau knapi lien iekšā dēļ neskaitāmajiem atslēgu piekariņiem :D

Šāda, pavisam vienkārša rokassprādze ar hamsa roku :)

Man vajadzētu šādu rokassprādzi ar atgādinājumu nekad nekad nepadoties, jo cik reizes jau nav gribējies visam atmest ar roku!

Par šiem uzlīmējamiem nagiem, esmu dzirdējusi ļoti daudz diezgan labas atsauksmes youtube, labprāt pati arī izmēģinātu šādus. Nagi pieejami vairākās krāsās :) Vai kāda ir šos mēģinājusi?

Nākošās lietas es gribētu tikai tāpēc, ka viņās izskatās jancīgi un piemīlīgi :D
Kura gan spētu turēties pretī tik jaukām kosmētikas somiņām?! Grūti noturēties pretī kārdinājumam pasūtīt :D Nu tik piemīlīgas!

Roku krēms banāna formas tūbiņā, kaut kas oriģināls, jancīgs un savādāks kā citām, vismaz man kaut kas tāds nedaudz uzlabotu garastāvokli ik reizi, kad to pamanītu somā :D

Man protams nevajag kārtējo lūpu produktu, un neesmu arī kaķu mīlis, bet iepakojums izskatās tik jauks, un krāsu izvēle arī nav slikta :)

Es tik tiešām labprāt pasūtītu gandrīz visu :D bet somu, kosmētikas maciņu un antibakteriālo līdzekli gribētos visvairāk, bet turēšos pretī cik vien būs manos spēkos!

Lai jums jauka diena :)